Grid Autosport
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem amit mondasz, de eddig akkor miért nem hagyta úgy senki ? 😄
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De promo szovegnek tokeletes, legalabbis annak, aki erre bukik;P
Ez nem fps amibõl évente jön 567millió db.
Next PC upgrade: 2022
Amugy ha nen csak a szokasos kamu dumak ezek, nagyon tepernek, lehet erzekenyen erintette oket, higy a Grid2 a kutyanak sem tetszett. 😊)
Az F1 elment nálam, vízben kopottan kifejezetten jó. Csak az F1, annak bármi jó, mert az felõlem bármilyen lehet igazából 😊)
Ennel a foldhoz csapasnal a kamera is ratesz egy lapattal, az biztos.
De ismerve a Codies cuccait (foleg az F1 alapjan), elofordulhat hogy szet van scriptelve az egesz.
Majd kiderul. Nem vesztek semit ha kuka. Talan/valszeg ez is megtalalja a celkozonseget, es a Codiesnek ugy is az az elsodleges (bevetel).
Ez valszeg egy jol osszelapatolt cucc lesz, egy utolso eresztes a regi engine-bol, a regi gepekre. Beletolnak mindent (funkciok+tartalom), uj nevvel, meg kiaruljak utoljara a cuccokat, kifacsarjak az utolso lehgetoseget is😊
Olyan nagyon nem néz ki rossznak, a többi videón szépen arrébb dobja a kerékvetõ, stb . Meglássuk 😊
En nem rugozok rajta, nem hianyzik a progi, van sok mas. Az eddigiek alapjan, ezt vakon nem veszem meg, az tuti😊 De valszeg kiprobalas utan sem😊
A Grid2-ot leteszteltem, de meg ingyen sem kellett, meg az ISO-t is toroltem😄
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Amúgy szeretem ezt a nézetet, kormány az van nálam, igazából nem kell kettõ 😊)
Meg ezt a visszavonósdit sem szeretem ami itt bal alul van... Régen mit össze kellett szenvedni egy-egy pl. 3. helyért. Itt meg ha kicsúsztál csak vissztekersz és folytatod a hiba elõttrõl... Sokkal lerövidíti a játék végijátszásának idejét.
De az nem baj ....A négy kis téglalap talán a gumikat jelöli, ha az ,akkor jó jel, talán kopni is tud vagy valami ...
Ezt a gáz elvevõsdit nem szeretem...
(AC-be legalább ki lehet lõni...)
" A karrier mód érdekessége még, hogy nem kell az összes ágban gyõzedelmeskednünk (túraautó, F-3, muscle, prototípus stb.), összpontosíthatunk csupán egyre, az is elég a sikerhez."
<#eljen>#eljen>
Így hírtelen jó sok pályának tûnik. Mondjuk egy ilyen utcai városi pályán mint a San Francisco több tíz nyomvonal is kialakítható.<#eplus2>#eplus2>
Mûszerfal: ok, hogy lusták dolgozni vele, de ez nekem sántít, azért sok mindent lehet mondani rájuk de azt nem, hogy nem foglalkoznak a látvánnyal. amit megcsinálnak, az meg is van csinálva példásan !Akár esõ, akár pilóta animáció , füst, por ,bármi .
Én nem hiszem, hogy így adják ki, persze lehet, de nagyon meg fogok lepõdni 😊)
Azon töprengek, hogy el merjem e még indítani a GRID 2-t a GRID Autosport megjelenése elõtt? Félek, hogy látatlanban elveszi a kedvemet a még ki sem próbált játéktól! 😊
A lehetõ legkisebb ráfordítással akarják kicsikarni a népbõl a lehetõ legtöbb bevételt amit csak lehet. És mivel még nem húzták le a rolót mindig sikerrel járnak!
Ha lehetne tologatni + FOV, akkor jo ez😊 De ha a kezeles ertelmesebb lenne mint az eddigiekben, akkor elneznem nekik😊
Fulkenezet az jo kerdes, szerintem marad olyan fix mint eddig......Ugye tavaly kivettek, mert a kutya nem hasznalta, most beraktak mert ment a szoveg, hogy milyen egy autos jatek anelkul....de ettol meg ugyan ugy senkit nem erdekel, csak a duma volt.... 😊))
De ha jo lenne a kormany/FFB, meg egy normalisabb motorhazteto nezettel is megbaratkoznek...