744
-
#584 Maradt előző évi szinten a büntetés, tehát nem figyelmeztet, hogy még egyszer ne csináld, hanem elveszi a gázt magától. Akkor már miért nem írja, hogy engedd vissza az előtted lévőt, nem lenne ennyi pozíció vesztés.
Másik meg az AI szintje katasztrófa, mellette vagyok külső íven, jön egy balos kanyar és ugyan úgy húzza a kocsit kifele, mintha ott se lennék, sín autózás megy csak. -
twi452 #583 itt nincs min áthajtani :) -
#582 Szerintem a Race Driver 3-ben jobb volt a rendszer,2 figyelmeztetés után volt egy áthajtásos büntetés -
#581 Szerintem jo a buzetes, foleg hogy figyelembe veszi, hol mennyit vag az ember, ha csak epp belecsip a razokovon tulra, akkor alig buntet, ha viszont sokat vag, akkor egesz sokaig elveszi a gazt. -
#580 Ja, így álmodták meg a programozók is, amíg a pályán maradsz, addig nem lesz gond. :D
Legalább a következő Forma 1-es játékban is jelen lesznek ezen hülyeségek. Akkor megint bukta, nem tudom mit tudnak felmutatni ebben az évben, de nem hiszem, hogy meglepetés lesz. -
#579 Nem kell vágni, kicsúszni, nem kell belerongyolni az elöl lévőkbe felöklelni azokat és minden jó ! Ilyen egyszerű ez .... -
#578 Egy újabb CM játék, grafika megint szép, játék élmény megint jó lenne, ha nem lennének még mindig ezek a hülye gyerek betegségei. Kicsúszok a pályáról büntetés, elveszi magától a gázt, elengedi a mögöttem lévőt, pedig pozíciót nem szereztem a kicsúszással, de persze, ha izomból felöklelek valakit, aki kirepül a pályáról az teljesen szabályos, hát persze. -
#577 d:/Steam/SteamApps/common/GRID Autosport/input/lg_g27.xml
A "<!-- FE Actions -->" reszben. -
#576 Olyat nem lehet csinálni - valamelyik INI fájl buzerálásával -, hogy a menüben használatos navigációs gombokat kicseréljem. Alapból erre a 16-17-18-19 van állítva (G27), de csak ezért nem rakom fel a sebváltó kart az amúgy is szűkös íróasztalomra. És vannak menü opciók amik nem válthatók ki a billentyűzeten (pl. festés választás). -
#575 Van valami alap kopás benne, egy idő után ilyen hangokat ad a váltó/turbó vagy valami. és a fék is elkezd elég erősen sírni ...Egyszer mintha azt mondaná, hogy forró a gearbox...
-
#574 Lenyegeben igen. En eloszor az 1-2 egyszerre benyomom, nyomvatartom, es ranyomom az egyik betujeleset. Mukodik rendesesn. Driverben nem mutatja. Legalabbis eppen futo driverben nem, ki-be nem lepegettem, annyira mar nem erdekelt, jatek alatt jo, az mar nekem eleg:) -
#573 Ezt hogy kell nyomni, egyszerre a három gombot? DSriverban semmi érték nem változik ... -
Fantasy18 #572 egy kis kedvcsináló
-
#571 save corrupted.
ajóbüdöskurv... az összes tetves codemasters játékban ez a téma évek óta, nem igaz, hogy megint így kellett kiadni ezt a szart. persze ott van a kamu duma a fórum tetején, jön fix, dógozunk rajta.
"Once this patch has been pushed live we expect those saves that have been corrupted to be 'fixed' and you'll once again be able to carry on your GRID Autosport career where you left off."
