744
  • lac coo
    Lesz hát a skidrow shopban ! :D
  • Szabi #223
    ne is, még simán lehet akcióba :D
  • lac coo
    Ha ultra hc sim lesz akkor megveszem, amúgy én sem...
    Hármat vettem, elég volt, megtámogattam őket minimum 40 ropival, mégsem kerestek még meg, pontosan milyen játékot is szeretnék idén :D
  • Alexease
    Es neked ott lesz meg az uj F1 is:)
    En azt mar tuti nem veszem meg, meg ha UltraHC szim lesz belole, akkor sem:DDD
  • Alexease
    Ne is vedd meg most, teljesen felesleges. Majd a "demo" utan:P

Az hogy en megvettem, egy dolog, nekem elvbol ment, megmagyaraztam, meg hulye vagyok:DDD
  • lac coo
    Nem merem megvenni ...! :))
  • lac coo
    Technikailag nincs, de elég szépen össze van az lapátolva ! :P
  • Alexease
    Valszeg igy nez ki, nincs abban semmi extra:)
  • Screenracer #216
    Ez ránézésre a GRID ráncfelvarrott, a mai igényekhez jobban igazodó folytatásának tűnik(a GRID 2 nem számít). Így nagyon vonzónak látszik, videón. De várok a megjelenés után pár hétig, addigra már sok visszajelzés lesz. Meg patch. A Codies-t ismerve. :))
  • lac coo
    15. masodpercnel az kamu, vagy ez igy nez majd ki ?
  • lac coo
  • lac coo
    Ha én onnan számolom, akkor nálam még múlt hónap van :)
  • Alexease
    Valszeg ez javitott GRID2 lesz;) De legalabb van valami cockpit-szeruseg, a celnak megfelel, es jol megtomtek tartalommal.
    En meg a Ferrarival is el lettem volna, az elso harmada meg tetszett is. De az SMS idiotizmusa volt, hogy nem lehetett minimalisan belenyulni (cockpit dinamika es FFB - lett volna ra lehetoseg!). Azt nagyn elb*szt*k:/

A gazdag az relativ. Ha onnantol szamolom a ho elejet, amikor sikerul megkapnom a fizetest, akkor meg nekem nagyon az eleje van:D
  • lac coo
    Jah, jól mondod , nekem is nagyon kellene dögösebb de nem hótbuta autósjáték...
    Kínomban kéthetente felrakom, hol Dirt-öt, most éppen Grid2- őt, Grid1-et, de egyik sem az igazi .
    ez nekem is jónak tűnik.
    Cars eddig csalódás, két ló között a földre, ilyen lazábbnak unalmas és semmit nem tud, ide kellenek a máshol felesleges dolgok, kicsit jobb játékmenet. Szimnek meg megint csak nem jó .

Valszeg én is megveszem ,de én nem vagyok olyan gazdag, hogy hó végén játékot vegyek :))
  • Alexease
    Mar nagyon kellene valami jatekosabb autos cucc, de ilyet mas nem csinal. A CARS lenne hasonlo, ami iranyitasra biztos sokkal jobb lesz, de valahogy nekik nincs ilyen tapasztalatuk es osszefogottsaguk a jatekkesziteshez. Raadasul, a Codies engine tuti megy, a CARS erosen kerdeses (fps szempontbol).

Mas ebben az evben nem volt es nem is nagyon lesz.

Tartalom vasarolgatas van az iR-hez es minimalisan az R3E-hez. De az iR-hez van meg bent ~70$-om (most adtak megint 5$-t, eltelt ismet 1 ev:P), a r3E-hez meg ~2000vRP van bent. Sot, meg az SRW-hez is van vagy 30$-om (nyeremenyekbol), de azzal nem tortenik semmi.

Lenyegeben eddig jatekos fronton, a 3DSimEd-et vettem meg, de az is editor:P
    Majd az AC-hoz lesz DLC, de lehet az is atcsuszik a kovetkezo evre.
  • lac coo
    :)
  • Alexease
    Pazarlo modon a Steam-en:)
  • lac coo

Hol vetted ?
  • Alexease
    Megneztem meg 1-2 videot, az auto es palyalistat, aztan radumaltam magam:D
  • lac coo
    No, csak megvetted, mi győzött meg ? :)
  • Ginger17
    Most kezdjük el sorolni, hogy hány olyan szim versenyzőt ismerünk, akik a legtökéletesebb (khmmm) hardcore szim progiban is motorháztető nézetből tolják... sőt! A kedvencem a formula autós "TV kamera" pozíció, mondván "úgy többet lehet látni". Ez így több mint a semmi... meg nyeünk vele néhány fps-t is.
  • lac coo
    Kiszedtek mert a legtobben hatulrol tologatjak, max motorhazteto .....
  • PacsutaTibi
    Nem értem miért nem csinálják meg rendesen a belsőt. A Dirt-ek be nagyon szép részletes belsők vannak.

