744
  • Fpocok
    Meh... azt hittem van valami egyszerűbb. NEm beszélek kódul.
  • Alexease
    A #374-bol letoltod a file-t, kicsomoagolod, es elkezded atirogatni oket:)
  • Nyiri
    Kipróbáltam. Tényleg nem rossz. Holnap lesz meg az xbox360 kontroller. Remélem jó lesz azzal is.
  • Fpocok
    Tényleg? Hun?
  • lac coo
    tempónál tuti nem látszik :)
    De leszedem, hátha ki van csomagolva ...
  • Alexease
    Nem hinnem hogy az 1280x720px felbontasnal barmit eszrevennek a HD texturakbol:D De szerintem FullHD-ben sem latni semmit belole, max allokepeken. Annak meg semmi ertelme:DDD
  • Alexease
    A kameraknal MINDENT lehet allitani, de autonkent kell, vagyis eltart egy ideig:D
  • lac coo
    Tetszik, csak ha már bírja miért ne ( ha bírja )...
    De látom már az is van demoban a kalózoknál :D
  • Fpocok
    Nekem 4 gigát tölt le, miután benyomtam, hogy akarom a hd csomagot.

Valamit nem lehet kreálni, hogy a behind kamera valahogy feljebb legyen és jobban nézzen lefelé. Az alap kamera akkora fos. Nem látom mi van előttem. Kénytelen vagyok hood módban nyomni.
  • Alexease
    Az allitolag csak az EU-s megjelenes utan lesz elerheto.
    Nem tetszik amit latsz, vagy csak ki akarod belole banyaszni a texturakat?!:)))))
  • Alexease
    Ez meg kamera csomag.

A DASH (eloretolt cockpit) nezethez, nagyobbra vettem a FOV-ot (48-rol 65-re). Nem volt kedvem egyenkent szarakodni vele, igy batch-eltem, igy ezzel egyutt a "rendes" cockpitnzet FOV is 65 lett. Ami oda sok, foleg hatratolt ulessel. De mivel az alapbol szar, azzal nem foglalkoztam:DDD

grid-autosport-cameras-dash-fov65-v10.zip

• RYO21
    Azt nemhiszem, viszont a rainvestes extra skinek és eventek igen.
  • lac coo
    Ebben a demoban benne van a pc-s textura csomag ?
  • lac coo
    Igen ????? Ilyen is van mar ? :)
  • Fpocok
    Ki tudod adni a csapattársadnak, hogy hogy vezessen. Balanced, attól balra van védekezés meg még valami, jobbra meg az agresszív és támadás.
  • lac coo
    Bal alul mik azok a kis téglalapok, balanced felirattal ?
  • lac coo
    OK. koszi !
  • Alexease
    Nezd meg ezt is:)
    Atirogattam ezt-azt az FFB script-ben, most jobban erezni a tapadas vesztest, kemenyebb a felfuggesztes-erzes stb. Csak 1 autot neztem eddig, Chevy Cruz, azzal sokkal jobb lett. Az FFB beallitasoknal (vibration:D) huzd fel a ket kormanyerot 100-ra.

Csinalj a 2 file-rol MENTEST, ebben nincs benne!!!!

grid-autosport-ffb-v10.zip
  • mester1987
    No comment.
  • RYO21
    Én már előtte is leteszteltem, csak kiváncsi voltam a véleményetekre :D
    Nos szerintem borzasztóan jól lett optimizálva a játék. Ezzel a konfiggal megvan a 60-70 fps 720p-ben ultra low grafikán. Csak a textúrák illetve annak a szűrése van high-ra állítva.
  • lac coo
    Ok megnézem ...
  • Alexease
    En a drivert nem piszkalom, amelyik jatekban nem lehet allitani, az kuka:)))

Nalam a szaturacio: 50; a linearitas: 0.
  • lac coo
    Hú de nem értem ...:)))

Nálam egy darabig jó, aztán alá tekeri ....szaturaciót csak 100-on néztem eddig, driver kormányszöggel próbáltam játszani.
    Nálad hogy van ? :)
  • Alexease
    Megneztem, teljsen linearis a kormanyzas, azzal nincs gond.

900-as kormanynal a szaturaciot le kell huzni 50-re, ebben NINCS multiturn szamitas/fejlesztes. Eleve a felfuggesztest es az FFB-t is max 360-450 kornyekere szamolja.