EXPECT bazmeg! elmennek a picsába, már sejtem, hogy az egy hétnyi online grind mehet a kukába. addig meg várj türelemmel, hátha meg tudnak szülni egy újabb apró patchet néhány nap alatt, a pénzed már úgyis náluk van... -
#570 épp írni akartam, hogy még mindig nincs patch notes, röhej... erre nagy nehezen csak kitették pár perce.
http://forums.codemasters.com/discussion/1000/patch-list-last-updated-4th-july -
#569 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ne csak felraktam a textúra csomagot is és működik a multi. Öröm az ürömben, hogy a RLD-s változat mentéseit bemásolva korrupt mentésre panaszkodik a játék. Elvileg működnek a STEAM-es funkciók is, Achievements-ek, lehet barátot felvenni meghívni stb. -
#568 egyelőre annyit vettem észre a menüben, hogy a kocsik tulajdonságai most már számokat is kaptak a csíkok végére.
mindjárt tolok pár versenyt, aztán kiderül a többi. -
#567 Most nézem, hogy valamit majd állítanak a chase camon, mert sokan panaszkodtunk és mindjárt lesz patch note is. -
#566 Volt valami patch. Van róla infó? -
CamelX #565 Hát látod, nem csak te szívsz vele :) (pedig imádom azt a kocsit, bár GT86 szimpibb lenne) -
Nyiri #564 Subaru nekem is csalódás. Szenvedés vele menni. Nem egy izomautó mégis folyton keresztbe akar állni. Azért évtizedes szimulátorozás után nem gondoltam volna, hogy ennyire szarul vezetek. Nem biztos hogy én vagyok béna. -
#563 > #498 (ez lemaradt) -
#562 Nagy a valószínűsége, hogy ez a megoldás, köszi... -
CamelX #561 Próbáltad az amcsi izomautókat? Szerintem egész fun, bár elég mesterségesen meg van könnyítve benn a hátsó visszaterelése pl. ha kicsúszik. Utcai autók közül Golf még tetszetős (akkor gondolom az összes első kerekes az), viszont a Subaru elég nagy csalódás, megvan benn a drifteltetős-ráerőltetős-hátsókerekes CM betegség. -
#560 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elvileg van rá mód! Annak ellenére, hogy nem vagyok egy nagy, vagy inkább semmilyen online játékos, kipróbáltam, és látszólag működik is, de mindig kidobott a lobby-ból. Igaz elvileg kellene hozzá a High Res textúra csomag is, de nekem az nem volt telepítva ami már a menübe meglátszott az autón, és az összes többi autón is a pályán. Én arra gondolnék, hogy csak a grafikai hibák javítása miatt kell a textúra csomag, de ki tudja, lehet annak hiánya miatt dobott ki. -
#559 Vajon grid1- es lemans valtozo napszakkal bekerul majd ? -
#558 Abban amúgy m ia logika, hogy nem mindenhol, mindegyik autónál, kombónál lehet éjszakát beállítani ?M -
#557 Én is a túraautókon kísérleteztem ki :) -
#556 Állítottam -2 értéket a linearitáson, plusz levettem a szaturációt 65-ről 60-ra (900 fok mellett...), most elég jó.
Picit sokat kormányzós utcai autós. de azt szeretem, nem gond :)
túra autókkal jó, hogy mással milyen azt nem tudom, de nagyon nem is érdekel , mert azok bűn rosszak a játékban . -
#555 Virágbolti verzióval nem lehet úgy online multizni mint régen az 1-el? Jó kis versenyek voltak, volt hogy 2 szoba ment egyszerre innen sg-ről.
-
#554 Most nézem, ebben nincs LAN lehetőség? -
#553 Beteszem ide is, en nem is mertem, de az ilyen tipusu jatekokhoz teljesen jo, nem kell drivert piszkalni.
-
#552 Eredetileg en is 900 fokon (nem szeretem/akarom a driverben allitgatni) hasznaltam es 50-es szaturacioval. De miutan megtalaltam a gombos kormanyszog allitast, jobbnak ereztem minimalisan ha fizikalisan van csokkentve a kormanyszog, mint a Codies szaturacioval. -
#551 Próbáld meg a linearitást -4 re állítani. Kíváncsi vagyok nálad pozitív vagy negatív irányba befolyásolja az irányítást :) -
#550 Nekem 900 fokon van 65-ös szaturációval, így elég jó túraautókhoz ( a többi nem érdekel ...), bár szerintem vlami van vagy a gumiban vagy nem tudom miben, de az tuti, hogy alászedi agyatlan módón egy bizonyos kormányszög után ...Talán majd piszkálgato ma linearitást, hátha lehet gyorsítani az elejét kicsit.
De igazából az lenne jó, ha legalább az F1 féle kormánykezelést beleraknák ...
