2012
A Paradox Interactive és a Colossal Order által fejlesztett városépítős szimulátor
-
Jimee7 #851 Nem tudom, hogy hány ki-bejáratot kell tenni rá, megpróbáltam azt is, hogy a alulra is tettem, de nem működött úgy se. Úgy látszik akkor nem tudja a játék ezt megoldani. -
Borg #850 Nemtom hány lakosod van, de ez így amúgy nem túl hatékony körforgalom.
Ha egy-egy ív szegmensébe csak 1-2 autó fér be, akkor a bejáratoknál folyton stoppolnak a járművek, amíg a szegmens kiürül. Ennél egy sima lámpa nélküli kereszteződés is jobban működik. -
#849 Hát csak tipp, de megcsináltad a föld alatti részét is ? Mármint használhatóság szempontjából, azaz föld felett is ki-bejárat és föld alatt is, és csatlakozás a metró sínhez. -
Jimee7 #848 Sziasztok.
Nem tudom, hogy foglalkozik-e itt valaki modolással vagy készített-e valaki már épületet, mert gondom akadt benne. Készítettem egy metrólejárót, de az emberek nem tudják használni, pedig bejárat jelölést is tettem rá. Vagy csak simán bonyolult az AI-nek lemenni azon a lépcsőn?
-
#847 Na hol vagyunk? R.D.J.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.01.02. 22:45:41 -
Borg #846 Ahonnan vizet szivattyúzol, ott valami szennyezi a talajt, vagy a vizet. Túl közel tettél gyárat, vagy a szennyvíz kifolyóból az áramlat rossz felé viszi a szart.
Járvány más miatt nem tör ki. -
#845 De jó neked. Én az első városom után ráuntam
Legyen elég víz kapacitásod, szeméttelep, és orvosi ellátás.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.12.30. 02:14:37 -
#844 áh, valamit találtam és szépen megcsinálmta a városomat :D
legalább azzal nem kellet tökölni. valami eszméletlen, ahogy leköt :D
Most meg valami járvány tört ki, nem gyözöm kezelni. még 5k lakosságom sincs pedig :D
-
#843 Asszem az "Extended Road" mod-ban vannak amire gondolsz. Bár lehet hogy nem.(annyi vackom van hogy nem tudom) -
#842 Pályaszerkesztőben hogyan lehet sima utat létrehozni?
van ez a Budapest térkép, leszedtem, és van benne sima 2 sávos út, középpen növénnyel, meg földút.
én meg csak autópályát tudok csinálni, meg lehajtókat.
De ha csak földutat is ha tudnék létrehozni, akkor öröm és bódottság lenne :D -
#841 Minek? még multizni se lehet vele :D -
#840 na megvan a játék, deluxe + az after dark is. lehet felvenni imserősnek :D -
Abrams124 #839 Íme szerény(Khmkhmkhmmm.....250 ezer ember)városkám
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
leon7632 #838 Nagyon köszi sikerült.Üdv. -
#837 Az őszi vásáron, kb. egy hónapja, le volt árazva az alapjáték. Hamarosan jön a winter sale (jövő hét), szerintem addig mindenképpen érdemes várni (hacsak nincs valahol tényleg nagyon jó ajánlat hozzá). -
#836 nézd meg g2a.com on -
#835 Valahol nincs jóárusítva Steamre a játék, a DLC-vel együtt? -
Somae #834 Steam/steamapps/common mappában találod a játékot -
leon7632 #833 Üdv.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Eredeti játékhoz nem tudom felrakni a magyarítást mert a steam-en belül nem találom a játék főkönyvtárát.Hogy lehetne ezt megoldani? Cities Skylines deluxe edition. -
#832 Nem is kell letölteni, subscribe után magától települ. Legalábbis kellene. A játékban a Mods, vagy milyen menüpont alatt lehet ki/be kapcsolni. -
Alpine01 #831 Ott megtaláltam. Fel is iratkoztam a letöltéshez de nem tudom letölteni. Játékon belül pedig hiába megyek a Steam workshop feliratra, nem történik semmi. -
#830 Steam workshop? -
Alpine01 #829 Sziasztok!
Kérhetnék egy kis segítséget?
Honnan tudom leölteni a traffic ++ modot és hová kell pontosan telepítenem ? -
tkari77 #828 korábban sikerült mod nélkül is, valahol lejjebb raktam fel képet is, de most nem megy :I -
Borg #827 Most hirtelen nemtom a nevét, de First Person Mod helyett készült egy új, arra alapozva. Az tudja ezt a fajta kizoomolást is, meg persze az UI-t is ki lehet kapcsolni. -
tkari77 #826 vagyis tudtam csak elfejeltettem hogyan -
tkari77 #825 állat, hogy lehet ilyen képet csinálni a városról én nem tudok ennyire eltávolodni a kamerával?
-
Borg #824 425e
-
Borg #823 AVO-val letilthatod. -
tkari77 #822 Ezt az idióta fagylaltos autót nem lehet valahogy kiiktatni ? elég illúzióromboló, minden sarkon belefutok egybe.
-
tkari77 #821 román a rendszáma csak nem lászik -
Borg #820 Az az ikarus azért elég gagyin néz ki :) -
tkari77 #819
Hungária-Kerepesi sarok -
TokraFan #818 Ez igen! -
mokuci74 #817 -
Borg #816 Sikerült visszakúsznom 400e fölé... vért izzadva...
-
#815 Am a kiegnek van valami értelme ha anélkül is van éjszaka? Mármint ér az annyit amennyit tud?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.11.11. 02:19:46 -
#814 Jelenleg 44279 -
#813 Hány lakost sanyargatsz ? :) -
#812 Ja hogy van sg topik is hali jöttem jáccani
Első városkám.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.11.10. 23:19:20