744
  • lac coo
    En nem tudom mitol lehet , hogy nem valt.....
  • CamelX
    Javaslom a nem-kuplungos H váltót. Sok agyfaxxtól megkímél :) Jó ez amúgy, megszerettem. Izomautókkal iszonyat jókat lehet csapatni pl.! Meg jó hogy nem erőltet rá a játékosra semmit sem, azt a kategóriát játszom amelyiket akarom (így open wheel már látatlanba is elfelejthető nekem :D). Megint csak nagy jóság hogy be lehet szorozni karrier versenyek hosszát. Nálam X2-n van, így jól el lehet kapni a ritmust 1 kis practice vagy kvalifikáció után.
  • lybrahu
    Sajnos ez a váltó probléma nálam is jelentkezik. G25. Teljesen rendszertelenül, és látszólag ok nélkül nem hajlandó a fokozatokat váltani szekvenciális módban. A kormányt még nem rúgtam le, de igaz ami igaz, néha nagyon idegesítő tud lenni ez a dolog a verseny hevében!
  • lac coo
    A valtas dolgot en sem ertem.....Irtak itt, higy ha h valgo kuplung van akkor nem lehet kuplung nelkul valtani.
  • Danecay
    Én még nem mentem vele túl sokat, de nekem nem nagyon volt olyan, hogy nem váltson a DFG Pro-m szekvenciális váltóját használva.
  • b-type
    játszok nem szimekkel is...belátom elég 'sarkos' a vélemény, és talán méltatlanul rövid, ezt írtam máshol, copy/pate:
    "
    Attól függ mire kell :)
    Így visszanézve nekem nem kellett volna megvenni. Ezt a sorozatot a TOCA Race Driver miatt kedvelem, és én azt hittem valahova oda fognak visszanyúlni. Olyasmi karrier, olyasmi hangulat.
    De ez nem, hangyányit sem sajnos :(
    Jelenleg nekem a véleményem az, hogy ez elég pocsék lett :) Persze mindez ahhoz képest hogy mit vársz egy ilyen játéktól, ..ezért írtam hogy én mire vártam/gondoltam az előzetesek alapján.
    Irányítás:
    - kormánnyal játszom, és ritka idegesítő hogy nem vált normálisan, sokszor nem vált , hiába használod a váltót mint minden más autós játékban, itt ez nem valósul meg...van hogy elsőre vált, van hogy harmadik próbálkozásra. Nekem ez a legidegesítőbb...érthető lenne ha kuplungolni kellene, de én kuplungolok megszokásból. (egyébként semmit nem számít, de nem is vártam).
    - Az autókezelés absz. arcade, oké vannak blokkoló fékek, vagy ellenkormányzás, de teljesen messze a valóságostól, blokkoló fékek ellen a hátratolt fékelosztás bőven elég, ellenkormányzás meg arcade, azaz a kerékhez semmi köze nincsen, inkább a kocsi középpontjához...un. nevezett 'tégla'.
    játékélmény:
    -AI (very hard fokozat): nem lenne rossz.., de sztem jön majd valami javítás ide is, mert nagyon direkt, vagy elnagyolt...első blikkre agresszívnak is mondhatnánk, pár verseny után nekem igénytelen..bár ez kicsit erős megfogalmazásnak tűnhet. Beleprogramozták hogy melyik pályán, hol legyen gyenge, ahol meg lehet előzni. Ki lehet forgatni, de azért valahogy látszik hogy ezt inkább az arcodba tolják a fejlesztők egy-két programozott hibával hogy lásd hogy tud hibázni az AI...mint hogy te tudd hibára késztetni..nincs ilyen hogy becsalogatod hogy rosszul gyorsítson ki...minden esetben jól fog kigyorsítani, és ilyen helyzetekben ordítóan arcade, jobb nem is erőltetni. Az AI 'very hard'-n gyors persze, és nagyon versenyzésidegen stílust kell felvenni hogy megfogd, de ha megfogtad akkor simán lehagyod.
    -karrier: nekem ez a része egyértelműen csalódás, pláne mivel írtam 'milyesmire' vártam... de sztem a Grid1-hez képest is halvány. Sok pálya van benne, de Bathurst, vagy Spa visszafelé az nálam kicsit verte a lécet :D ..de érdekes élmény :)
    - Hang, Grafika, optimalizáltság: Sztem nagyon jó, a pályák nagyon szépek, és mellé nagyon jól fut..jó pillanat volt amikor a lerepülő motorháztető után több hang jött be az utastérbe, erősebb lett a turbó szívóhangja :)
    Ez a része nagyon rendben van sztem.
    - Online: Nem teszteltem igazán, Racenet-s kihívások..de semmi online futam.

