744
  • Alexease
    En spec orultem hogy tolod, mert az azt jelentette, hogy a minimal/hasznalhato szintet legalabb megutotte:) Az mar biztato:P
  • lac coo
    Hát a tököm tudja, talán McLarennel .
    Meg tojásokon ment mert elkopott hamar gumi .
  • Nyiri
    Várom a játékot, de hogy ez a "cockpit" nézet mekkora szar. Főleg azért zavar, mert én csak ebben tudom nyomni :D
  • Totti5
    Pörgött, mimimimimivel?:))))))
  • Totti5
    PCre fogom megvenni steam, hátha lesz hozzá tapadás csökkentés és jobb FFB, meg irányításon finomítás. Karriert le fogom tolni, mert az AI jó ( hibázik, küzd stb... )

Nem írtam hogy szar lenne. Árkéd, lehetne jobb, nem jó. Most mentem GT2-es autókkal. ott jobban zavaró ez a libikóka. Lasabb autóknál nem annyira.
  • lac coo
    Én már a sínautósat sem értettem, hisz a szimracingetv-s ember pörgött forgott vele ...

De majd meglátjuk a héten :)

PC-re még nincs "demo" ? :D
  • Alexease
    Ha annyira szar lenne, ahogy irta, valszeg nem tolna folyamatosan:)
    Persze a warez mindent megszepit:) Ilyet mar sokszor lattam, lefikazzak, penzt nem er, de ingyen azert el lehet vele jatszani sokaig:)
  • lac coo
    Hát, nekem ez továbbra sem tűnik olyan rossznak, persze sokat számít FFB, kormánykezelés ...
  • Totti5
  • mester1987
  • Totti5
    H váltót jól kezeli, ha nem kuplungolsz rendesen, akkor nem veszi be a sebességet.
  • lac coo
  • Totti5
    20 kör * 3 futam
  • Alexease
    Jo az EGO, latvanyos, hangulatos, szep; konnyen es jol skalazhato (gyors); osszetett es komoly, adatbazishoz rendelt script platform, rugalmas multi kod. A multiplatform csak igy mukodhet, nem hiaba epit (probal?!:P) ilyet/hasonlot az SMS is. Ezek az engine-ek 4-5 vagy tobb evre szolnak.

De most mar tuti megerett a cserere (tovabb fejlesztesre). Nem azert mert nem szep, mert meg egy mai NextGen-re keszult cucc mellett is boven megallja a helyet. Hanem technikailag sokkal rugalmasabbat, gyorsabbat, osszetettebbet lehet epiteni az uj procikra, videokartyakra, feluletekre, RAM mennyisegre stb.

Persze ha a koncepcio szar (nekunk nem tetszik), akkkor lehet a cucc UltraGen is, Xbox1000-re es PS8-ra, akkor is "hasznalhatatlan" marad:D
  • mester1987
    Hát nem tudom, mintha a sima GRID pörgősebb lett volna sokkal (lehet az összhatás miatt is) - bár én tényleg nem vagyok egy F1 vagy hasonló aszfaltversenyes párti...
  • lac coo
    Mennyi a max versenyhossz amit be lehet allitani ? Illetve gumikopas milyen ?
  • lac coo
    Annal mar minek porgosebb ? De az tuti nem lesz ez a videokon is latszik, nem lehet ket kanyar alatt elre allni ( jo beallitasokkal ) , ez autoverseny fel kell epiteni a versenyt....
  • mester1987
    Majd megnézem mit írkáltok róla, ha pörgősebb lesz, mint a GRID 2, annak csak örülnék. Lehet velem van a gond, de az elégé egysíkú volt. Az, hogy a DLC-k meg sima pályákat adtak hozzá az meg a kampányt tudtommal nem érintette.

Aki játszott tehát vele, majd várok/várunk beszámolót róla
  • lac coo
    Grid (1) -ben is elég kacifántos kormányzás volt, plussz agyament tapadás, mégis még a legelvetemültebb szimesek is kijátszották :DDD

Jó lesz ez ,ez ilyen,látványos, pörgős élvezetes, ilyennek kell lenni .
  • Totti5
    FFB, érzékenységen piszkálni kell mert így nem jó + tapadás vesztés app és kellemes lehet egy ideig. Kár hogy nem foglalkoztak az irányítással többet, pedig ebben sokkal több van.
  • lac coo
    Nekem bejön ez a nézet, nincs dupla kormány nincs dupla kéz, kijelzőre meg ott a hud vagy valami telefonos cucc ...:)

AC-ban erre várok (unk) már mióta, hogy előre lehessen ennyire tolni :DD
  • lac coo
    Annyira nem tűnik ez rossznak ....
    Majd meglátom.
    Dirt-ben is fura a kormányzás, mégis elvagyok vele, rendszeresen előkerül :))
  • lac coo
    Szerintem fű alatt jó régóta benne vannak már Dirt4-ben, az gondolom már nextgen lesz .
    Amit el sem tudok képzelni, hogy fog kinézni, a Dirt3 máig az egyik legszebb autós játék .
    De még az is lehet, hogy már az idei F1 is next gen lesz, fene tudja .

