Subnautica
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt hittem a fóbia az a rovarszerű szőrös ízeltlábú kinézet meg több szem miatt van..
https://www.twitch.tv/infrath
Mikor elég közel ér, elsütöm. Vagy igyekszem úgy időzíteni, hogy teljesen fel legyen töltve, mire odaér.
Ettől függetlenül nekem jön. Majd fordul egyet és visszajön.
A kisebb fajta ragadozónak legalább két gyors elsütés kell, hogy elmenjen.
Itt arra a fajra gondolok, ami a nyílt terepeket szereti, sötét a színe és nagyon tud csattogtatni.
Sokat én sem szoktam velük vacakolni, de egy nagy roncsnál elég idegesítőek voltak.
Ha el is ment az egyik a sokktól, akkor jött a másik.
Ha nem mozogtam a hajóval, akkor békénhagytak. Úszkálva nem támadtak rám.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
konkrétan in game csalás.. (exploit)
ha látsz egy ragadozót nem mész oda, ha mégis oda kell menni csak menj át rajta
kiszállsz a hajóból fogod a kézimotort(most nem jut eszembe a neve) felkapod ami kell vissza hajó elmész
eslő részben volt olyan hogy volt pár nagyobb roncs ahol voltak cápák és folyton piszkálták a hajót
ott le is késeltem az egyiket mer már untam javítani,. 😄
de ám leöltem az összes dögöt a játékban anno ,nem kell hozzá mod 😄
külön challenge volt csak funból
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.04.19. 20:12:32
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Legalább kétszer el kell sütnöm, hogy eltakarodjon a delikvens és akkor még nem is a legnagyobb halról beszélek.
Feltettem a burkolat erősítőt is, de az sem használ halak ellen.
többféle van ,én a lámpás növényt szerettem,azt elülteted ,nő belőle kis fa ami termeli a lámpás gyümit,ad vizet kaját,bár meg kell belőle enni vagy 5-6 darabot hogy max legyen a kaja és a viz is...viszont nem kell szórakozni a magokkal,meg újraültetni, a kis fa majd terem új gyümiket mire megéhezel. és cserépben is el lehet ültetni,nem kell ültetőláda hozzá. 2 db ilyen fa és megvagy kajaügyileg a játék végéig
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.04.19. 18:39:00
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
mert nem értem minek kellene bármivel végezni a játékban a kis ehető halak kivételével
mivel mondhatni végig toltam a második részt érezhető hogy az eslő bazi nagy hajójával fárszató volt
de bz ben nincs ilyen, egyszerűbb a dolgod
minden mellet el lehet menni, ha pedig rád megy egy leviathán csak használd a kis hajó védelmi rendszerét azt a sokkolot azt elmegy és egy darabig nem jön vissza
sőt bz ben szinte az elején megkapod ingyen..
arról nem is beszélve hogy a játék mechanikája hogy ez így van
a stílus a légkörbe beletartozik az is hogy víz alatt vagy stb.
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.04.19. 17:46:11
Én igen, de úgy érzem, örökre itt is akarok maradni ... építettem egy kis habitat-ot replikátorral, rádióval, ami még épp nem omlik össze... ha csak ennyi is marad, már boldog vagyok. Egyedül a folyamatos evés-ivás zavar, bár gondolom idővel erre is lesz gép.
Ez a below zero egy teljesen különálló rész lesz, vagy DLC?
Lebontottam a közelében lévő továbbítót és közelebb raktam hozzá, de az sem használt.
Lebontottam a bázisnál lévő továbbítót és újraépítettem, na ez használt.
Olyannyira, hogy csak három továbbítóra van szükség, pedig már 6-ot raktam le. De így 3-at visszabontottam.
A bázisnál megjelent a plusz kapacitás.
Köszi mindkettőtöknek a hasznos tanácsokat!
Más:
Jó kis májusunk lesz. Idáig ami biztos lesz: Army of Dead mozifilm, Subnautica, Day's Gone. 😊
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.04.18. 13:38:23
Viszont a kék csík csak a bázistól építve látszódott, a hőerőműtől építve nem.
A bázistól építve viszont folytonos egész a hőerőműig, amibe bele is megy.
Még nem tudtam kipróbálni Caliph ötletét, hogy rakjam le újra a hőerőművet.
A bázison jelenleg van 5 napelem, de éjjel így is áram nélkül marad pár percre az egész.
