744
-
#384 Meh... azt hittem van valami egyszerűbb. NEm beszélek kódul. -
#383 A #374-bol letoltod a file-t, kicsomoagolod, es elkezded atirogatni oket:) -
Nyiri #382 Kipróbáltam. Tényleg nem rossz. Holnap lesz meg az xbox360 kontroller. Remélem jó lesz azzal is. -
#381 Tényleg? Hun? -
#380 tempónál tuti nem látszik :)
De leszedem, hátha ki van csomagolva ... -
#379 Nem hinnem hogy az 1280x720px felbontasnal barmit eszrevennek a HD texturakbol:D De szerintem FullHD-ben sem latni semmit belole, max allokepeken. Annak meg semmi ertelme:DDD -
#378 A kameraknal MINDENT lehet allitani, de autonkent kell, vagyis eltart egy ideig:D -
#377 Tetszik, csak ha már bírja miért ne ( ha bírja )...
De látom már az is van demoban a kalózoknál :D -
#376 Nekem 4 gigát tölt le, miután benyomtam, hogy akarom a hd csomagot.
Valamit nem lehet kreálni, hogy a behind kamera valahogy feljebb legyen és jobban nézzen lefelé. Az alap kamera akkora fos. Nem látom mi van előttem. Kénytelen vagyok hood módban nyomni. -
#375 Az allitolag csak az EU-s megjelenes utan lesz elerheto.
Nem tetszik amit latsz, vagy csak ki akarod belole banyaszni a texturakat?!:))))) -
#374 Ez meg kamera csomag.
A DASH (eloretolt cockpit) nezethez, nagyobbra vettem a FOV-ot (48-rol 65-re). Nem volt kedvem egyenkent szarakodni vele, igy batch-eltem, igy ezzel egyutt a "rendes" cockpitnzet FOV is 65 lett. Ami oda sok, foleg hatratolt ulessel. De mivel az alapbol szar, azzal nem foglalkoztam:DDD
grid-autosport-cameras-dash-fov65-v10.zip
-
RYO21 #373 Azt nemhiszem, viszont a rainvestes extra skinek és eventek igen. -
#372 Ebben a demoban benne van a pc-s textura csomag ? -
#371 Igen ????? Ilyen is van mar ? :) -
#370 Ki tudod adni a csapattársadnak, hogy hogy vezessen. Balanced, attól balra van védekezés meg még valami, jobbra meg az agresszív és támadás. -
#369 Bal alul mik azok a kis téglalapok, balanced felirattal ? -
#368 OK. koszi ! -
#367 Nezd meg ezt is:)
Atirogattam ezt-azt az FFB script-ben, most jobban erezni a tapadas vesztest, kemenyebb a felfuggesztes-erzes stb. Csak 1 autot neztem eddig, Chevy Cruz, azzal sokkal jobb lett. Az FFB beallitasoknal (vibration:D) huzd fel a ket kormanyerot 100-ra.
Csinalj a 2 file-rol MENTEST, ebben nincs benne!!!!
grid-autosport-ffb-v10.zip -
mester1987 #366 No comment. -
RYO21 #365 Én már előtte is leteszteltem, csak kiváncsi voltam a véleményetekre :D
Nos szerintem borzasztóan jól lett optimizálva a játék. Ezzel a konfiggal megvan a 60-70 fps 720p-ben ultra low grafikán. Csak a textúrák illetve annak a szűrése van high-ra állítva. -
#364 Ok megnézem ... -
#363 En a drivert nem piszkalom, amelyik jatekban nem lehet allitani, az kuka:)))
Nalam a szaturacio: 50; a linearitas: 0. -
#362 Hú de nem értem ...:)))
Nálam egy darabig jó, aztán alá tekeri ....szaturaciót csak 100-on néztem eddig, driver kormányszöggel próbáltam játszani.
Nálad hogy van ? :) -
#361 Megneztem, teljsen linearis a kormanyzas, azzal nincs gond.
900-as kormanynal a szaturaciot le kell huzni 50-re, ebben NINCS multiturn szamitas/fejlesztes. Eleve a felfuggesztest es az FFB-t is max 360-450 kornyekere szamolja.
