744
-
#504 mindenki dicseri az a.i-t gyakorlatilag nem is erzekeli a jatekost a legtobb esetben, mintha nem is lennek. Igy rosszab mint az a.c-ban, joval szamomra. -
#503 Najóvan... az F1 2012 óta létező probléma ez a "black screen/audio issue". Azóta nem tudja megoldani a CM, illetve sztem nem is foglalkoznak vele. Békapha'ssák az összeset. -
#502 meg a mont tremblant is gyönyörű, nagyon szép pálya. dimbes-dombos táj, őszi erdő. -
#501 Okutama hosszú verziója elképeztően jó pálya. Bírom, ahogy a szél befújja a leveleket és a háttér is nagyon szép. Nyomvonal is okés :D -
jóez.... :)
-
#499 Semmi sincs húzatva... -
Skyline #498 (csak tipp...Ha a kártyámat meghúzom semminek ninsc gondja, de a grid random beakad, hang megy kép áll, hol a menüben hol játékban, teljesen véletlenszerű...Alapórajelen nincs gond) -
Skyline #497 Ha OC a kártya (ha gyárilag ha nem) tedd le a GYÁRI alapórajelre (értsd ha gyárilag OC-s a kártyád, akkor is tedd le a gyári kártya órajeleire)... -
#496 Ja és nem egyéni a gond... több fórumon (CM és Steam is) anyáznak miatta - csak még a fejlesztők részéről nem jött reakció. Azt figyeltem még meg, hogy majd mindenkinek i7-es procija van (aki kínlódik). Lehet, hogy az Intel kavart valamit... de mondom: már a Grid2 óta fennáll ez a cirksz és semmit (az égvilágos semmit) nem reagálnak, pedig ahogy olvasgatom elég sokakat érint. -
#495 Mindent próbáltam már... de ez az IRQ mi a franc?
Igazából azt néztem, hogy kint sem kell lenni a pályán. Ha hagyom, a menüben is kifagy, majd jön az üzi, hogy a "videokari helyreállt". A hangra még nem gondoltam, főleg azért, mert hang és vezérlés megmarad, csak a kép sötétül el és nem marad más mint az Alt+F4... -
#494 Az a vicc hogy a tuzijatek se olyan beletarhalt valami, tok jol megcsinaltak, van fustje, a hang osszhangban van a keppel stb :)))
A helikopter pont rossz, nagyon nem oda valo a ket frames animaciojaval :))) -
PacsutaTibi #493 A codies mindig is jó volt a grafikában és a hangokban.
Viszont kipróbáltam a Deltát, és annak a hangja csalódás volt, szinte ugyanúgy szólt mint bármelyik túraautó.. -
PacsutaTibi #492 Eddig nekünk se volt semmi gondunk a Codies termékeivel. (A grid2őt nem próbáltuk)
Tesóm gépébe van egy integrált videokártya meg egy Geforce GT 420M. Az Nvidiára állítva, bejön a grid logó, felvillan egy fekete ablak, és kilép. Nem segített rajta semmi kompatibilitás állítás, meg DX frissítés.
Viszont az a poén hogy ha meg az integrált videókártyát rakjuk rá a játékra, akkor meg elindul. Igaz kicsit low a grafika, nincs füst meg ilyesmi, de még így is elég szép (van az autó is csillogás), és ablakba 800x600ba nagyon jól fut. :)
Kipróbáltam az indycart, az nem jött be. De a Focus és BMW túraautók, valamint az F3as kocsi elég jól vezethetőek voltak. Pont amilyet várni lehetett egy Gridtől. Se több, se kevesebb. -
#491 Kivancsi leszek Kunos mit varial majd a kovetkezo honapban az AC-n, mert megint gyanus, hogy a GRID megjelenese kornyeken jutott eszebe ismet ujrafarigcsalni a dolgokat, foleg a grafikat?:)))
Talan megtetszett neki a tuzijatek es a vilagito helikopter, igy gyorsban ossze kell raknia az ejszakat is:) -
#490 En is ideges lennek, es akkor finoman fogalmaztam:)
Gozom sincs mi lehet, de tuti valami konfig-specifikus dolog.
