744
-
#25 Ebben a műfajban a kutya nem használja :)))
De a ebben a részben újból lesz .... -
PacsutaTibi #24 Legalább lesz benne a BTCCből pár NGTC-s vas, Mk3as Focus és a Honda Civic. Egy Cruze is van nemtudom milyen motorral szerelik majd, mert ha jól láttam még az S2000-es kasztnis (ami a Grid2be is volt), amivel csak tavaly néhány futamon indultak NGTC-s Swindon motorral, előtte csak szívókkal mentek. Az RML által fejlesztett NGTC-s motort csak az a két full NGTC-s kocsi kapta meg akik idén versenyeznek. (1 öt és 1 négy ajtós Cruze)
(Érdekes, hogy semelyik játékfejlesztő céget nem érdekelte a BTCC az utóbbi időben, most meg hirtelen kettőbe is bekerül.)
Modjuk az vicces hogy a bemutató vidiben meg a Hockenheimringen mennek. :D
https://www.youtube.com/watch?v=uC8jFfM6FfA
Bár a videóban nem látszik én még számítok egy BMWre is hiszen ahhoz is megvan a modelljük. Bár a Grid2ben már az új hátsó lámpa volt. A brit bajnoksában meg nem ment olyan.
A Régi Toca Race Driver-ekben pont azt szerettem hogy választhattam career módban hogy merre megyek tovább. Grid1re nem nagyon emlékszem hogy volt (2őt nem is próbáltam, túl sok utcai kocsi/pálya...), de pl a Dirtbe azt utáltam hogy minden feladatot meg kell csinálni hogy mehessek tovább, gate crasher, meg hasonló hülyeségek... -
#23 ezért se veszem meg... mi az hogy nincs fülkenézet egy autós játékban? LOL -
#22 Már régesrég vannak rá frankó kis modok amik leszedik a sárgaságot! -
#21 Huu de utáltam azt az 1-ben amikor az egyenesben rángatni kellet a kormányt h egyenesben maradjon... -
#20 Mi a bajod vele, az uj reszen legalabb nincs rajta az a sarga takony, ami a grid1 ben volt. Amugy tok reszletes a kornyezet, ujra rajzoltak sok mindent, valosaghoz kozelibb szinek, nem driftelve kanyarodik stb.
-
#19 Gondolom fizikára értette, szemre ugyan az mint a másik, az meg nekünk nem jó hír .... -
#18 Észre veszik, azért nem volt ebben sem fülkenézet ! :P
De valóban a legbosszantóbb dolog amit eddig tapasztaltam játékban: van egy teljesen jó cucc, nem HC de elég szépen tudna muzsikálni, erre televágják mindenféle TC-vel, meg stability helppel, és nem lehet kikapcsolni .... Brrrr!!!
Le is szarnám ,de olyan versenylebonyolítás van, ami a világon sehol, erre ott vannak benne ezek a vackok .... -
#17 Mert hogy? Egyik végleges, másik nem végleges. Ráadásul második élesebb, nincs az a hányás blur rajta. -
#16 Azert jobb lenne, ha nem kellene piszkalni;)
Nem ertem, miert nem tudnak normalis kormanyzast es FFB-t csinalni, a cockpit allitasrol mar ne is beszeljunk (bar eben mar az is csoda, hogy lesz valamilyen cockpit):))))
Az F1-et is kiadjak evrol evre, es minden evben meg kell csinalni ugyanazt, hogy hasznalhato legyen, eleg idegesito. Eszrevehetnek, hogy miket csinal meg a nagykozonseg azonnal, ami elev szar, hianyzik, nem jo stb. -
#15 Ha elfelejtenék végre a szokásos "legyél első 3 kör alatt a mezőny végéből" agybajt, akkor remek arcade játék lenne.
