Grid Autosport
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nekem semmi bajom vele, ebbe nem kell pit , minek, igazából F1-ben is azért van mert kötelezõ, szerves része, de már ott sem értettem , 10 körön minek ....
Ennel nem piszkaltam, nem erdekelt, de az F1-nel ugy mukodott, hogy atirtam a default-ot, ujra behivtam (kivalasztottam a bill. konfigot, kilepes, vissza, G25 konfig be, kilepes). Valami ilyesmi, es mukodott.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Másik meg az AI szintje katasztrófa, mellette vagyok külsõ íven, jön egy balos kanyar és ugyan úgy húzza a kocsit kifele, mintha ott se lennék, sín autózás megy csak.
Legalább a következõ Forma 1-es játékban is jelen lesznek ezen hülyeségek. Akkor megint bukta, nem tudom mit tudnak felmutatni ebben az évben, de nem hiszem, hogy meglepetés lesz.
ajóbüdöskurv... az összes tetves codemasters játékban ez a téma évek óta, nem igaz, hogy megint így kellett kiadni ezt a szart. persze ott van a kamu duma a fórum tetején, jön fix, dógozunk rajta.
"Once this patch has been pushed live we expect those saves that have been corrupted to be 'fixed' and you'll once again be able to carry on your GRID Autosport career where you left off."
EXPECT bazmeg! elmennek a picsába, már sejtem, hogy az egy hétnyi online grind mehet a kukába. addig meg várj türelemmel, hátha meg tudnak szülni egy újabb apró patchet néhány nap alatt, a pénzed már úgyis náluk van...
Per Aspera Ad Inferi.
http://forums.codemasters.com/discussion/1000/patch-list-last-updated-4th-july
Per Aspera Ad Inferi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mindjárt tolok pár versenyt, aztán kiderül a többi.
Per Aspera Ad Inferi.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Picit sokat kormányzós utcai autós. de azt szeretem, nem gond 😊
túra autókkal jó, hogy mással milyen azt nem tudom, de nagyon nem is érdekel , mert azok bûn rosszak a játékban .
De igazából az lenne jó, ha legalább az F1 féle kormánykezelést beleraknák ...
Nekem jó a hard AI- hosszú versenyekre állítottam ( kb 25 perc , és 40 perc endurance..) így szép lassan beérem az élmezõnyt, bár 4-5 helynél nem igen jutok feljebb .
De a lényeg, hogy megint kár érte, nem értem miért ront ilyen alap dolgokat el mindig a CM ...😊
A kormanyhasznalat valoban eleg gazos, ez az eredmenye a foleg gamepad optimalizacionak es az egyfajtara effektezett FFB-nek:/
Errol multkor hosszabban irtam, be lehet allitgatni hasznalhatobbra, de persze nem az AC/rF2/iR progikkal kell osszehasonlitani😉
Nalam most ami hasznalhato es "teljesen jo" az a "driveres" (trukkos-gombos-HW-s😛) 450 fokos kormanybeallitas, 100-as szaturacioval es 0-as linearitassal.
Mivel teljesen fake a visszajelzes, az egesz FFB fel-kamu effektekre alapoz, ezert tunhet nem linearisnak a kormanyzas.
A piszkalt FFB-efektekkel azert is jobb a helyzet, mert legalabb lehet erezni, mikor veszit tapadast a gumi es/vagy mikor van tulkormnyozva a kerek. Az eleg sokat dobott az erzesen.
En Hard-on hasznalom, de valoban megeri inkabb visszavenni Medium-ra, mint benazni es kinlodni vele, mert tovabb eroltetve meg szarabb erzest adnak az autokok.
Az amúgy kontrollerekre van így csinálva, de nem értem ide miért nem került bele a rendes kormánycucc is .