Nekem jó a hard AI- hosszú versenyekre állítottam ( kb 25 perc , és 40 perc endurance..) így szép lassan beérem az élmezőnyt, bár 4-5 helynél nem igen jutok feljebb .
De a lényeg, hogy megint kár érte, nem értem miért ront ilyen alap dolgokat el mindig a CM ...:) -
#549 Először én is 450-re lőttem be ami akkor jónak is tűnt, de legközelebbi játék alkalmával már túl soknak találtam egyes kanyarokban, íveken, ezért vettem visszább. Azért a szaturációt módosítottam mert nem tudtam, hogy miként tolerálja a játék az ALT-TAB alatt történő kormányszög módosítást, újraindítani pedig nem akartam :) A végeredmény egészen elfogadható lett így nem is nagyon piszkáltam. -
#548 A valtasokkal nekem meg nem volt bajom, nem ertem mi lehet a gond vele?!:/
A kormanyhasznalat valoban eleg gazos, ez az eredmenye a foleg gamepad optimalizacionak es az egyfajtara effektezett FFB-nek:/
Errol multkor hosszabban irtam, be lehet allitgatni hasznalhatobbra, de persze nem az AC/rF2/iR progikkal kell osszehasonlitani;)
Nalam most ami hasznalhato es "teljesen jo" az a "driveres" (trukkos-gombos-HW-s:P) 450 fokos kormanybeallitas, 100-as szaturacioval es 0-as linearitassal.
Mivel teljesen fake a visszajelzes, az egesz FFB fel-kamu effektekre alapoz, ezert tunhet nem linearisnak a kormanyzas.
A piszkalt FFB-efektekkel azert is jobb a helyzet, mert legalabb lehet erezni, mikor veszit tapadast a gumi es/vagy mikor van tulkormnyozva a kerek. Az eleg sokat dobott az erzesen.
En Hard-on hasznalom, de valoban megeri inkabb visszavenni Medium-ra, mint benazni es kinlodni vele, mert tovabb eroltetve meg szarabb erzest adnak az autokok. -
#547 A #422 hozzászólásomban én is erre a jelenségre panaszkodtam, de időközben sikerült találnom elfogadható beállítást. Jelenleg nálam úgy néz ki a dolog, hogy a deadzone mindenhol 0, kormányszög durván 350 foknak felel meg, egész pontosan logitech driverben 450, a steering saturation 75, a steering linearity pedig -4. Így egész lineárisnak tűnik, persze lehet, hogy még lehet rajta finomítani. Annyi még, hogy az Alex által piszkált FFB-t használom, de ez az irányítás ezen részét nem igen módosítja. Én MEDIUM nehézségen játszom csak, pont azért, hogy kicsit hihetőbben lehessen autózni, inkább íveket leírva mintsem driftelve, amit a játék próbál ráerőltetni a játékosra. Ilyen szemlélet mellet még ez a nehézség is elég mert egyáltalán nem garantált az első hely, vagy csak én vagyok béna :p -
#546 Igen, ez szar szerintem is. Én elég nagy kormányszöggel játszom, így nem jutok el általában a szélső kritikus tartományhoz :)
Az amúgy kontrollerekre van így csinálva, de nem értem ide miért nem került bele a rendes kormánycucc is . -
paj01 #545 Nem értem F1 szériába egész értelmes az irányítás itt meg gatya. Egyszerűen nem lehet beállítani egy lineáris kormánymozgást. Egy bizonyos kormányszög után hirtelen túlkormányzott lesz az autó, kilincsel előre akar menni a verda. Nagyon idegsítő, hogy a kanyar ív közepén egyszer csak megváltozik az autó viselkedése, sokkal érzékenyebbé válik a kormányzásra. Adott a kormány mondjuk fordul +-ba 100fokot. Az első -+15fokban értelmesen lineárisan kormányozható azon túl meg megbolondul mintha hirtelen +-100 fokba ugrana. A linearitás állításával csak annyit lehet elérni, hogy az első 15fokban finomabban skálázódik a kormányzás azon túl ugyanúgy fos. Setuppal ha atom alulkormányzottra/alacsony tapadásra állítom a verdát talán lehet vele menni de ez így kuka. Nem tudom más tapasztalt-e ilyet de nálam ezért lett uninstall.