3340
-
#3180 Azt hittem, hogy te nagy májer vagy, ahogy leoltottad Arpad-ot, meg úgy itt mindenkit oltogatni szoktál. Most legalább magadat is beoltottad :D -
#3179 Szerintem ezt csak te gondolod így, más itt ilyenről nem írt.
Esetleg a fejlesztők írtak róla valamit?
Vagy egyéb dolgokról, amik kimaradtak a játékból? -
lonvard #3178 Joh, elengedtem a hardcore-permadeath fokozatot. Miután egy előrehaladott játékom veszett el, csak mert a macska kikéretőzött. Megengedtem magamnak, hogy 100 méter mélységből katapultáljak léghólyaggal, majd kisétáltam és kiengedtem a cicát. Visszasétáltam, és látom hogy halott vagyok. Nem tudom mi történt. Nem is konkrétan emiatt engedem el, hanem hogy még nem voltam kinn a jégmezőn, nem tudom mi vár rám, és nem szeretnék tudatlanság miatt egy még későbbi stádiumban kinyiffanni. -
TokraFan #3177 3 gyerekem van, de értelek! -
#3176 én a kész alatt a 100% ot értem
hacsak a kiadás óta nem adtak hozzá
írtam is példát konkrétan nincs felirat a végén csak szinkron
ha nem tudsz angolul szopás.
és sztem elég gagyi az egyik testrész bedobva a földön egy zöld kocka szobában (ez a nesztek itt van csak hogy kilehessen vinni a játékot érzést sugallja )
szerintem azon még dolgozni fognak majd
kitágítják hogy lehessen benne sétálni esetleg vmit még skennelni bent/nézelődni mint a többinél /majd oh! megtalálod a skennelhető testrészt
stb.
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.05.20. 21:01:19 -
#3175 Hát, csak, ha olyan kedved lesz.
Lehet, hogy majd csak jövőre szerzem be.
Elég sokminden van most betervezve. -
#3174 Kidobták PS-re. Szóval ez a nincs kész duma nekem eléggé sántít.
Azt nem mondom, hogy nincs benne bug, mert az volt az előzőben is. De használhatónak kell lennie.
És van, aki már végig is játszotta sírás nélkül.
Azt nem tudom, hogy magyar feliratot tettek e a PS verzióra, mert nincs meg. -
Madi92 #3173 Én el is felejtettem, hogy van benne magyar. xD
Már pár éve csak angolul vagyok hajlandó bármit is játszani/nézni.
Witcher3ban volt egy olyan félrefordítás, hogy csak lestem. Ott lett elegem a magyar fordításokból. Szerencsére már megy annyira az english, hogy észre sem veszem, hogy english :D -
#3172 persze hogy lesz, nincs kész a játék
hiába jött ki meg ilyenek, 1-2 évig patchelik még ezt is majd
a végén még felirat sincs!
persze hogy változni fog még
sőt szerintem az egyik testrész is csak úgy oda van dobva egy kocka zöld szobában azt smafu..
kicsit bénának éreztem.
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.05.20. 16:34:11 -
#3171 hát nem mostanában fogom újrakezdeni,mert még friss az élmény,majd év végén kb :D de a konkrét hiba sajnos létezik. nem tudom mennyi lehet még benne -
#3170 Aztán majd oszd meg légyszi, hogy mennyi is az eltérés!
De jó, hogy nem vettem meg előre. Bár kérdés, hogy ezt figyeli valaki és javítva lesz vagy paff a bűvös... -
#3169 megnéztem egy youtube magyar végigjátszásban,és igen,a fordítás a szar. míg angolul mondja hogy merre hány méter,addig magyarul csak annyit,hogy 1kmre a jelenlegi helyzetétől...tudok angolul,a saját lustaságom miatt nyomtam magyar felirattal,és nem is figyeli ilyenkor az ember mit magyaráz a háttérben angolul,csak olvasod a magyar feliratot bízván,hogy jól meg van csinálva .ha már hivatalos :D
végigtoltam én is tegnap este,de újra el fogom kezdeni,csak most angol felirattal,kiváncsi vagyok hányszor szopatott meg a magyar fordítás..