Akkor megpróbálom megint lerakni.
Az alapjáték van csak.
Mondjuk továbbítóból használtam vagy 4-et.
Egy részen a sziklán is átmegy az energia.
A kék vonal látszik, mint a videóban.
még esetleg anyit próbálj ki,hogy leraksz egy másodikat,vagy felveszed az első hőgenerátort... nekem nem volt vele gondom sose,bár lehet valami patch igy a kieg megjelenés előtt elrontotta a rendszert...
teszem hozzá kieggel nem toltam,alapjátékban nem volt vele bajom
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.04.17. 22:14:56
Így, hogy a bázistól vittem először, végig volt kék csík és a thermal plant felé is van csík.
Lehet, hogy hiába van kék csík, akkor sincs elég közel hozzá?
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.04.17. 21:43:34
Letettem a forráshoz, termeli is az áramot. 66 fok a környezeti hőmérséklete.
Próbáltam a továbbítókkal az erőműtől a bázisig vinni a villanyt, de ez nem működött.
Viszont a bázistól az erőműig sikerült, megjelent a kék csík.
És mégsem ad áramot a bázisnak.
megjelenésről beszélni
vagy arról hogy a játék utsó 5% még nem létezik
az két külön téma
hát nagyon remélem hogy csak annyiból fog állni hogy elinditom a gamet és végig nézem a last videót.
nyilván már sokat nem fognak hozzátenni a kövi pár hétben,max bugfix
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.04.15. 18:06:18
a fenébe azért kezdtem el mert állítólag lassan kiadják
reméltem kész, de nincs vége.. sigh
1 achi hiányzik..
az ellenszeres cuccra elment +4 órám 😄
mire meglett
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.04.15. 10:30:22
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
volt szó nővelik az árát meg készen kint van lassan
most felraktam hogy mondom végig játszom
miért az fogad hogy "korai hozzáférés még nincs kész stb." ?
nem úgy volt hogy kész teljes verzió már stb. ?
megértem ha még alakítanak rajta javítanak stb. de már kész nem?
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.04.12. 01:00:47
[merlinw.org]
Választanom kellett, hogy a valóságban éljek vagy a virtuálisban <#vigyor>#vigyor>
Amúgy meg nem mindenki keze áll rá a kontrollerre. Főleg, ha nincs hozzászokva.
És nem tudom, mi a hülyeség benne. Hiszen van horgászbot, csak másképp hívják. Te meg kergesd a halakat továbbra is.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2021.03.28. 23:08:08
kezdj építeni,az első bázis bőven jó a mentőkabin közelében
Jocó, ez a legnagyobb hülyeség, amit olvastam itt a fórumon. Bármilyen témában. 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.03.28. 22:06:41
Sikerült is találnom bőven sót. Úgyhogy a vízzel nincs gond.
Megcsináltam a gravitációs labdát is, így a kajával sincs gondom.
Eljutottam két szigetre is, ott rendesen telezabáltam magam. Sokáig kitartott. Jó volt a nedvességtartalma is a kajának, így teljesen hidratált is lettem.
Most ezüstöt kellene kergetnem, hogy megcsináljam a mélyre a maszkot. Meg nem lenne rossz iránytűt sem készíteni végre.
Sajnos a kis búvárhajót elpusztította egy nagy hal a roncs mellett. Éppen el tudtam menekülni.
És a segítség sem tudott landolni. Valahogy volt is egy érzésem, hogy még nem mehetek el a bolygóról, de azért rossz érzés, hogy miattam (is) meghaltak.
Az épület gyártásába még nem fogtam bele. Egyelőre nem tudom, hova is kellene tenni, így a mentőkabinom a bázis.
a nyersanyagok egy része biom függő,azaz csak bizonyos helyeken található meg.a só pl több biomban is,kezdőhelyen is,szóval keresgélj csak. később lesz nagyobb sólerakódás amit robottal és fúrófejjel fúrhatsz,több nyersanyagért. lesz radar szoba,amivel kereshetsz nyersanyagot,bármilyet,lehet növelni a hatótávját és sisakba csipet lehet késziteni amivel a radarszobán kívül is lehet látni az eredményt.igy könnyű begyűjteni...áramfelhasználása viszont nagy,főleg ha fel van fejlesztve...
és még sok sok okosság van 😊