Van hangkartyad vagy alaplapit hasznalsz? Probaltad letiltani (persze nem megoldas, hang nelkul szar:P), talan azzal akad valami?
Korabban voltak gondok az IRQ-k kioztasaval, foleg alaplapi dolgok hasznalatanal (masik csatornan lengyen, ne parhuzamos paros/paratlan szamu IRQ-n stb)?
Valami speci tuzfal, virusirto, backup vagy vinyo-buzerelo progi?
Probaltal kiloni minden programot, szervizt es egyeb felesleges dolgot a hatterbol.
Nincs huzva a processzor vagy a memoria, gyari ertekeken vannak? -
#489 Osszessegeben jo ez, drivinggame vagy simcade vagy a tokom tudja most hogy hivjak.... :)
Neha egeszen hihetetlen jo pillanatai is vannak. Hangokat meg irigylem, kapja be a CM :))))
Valami Viperrel mentem, hat olyan jot en meg nem hallottam ! Szinte soha nem ugyanazt jatsza, ha kicsit elobb vagy kesobb valtok mar mas lesz, ha belemegy kicsit tiltasba mar mashogy szol valtas utan, hihetetlen jo . -
#488 Ezert irtasm multkor, hogy sajnos az engine jellege miatt (egyfele fizika es FFB optimalizalas, beallitas) a kategoriak alja-kozepe ami jo erzest ad, ez "extrem" kategoriaknal mar elojonnek a problemak.
Eddig majd' mindegyik kategoriaban mentem egy-egy bajnoksagot, es eleg jo, nem veszes a dolog.
A Endurance eleg elvezetes, a gumikopas "teljesen jo", figyelni kell, vigyazni ra, mert elegge meg lehet szivni a vegere:)
A "teljesen jo" termeszetesen GRID-szinten ertendo:P
Mondjku az utcai versenyeknel, a szuk utcai palyakon, hatulrol indulva, a "menj vegig utkozes nelkul" bonusz-feladat, eleg vicces:))) -
#487 Elhiszem, az szar erzes..... :(
Mondjuk en meg megroccenni nem lattam Ego enginet, lovesem sincs mi lehet..... -
#486 Gondolod, hogy nem néztem utána? Két napja ezt olvasom a neten. Már a Grid2-nél is ez ment, de azt elintézték azzal, hogy majd az új progiban meg lesz oldva. Fura az egész, mert komoly "irodalma" van a neten a dolognak (képernyő fagyás - fekete kép - hang megy tovább). Csodálozom, hogy nem találkoztatok még vele. A GTX 500-600-700 kártyákkal van a gebasz. Mindenki próbálkozik, a CM a Steamre, a Steam a Codiesre mutogat. A progi meg b...ik menni 15 ezerért. Kicsit ideges vagyok. -
#485 Jah, kitaposni a belet, eltalalni a fektavot azt jovan :)))
Bar probaltam valami Jaguart, annak azert nem lehetett vegig padlon tolni... :)))
Es mentem regi classic muscle autoval, az meg olyan dognehez, hogy lerupol a kanyarrol, az is jo buli, annal mar esszel kell menni, mert 4 sebesseg van, muszaly atvinni a lenduletet....A forma autok, meg hipesgupecarok viszont szarok .... -
#484 Ahogy neztem, jo dlc ket szoktak kiadni, auto plussz palya..... -
#483 Kozben utananeztem ennek a Season Pass DLC cuccnak. Allitolag 8 DLC-t terveznek kiadni, es ez a SP ar (28EUR) az osszes megjelenot tartalmazza.
(Tudom, csak nekem ujdonsag:P)
Mivel megtetszett ez a GRID, es meg egy korabbit sem vettem meg, igy ezt most behuztam:DDDD Ha 4EUR felett lesz a DLC-k darabja, mar megerte:P
Persze, erosen lutri a dolog, mert semmileyen info nincs a DLC-k tartalmarol.
Vagyis ha teletoljak drift autokkal, palyakkal es nyomvonalakkal, autofestesekkel es mas ertelmetlen (szamomra) dolgokkal, akkor bukta:P
De remelhetoleg, egy "korszak" lezarasakeppen, talan beletolnak ebbe a GRID-be mindent, ami korabban a GRID/GRID2-hoz eddig megjelent (autok, palyak). Plusz versenyek, feladatok stb. -
#482 Felolem mehetunk, meg sose mentem EGO-al online-t:) Csalodas biztos nem lesz, mert ennel nagyon alacsony az elvaras:P -
#481 Nem megyünk este online tesztet ?
