2012
A Paradox Interactive és a Colossal Order által fejlesztett városépítős szimulátor
-
razor1997 #971 Köszönöm én is, hogy jól fogadtátok. Pont akartam írni, hogy magyarítások.hu nem szívesen raknám fel, mivel ugye a lefordított sorok szinte mind a Kingmakers Team tulajdona, ha úgy nézzük. De mivel most olvastam a hírt, hogy feloszlott, ezért nem tudom még pontosan, hogy mi legyen, mivel "félkész" fordítást se szeretnék, de lehet az lesz, hogy ilyen FIX jelzővel ellátva felkerül az oldalra, amíg el nem készül teljesen. Csak az a gond, a Snowfall DLC-vel kb. 4000 sorral megspékelték a .locale fájlt, valamint a drága Paradox minden egyes frissítéssel, mondhatni úgy megkutyulja a sorokat, hogy utána az ember alig bírja átrendezni. És még ott van a nyelvi része is. Magánügyekről meg nem is beszélve.
Szóval egyenlőre én azt mondom, szép lassan, ahogy időm engedi haladok majd vele. Az se gond, sőt meggyorsítaná a folyamatot, ha legalább lenne plusz egy fő, aki vágja az angolt, és megfeleznénk a le nem fordított anyagot. Hátha gyorsabban meglenne. -
TokraFan #970 Gratula és köszönjük!
Szerintem dobd fel a magyarítások portálra is, hogy mindenki értesülhessen róla.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.03.25. 19:02:05 -
tuvixplayer #969 ESC-cel nem ment. -
Somae #968 Én az ESC-el szoktam belőle kilépni, így még nem volt probléma. -
tuvixplayer #967 Jelentkezett mát valakinél az, hogy First person camera nézetből nem tudott kilépni? Egy villamost követtem így, de a Tab billentyűre nem váltott vissza normál nézetbe. A többi funkció működött, de a villamost nem akarta elhagyni a nézőpont. -
#966 Szép munka, kösz a többiek nevében is. -
peti79 #965 Nagyon nagy kössz! -
razor1997 #964 Sziasztok!
Itt a topicba még új vagyok, de SG.hu-n nem.
Kissé meguntam, hogy eléggé elhanyagolták a magyarítást a Kingmakerses srácok, ezért kissé ráncfelvarrottam. Értem ezalatt, hogy a szövegek már a helyén vannak, szóval mindenhol helyén van a leírás, igaz a Snowfall DLC legtöbb sorai még angolok. Az alapforrás úgymond a Kingmakers Team érdeme, én csak rendbe szedtem a sorokat, viszont amint időm engedi, én is szép fokozatosan fordítgatom le a szövegeket.
Telepítés csak annyiból áll, hogy a letöltött hu.locale fájlt, berakjátok a főkönyvtáron belül a (Cities Skylines)\Files\Locale mappába és a nyelvet átállítjátok a játékon belül.
Link: hu.locale -
tuvixplayer #963 Köszönet érte! -
mokuci74 #962 Jo, hat en csak linkeltem.... -
Borg #961 Már megint csupa kozmetikai fasság... -
tuvixplayer #960 A Landscaping menübe kerültek. Ott vannak a kövek, sziklák a csatornák is. :) -
tuvixplayer #959 Vajon hová tüntették a fákat, a kerékpár utat és a járdákat??? -
mokuci74 #958 Patch notes 1.4.0-f3 -
WinStar #957 jaa így már értem :)
Köszönöm szépen :) -
tuvixplayer #956 Ez a mod arra jó, hogy ne legyen felső korlátja a letehető fák számának. -
WinStar #955 Köszi,de ezzel nem tudok nagyobb területre szórni :D -
capa07 #954 Próbáld meg EZT -
WinStar #953 Beaktiváltam a modot,de véges a fa telepítés.Ez komoly? :D -
Borg #952 Rush Hour moddal azért egészen sokmindent meglehet már valósítani. -
#951 Hoppá, berakták a terrain módot. Király! -
#950 Kétlem, hogy az olimpiák, vagy F1 szerepelne valaha is, ezek licencelendő "termékek", nem lehet csak úgy belerakni. Ez igaz az összes többi ilyen eseményre is. -
capa07 #949 Március 22-én jön egy újabb frissítés! -
Jimee7 #948 Én olyan kiegészítőnek örülnék, amiben változna az évszak és a város rendezhetne nyári vagy téli olimpiát, vagy építhetnénk egy saját Forma-1-es pályát, amire özönlenének a turisták. -
WinStar #947 fúú nagyon szépen köszönöm.Örök hálám érte :) -
capa07 #946 Tree Brush
Aztán a + meg - gombokkal állíthatod a méretet -
capa07 #945 Feladtam. Ez nem akar összejönni sehogyan se. -
WinStar #944 Olyan mód van ahol nagyobb területen tudom elszórni a fákat játék közben? :)
Mert most tervezek egy kis erdőt,sétáló utakkal s egyessével letenni azért na.... :D -
TokraFan #943 Legyen bekapcsolva alul a "tanácsadó" (kis kérdőjel). És az almenüket is nyomkodd végig (tabok) -
capa07 #942 Már próbáltam így, de nem működik! :( -
TokraFan #941 Bal felül információs box, ott kattints végig mindent és megkapod.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.03.14. 21:15:19 -
capa07 #940 A Well informed teljesítményt hogy lehet megszerezni? Már mindent körbenyomkodtam amit csak lehet, de ezt az egyet egyszerűen nem tudom megszerezni! -
TokraFan #939 Azért remélem nem jutunk el oda mint a Train simulatornál, ahol van vagy 250 DLC és ha mindet beteszem a kosárba, akkor kapok egy barátságos 4000Eurós árat.
Bár a Paradox önmagában egy DLC szimulátorként tevékenykedik, remélem egyszer majd befejezik és kiadnak egy full verziót, ,mert ez így kvázi követhetetlen lesz idővel.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.03.14. 20:42:49 -
#938 Azt tippelem, a következő kieg a nyárról és a turizmusról fog szólni és azzal együtt valószínűleg megérkezik a rendes évszakváltás is. -
WinStar #937 Köszi -
#936 Igen -
mysimspocok #935 Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy az új kiegészítőben ha a havas pályát választom, akkor sosincs nyár? Mindig esni fog a hó? -
Jimee7 #934 Egy kis tömegközlekedési csomópont(busz, metró, villamos): -
Plityu #933 Remélem erre gondolsz: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=403798635 -
WinStar #932 Köszi.S nem tudod hogy a jelenlegi legfrissebb változathoz van olyan mod amivel több kerületet is tudok venni?