Saját rossz élmény, még soha nem rúgtam le a kormányt a cockpit-ről, pedig játszok arcade játékkal is, mint a Nascar the Game 2013, vagy a WRC4, F1 2012 ami úgy nagyjából lefedi az érdeklődés köröm, szal itt előfordult, valszeg a 'very hard' fokozat volt az oka, mert ott nagyon kijönnek a játék hülyeségei, a tökön-babon át shoot'm up stílus, meg az AI bénázások, az irányítás bénázásaival. :(
    elszívtam egy cigit, aztán visszaszereltem :)
    ...ha lejjebb veszed a kihívást, akkor végig lehet sétálni, mert belefér ha nem vált, vagy sokadjára, az AI a közeledben sincs, és nem kell az autókezeléssel sem annyira foglalkozni.
    "
  • IMYke2.0.0.0
    X360-as vezérlővel nekem is szenvedés.
    Tuti gyakorolni kell, de állandóan büntet, mikor finoman akarom íven tartani...
  • ade
    Csak EGO motoros játékokkal van problémád? Milyen konfigod van? Fontos lenne, hogy pontosan leírd.
    Egyébként a "képernyőillesztő nem válaszolt, majd helyreállt" problémát TDR hibának hívják. Nem is olyan régen volt ebből nagyobb cirkusz még NVIDIA fronton, főként a 2xx.xx driverek idejében. Konkrét megoldást senki nem tudott rá, volt akinek újabb illesztőprogramoktól megjavult, volt, akinek nem. AMD-nél is jelentkezik ez a hiba, szóval nem csak a zöldeket érinti. VGA probléma lesz (ezalatt nem azt értem, hogy hibás lenne), nincs köze ahhoz, hogy i7 CPU van a gépben vagy sem. Megnyugtatlak, meg lehet oldani, de sok olyan dolog van, amitól előjöhet ez a jelenség.
  • Nyiri
    Gamepaddal szenvedek. Folyton keresztbe áll. Túl érzékeny?
  • Szabi #535
  • Skyline
    De mondom ha GYÁRILAG oc a kártya akkor AZT is vedd le nem OC értékre, értsd referencia szintre.
  • lac coo
    En tul vagyok azon, hogy mindent szimulatorosan kogelitsek meg, hal istennek.
    Annyira nem ketgobos, dogos, izgi....
    A vilag nem csak fekete es feher, vannak szinek is....A kis turakkal sokaig elleszek....
  • b-type
    Ez mekkora rakás sz@r már elnézést.
    Még nem volt olyan hogy lerugtam a kormányom a cockpit-ről...hát itt most el kell szégyelljem magam..után kimentem cigizni aztán visszaszereltem.
    kormánnyal: sz@r.
    A legsz@rabb, hogy nem vált normálisan, van hogy tiltáson pörgök miközben beszél a rádiós, mert nem hallom hogy nem sikerült a felváltás, meg izmos féken hajtűre 4.-ben fordul, pedig lökdösöm a váltómat lefele.
    random.
    Az AI...very hard, igénytelen, ellenben nem lehet fellökni, oké legyen agresszív, védje a támadóívet, csapkodjon..de ne már ez a kiszámítható hülyeség, hogy a csapattársamnak tolom hogy keménykedjen akkor boritékolható neki az utcsó hely, mert tanuld meg hülyegyerek hogy ez nem ilyen egyszerű..köszönöm-sejtettem.
    Bugatti shoot'm up 4WD tökön-babon keresztül, Focus drift Brands Hatch, reverse Spa!!!! és Bathurst!!!
    öhmm...elnézést.
    vicc...ha már ez a flipper, akkor legalább adnák menne ötvenessel. :(
  • lac coo
    Jol van mar, uncsi ! :)
  • Nyiri
    Vicces, de jobb mint ami most van :D
  • Fox44

• lac coo
    Szabi ebben a mester, majd ha erre jar belinkel valamit :))
  • Alexease
    Ez is megvasarolhato ajandeknak, es valszeg ez is sokkal olcsobb az ukranoknal, igy szerintem igen:)
  • lac coo
    Ezt a seson pass DLC-t is meg lehet venni olcsóbban valahol ?
  • mester1987
    Készülget talán itt valami... De lehet, hogy majd csak egyszer.

