Grid Autosport

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Évekig LFS-eztem. Szerintem máig a legjobb rally game a RBR. De Felnõttem, alig van idõm játszani. Családot zavarja ha FFB-vel csattogok. Jogosan. Sajnos a kormány téma mára nekem nem jó.

Fpocok
Ja értem. Én azt nem szeretem, mindenbõl csak vezetékeset veszek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

OFF: OK-OK, az enyém vezetéknélküli, ezt nem vettem figyelembe 😊

ON: otthon teszt G27-el, alig várom 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Fpocok
Jó. akkor nem 5 körül, legyen 7. De akkor sem 12.

a vezetékes 7,5 pénz konzolos boltokban 😊
Fpocok
Itt kell nézni.
De hardveraprón vannak 5k-ért is alig használtak.

lol, te valamit tudsz 😄 ipon.hu-n 13e, én meg 12e-ért vettem pár hónapja. De mást nem érdemes, ezt aláírom.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Fpocok
Csakis xbox360 for windows pc-t vegyél. 5 körül mozog.

Overburner
Kormánnyal próbáltam ki kb 5 perce szerintem fasza a cucc belsõ nézetttel tökre élvezhetõ.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

lac coo
Jah, ez van, remelem.annyira nem gaz azert....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Forza, GT ben megcsinaljak jol, megis el lehet adni.
Vagy talan azert mert jo banannal is es kormyannyal is ? 😊

grebber
Minek gyártsanak? Meg lehet nézni a legputribb nfs vs akármelyik race injection eladásait na vajon melyiké a jobb?

Ugyanez van a Dark Soulsa-al mocskos nehéz = -sokmillió játékos

Nekik a pénz számít nem az hogy vér józsefnek fasza legyen kormánnyal...

Next PC upgrade: 2022

Alexease
Nah, itt is latni a celkozonseg vs. igenyek vs. iranyitas "problemat": mennyien toljak gamepad-del. Es ez csak ez a topic. Ezert nem eri meg a Codies-nek "normalis" autokezelest gyartania.
Logitech F310 ha még árulnak olyat.

V43 1105
Vegyé egy Xboxosat, soz.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ár/érték arány: KURVA OLCSÓT 😄
Van kormányom és az nagyon jó, de mindig elõmálházni uncsi. A Forza-t gamepaddal nyomtam és nagyon élveztem. Jó középút a bill/kormány között.

Gamepadot szeretnék venni ár/érték arányban faszát. Ötletetek van?

Fpocok
Csak azt mondom, hogy szerinte ez egy tök klassz dolog. Díjazza a profikat.

Skypack
"demó" verzió kipróbálása után, egész jó lett:
-az irányítás gamepaddal elég jó, minden segítséget kikapcsolva egész kellemes és minden autót más érzés vezetni
-grafika szebb mint a Grid 2, szerintem teljesen rendben van és jól fut
-hangok jóra sikerültek szerintem visszaadják az autók hangjait
-belsõnézet teljesen felesleges volt belerakni ennek így semmi értelme, még egy két autóban a mûszerfalnézet egész jó, a legtöbbnél semmit se ér
-pálya, autó kínálat igen nagy, nincs rá panasz
-AI elég jól ki lett dolgozva, hibázik, komolyabb manõvereket hajt végre, kikerül, néhol nagyot fékez, üldöz, támad, leszorít...stb
-karrier mód ez is kicsit jobb lett nincs teli erõltetve mindenféle átvezetõkkel, legalábbis idáig, tetszik, hogy lehet beállításokat végezni az autókon meg hogy van kvalifikáció a versenyek elõtt, plussz lehet sok körös versenyeket is játszani
-sérülések változatosak és jól néznek ki, ráadásul kihatnak az autó viselkedésére és teljesítményére

Összeségében aki a Grid 2-t nem vásárolta meg, ezt érdemes, amint lesz pénzem biztosan beruházok rá <#eljen>

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

grebber
Egy autos játéknál aztán baromi fontos az xp kb mint a magyarítás hozzá.

Fpocok
Baromi jónak tûnik így elsõre és az is tetszett, hogy minél nehezebbre állítod, annyivel több xpt kapsz.

Fpocok
És ami fontosabb, a gamepados irányítás nagyon jó

grebber
Sosem így van sosem így lesz ez urban legend mint mindig.

Aki meg akarja venni megveszi aki nem az 2 ft-ért se.Csak ez a nyomorékok nem tudják feldolgozni és egybõl mindent a warezra fognak.

