744
  • Lacee86
    Elkezdtem a játékot, a karrier módot. Mindjárt a verseny elején azt vettem észre, h mérföldekkel gyengébb kocsit kaptam, mint a többiek. Hiába mentem, a többiek elhúztak mellettem, mint a gép... Vmit én csinálok rosszul, már az elején tuningolni kellett volna? Csak Medium fokozaton van a nehézség ráadásul.
  • samsung123
    Vegyél fel Steamen, vagyunk egy páran már, Clubb is van. blackbox_gg néven vagyok.
  • Gibor
    Vicc ez a multi... összebeszélnénk és lehetne mondjuk innen egy SG-s szobát csinálni, szívesen multiznék de ilyen retardált 5 évesekkel nem fogok akiknek csak a kilökésből áll a játék...
  • RatBaG #621
    egyébként én így is jól szórakozom azért, csak a rajtsorrend ne lenne olyan, mint most.
    grid 2-ben is könnyebb volt mindig az utolsó helyről rajtolni, első kanyarban úgyis elnézik a féktávot, öt-hatot egyből meg is lehet előzni, onnan meg már gyerekjáték.
  • lac coo
    Én csak kíváncsi volt, de erre azért nem számítottam, megmondom őszintén :DDDD
  • Alexease
    Meg egy komolyabb szimben is necces a free szerver, ilyen programokban eleve el sem inditom. Kb. semmi ertelme:D
  • lac coo
    Én is kipróbáltam a multit, első 3 kanyarban totálra törték az autómat, mondjuk nem gond, mert kirakott az útra egy új autóval. :)))
    Vicc. Én nem is értem milyen emberek, gyerekek ezek !
  • lac coo
    Lol.
  • RatBaG #616
    én akkor röhögtem fel igazán, mikor egy v8 supercars versenyen (bathurst) az utolsó kanyar után legyorsultam volna a harmadik helyért egy lófaszjóskát, de rányomott a falra...
    előtte kaptam egy inviteot valami racing league-be, csak később néztem rá, professional clean racing, egyéb kamu dumák. na ki a csoport alapítója? mr. lófaszjóska :DDDD
    nc.
  • WinT
    Tökömet az összes rammer majom féregbe mostmár... nemigaz, hogy a játékosok 95%-ában annyi gerinc nincsen, hogy ne passzírozzon a falba, meg húzza rád az autót minden mindegy alapon akkor is ha látja hogy simán és békében akarok elmenni mellette. Annyira el tudja venni a kedvem az egésztől...
  • Alexease
    A celkozonseg enhanced modja:))))

"Autosport Enhanced ForceFeedback MOD 1.0
    Note: I test using the Xbox360 Gamepad and the vibration response is A LOT better.
  • lac coo
    PC Patch Notes – 9th July

Nvidia 3D VISION Surround Fix – Improvements in UI interactions when using NVidia 3D Vision.
    UI Fix – (French & Portuguese) Online session text updated for easier readability in French & Portuguese languages.
    Career Fix – Fixed configuration issues which intermittently caused certain races to use the qualifying results for the starting grid positions rather than the previous race results in reverse.
    AMD CrossFire Fix – Resolved graphical issues which could appear during menu transitions when CrossFire is enabled.
    Online Fix – Fixed disconnection issues which could potentially cause checkpoint sessions to end prematurely if hosts lose their online connection.
    Online Fix – Resolved issues which sporadically caused session length times to cease displaying within the voting screen.
    UI Fix – Fixed rare instances of the total points OSD appearing within a drift zone then persisting on race results and rewards screens after drift event.
    Nvidia SLI Fix – Fixed flickering menu transition artefacts which occur on certain SLI configurations.
    UI Fix – Improved readability in relation to the online player XP scores when playing with 4:3 aspect ratio.
    Art Fix - (Paris Track) – Fixed track issues within Paris routes which occurred when playing in ultra low graphical presets.
    Online Fix – Resolved issues which could sometimes cause the player to receive damage twice if the online session experienced packet loss.
    UI Fix – Improved the event rules messaging text to better differentiate between various online game modes.
    Art Fix – Resolved rare track issues which could have caused the player wheels to sink into the ground whilst on certain tracks.
    UI Fix – Added a fix to prevent the vehicle avoidance OSD message appearing on screen when the feature is switched off.
    UI Fix – Resolved issues which could potentially cause the scoring prompts to stay on during drift games.
    Save Game Fix – Fixed a save game corruption issue which could occur over time in specific circumstances.
  • lac coo
    Most látom csak ,hogy versenyekre lecseréli a pálya tábláit az adott sorozatéra... Az nagyon kell :)))
  • lac coo
    Semmi extra, csak egy gyors verseny. Nincs törés zúzás, nincs büntetgetés. Igaz nem is akarok néhány perc alatt leelőzni egy komplett mezőnyt :))Kis karcolás van, de az bőven belefér egy ilyen kasztnis futamba, sőt kötelező ! :D

