Grid Autosport
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AC-ban erre várok (unk) már mióta, hogy elõre lehessen ennyire tolni 😄D
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Majd meglátom.
Dirt-ben is fura a kormányzás, mégis elvagyok vele, rendszeresen elõkerül 😊)
Amit el sem tudok képzelni, hogy fog kinézni, a Dirt3 máig az egyik legszebb autós játék .
De még az is lehet, hogy már az idei F1 is next gen lesz, fene tudja .
Amúgy jól összehozták ezt az EGO engine-t, nagy fejlesztésre nincs szükségük hosszú évek óta, bármit hozzá tudnak gond nélkül foltozni, és mûködik ahogy kell .
Hangok az itt más világ, külön motor és kipufogó hang, beleszámol minden tereptárgyat , a kasztnit, üveget stb... az mindenhová felejtõs .
"Nulla tenaci invia est via"
Valszeg mar a kovetkezo evre fejlesztenek regen, jovore mar NextGen-re kell mindent kihozni.
Autók nem néznek ki jól ( én már a nextgenben vagyok nyakig, ezt nem tudom tõl sokra értékelni ), pályák viszont szépek, a szokásos Codemasteres minõség, ahogy a frém is stabil 30 fps és a graf amúgy összességében pofás ahogy az szokott lenni.
Törés nagyon jó, sérülések kiahatnak a vezetésre. Hangok jók, autó és pályaválaszték szintén. Menü klasszikus, semmi csicsa kb olyan mint a régi Toca játékokban.
Kár hogy a fizika suta maradt, vagyis azzal nincs is gond, de az irányítás nem jó.
Ja igen a belsõ nézet. Olyan mint a 12 éve a TOCA Race Driver-ben. Az ma már minõsíthetetlen és kimondottan ronda is, de nem is várható el hogy 8 hónap alatt megcsinálják, csak akkor minek kellett ilyen gyorsan ezt kihozni?! nem értem, erre semmi szükség nem volt.
Valamit visszahoztak gyorsan, kidobálták ami kritikát kapott. Nagyon megkérdõjelezhetõ módon beletettek ezt meg azt, amire nem volt idõ normálisan kidolgozni, valami meg maradt ugyan olyan.
Továbbá üzenem annak a gyökérnek aki a visszajátszásokért felelõs, hogy nem attól lesz jó hogy 2 másodpercenként változik valami idétlen kameraállás amibõl semmit nem látni. Ez rossz, ennek semmi értelme, rúgják már ki azt aki ezért felelõs, mert minden Codie játékba tönkrevágja ugyan úgy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha több helyszín lesz és "jóverda" lesz benne, mint az elõdjében, akkor már megéri rá beruházni és talán nem egy DLC-ként fogható fel (plusz a belsõ nézet).
Hármat vettem, elég volt, megtámogattam õket minimum 40 ropival, mégsem kerestek még meg, pontosan milyen játékot is szeretnék idén 😄
En azt mar tuti nem veszem meg, meg ha UltraHC szim lesz belole, akkor sem😄DD
Az hogy en megvettem, egy dolog, nekem elvbol ment, megmagyaraztam, meg hulye vagyok😄DD
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
En meg a Ferrarival is el lettem volna, az elso harmada meg tetszett is. De az SMS idiotizmusa volt, hogy nem lehetett minimalisan belenyulni (cockpit dinamika es FFB - lett volna ra lehetoseg!). Azt nagyn elb*szt*k:/
A gazdag az relativ. Ha onnantol szamolom a ho elejet, amikor sikerul megkapnom a fizetest, akkor meg nekem nagyon az eleje van😄
Kínomban kéthetente felrakom, hol Dirt-öt, most éppen Grid2- õt, Grid1-et, de egyik sem az igazi .
ez nekem is jónak tûnik.
Cars eddig csalódás, két ló között a földre, ilyen lazábbnak unalmas és semmit nem tud, ide kellenek a máshol felesleges dolgok, kicsit jobb játékmenet. Szimnek meg megint csak nem jó .
Valszeg én is megveszem ,de én nem vagyok olyan gazdag, hogy hó végén játékot vegyek 😊)
Mas ebben az evben nem volt es nem is nagyon lesz.
Tartalom vasarolgatas van az iR-hez es minimalisan az R3E-hez. De az iR-hez van meg bent ~70$-om (most adtak megint 5$-t, eltelt ismet 1 ev😛), a r3E-hez meg ~2000vRP van bent. Sot, meg az SRW-hez is van vagy 30$-om (nyeremenyekbol), de azzal nem tortenik semmi.
Lenyegeben eddig jatekos fronton, a 3DSimEd-et vettem meg, de az is editor😛
Majd az AC-hoz lesz DLC, de lehet az is atcsuszik a kovetkezo evre.
Hol vetted ?
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Azért lesz benne bõven új tartalom is. Májusban egy nem végleges autólistán kiirtam mi az új, és mi volt már korábban benne. Akkor több volt az új.
A pályákkal kapcsolatban, lehet hogy a pályák üzemeltetõi akarják, hogy a pályájuk bekerüljön minnél több játékba. De ebbe is lesz legalább egy RedBull-Ring, meg az austini pálya.
Amúgy meg hülyék lennének nem berakni a kész pályáikat, az új játékukba. Mondjuk úgy lenne a legjobb szerintem, pl a Dirt-ek esetében, hogy kijön a játék új pályákkal, és DLCként letölthetõ a régi játékok pályái.
Persze ez a Gridnél nem megoldható, hiszen vannak olyan klasszikus pályák, amit nem érdemes kihagyni a játékból, meg mint írtam ez a pálya üzemeltetõinek is érdeke lehet.
Az autós játékok már csak ilyenek, innen onnan összeollózott tartalmak...
mindenki monza meg Spa... semmi fantázia 😞)
Amúgy kell mint egy falat kenyér, PC-re jelenleg nulla dögös de nem félnótás autósjáték van ....
Cockpit? Elmegy, ha tehetném mindent elõre tolnék dasboard-ig ... De jelenleg csak rF2 -ben tudom megtenni .