Azért lesz benne bőven új tartalom is. Májusban egy nem végleges autólistán kiirtam mi az új, és mi volt már korábban benne. Akkor több volt az új.

A pályákkal kapcsolatban, lehet hogy a pályák üzemeltetői akarják, hogy a pályájuk bekerüljön minnél több játékba. De ebbe is lesz legalább egy RedBull-Ring, meg az austini pálya.

Amúgy meg hülyék lennének nem berakni a kész pályáikat, az új játékukba. Mondjuk úgy lenne a legjobb szerintem, pl a Dirt-ek esetében, hogy kijön a játék új pályákkal, és DLCként letölthető a régi játékok pályái.
    Persze ez a Gridnél nem megoldható, hiszen vannak olyan klasszikus pályák, amit nem érdemes kihagyni a játékból, meg mint írtam ez a pálya üzemeltetőinek is érdeke lehet.
  • lac coo
    Ájjájjáj....

Az autós játékok már csak ilyenek, innen onnan összeollózott tartalmak...
    mindenki monza meg Spa... semmi fantázia :()

Amúgy kell mint egy falat kenyér, PC-re jelenleg nulla dögös de nem félnótás autósjáték van ....

Cockpit? Elmegy, ha tehetném mindent előre tolnék dasboard-ig ... De jelenleg csak rF2 -ben tudom megtenni .
  • Danecay
    Hát igen, PRE ALPHA ide, PRE ALPHA oda, azért sejthető volt, hogy a belső nézet az először látottakkal lesz egyező a végleges kiadásban. Kár! Rögtön más benyomást keltene a játék egy részletesen kidolgozott cockpit nézettel, mint ezzel a végtelenül smooth-olt, homályosított megoldással. Mondjuk nem a rókabők kifejezés jutna az eszébe az embernek, és hogy a korábbi CODEMASTERS játékokból összeollózott tartalomról van szó, némileg módosított vezetési modellel. Ettől függetlenül érdekel, de nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy ez valójában nem egy külön fejlesztésű játék, csupán egy "tákolmány".
  • kemszi2
    az első részt 990ft-ért tettem magamévá ,annyit majd lehet hogy megér ez is :D
  • Szabi #198
    megnéztem pár videót és képet hátha meg tud győzni... de ez a belsőnézet mindig ráébreszt hogy ha ekkora barmok akkor nem érdemelnek tőlem (sok) pénzt :D

• Szabi #197
    igen, pénteken (27)
  • lac coo
    Ez jövő héten jön ki , igaz ?
  • Szabi #195
    én GMG-n jóáron megtudnám venni.. de nem fogom ennyiért se, spórolni kell a kredittel, majd amikor már akcióba lesz és kijött 2-3 frissítés hozzá.. :D
  • RatBaG #194
    én már megvettem.
    igaz, hogy a 2. rész egy rakás szar volt, de a multi feeling azért tartogatott így is pár izgalmas órát. ez meg már most kétszer olyan jónak néz ki, szerintem.
  • Alexease
    En csak 2 F1-gyel:) Ezt vakon en sem veszem meg;P
    De ha jo, akor igen, de ennel belefer majd az olcso Steam kulcs is, Codies-nel lehet sporolni.
  • lac coo
    Hát, nem tudom, hogy megveszem-e látatlanban, már 3 F1 el megtámogattam őket ... :) Előbb kipróbálom .
  • Szabi #191
    7600-ért van már Steam-es kulcs.. de lesz ez még olcsóbb is.. :D
  • lac coo
    Nálam úgy elég jó, próbáld majd ki .

És egy kis csicsa :

• Alexease
    Sajnos az nehez, lasd F1, ott sem lehet csodat tenni, meg az FFB erossegevel vagy a kozeptartasdaval sem lehet semmit/normalisat kezdeni.
  • lac coo
    Plusz azert a "modderek" fognak ezen a handlingon komolyitani nem kicsit....
  • lac coo
    Nekem eddig bejon, fun, nem szim, de nem is idetlen, olyan jo csapatos.
    Az ai eleg profi azonnal beszur :)
    Ffb kozepso lyukat remelem megoldja itt is a 130 %- os driver ero .....
  • Alexease
    Egyre jobban szemezgetek vele:)
    Az egyetlen kerdeses resz, a FFB kozepso resze.
    Persze a cockpit is eleg gany, de legalabb van, es ebbe a jatekba a celnak megfelel.
  • lac coo