Subnautica
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
De jó, hogy nem vettem meg előre. Bár kérdés, hogy ezt figyeli valaki és javítva lesz vagy paff a bűvös...
Warning! Cargo bay open, shields are down!
végigtoltam én is tegnap este,de újra el fogom kezdeni,csak most angol felirattal,kiváncsi vagyok hányszor szopatott meg a magyar fordítás..
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.05.20. 14:59:03
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
igy viszont a fordítás tudja megszivatni az embert rendesen... 😄
Most kezdtem el a játékkal játszani. Az úszószőlőt hogyan lehet begyűjteni? A magját sikerül, de magát a növényt nem. Tud valaki segíteni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval, szerintem egyáltalán nem egyértelmű a játék.
Tudom, erre azt írjátok majd, hogy akkor miért nem Unreal Tournament-ezek ehelyett ... ami jogos is, viszont szeretem a vizet. 😊
Viszont megadályozván, hogy újabb Spolier-feliratokra nyomjak rá (merthát ki az, aki nem teszi), most jól abbahagyom a fórumozást és ezt tényleg magam fedezem inkább fel. 😊
de youtube vidit akkro se nézek 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.05.19. 10:01:14
A látványvilág meg ... fenomenális.
Jó jó, viszont ha meghalunk, akkor nem két óra játékot bukunk, hanem 5 napnyit. 😄
Elkezdtem én is egyébként. Bejártam az összes könnyebben elérhető bázist, begyűjtöttem a tervrajzokat, a pda-kat, találkoztam az alien kockával, most jön az a rész, hogy építek egy közepes méretű de azért kompakt bázist, aztán rendszerezem az információkat, és elindulok megkeresni a ... nem is tudom mit kell tulajdonképpen. Rá kell jönnöm hogyan és miért halt meg a Sam. Na de nekem az sem világos, hogy a többi tudóssal mi lett. Lehet hogy mindegyik életben van, csak összegyűjtötte őket valami alien királynő. Vagy mindenki halott lenne? És mért vannak feldúlva és elhagyva a bázisok? Mért nincs itt legalább az Alterrától valami biztosító osztag? Na ezekre a kérdésekre keresem a választ most.
Mikor felszálltam, már ott lubickolt a víz tetején, látótávolságra a kilövő állástól.
És úgy tapasztaltam, hogy a sokkolóval el lehet zavarni olyan helyre a kisebbeket, ami nem a természetes tartózkodási helyük. Lehet, hogy a leviatán is így ment odébb. Nem tudom, általában iszkiri volt sűrű szikrafelhő közepette.
Below Zero
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.05.17. 00:06:35
pedig ott is van segítség
szöveg/leírások és rádió khm akarom mondani Al-An
https://www.twitch.tv/infrath
Mondjuk az eléggé nehezítette a dolgot, hogy pont ellenséges élőlények úszkáltak a közelben.
Amúgy én is simán elmentem mellette. De erre jó az internet.
Az nagyon furcsa volt még, hogy arányaiban nagyon kevés blueprint is elég volt a végső megoldáshoz (az evés-ivást félúton kikapcsoltam és freedom save-et csináltam belőle, a már részletezett okok miatt).
Mindent egybevetve hatalmas élmény és nagy kalap a készítők előtt. Hamarosan honorálom is a Below Zero-val, és megyek megfagyni 😊
Iven ugyan az az csak annak a receptjét is meg kell találni.
de örültem volna ha van szöveg..
bár igazából a párbeszédek olyanok lettek mint képzeltem nem több
de a vizuális élmény menő
lehet, ha angolra van állítva a szöveg akkor van/? csak lusta dögök voltak most más nyelveknél beállítani angolt amíg nincs más? nem próbálom ki
ne felejtsétek a végén magatokra akasztani a hajót hogy nehezebbek legyetek xD (ez nem spoiler nyugi, aki a végén van majd érti 😊 )
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.05.14. 19:31:34
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.05.08. 12:15:34
Hát ha bármi is az egyszeműhöz lesz kötve, akkor bajban leszek, a prawn viszont tetszik egyelőre (bár még semmit nem tud).
Egyelőre viszont abbahagyom a fórumozást, mert úgy érzem, már így is nagyon sok spoiler ért 😊
Köszönöm mindenkinek 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.05.07. 17:07:56
csikóhal bóven elég a költözésig. ha pedig megvan a prawn suit,meg a csáklyázókar,azzal rohadt gyorsan el lehet jutni bárhova,hogy kilövöd és húzatod magad...erre még alap jetpackja is tökéletes,de ha már megvan a fejlesztés akkor villángyors cucc válik belőle.
másik karon fúrófej
fejlesztésre ugye mélységi modul,erősebb jetpack,thermal reaktor(lent rohadt jó dolog,alig merül a cucc,meg egy storage modul.
Sokáig én sem nagyon használtam. A csikóhallal gyorsabban lehet közlekedni és szűk helyekre is befér. A lépegető onnan kezdve az igazi, ha megkapja a rakétafejlesztést. Gyorsan lehet vele haladni. Bár messzebb akkor is a küklopsszal szállítottam.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.05.07. 11:55:15
Az igazi a kettő között lenne, vagyis hogy távolodva a hajótól exponenciálisan csökken a sugárzás (de még a Sand Dunes-nél is érezhető és fogy miatta a health kis mértékben).
Az Aurora csalódás volt számomra.
Másik csalódás a Cyclops volt, megépítettem, elindultam, irányítani nem lehetett csak 4 irányban, kiszálltam ... megyek inkább a prawn suit irányába. 😊
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2021.05.06. 23:59:33
kimegyek fogok pár halat van víz étel
a kabinban meg a földön alszom
a túlélés ennyi
sőt haza jutni
ráadásul jönnek érted
és kiderül hogy a bolygó nem enged haza.. és bla bla story! történet cselekmény
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.05.06. 22:36:05
Hogymi? 😊 A történet a felmentő hajó felrobbanásával elakad. Onnantól nem fogja a kezed a játék, úgy kell összekaparni hogy mi van. Jobbára az van, hogy túlélés és kraftolgatás van, amíg apránként össze nem szeded a nyomokat.
A radiation modnak az az értelme, hogy egy logikus, történetbe illeszkedő nehezítéssel gondolkodásra késztesse azokat, akiknek az alapjáték kevés, vagy már kevés.
ez nem tudom most ez honnan jött
szerintem egyáltalán nem szegényes vagy kevés
pont fordítva
below zero ban van kevesebb/kisebb világ állat nővény
ezt a radiation modot meg nem tudom megérteni sajnálom nekem szinte első dolgom oda menni és javítani és kilootolni
főleg a kis hajó upgrade miatt meg maga a hajó miatt addig más ruhám nincs is csak ez
miértelme annak hogy a hajó megjavításához vigyek még +4 palacot vagy mittomén mennyit
ez csak szívatás lenne és ezt ők is tudták techikailag egy idegesítő hülyeség lenne
egy baki egy bug
történet és felfedezés van a központban nem a craft túlélés
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.05.06. 21:01:43
Szerintem ez olyan szinten megnehezítené a játékot, hogy a fejlesztők sem vállalták be.
Mod-ként beteheti az, akinek ez a mindene. És PC-n játszik vele.