744
-
Nyiri #344 Évekig LFS-eztem. Szerintem máig a legjobb rally game a RBR. De Felnőttem, alig van időm játszani. Családot zavarja ha FFB-vel csattogok. Jogosan. Sajnos a kormány téma mára nekem nem jó. -
#343 Ja értem. Én azt nem szeretem, mindenből csak vezetékeset veszek. -
CamelX #342 OFF: OK-OK, az enyém vezetéknélküli, ezt nem vettem figyelembe :)
ON: otthon teszt G27-el, alig várom :D -
#341 Jó. akkor nem 5 körül, legyen 7. De akkor sem 12. -
twi452 #340 a vezetékes 7,5 pénz konzolos boltokban :) -
#339 Itt kell nézni.
De hardveraprón vannak 5k-ért is alig használtak. -
CamelX #338 lol, te valamit tudsz :D ipon.hu-n 13e, én meg 12e-ért vettem pár hónapja. De mást nem érdemes, ezt aláírom. -
#337 Csakis xbox360 for windows pc-t vegyél. 5 körül mozog. -
#336 Kormánnyal próbáltam ki kb 5 perce szerintem fasza a cucc belső nézetttel tökre élvezhető. -
#335 Jah, ez van, remelem.annyira nem gaz azert.... -
#334 Forza, GT ben megcsinaljak jol, megis el lehet adni.
Vagy talan azert mert jo banannal is es kormyannyal is ? :) -
#333 Minek gyártsanak? Meg lehet nézni a legputribb nfs vs akármelyik race injection eladásait na vajon melyiké a jobb?
Ugyanez van a Dark Soulsa-al mocskos nehéz = -sokmillió játékos
Nekik a pénz számít nem az hogy vér józsefnek fasza legyen kormánnyal... -
#332 Nah, itt is latni a celkozonseg vs. igenyek vs. iranyitas "problemat": mennyien toljak gamepad-del. Es ez csak ez a topic. Ezert nem eri meg a Codies-nek "normalis" autokezelest gyartania. -
RYO21 #331 Logitech F310 ha még árulnak olyat. -
#330 Vegyé egy Xboxosat, soz. -
Nyiri #329 Ár/érték arány: KURVA OLCSÓT :D
Van kormányom és az nagyon jó, de mindig előmálházni uncsi. A Forza-t gamepaddal nyomtam és nagyon élveztem. Jó középút a bill/kormány között. -
Nyiri #328 Gamepadot szeretnék venni ár/érték arányban faszát. Ötletetek van? -
#327 Csak azt mondom, hogy szerinte ez egy tök klassz dolog. Díjazza a profikat. -
#326 "demó" verzió kipróbálása után, egész jó lett:
-az irányítás gamepaddal elég jó, minden segítséget kikapcsolva egész kellemes és minden autót más érzés vezetni
-grafika szebb mint a Grid 2, szerintem teljesen rendben van és jól fut
-hangok jóra sikerültek szerintem visszaadják az autók hangjait
-belsőnézet teljesen felesleges volt belerakni ennek így semmi értelme, még egy két autóban a műszerfalnézet egész jó, a legtöbbnél semmit se ér
-pálya, autó kínálat igen nagy, nincs rá panasz
-AI elég jól ki lett dolgozva, hibázik, komolyabb manővereket hajt végre, kikerül, néhol nagyot fékez, üldöz, támad, leszorít...stb
-karrier mód ez is kicsit jobb lett nincs teli erőltetve mindenféle átvezetőkkel, legalábbis idáig, tetszik, hogy lehet beállításokat végezni az autókon meg hogy van kvalifikáció a versenyek előtt, plussz lehet sok körös versenyeket is játszani
-sérülések változatosak és jól néznek ki, ráadásul kihatnak az autó viselkedésére és teljesítményére
Összeségében aki a Grid 2-t nem vásárolta meg, ezt érdemes, amint lesz pénzem biztosan beruházok rá -
#325 Egy autos játéknál aztán baromi fontos az xp kb mint a magyarítás hozzá. -
#324 Baromi jónak tűnik így elsőre és az is tetszett, hogy minél nehezebbre állítod, annyivel több xpt kapsz. -
#323 És ami fontosabb, a gamepados irányítás nagyon jó
-
#322 Sosem így van sosem így lesz ez urban legend mint mindig.
Aki meg akarja venni megveszi aki nem az 2 ft-ért se.Csak ez a nyomorékok nem tudják feldolgozni és egyből mindent a warezra fognak.
-
#321 Valszeg kivan szamolva es/vagy tudjak miart jo igy nekik;)
Gondolom az Amcsi piac sokkal nagyobb mint az EU, ott lazabban megvesznek valamit "csak" ugy. De valszeg ott sem vetik meg a warezt, meg ha elsosorban nem is gazdasagi okokbol.
Ha ugyanazon a napon adnak ki mindenhol, mivel negyed nap "csuszasban" vannak, amire "felebrednek", EU-bol mar "kesz van" a warez:)
Tegnap (itteni ido szerint) este 8 korul jelent meg kint, es nalunk mar hajnal 2-kor volt torrent link;) -
#320 Azt a kibaszott k*rva élet! Nem csak szép, de eszméletlenül jól fut. 900p max felbontásban automatán felrakta high-ra és 70+ fps-sel száguldoztam az első versenyen! -
Fox44 #319 Én sem. Saját maguk ellenségei. Habár, mindennek okai vannak, semmi sem véletlen. -
#318 Igen, ez eleg erdekes..... -
#317 Ami vidékieknek valójában: +1050 Ft és idő.
Tehát, 9000 pénz. -
#316 Nem ertem ezt az uzleti strategiat.
Miert kell 3-4 nappal korabban kiadni valahol, amikor tudjak, ezt most sokan varjak, erre most tobben kivancsiak, valszeg tobben megvennek turelmetlensegbol is, igy meg van 2-3 nap warez atfutas. Tuti buknak vele, mert sokaknal csalodas lesz, sokan meg minek vegyek mar meg, amikor megvan es hasznalhato:) -
#315 Be be. -
RYO21 #314 Én most néztem, hogy a svéd kalózkikötőben is már beszerezhető. -
#313 576-ban 8 pénz. -
#312 ~6000 Ft-al olcsóbban, STEAM-re, brazil oldalról:
Grid Autosport Black Edition - Nuuvem - STEAM - 90,99 brazil reál [101,11 Ft] = ~9200 Ft.
* Grid Autosport
+ Black Edition pack:
--- Mercedez-Benz SLS AMG Coupé Black Series
--- Mercedez-Benz SLS AMG Coupé Black Series
--- 20 dekoráció online Black Edition
--- 10 prémium szponzor, új feladatokkal
+ DiRT Showdown -
#311 Csak néhány 10000 nVidia tulaj a Grid 2 játékban...
Tök jó, hogy ilyen szépen "megoldották" a problémát. -
#310 Akkor tokon is szurom magam, ha olyan mint a 2 :)))
Azt nem vettem meg, mert icska ketgombos arkad volt, ezt valszeg megveszem, mert nem grid2 :)) -
#309 Tudom, ébredjek fel, de akkor ezt nem is kéne ilyen áron adni: Grid: Autosport 50 euro -
#308 Ez a max ezzel a motorral. 1-2 új autó és pálya, a többi ami már megvolt új körítésben. Igen ez egy Grid 2 amilyennek a nép akarta azt, semmi több. -
Cortinaar #307 Olyan, mintha zselén csúszna... :D -
#306 Csak legyen szokható :) -
Nyiri #305 Ez a "fizika" picit érdekes.