744
-
#304 //Én nem vagyok grafikabuzi.
///Csak ez a pálya és az ótók 1:1 GRID 2 - ezt jegyeztem meg. -
#303 már tavaly ilyenkor is hardware uprgadet terveztem egy jó ideje, aztán a grid 2 simán futott így is. upgrade azóta se volt, úgyhogy én kifejezettem örülök, hogy nem kapunk csilli-villi über új enginet. -
#302 Az....
Mint ahogy egy sorozat masodik resze is ugyanaz,mert ugyanazok a szereplok :)
Grafikabuzik, jobb ha meg sem nezik az Autosportot, mert nem nekik valo, kb semmi valtozas :)))))) -
#301 ahaha -
#300 De hát ez a GRID 2... -
#299 Nekem a török pálya 2. kanyarjában kifagy a játék, kép megáll hang megy tovább. Más találkozott ilyen problémával? -
#298 Ha d3 az mar jo, ott csak a fektavval volt bajom, amugy jo volt, itt viszont van fektav rendesen....
Ffb kormanyzas az sose lesz jo, az ilyen. Jo lesz ez. -
#297 Biztos velem van a baj, hogy azt hittem ezuttal tenyleg probalnak legalabb autora hasonlito fizikat csinalni, de nem probaltak.
Persze emlekeim megkoptak mar, olyan dirt3-mas. -
#296 Van fenn demo :D -
#295 Pedig azt hittem, hogy az egyik buzzword a cockpit volt. De ez mi? -
#294 Az. De itt sajnos alig használja valaki, nem csinálják meg normálisan . -
#293 Nem tudom volt-e már, de ez a belsőnézet nagyon fos. -
#292 De a lényeg hogy maxon megy, meg hádé. Remélem a multi is ilyenekkel lesz tele. :( -
#291 Debil gyerek first gameplay .... :DDD
-
Csokis #290 Crack már van.
-
#289 Befutottak az első pontok, jön a HD csomag -
#288 Jaja, ma már ebből semmi nem lesz, főleg, hogy semmi menő torrent oldalon nem vagyok fenn....
Majd holnap, de lehet akkor meg már kár letölteni :) -
#287 LOL! GRID hivatalos Steam forum (valszeg fake):DDD
-
#286 Szerintem ezeket a Steam-es cuccokat futoszalagon csinaljak:D
De azert annyira ne keszulj ra, valszeg csak holnap lesz belole valami. -
#285 Miért olyan gyorsan feltörik ? -
#284 Amcsiban meg 1-1.5 ora amig megjelenik, utana kezdhetsz izgulni;) -
#283 No mindegy...
Hol a demóm ....? :DD -
#282 Főleg, hogy még csak folyamatosan sem fut, de gondolom vannak olyan elvetemültek akik inkább 4K-ban tolják 18-20 FPS-el mint rezzenéstelenül FullHD-ban -
#281 Én ezt soha nem értettem, bármilyen új játék van sokan rögtön arra izgulnak , hogy hogy fut, kinek a gépén fut ultrán stb ....
Ezk a 4K-s videók is ... Mire jók? tudom , hogy futtatható egy játék 4K-ban....
Most örüljek, hogy a gyereknek fut, nagyon menő igen ....Vagy ezeket miért rakják ki ,
Még érteném ha az enne a címe, mekkora gizda vagyok, nálam így fut ! :DD -
#280 4K-nak csak akkor van értelme, ha játszható a framrate. -
#279 Én azt hittem csak nálam szar a videó. De akkor ezek szerint nem. -
#278 Ez az ember egy kört nem tudna menni .... De legalább ultrahd :DDDD -
Csokis #277 -
Csokis #276 Grid Autosport im Mega-Test: Grafikkarten-Benchmarks und CPU-Kernskalierung
-
Screenracer #275 http://www.simplycdkeys.com/steam/grid-autosport?ref=simplycdkeys_home_product_panel
17 GBP = kb. 6500 Ft. -
#274 -
#273 Mentem P1-el. Pörgés forgás nem volt ott sem, de gázadásra már fickósabb, mint a túrakocsik. Érezni benne a lehetőséget, mert meg lehet fogni, de van amikor már sok. Még mindig nagyon jó ez az EGO, csak sosem használják ki teljesen:( Pontosabb irányítással, kisebb tapadással ( ezt a billegést moddolják ki belőle ) elég jó lehet. -
#272 -
#271 Ugy legyen. :)
En megrendeltem lemezesen egyreszt olcsobb, es asszony se latja mennyibe kerult :))))?)
Ezeket az akcios 990 Ft-osokat konnyebben megemeszti ! -
#270 Tegnap este letoltottem a hivatalos Steam PreLoad-ot, szerintem ma mar lesz neked is "demod" :) -
#269 Nem tudom, nem emlékszem :)
-
#268 P1? GT2? F1? MP4? megyek azzal egy kört akkor:) -
#267 De lehet az már simpit- es csatornán láttam . -
#266 az nagyon jó lenne, az tuti, de nem igazan lesz .... -
Nyiri #265 Szerintem igazán az is számít hogy nincs hasonló kategória a piacon... Nekem van LFS RFactor de már uncsi. Munkahelyen van X-Box One és szabadidőmben nyomom a Forza5-t és azt kell mondjam kurva jó. Jó lenne egy ilyen PC-re