Amit nem-linearis erzes lehet, az a kicsit idiota automozgas es FFB visszajelzes.
Probald parhuzamosan a linearitast es a szaturaciot elallitgatni. -
#360 Elvileg elindul:
Minimum Specifications
Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz or AMD Athlon X2 5400+
Memory: 2GB RAM
Graphics: Intel HD3000 or AMD HD2000 Series or NVIDIA Geforce 8000 Series
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 15GB available space
Sound Card: Direct X compatible soundcard -
RYO21 #359 Szerintetek ezen a gépen hogy fut a játék?
Intel Pentium Dual Core E2200, 3 Gb ram, nVidia 9500GT -
CamelX #358 Vagy felületi tapadás, mint Dirt3-ban? -
#357 De valami xml-ben sem lehet kicsit megpiszkálni ?
Most nem FFb áérdekel, az ilyen, hanem a lineáris kormány. F1 -ben azért ezzel nem volt baj :) -
#356 Ennek a korites a lenyeg. Korites:Autokezeles = 90:10 :)
Igazabol az AC szeretett volna ilyen vagy hasonlo lenni, legalabbis koritesre, de ebbol nem valosult meg SEMMI:DDDD De ott legalabb jo az autokezeles:P Nalunk 5:95 az arany:D -
#355 Kamu, scriptelt az egesz kormanyzas, ez alap az EGO-ban:) De legalabb most van valamennyi kozepre huzo ero kozepen is, nem kell a driverben benazni vele:)
Ebben ne varj komolyabbat, itt nem sok koze van az FFB-nek a felfuggeszteshez:) Sebessegtol fuggoen (de mar 30km/h-tol maxon) kozepre huz, kanyartol/dolestol fuggoen ide-oda billeg, es beallitott ertektol fuggoen csuszaskor neha elveszi az FFB-t. Ennyit tud:P
Lehet majd piszkalni, de jo sose lesz, csak hasznahato(bb). -
CamelX #354 Csak hogy ne keressem hiába. Az FFB-nek a Vibration felel meg?
Egyelőre szoknom kell. Az egész rettenet fura. Kuplung+H váltót meg egyelőre hanyagolom :) -
#353 A gagyi kontrolleres kormanyzasert viszont nagyon nagy kar...... -
#352 érthető, hogy miért mosták inkább el -
#351 mód, hogy ne legyen elmosott a műszerfal. -
attila46 #350 A gumi kijelző csak disz vagy működik is???
-
#349 Nekem jó :) -
#348 Ha neked ez jo, innentol kezdve, nem olvasom az ac-s stb topikos kommentjeidet :)
Gyakorlatilag semmi koze az autokhoz, amit ezek itt levagnak. Rajzolhattak volna rozsaszin ponilovat is a kocsik helyett a nagyobb vasarlo kedv remenyeben :)
A gamepades temara visszaterve, pl ac-t is lehet gamepaddal iranyitani, sot nem csak azt, es igen jol. Attol meg lehet autos jatekot csinalni abbol, amikben elvileg autok vannak, itt nem volt cel sajnos.
-
Norberto91 #347 Ebben is lehet saját csapatot készíteni, mint anno a Grid első részében? (Szponzorok a kocsira stb?) -
#346 Jó ez, megvevős simán :)
Nem hc, nem is gondoltuk , hogy az , de marha jó :)
Az AI zseniális !!
Kormány picit billegős középen, nem vészes, ffb lyuk nincs még alacsony driver erőnél sem.
De az AI az kemény, hát itt nem lesz 5 kör alatt 20 előzés az tuti :))
Pl.:
-
#345 Egy jó kis szórakoztató autósjátéknak már épp ideje.
Harmadjára csak sikerül nekik eltalálni az irányítást. Részemről, ha csak egy az egyben olyan lenne, mint a toca racedriver 3-nak volt már instant buy lenne.
Egy logitech momo racing-et tartok bohóckodni, a kettő minősíthetetlen volt a csúszkálós hülyeségével.