744
-
#464 Gondolom, ennek mindenki örül:
-
wednes #463 Jöhet majd a "műszerdal nézet" DLC, autónként 1-2 euróért. XD -
#462 Arra mesz, hogy megprobalod beosztani a gumit. -
ntex #461 Amúgy jah, nem tudom ezeket miért nem lehetett már belerakni... Legalább kiállás lenne, kerékcsere vagy mittomén. A Belső nézet is visszajött, de inkább rátettek egy blurt mert annyira elnagyolt a műszerfal hogy ezzel akarták eltakarni. Még a 8 éves TOCA Race Driver 3-ban is nagyobb felbontású volt a műszerfal textúra mint ebben, még az óra mutatók is statikusak. Meglátszik hogy nem volt 1 év sem a fejlesztési idő. Most kiadtak egy újat, jobbnak hat mint az előd, de ugyanúgy megmaradt a "félig kész" hatása mint a GRID 2-nél.
Egyébként tetszik még így is. Remélem majd ezeket kipatchelik. -
Skyline #460 Mire megyek az Endurance-os gumikopással ha nincs pit? értelmetlen...
Az meg hogy törésnél van mechanikai hiba faja...Csak jobb szeretem ha nem tilitoli van hanem verseny.:)
Hardon nagyon frankón elvagyok, rendesen körökig autókázom az első 1-2 hely mögött és próbálok közelkerülni, támadni, majd ha sikerül az előzés akkor védeni a pozíciót. Ez a része nagyon jó a játéknak. -
#459 Hard, de palyankent valtozhat az erzes.
A lenti video csaloka. Az a 2. futam volt, forditott sorrendben. Az elson pole-bol indultam, az elso kanyarig negyen lenyomtak, nem is ertem utol mindet, 2 koron keresztul loholtam mogotte, 2. lettem.
A 2. futamon, a forditot rajtsorrend miatt, hatra kerultek a gyorsak. Az AI egymast nehezebben elozi meg, igy gyorsan elore tudtam jutni, ahol mar csak a lassabbak voltak, akiket egyszerubb legyorsulni. -
#458 Nyomd be a nitrót? Ja... hogy nincs. Végre. Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már hányok azoktól az autós játékoktól, ahol ilyen béna, újratöltődő nitro van. -
mester1987 #457 -
#456 Te milyen AI val mesz en hardon nem erem utol az elejet :)))
Persze lehet, kicsit lassabban megyek mint ahogy lehetne ebben.... :) -
#455 Szerintem jobb mint az 1 , de ez szubjektiv.Ha az 1 tetszett szerintem ez is fog.... -
mester1987 #454 Összességében a sima GRID-hez viszonyítva milyen? Visszalépés vagy előrelépés tartalmilag?
Grafikát meg a szimulátoros viselkedést, megközelítéseket (belső nézet is) leszámítva.
Behatárolólag, mégis, szerintetek?
GRID 2, nekem visszalépés az 1-hez, akkor ez?
Vagy olyan nagyot ne várjak? :P -
#453 Es van mechanikai hiba is, porra lehet zuzni az autot:DDDD
Turaban nem annyira veszes, legalabbis ezek a kissebb lokdosodesek, de openwheel-lel azert mar nem erdemes lekoccolni a falat, mert meg kissebb koccnal is elmaszik a felfuggesztes. -
#452 Endurance-ban kopik a gumi . -
#451 Kormanybeallitassal nem sok varia van:)
A linearitas az 0, hogy linearis legyen. A szaturacio kormanytol es izlestol fugg, 900-as kormanyon 50-60. Az FFB ero nalam 100/100, de ez is izles kerdese. -
Skyline #450 Sajnos...Pedig emlékeim szerint mechanikai hibákról volt szó meg gumikopásról,stb...ELHASZNÁLÓDÁSRÓL...
Ezekből semmi sem lett... -
#449 Turaval nekem bejon ez a lokdosodes :)
Legalabb agreszzivak, nem a langyi stilus, hogy ha melle erek lemarad.Ezek siman leszoritanak a fure :))) -
#448 Sajnos ez ilyen, ennel komolyabbat nem fognak csinalni:/ -
#447 Van esetleg valamilyen jól működő kormány beállításotok FFB-re szaturációra, linearitásra, kormányszögre vonatkozóan?
Az AI egyébként lehetne kevésbé agresszívabb és figyelmesebb, mondjuk figyelembe vehetné, hogy én is pályán vagyok :) Ez leginkább rajtnál kritikus, már nem tudok hová húzódni, de akkor is meglök, belém jön, kiforgat stb, ami persze a verseny során máskor is előfordul. Elég csak az Alex által beszúrt videót megnézni. -
Skyline #446 Azért megfejelhették volna PIT-ezéssel és üzemanyag/gumifogyással... Ezek baromira hiányoznak. Oké hogy az arcade fanok erre nem vágynak, de mégis hiányzik, tök jól elvagyok a játékkal így is, de ezek nekem nagy hiányosságok..A csapattársnak sem sok értelmét látom, az utasításokról nem beszélve... Legalább lenne valami izgalom, hirtelen eső--> gumiváltás avagy kintmaradok..Vagy kopnak a gumik a 18. körben mindenki megy be de a csapattársat utasítom hogy kintmaradjon és megyünk még egy gyors kört...stb...
-
#445 Jo hat, buli ! -
#444 Jo ez a cucc, nem szim, nem kell tervezni vagy taktikazni, nyomni kell neki es ennyi:) Ebben ez a buli:D
A celnak boven megfelel.
-
#443 Jah, tényleg . -
#442 NET-en talaltam, nem tudom:D
De ha jol emlekszem, az AC kontroller beallitasoknal, nyomogatasra kiirkalja melyik gomb van bemyomva. Ot meg lehet nezni. -
#441 ez jó ? -
#440 Bocsi;)
-
#439 G27 ? :) -
#438 G25:
-
#437 Valaki világosítson már fel G27-en melyik gomb hányas számú a játékban mert agybajt kapok ettől ! :DD -
CamelX #436 Jóval jobb így, köszi! :) Most már mintha valamennyire ki lehetne venni mit is effektez a kormány :D -
#435 Tuner kategóriát válaszd. Ott lesz a drift. -
#434 Hali.
Driftelést nem lehet választani rögtön az elején? Vagy meddig kell elvinni a játékot hogy lehessen. -
#433 Kössz. Ezt jó Tőled hallani. -
#432 A Racenetbe most csak én nem tudok bejelentkezni a játékon belül vagy le van halva mindenkinek? -
#431 Megis elolvastam, nincs vele gond, korrekt leiras. -
#430 Nekem csak ez jutott. Nincs kormányom. -
Pitti #429 Alex, ezt itt a többség szerintem nem úgy érti... -
Nyiri #428 Én tegnap vettem egyet és nem volt rossz. Bár billel jobban megy eddig de jobban írányítható. Ilyen grid fajtákhoz nem veszem elő a kormányt :P
Azért tegyük hozzá hogy kontrollerrel még mindig jobb mint billel. -
#427 Idaig olvastam: "Az autósjátékokat mindig egy xbox controller-rel játszom..." :) -
#426 Ha valakit érdekel... szerintem ilyen lett a játék.
Hungamer: GRID Autosport TESZT -
#425 Ha lesz olyan adok erte 30 000- et ! :))))