Amúgy jól összehozták ezt az EGO engine-t, nagy fejlesztésre nincs szükségük hosszú évek óta, bármit hozzá tudnak gond nélkül foltozni, és működik ahogy kell .
  • lac coo
    Egy ilyen pályától be is állna AC mint a szög :)))

Hangok az itt más világ, külön motor és kipufogó hang, beleszámol minden tereptárgyat , a kasztnit, üveget stb... az mindenhová felejtős .
  • Szabi #240
    a pályák jöhetnek AC-ba, esetleg még az autók hangjai.. másra nemigazán tűnik ez jónak.. :D
  • Totti5
  • Szabi #238
    egyszerű, Steam-en egységes EU ár van, a Magyar bolti árt a boltok határozzák meg, nekik a megjelenéskori ár kb felébe kerül a játék, amit afölött kérnek meg az ő hasznuk.. oroszoknál pl. 6 ezer Steam-en a játék :DD

• attila46
    legalább is 49.99 ért láttam
  • attila46
    Miért drágább a STEAM mint as bolt.....érti ezt valaki??
  • mester1987
    Amúgy frankón ez lenne a belső nézet, mint ami a videóban van vagy ez egy nagy átverés?
  • Alexease
    Ezt azert kellett gyorsan kitolni, hogy beleferjen a penzugyi evbe, es meg utoljara, minimalis munka befektetessel (lenyegeben ossze ollozassal es lapatatolassal) kicsikarjanak valamit ebbol az engine-bol:)
    Valszeg mar a kovetkezo evre fejlesztenek regen, jovore mar NextGen-re kell mindent kihozni.
  • Totti5
    Nem jó, de jobb mint a Grid 2. Igazból nem értem ez minek kellett ilyen hamar és ebben a formában, de lehetett is volna jó. Árkéd autóka, ne is várjon senki mást. Padlógáz, padlófék. Fura az autó irányítása, mintha nem lenne teljesen kontroll alatta, mert úgy magától behimbállódzik a kanyarokba, ami nem túl élvezetes. Kormánnyal nem jó, ugyan olyan esetlen mint a Grid 2. Pedig még a H váltó,kuplungot is támogatja ai jól működik, csak így nem sok értelme van.

Autók nem néznek ki jól ( én már a nextgenben vagyok nyakig, ezt nem tudom től sokra értékelni ), pályák viszont szépek, a szokásos Codemasteres minőség, ahogy a frém is stabil 30 fps és a graf amúgy összességében pofás ahogy az szokott lenni.

Törés nagyon jó, sérülések kiahatnak a vezetésre. Hangok jók, autó és pályaválaszték szintén. Menü klasszikus, semmi csicsa kb olyan mint a régi Toca játékokban.

Kár hogy a fizika suta maradt, vagyis azzal nincs is gond, de az irányítás nem jó.

Ja igen a belső nézet. Olyan mint a 12 éve a TOCA Race Driver-ben. Az ma már minősíthetetlen és kimondottan ronda is, de nem is várható el hogy 8 hónap alatt megcsinálják, csak akkor minek kellett ilyen gyorsan ezt kihozni?! nem értem, erre semmi szükség nem volt.

Valamit visszahoztak gyorsan, kidobálták ami kritikát kapott. Nagyon megkérdőjelezhető módon beletettek ezt meg azt, amire nem volt idő normálisan kidolgozni, valami meg maradt ugyan olyan.

Továbbá üzenem annak a gyökérnek aki a visszajátszásokért felelős, hogy nem attól lesz jó hogy 2 másodpercenként változik valami idétlen kameraállás amiből semmit nem látni. Ez rossz, ennek semmi értelme, rúgják már ki azt aki ezért felelős, mert minden Codie játékba tönkrevágja ugyan úgy.

• mester1987
    Azt azért mertem remélni :)
    Ha több helyszín lesz és "jóverda" lesz benne, mint az elődjében, akkor már megéri rá beruházni és talán nem egy DLC-ként fogható fel (plusz a belső nézet).
  • lac coo
    Hogyne lenne, a harom eveseknek valo vezetesi modellt picit komolyabbra vettek.Higy mi lesz belole majd kiderul ....
  • mester1987
    *Bár lennének bármilyen nem aszfalton játszódó versenyek (dehát ez nem is DiRT senem arcade) - lett volna.
  • mester1987
    Én a videókról csak azt látom, hogy a GRID 2-t variálják át, új autókkal, pályákkal és szignifikáns változás nincs a játékban (bármilyen verseny, ami nem aszfalton játszódó versenyek), szóval ahogy látom továbbra is a ToCa szelleme...
  • lac coo
    Hatulrol tologatva nagyon pici volt a tukor, amugy sem latszott benne semmi . :)
  • Alexease
    Az talan majd a NextGen engine-ben lesz, ehhez nem fert bele a fejlesztesbe:D Nem volt ra igeny, a celkozonseg ugyis csak elore nez:DDD
  • lac coo
    mondjuk valami tükör azért még dobna az autós érzésen ...! :DDD
  • grebber
    GRID.Autosport.PSN.PS3-Fugazi