2012
A Paradox Interactive és a Colossal Order által fejlesztett városépítős szimulátor
  • Jimee7
    Nem tudom, hogy hány ki-bejáratot kell tenni rá, megpróbáltam azt is, hogy a alulra is tettem, de nem működött úgy se. Úgy látszik akkor nem tudja a játék ezt megoldani.
  • Borg
    Nemtom hány lakosod van, de ez így amúgy nem túl hatékony körforgalom.
    Ha egy-egy ív szegmensébe csak 1-2 autó fér be, akkor a bejáratoknál folyton stoppolnak a járművek, amíg a szegmens kiürül. Ennél egy sima lámpa nélküli kereszteződés is jobban működik.
  • Tuvok #849
    Hát csak tipp, de megcsináltad a föld alatti részét is ? Mármint használhatóság szempontjából, azaz föld felett is ki-bejárat és föld alatt is, és csatlakozás a metró sínhez.
  • Jimee7
    Sziasztok.
    Nem tudom, hogy foglalkozik-e itt valaki modolással vagy készített-e valaki már épületet, mert gondom akadt benne. Készítettem egy metrólejárót, de az emberek nem tudják használni, pedig bejárat jelölést is tettem rá. Vagy csak simán bonyolult az AI-nek lemenni azon a lépcsőn?
  • LeWyTy
    Na hol vagyunk? R.D.J.

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.01.02. 22:45:41
  • Borg
    Ahonnan vizet szivattyúzol, ott valami szennyezi a talajt, vagy a vizet. Túl közel tettél gyárat, vagy a szennyvíz kifolyóból az áramlat rossz felé viszi a szart.
    Járvány más miatt nem tör ki.
  • LeWyTy
    De jó neked. Én az első városom után ráuntam
    Legyen elég víz kapacitásod, szeméttelep, és orvosi ellátás.

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.12.30. 02:14:37
  • akyyy
    áh, valamit találtam és szépen megcsinálmta a városomat :D
    legalább azzal nem kellet tökölni. valami eszméletlen, ahogy leköt :D
    Most meg valami járvány tört ki, nem gyözöm kezelni. még 5k lakosságom sincs pedig :D

• LeWyTy
    Asszem az "Extended Road" mod-ban vannak amire gondolsz. Bár lehet hogy nem.(annyi vackom van hogy nem tudom)
  • akyyy
    Pályaszerkesztőben hogyan lehet sima utat létrehozni?

van ez a Budapest térkép, leszedtem, és van benne sima 2 sávos út, középpen növénnyel, meg földút.
    én meg csak autópályát tudok csinálni, meg lehajtókat.
    De ha csak földutat is ha tudnék létrehozni, akkor öröm és bódottság lenne :D
  • LeWyTy
    Minek? még multizni se lehet vele :D
  • akyyy
    na megvan a játék, deluxe + az after dark is. lehet felvenni imserősnek :D
  • Abrams124
    Íme szerény(Khmkhmkhmmm.....250 ezer ember)városkám

• leon7632
    Nagyon köszi sikerült.Üdv.
  • PetruZ
    Az őszi vásáron, kb. egy hónapja, le volt árazva az alapjáték. Hamarosan jön a winter sale (jövő hét), szerintem addig mindenképpen érdemes várni (hacsak nincs valahol tényleg nagyon jó ajánlat hozzá).
  • LeWyTy
    nézd meg g2a.com on
  • akyyy
    Valahol nincs jóárusítva Steamre a játék, a DLC-vel együtt?
  • Somae
    Steam/steamapps/common mappában találod a játékot
  • leon7632
    Üdv.
    Egy kis segítséget szeretnék kérni. Eredeti játékhoz nem tudom felrakni a magyarítást mert a steam-en belül nem találom a játék főkönyvtárát.Hogy lehetne ezt megoldani? Cities Skylines deluxe edition.
  • PetruZ
    Nem is kell letölteni, subscribe után magától települ. Legalábbis kellene. A játékban a Mods, vagy milyen menüpont alatt lehet ki/be kapcsolni.
  • Alpine01
    Ott megtaláltam. Fel is iratkoztam a letöltéshez de nem tudom letölteni. Játékon belül pedig hiába megyek a Steam workshop feliratra, nem történik semmi.
  • LeWyTy
    Steam workshop?
  • Alpine01
    Sziasztok!

Kérhetnék egy kis segítséget?
    Honnan tudom leölteni a traffic ++ modot és hová kell pontosan telepítenem ?
  • tkari77
    korábban sikerült mod nélkül is, valahol lejjebb raktam fel képet is, de most nem megy :I
  • Borg
    Most hirtelen nemtom a nevét, de First Person Mod helyett készült egy új, arra alapozva. Az tudja ezt a fajta kizoomolást is, meg persze az UI-t is ki lehet kapcsolni.
  • tkari77
    vagyis tudtam csak elfejeltettem hogyan
  • tkari77
    állat, hogy lehet ilyen képet csinálni a városról én nem tudok ennyire eltávolodni a kamerával?
  • Borg
    425e
  • Borg
    AVO-val letilthatod.
  • tkari77
    Ezt az idióta fagylaltos autót nem lehet valahogy kiiktatni ? elég illúzióromboló, minden sarkon belefutok egybe.
  • tkari77
    román a rendszáma csak nem lászik
  • Borg
    Az az ikarus azért elég gagyin néz ki :)
  • tkari77

Hungária-Kerepesi sarok
  • TokraFan
    Ez igen!
  • mokuci74
  • Borg
    Sikerült visszakúsznom 400e fölé... vért izzadva...
  • LeWyTy
    Am a kiegnek van valami értelme ha anélkül is van éjszaka? Mármint ér az annyit amennyit tud?
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.11.11. 02:19:46
  • LeWyTy
    Jelenleg 44279
  • Tuvok #813
    Hány lakost sanyargatsz ? :)
  • LeWyTy
    Ja hogy van sg topik is hali jöttem jáccani
    Első városkám.
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.11.10. 23:19:20