Grid Autosport
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hittem pályán alakít picit, így viszont semmire való, nem érdekel 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Valaki tapasztalt már ilyet?
Parasite Eve 2, best game EVER!
grid-autosport-cameras-dash-fov60-v10.zip
Ha jol ertettem, te hatulrol tologatos vagy, vagyis a CHASE camerat akarod modositani.
Abbol van ketto, es eppen a legelso ket resz az.
View type="Chase" a fo resz, a kozeli a ident="chase_close", a tavolabbi a ident="chase_far".
Trillio beallitas van, de mindegyik ertelemszeruen el van nevezve, szerintem konnyen kitalalhato. Pl. "position" hol van a kamera, "target" hova nez, "fov" latoszog stb.
Persze a hatulrol tologatoshoz meg millio egyeb beallitas van, mert az gondolom mozog, forog, dol meg mitudomen mi😊
De leszedem, hátha ki van csomagolva ...
De látom már az is van demoban a kalózoknál 😄
Valamit nem lehet kreálni, hogy a behind kamera valahogy feljebb legyen és jobban nézzen lefelé. Az alap kamera akkora fos. Nem látom mi van elõttem. Kénytelen vagyok hood módban nyomni.
Nem tetszik amit latsz, vagy csak ki akarod belole banyaszni a texturakat?!😊))))
A DASH (eloretolt cockpit) nezethez, nagyobbra vettem a FOV-ot (48-rol 65-re). Nem volt kedvem egyenkent szarakodni vele, igy batch-eltem, igy ezzel egyutt a "rendes" cockpitnzet FOV is 65 lett. Ami oda sok, foleg hatratolt ulessel. De mivel az alapbol szar, azzal nem foglalkoztam😄DD
grid-autosport-cameras-dash-fov65-v10.zip
Atirogattam ezt-azt az FFB script-ben, most jobban erezni a tapadas vesztest, kemenyebb a felfuggesztes-erzes stb. Csak 1 autot neztem eddig, Chevy Cruz, azzal sokkal jobb lett. Az FFB beallitasoknal (vibration😄) huzd fel a ket kormanyerot 100-ra.
Csinalj a 2 file-rol MENTEST, ebben nincs benne!!!!
grid-autosport-ffb-v10.zip
Nos szerintem borzasztóan jól lett optimizálva a játék. Ezzel a konfiggal megvan a 60-70 fps 720p-ben ultra low grafikán. Csak a textúrák illetve annak a szûrése van high-ra állítva.
Nalam a szaturacio: 50; a linearitas: 0.
Nálam egy darabig jó, aztán alá tekeri ....szaturaciót csak 100-on néztem eddig, driver kormányszöggel próbáltam játszani.
Nálad hogy van ? 😊
900-as kormanynal a szaturaciot le kell huzni 50-re, ebben NINCS multiturn szamitas/fejlesztes. Eleve a felfuggesztest es az FFB-t is max 360-450 kornyekere szamolja.
Amit nem-linearis erzes lehet, az a kicsit idiota automozgas es FFB visszajelzes.
Probald parhuzamosan a linearitast es a szaturaciot elallitgatni.
Minimum Specifications
Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz or AMD Athlon X2 5400+
Memory: 2GB RAM
Graphics: Intel HD3000 or AMD HD2000 Series or NVIDIA Geforce 8000 Series
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 15GB available space
Sound Card: Direct X compatible soundcard
Intel Pentium Dual Core E2200, 3 Gb ram, nVidia 9500GT
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Most nem FFb áérdekel, az ilyen, hanem a lineáris kormány. F1 -ben azért ezzel nem volt baj 😊
Igazabol az AC szeretett volna ilyen vagy hasonlo lenni, legalabbis koritesre, de ebbol nem valosult meg SEMMI😄DDD De ott legalabb jo az autokezeles😛 Nalunk 5:95 az arany😄
Ebben ne varj komolyabbat, itt nem sok koze van az FFB-nek a felfuggeszteshez😊 Sebessegtol fuggoen (de mar 30km/h-tol maxon) kozepre huz, kanyartol/dolestol fuggoen ide-oda billeg, es beallitott ertektol fuggoen csuszaskor neha elveszi az FFB-t. Ennyit tud😛
Lehet majd piszkalni, de jo sose lesz, csak hasznahato(bb).
Egyelõre szoknom kell. Az egész rettenet fura. Kuplung+H váltót meg egyelõre hanyagolom 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Gyakorlatilag semmi koze az autokhoz, amit ezek itt levagnak. Rajzolhattak volna rozsaszin ponilovat is a kocsik helyett a nagyobb vasarlo kedv remenyeben 😊
A gamepades temara visszaterve, pl ac-t is lehet gamepaddal iranyitani, sot nem csak azt, es igen jol. Attol meg lehet autos jatekot csinalni abbol, amikben elvileg autok vannak, itt nem volt cel sajnos.
szerintem
Nem hc, nem is gondoltuk , hogy az , de marha jó 😊
Az AI zseniális !!
Kormány picit billegõs középen, nem vészes, ffb lyuk nincs még alacsony driver erõnél sem.
De az AI az kemény, hát itt nem lesz 5 kör alatt 20 elõzés az tuti 😊)
Pl.:
Harmadjára csak sikerül nekik eltalálni az irányítást. Részemrõl, ha csak egy az egyben olyan lenne, mint a toca racedriver 3-nak volt már instant buy lenne.
Egy logitech momo racing-et tartok bohóckodni, a kettõ minõsíthetetlen volt a csúszkálós hülyeségével.