• lac coo
    Igy az egesz forzat lemasolhatnak, elejetol a vegeig :)
  • Totti5
    Az a görgetős förmedvény... egyszerűen rossz, konzoltól, PC-től független ( ott van másolják le pl a Forzáét ha nem megy maguktól... ). Kukázzák és csinálják meg rendesen ( mint ahogy eddig is tették fél évente :D )
  • Alexease
    A CARS egyelore foss;) Naluk nehezebb a helyzet, mert multiplatformot kell csinalniuk, ahhoz gamepad-es lepkedos menu kell, de kozben a PC-n van a BETA, ott is meg kell felelni. Igy most egy eleg gazos rossz hibrid;)
  • lac coo
    Carsnal jobb, az az igazi mereg, hogy matatok az egerrel, gorgetnek de hulyesegeket csinal :)))

• lac coo
    Ezerszer kitargyaltuk, mert a kutya se hasznalta, kar dolgozni vele. :)
    En mondjuk szerencses vagyok mert ez a dashboard nezet nekem mindig is bejott :)
  • adam46
    Másik amit nem értek, hogy miért nem lehetett egy normális, kidolgozott belső nézetet bele rakni. Most látszik, hogy ocsmány, low poligonos megvalósítás, el van homályosítva. Miért nem lehet, mondjuk egy külön grafikai beállításként skálázni?
  • Alexease
    Igen, itt hasznalhato a kinezet, kevesebb az idiota animacio es egyebb felesleges hulyeseg. De a lepegetes megmaradt;)

Es azert meg van egy-ekt teljesen felesleges hulyeseg. Pl.: amikor a palyarol bemennek a boxba, a gombnyomas utan, mi reteknek kell a gepnek autokznia es mutogatnia az autot?!? Lepjen azonnal a boxba es kesz. Vagy legalabb at lehessen lepni. Semmi ertelme. Idegesito. Szerencsere gridgirl es egyeb versenyfelvezeto baromsagok nincsenek.
  • lac coo
    Itt most eleg diszkretre sikerult a menu, nincs annyi sallang mint elotte :)
  • lac coo
    En 25 perceket megyek karrierben, nagyon ritkan megcsipem a feher vonalat ilyebkor ad egy fel masodperc butit.
    Nem dobaja az ossze vissza, a palyan kell maradni.
    A lokdosodes neha vicces, de kasztisba nalam belefer, meg tetszik is, higy izmoznak, formula meg nem erdekel :))))
  • Alexease
    A Codies ebbol a szempontbol (is:P) kicsit hulye es vaskalapos. Valszeg nem akarnak elterni a konzolos rendszertol, nekik igy kenyelmes es gyors az univerzalis kod/script.
    Pedig PC-n nagyon kellene normalis GUI kezelhetoseg es mukodes. Az "enter" nyomogatas idegesito (1 tucat, amig eljutok a versenyig az inditastol), es jo lenne advanced mennu, az ilyen reszletesebb konfigokhoz. De persze az evek alatt elfert volna egy cockpit allitas is az autoban (pozicio+FOV), igeny lenne ra.
    De ez mar igy marad;P
  • Skyline
    Kicsúszásért kapásból nem kéne bünteti, levágásért még csakcsak, de az is néha tréfás, számtalanszor rázókőre viszem az ívet és számtalanszor random megbüntet miatta a program...
    Ellenben lükdösésért pedig büntetni kéne, a gépet is. De persze ezt meg ne várja el senki egy programtól amibe még a pitet sem rakják bele.
  • adam46
    Nem tudom mit nem értesz azon, hogy a játék össze-vissza dobálja a büntetéseket, ez volt a Forma 1-nél is, sokan meg is szólták.
  • Ginger17
    Sztem így egyszerűbb. Átírok egy INI fájlt és kész. ;)
  • lac coo
    Konzolos ajandek, tudnia kell egybol melyik kontrollerrel akarnak jatszani.
    De miert nem dugod be a valtot, rakod el valahova felre ahol nincs utban, es driverben hozzarendelsz billeket ? Picivel egyszerubb lenne.
  • Ginger17
    Nem kell érteni... :) Semmi bajom nincs, csak szeretném kihagyni a rendszerből a sebváltót. Nem fér el az asztalomon. A munkás és a játékos gépem most ugyan az és nincs kedvem fel/le pakolászi naponta a rendszert. Csak annyit akarok, hogy a lényegi gombok (amin a G27-nél a sebváltó konzolon vannak) átkerüljenek a kormányra... de nincs gond, az elv megvan, már csak meg kell(ene) csinálni. :)