• kemszi2
    Túl vagyok az első versenyeken(hetediknél tartok)eddig csak a túraautót próbáltam. Elég vegyes a véleményem róla. A kecsap funkció elég erőteljesen érződik,talán az NFS U2-ben volt hasonló,ott is mindegy volt,hogy milyen szinten játszol egy adott időtől nem nagyon lehetett jobbat kiautózni.
    Számomra a legidegesítőbb,hogy nagyon csúsznak az autók, driften nem hagynak annyi gumit a pályán mint én egy kör alatt :D
    Szórakozni el lehet vele,de az első rész még mindig a favorit a Grid-ből
  • lac coo
    Belassítottam YT-on, még dolgozik rajta .
  • lac coo
    Ballonos gumi :
    :DDd

• lac coo
    :DD

akkor végül is jól tippeltem :DD
  • Fpocok
    Bazd.

"Tilt allows you to use tilt controls if you're playing on a Windows 8 tablet or similar."
  • Fpocok
    Arra én sem jöttem rá.
  • lac coo
    Szerintem jó a cathup, első versenyen én sem érem utol az első négyet, másodikon meg el tudok lógni .
    Én mondjuk 25 perces versenyeket megyek karrierben, úgy egész jó, van idő utolérni :)) Élvezetes, körről-körre egy icipicit ...
  • lac coo
    Jó kérdés azt én is néztem. Talán valami G-erő akármi lehet ...
  • RatBaG #516
    gameplay optionsben a "tilt" mi lehet?
    esetleg a kamerát döntené? ki-be kapcsolgattam, de nem vettem észre különbséget.
  • Alexease
    Szerintem is teljesen jo az AI. Legalabbis ehhez a jatek stilushoz es az egyszerubben vezetheto fun autokhoz tokeletes. Neha kicsit idegesito, ha valaki komolyabbhoz szokott, en is neha felpaprikazom magam, de meg lehet szokni:)

Valoban vedekeznek, tamadnak, szelarnyekonak, behuzodnak elottem az ivre, ha elfekezem elranjak elolem, ha meglokom visszalok stb.

A catchup kicsit erzodik, foleg amikor 1 masodperccel megyek jobbat idomeron, a start utan megeloznek, 1 elmegy, es 6-8 kor alatt egyszeruen nem erem utol:D Ossze-vissza csuszkal-drifetel, lenyegeben elrontja a kanyarokat, eppen hogy palyan tartja, de akor sem;)
    Ennyi csalas kell a gep reszerol is;P

De a forditott rajtraccsal, amikor a lassabbak kerulnek elore, nem nagyon tud mit kezdeni.

Az elso versenyen 6.-nak indultam, alig tudtam 1 helyet javitani a vegre.
    A 2. versenyen 16.-nak rajtoltam, a 2. kor elejen mar 2 voltam:) Kicsit feltartjak egymast, ami logikus, nekem meg jo;P
  • PacsutaTibi
    Jéé, ilyen szép volt az RD3?

Szépen tükröződött már akkor is a valós táj a kocsin. Igaz kicsit talán szaggatottabban ment.

Mint írtam korábban csak teljesen minimum grafon próbáltuk, integrált videokarival, de még úgy is szép volt, és nagyon simán ment a környezet a kocsin, szépen tükröződött.
  • KorzeTheNinja
    Tört verzióval van már müködő Multi lehetőség?
    Az eredetit csak jövőhéten kaparintom meg :D
  • KorzeTheNinja
    valami noname fos....
    Kraun KR.K7
  • lac coo
    9 körül megpróbálok szervert csinálni ,ha sikerül és ha vannak normális jelentkezők...
    Segítségeket megpróbálom kikapcsolni .
  • RYO21
    Codies féle "fos effekt" látszódik, hogy jelen van. :D
  • Fpocok
    Mien padod van?
  • Totti5
    Egy kis faceoff

• KorzeTheNinja
    Üdv mindenkinek :)
    Olyan problémám van, hogy ha kontrollerre játszok, akkor az egyenesekben lehetetlen finoman korrigálni. kanyarokban nagyon szépen vezethető, de az egyenesekben jobbra-balra ugrál a legfinomabb mozdulatra is.
    Billentyűzeten nem volt ilyen gondom. Van erre valami megoldás?
  • Gibor
    Szerintem is eltalálták... Ha támadni akarom bevédi az íveket, ha támadni akar néha belém is koccol hogy lecsússzak az ívről... Szerintem teljes mértékben észleli hogy ott vagyok. Hardon játszva tök jókat meccselek velük.
  • lac coo
    Ebbe belefer, hogy neha orult az ai :)
    Amugy szerintem jo, jokat lehet meccselni veluk.