Alexease
Valszeg kivan szamolva es/vagy tudjak miart jo igy nekik😉

Gondolom az Amcsi piac sokkal nagyobb mint az EU, ott lazabban megvesznek valamit "csak" ugy. De valszeg ott sem vetik meg a warezt, meg ha elsosorban nem is gazdasagi okokbol.
Ha ugyanazon a napon adnak ki mindenhol, mivel negyed nap "csuszasban" vannak, amire "felebrednek", EU-bol mar "kesz van" a warez😊

Tegnap (itteni ido szerint) este 8 korul jelent meg kint, es nalunk mar hajnal 2-kor volt torrent link😉
Fpocok
Azt a kibaszott k*rva élet! Nem csak szép, de eszméletlenül jól fut. 900p max felbontásban automatán felrakta high-ra és 70+ fps-sel száguldoztam az elsõ versenyen!

Én sem. Saját maguk ellenségei. Habár, mindennek okai vannak, semmi sem véletlen.
lac coo
Igen, ez eleg erdekes.....

IMYke2.0.0.0
Ami vidékieknek valójában: +1050 Ft és idõ.
Tehát, 9000 pénz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Alexease
Nem ertem ezt az uzleti strategiat.
Miert kell 3-4 nappal korabban kiadni valahol, amikor tudjak, ezt most sokan varjak, erre most tobben kivancsiak, valszeg tobben megvennek turelmetlensegbol is, igy meg van 2-3 nap warez atfutas. Tuti buknak vele, mert sokaknal csalodas lesz, sokan meg minek vegyek mar meg, amikor megvan es hasznalhato😊
V43 1105
Be be.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Én most néztem, hogy a svéd kalózkikötõben is már beszerezhetõ.

kekeN7
576-ban 8 pénz.

IMYke2.0.0.0
~6000 Ft-al olcsóbban, STEAM-re, brazil oldalról:

Grid Autosport Black Edition - Nuuvem - STEAM - 90,99 brazil reál <101,11 Ft> = ~9200 Ft.

* Grid Autosport
+ Black Edition pack:
--- Mercedez-Benz SLS AMG Coupé Black Series
--- Mercedez-Benz SLS AMG Coupé Black Series
--- 20 dekoráció online Black Edition
--- 10 prémium szponzor, új feladatokkal
+ DiRT Showdown

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ginger17
Csak néhány 10000 nVidia tulaj a Grid 2 játékban... <#banplz>
Tök jó, hogy ilyen szépen "megoldották" a problémát.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

lac coo
Akkor tokon is szurom magam, ha olyan mint a 2 😊))
Azt nem vettem meg, mert icska ketgombos arkad volt, ezt valszeg megveszem, mert nem grid2 😊)

IMYke2.0.0.0
Tudom, ébredjek fel, de akkor ezt nem is kéne ilyen áron adni: Grid: Autosport 50 euro

Totti5
Ez a max ezzel a motorral. 1-2 új autó és pálya, a többi ami már megvolt új körítésben. Igen ez egy Grid 2 amilyennek a nép akarta azt, semmi több.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Olyan, mintha zselén csúszna... 😄

Danecay
Csak legyen szokható 😊

Ez a "fizika" picit érdekes.

IMYke2.0.0.0
//Én nem vagyok grafikabuzi.
///Csak ez a pálya és az ótók 1:1 GRID 2 - ezt jegyeztem meg.

RatBaG
már tavaly ilyenkor is hardware uprgadet terveztem egy jó ideje, aztán a grid 2 simán futott így is. upgrade azóta se volt, úgyhogy én kifejezettem örülök, hogy nem kapunk csilli-villi über új enginet.

Per Aspera Ad Inferi.

lac coo
Az....
Mint ahogy egy sorozat masodik resze is ugyanaz,mert ugyanazok a szereplok 😊
Grafikabuzik, jobb ha meg sem nezik az Autosportot, mert nem nekik valo, kb semmi valtozas 😊)))))

tomsolo
ahaha

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
De hát ez a GRID 2... <#wow2><#szomoru2><#wilting><#hehe>

zzeN
Nekem a török pálya 2. kanyarjában kifagy a játék, kép megáll hang megy tovább. Más találkozott ilyen problémával?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

lac coo
Ha d3 az mar jo, ott csak a fektavval volt bajom, amugy jo volt, itt viszont van fektav rendesen....
Ffb kormanyzas az sose lesz jo, az ilyen. Jo lesz ez.

alma2
Biztos velem van a baj, hogy azt hittem ezuttal tenyleg probalnak legalabb autora hasonlito fizikat csinalni, de nem probaltak.
Persze emlekeim megkoptak mar, olyan dirt3-mas.

szerintem

V43 1105
Van fenn demo 😄

Fpocok
Pedig azt hittem, hogy az egyik buzzword a cockpit volt. De ez mi?