A CM hülyesége meg az, hogy ha a játék belépésekor "entert" nyomsz a vezérlő "start" gombja helyett, akkor a keyboard lesz az alapértelmezett controller, hiába volt korábban a kormány beállítva. Ez azért baromság - nem is kicsit.
  • lac coo
    Ezt en nem ertem....Van egy kormanyod, hekkeled ossze vissza es nincs felkeszulve ra a jatek ? Teljesen jol mukodik ha nem kavarnal vele, de mivel kavarsz egyedi szocproblema :)))))
  • Ginger17
    Jaja... az lesz, hogy az alapot fogom átírni. Azt már elértem, hogy G27 alap set menü navigációja a billentyűkről működjön, már csak a "start" gombot kell valahogy átvarázsolnom a kormányra, hogy ne az "enter" legyen a belépő a játékba, mert akkor folyton elfelejti a beállításokat. Ez utóbbi is akkora baromság. Egy kis zavaró hülyeség, gondolom kerülne vagy 10 percbe megoldani, de így sokkal egyszerűbb, hogy évek óta beírják a "known issue" listába, mintsem kijavítsák. Röhejes.
  • adam46
    Azért ne becsülj le annyira kérlek, régen sokat rFactoroztam. Ligába nyomultunk, rengeteg verseny volt, sőt volt minden évben egy mini Le Mans verseny is, ami hat órás volt. Egy kocsival ketten mentünk, szóval mind a két sofőr három órát vezetett és mindig célba értünk. Szóval 40 perc nem valami nagy szám. ;)
  • lac coo
    Egyszer valami normális emberekkel próbáljuk már ki online ! :DDDD
  • lac coo
    Hoppá....:))

Nekem semmi bajom vele, ebbe nem kell pit , minek, igazából F1-ben is azért van mert kötelező, szerves része, de már ott sem értettem , 10 körön minek ....
  • lac coo
    aZÉRT MEGNÉZNÉM, HOGY A SOK SÍROS EMBER HOGY MEGY VÉGIG EGY 40 PERCES eNDURANCE-T , FÜLKÉBŐL :dd
  • Alexease
    Az Steam mentes, kodolt, tolti fel szerverre.
    Ennel nem piszkaltam, nem erdekelt, de az F1-nel ugy mukodott, hogy atirtam a default-ot, ujra behivtam (kivalasztottam a bill. konfigot, kilepes, vissza, G25 konfig be, kilepes). Valami ilyesmi, es mukodott.
  • Ginger17
    Köszi! Ahogyan nézem, ezek az előre mentett settek. Azt a beállítást hová menti, amit én pötyögök be a játék menüjében? Állandóan elfelejti a módosításaimat.
  • kemszi2
    arról már ne is beszéljünk :D
  • adam46
    Ha nem figyelmeztet, akkor már egyből büntet, szóval nem kell addig csinálni.
  • Totti5
    S ha figyelmeztet akkor utána nem csinálod, ha nem figyelmeztet akkor addig csinálod amíg meg nem büntet?