Amit nem-linearis erzes lehet, az a kicsit idiota automozgas es FFB visszajelzes.

Probald parhuzamosan a linearitast es a szaturaciot elallitgatni.
  • Alexease
    Elvileg elindul:

Minimum Specifications

Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz or AMD Athlon X2 5400+
    Memory: 2GB RAM
    Graphics: Intel HD3000 or AMD HD2000 Series or NVIDIA Geforce 8000 Series
    Network: Broadband Internet connection
    Hard Drive: 15GB available space
    Sound Card: Direct X compatible soundcard
  • RYO21
    Szerintetek ezen a gépen hogy fut a játék?
    Intel Pentium Dual Core E2200, 3 Gb ram, nVidia 9500GT
  • CamelX
    Vagy felületi tapadás, mint Dirt3-ban?
  • lac coo
    De valami xml-ben sem lehet kicsit megpiszkálni ?
    Most nem FFb áérdekel, az ilyen, hanem a lineáris kormány. F1 -ben azért ezzel nem volt baj :)
  • Alexease
    Ennek a korites a lenyeg. Korites:Autokezeles = 90:10 :)
    Igazabol az AC szeretett volna ilyen vagy hasonlo lenni, legalabbis koritesre, de ebbol nem valosult meg SEMMI:DDDD De ott legalabb jo az autokezeles:P Nalunk 5:95 az arany:D
  • Alexease
    Kamu, scriptelt az egesz kormanyzas, ez alap az EGO-ban:) De legalabb most van valamennyi kozepre huzo ero kozepen is, nem kell a driverben benazni vele:)

Ebben ne varj komolyabbat, itt nem sok koze van az FFB-nek a felfuggeszteshez:) Sebessegtol fuggoen (de mar 30km/h-tol maxon) kozepre huz, kanyartol/dolestol fuggoen ide-oda billeg, es beallitott ertektol fuggoen csuszaskor neha elveszi az FFB-t. Ennyit tud:P

Lehet majd piszkalni, de jo sose lesz, csak hasznahato(bb).
  • CamelX
    Csak hogy ne keressem hiába. Az FFB-nek a Vibration felel meg?
    Egyelőre szoknom kell. Az egész rettenet fura. Kuplung+H váltót meg egyelőre hanyagolom :)
  • lac coo
    A gagyi kontrolleres kormanyzasert viszont nagyon nagy kar......
  • Szabi #352
    érthető, hogy miért mosták inkább el
  • Fpocok
    mód, hogy ne legyen elmosott a műszerfal.
  • attila46
    A gumi kijelző csak disz vagy működik is???
  • lac coo
    Nekem jó :)
  • alma2
    Ha neked ez jo, innentol kezdve, nem olvasom az ac-s stb topikos kommentjeidet :)
    Gyakorlatilag semmi koze az autokhoz, amit ezek itt levagnak. Rajzolhattak volna rozsaszin ponilovat is a kocsik helyett a nagyobb vasarlo kedv remenyeben :)

A gamepades temara visszaterve, pl ac-t is lehet gamepaddal iranyitani, sot nem csak azt, es igen jol. Attol meg lehet autos jatekot csinalni abbol, amikben elvileg autok vannak, itt nem volt cel sajnos.

• Norberto91
    Ebben is lehet saját csapatot készíteni, mint anno a Grid első részében? (Szponzorok a kocsira stb?)
  • lac coo
    Jó ez, megvevős simán :)
    Nem hc, nem is gondoltuk , hogy az , de marha jó :)
    Az AI zseniális !!
    Kormány picit billegős középen, nem vészes, ffb lyuk nincs még alacsony driver erőnél sem.

De az AI az kemény, hát itt nem lesz 5 kör alatt 20 előzés az tuti :))

Pl.:

• benőmenő
    Egy jó kis szórakoztató autósjátéknak már épp ideje.
    Harmadjára csak sikerül nekik eltalálni az irányítást. Részemről, ha csak egy az egyben olyan lenne, mint a toca racedriver 3-nak volt már instant buy lenne.
    Egy logitech momo racing-et tartok bohóckodni, a kettő minősíthetetlen volt a csúszkálós hülyeségével.