-
#14 Az első videóban még volt fantázia, ez már a szokásos konzolos árkádos vacak :) -
RYO21 #13 Oké akkor most kiábrándítalak benneteket:
Graphics comparison -
#12 Ez egy az egyben F1 szerű autókezelésnek tűnik, a GRID2-höz képest már sokkal jobb, megpiszkálva el lehet lenni vele :) -
#11 ejj de utálom az elmosódó belsőt, remélem kikapcsolható lesz.. és a hud-os.. :D -
RYO21 #10 gameplay
Ez alapján nekem egész korrektnek tűnik. -
RYO21 #9 Bár csak lenne egy cseppnyi fizika benne. Amolyan TDU 1-esre gondolok, de elég lenne nekem egy Gran Turismo/Forza szintű arcade irányítás is. -
#8 Codemasters explained that GRID: Autosport is an attempt to address several issues it identified with the second game, stating, “While we were patching GRID 2 and releasing new content, we were busy gathering feedback. We devoured the comment threads under articles about GRID 2 on gaming websites, took stock of our reviews, and of course, digested all the comments on our social channels and forums where we received direct feedback. It’s this feedback that helped create GRID Autosport.
“If GRID 2 raced off into a more narrative-led world of racing with more accessible controls, it’s clear that for many of you, that wasn’t what you wanted or expected from GRID 2. So with GRID Autosport we had the opportunity to make a much more focussed motorsport game, a desire that many of you have expressed directly to us, and a game that in spirit goes back to some of our earlier titles in terms of content and handling.”
The handling is said to be more authentic to ensure that each car has its own personality across all disciplines. These include Touring Cars, GT, Single-Seaters, Muscle Cars, Drift, Supercars, Hypercars, Time Attack, Prototypes and more. -
#7 pont a szüjinapomon :D -
#6 vrum vrum
-
#5 Miert a 22 helyszin nem lesz teljesen uj? Ha igen, nem ertem miert lenne, ez csak 2,5. A megjeleno gepek listajabol itelve, persze a grafikaban, bizos nem lesz elore lepes, de azon belul barmi lehet. -
#4 pedig ez csak egy Grid 2.5.. -
#3 Biztos hogy nem :D
Bazz... mindjárt itt van. Jól hangzik. -
#2 remélem akiknek megvan a Grid2, azok féláron kapják majd ezt.. mert kb. frissítés ként kéne érkezzen... -
#1 Grid Autosport bejelentés - itt a Codemasters következő játéka!
A Codemasters annak rendje és módja szerint be is jelentette a széria következő darabját, amely minden eddiginél teljesebb élményt kínál majd.
A Codemasters az egyik legnagyobb múlttal rendelkező csapat a versenyjátékok terén, a nevükhöz fűződik a Dirt, a Grid és az F1 széria, valamint a korábbi Colin McRae részek. A csapat amellett, hogy egy új IP-n is dolgozik, a múlt héten megszellőztette, hogy mára nagy bejelentéssel készülnek, ami most meg is érkezett.
A Grid széria harmadik része a Grid Autosport nevet kapta, és a fejlesztők fogadkoznak, hogy ez lesz messze a legjobb része a sorozatnak. Amellett, hogy megőrizték a korábbi részek autentikus érzését, rengeteg extra feature-t pakoltak a játékba, ezzel is bővítve a lehetőségeinket. Az új epizódban hosszú éjszakai futamok is helyet kaptak, valamint a sokak által hiányolt belső nézet is implementálásra került.
A karrier mód során csapattársakat toborozhatunk és szponzorok kegyeiért küzdhetünk, míg az online csatározásokban hetente különböző kihívások, tabellák és klubbok egymást közti versenye vár majd ránk.Összesen 5 különböző versenystílus, 22 helyszín és több mint 100 pálya áll majd rendelkezésünkre, ahol összemérhetjük tudásunkat az ellenfelekkel.
A Grid Autosport megjelenése június 26-ra várható PC, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra. A galériában találtok még néhány képet, érdemes szemezgetni közülük.
info: Gamestar