Összeállítok valami egy-két körös változatos event sorozatot, azt go ! :)
Talán találunk értelmes embereket akik nem csak törnek zúznak ....:)) -
#480 Az a masik nalam total kikesziti az egeszet, osszeomlik az egesz keprnyokezeles :))))) Be sem merem kapcsolni mar... :) -
#479 En is nVidia-s vagyok, soha nem volt fagyasom EGO-val (F1, GRID, DIRT). De igazabol masegyebbel sem:P
Vagyis igen, egy masik program utolso build-jei resetelik a gepem, de az meg erosen felkesz program:D
-
#478 Ez tipikus az a kerdes , amire nincs ertelmes valasz. :(
X-nel fagy , Y- nal nem, ezzel sokra nem mesz.
Gyanitom Nvidia forumokon kene nezelodni.
Amugy nalam sincs baja. Bar en eleve nem ertem mitol biztos , hogy nvidia problema... ?! -
RYO21 #477 nvidia 9500GT-vel sincs semmi probléma. -
Screenracer #476 Semmi ilyesmit nem tapasztaltam. GTX560TiTop,337.88 NV driver. -
#475 Csak én kínlódok a tipikus EGO engine + nVidia problémával? Akár mit csinálok lefagy az a franc (fekete kép + hang marad)... ugyan ez volt a Grid2-nél is. Tele vannak a fórumok hasonló cirkuszokkal, de itt még nem olvastam. Végigpróbáltam mindent amit lehet - még az nVidia külön Grid-re optimalizált illesztőprogiját is, ami állítólag megoldás, de semmi. Akár mit csinálok (low, vagy full grafon) lefagy a játék, sokszor már a menüben... azért kicsit drága ez a cucc ahhoz, hogy abszolút használhatatlan legyen. A CM részéről (ahogyan az volt a Grid2 esetében is) semmi reakció. Nulla. -
#474 ááh nincs arra szükség, az első kanyarban úgyis belém rongyol az egész mezőny. -
#473 Sokszor be beszúr a gép:
-
Fox44 #472 Elvileg ilyen lenne a HiRes Texture Pack DLC? Kép -
#471 Rajt cel gyozelem, plusz meg menjenek is a falnak ..... Maximalista ! :) -
#470 A starnal felrehuzodsz, elengedsz mindenkit, es mesz utanuk. Nincs ezzel gond:P -
Timbu #469 Nekem nincs vele bajom, így legalább egyszerre lesz akciózva a Steamen az alapjáték és a DLC :P
Grid2-nél mire megvettem olcsón a DLC-ket, már nem volt kedvem vele játszani :) -
#468 tegnap neki kezdtem a multiplayernek, azt hittem végre felhőtlenül versenyezhetek, de sajnos van pár bukkanó.
először is a legnagyobb hiba, mi a francért kellett online is elérhetővé tenni az ideális ív kijelzését? alig vártam, hogy láthassam a sok balfaszt, ahogy minden kanyarban a falra kenődnek, de így bárki-bármikor bekapcsolhatja a rásegítést és onnantól easy-mode.
a másik, random lobbyba minek kell ez a pontgyűjtögetés? eddig csak custom lobbyban volt, de itt teljesen felesleges. ráadásul megkavarták, most az aki vezet a ponttáblázaton, az indul mindig az első helyről. pont fordítva kéne, fordított rajtrács, hogy az egyébként is jó pilótáknak kicsit izgalmasabb legyen.
most az aki később lép be a lobbyba, mindig hátrányban van, mert azok rajtolnak folyton elölről, akiknek már van X pontja.
a grid 2 ennyiben jobb volt, ott legalább 10-11 kocsin át kellett küzdenem magam az első helyért, most meg csak rajt-cél győzelem, ha nem hibázok nagyot. -
Fox44 #467 -
#466 Ugye? :) -
#465 Nem sokat szaroztak a dologgal, 1 nappal a megjelenes utan kitolni egy majd' 30EUR-os cuccot!:))))