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.05.20. 14:59:03 -
#3168 hát most erre nem mernék megesküdni,de én magyar nyelven játszottam,és ott sztem nem mondta az irányt,de este megnézem ... :D
igy viszont a fordítás tudja megszivatni az embert rendesen... :D
-
#3167 azt úgy oldottam meg,hogy leverem egy jelzőt a torony mellé,aztán elhajóztam 1kmre,és próbáltam körbe járni :D meglett viszonlag gyorsan,de emlegettem én is a felmenőit -
Madi92 #3166 Pedig elmondta az irányt is. :D Kb 5 perc volt megtalálni... -
#3165 Kés a barátod :) -
lonvard #3164 :D -
Totti100 #3163 Sziasztok.
Most kezdtem el a játékkal játszani. Az úszószőlőt hogyan lehet begyűjteni? A magját sikerül, de magát a növényt nem. Tud valaki segíteni? -
Jóózsf István #3162 Az, hogy valaki elakad ebben a játékban, az nem meglepő. Sokszor csak a türelmen múlik. Nálam is előfordult, hogy visszamentem helyszínekre, hogy hátha nem vettem észre valamit és az esetleg segített. Arra sem emlékszem, hogy lenne benne utalás, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy itt van egy másik: "KB egy kilométerre vagyok tőled egy jéghegy tetején" Tényleg? Miért nem szomorodsz meg? Azt mégis melyik irányba? Merthogy én kapásból az ellenkezőben kerestem!!Le kell menni a kristály barlangba a szerveiért! Persze nyilván lemész, mert érdekel mi van ott.
Szóval, szerintem egyáltalán nem egyértelmű a játék. -
#3161 14 éves lányom van.. építkezek de akkor is játszok :P -
Arpad82 #3160 Jaj tudjátok gyerekek, eljön majd az az idő is, amikor apukák lesztek, és 2 az n-ediken gyerekkel örültök majd, ha esténként le tudtok ülni fél órára játszani. :) Abban a kis időben pedig nem csak olyan szempontok lebegnek az ember szeme előtt, hogy valamit hogyan-nem fogok megtalálni és hogyan-nem fogok rájönni és ezek kombinációja is miért jó nekem, egyszerűen csak jó lenne kicsit kikapcsolódni. Ha egy kicsit dinamikusabb a játékmenet, azt néha nem fogjátok bánni.
Tudom, erre azt írjátok majd, hogy akkor miért nem Unreal Tournament-ezek ehelyett ... ami jogos is, viszont szeretem a vizet. :)
Viszont megadályozván, hogy újabb Spolier-feliratokra nyomjak rá (merthát ki az, aki nem teszi), most jól abbahagyom a fórumozást és ezt tényleg magam fedezem inkább fel. :)
-
#3159 hát röhögni fogtok,de én elakadtam :D
de youtube vidit akkro se nézek :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megvan 5 építész ereklye,mercury átnézve,építesz test maradvány megvan,satelit lekapcsolva,a csaj üvegházában voltam,phi robotics center átnézve,fagyott leviatán megvan...snowfox,prawn suit,seetruck,bázis van...hid kinyitva...nézegettem pdakat,de most tényleg elakadtam hogy merre is tovább...a fagyott leviatánnál láttam valami robotkart,de nem működik,mert kell bele valami,gondolom ezt kéne összerakni/legyártani/megtalálni,de semmi célzás mi merre....pda-kat olvastam,de előfordulhat hogy átsiklottam valamin...majd este ismét átnyálazom :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.05.19. 10:01:14 -
Kancsalborz #3158 Inkább belerakják a játékmenetbe ezen " buksisimogató és kézenfogva vezető" módokat, mert ha valamin 10-percnél tovább kell gondolkodni, úgyis "nyitódnak meg" a "how/where find/get" kezdetű jútyúbos videók, azután meg kapják a negatív értékelést hogy nem elég "fluid" a játékmenet, meg sok az üresjárat...XD -
TokraFan #3157 Az első részben még a régi iskola szerint dolgoztak a srácok -nekem pont ez tetszett benne-, tehát nem szájbarágósan adta a játék, hogy mit kell csinálni, hanem kutatni kellett az infót. Voltak dolgok, amiket pl. az enciklopédia olvasgatásával tudtam meg, pl, milyen állat mire érzékeny, amiből kiderüt az is, hogy mi a gyenge pontja, hogyan lehet könnyen kicselezni. Az ilyen utánaolvasós móka ma már nem divat, anno a 90-es években ez kb. alap volt egy jobb játékban. -
Arpad82 #3156 Eddig 1,5 óra alapján nagyon látszik, hogy tanultak a készítők az akadozó sztoriból. Visz magával, mindig történik valami, mindig beszél hozzám valaki ... valahogy sokkal átláthatóbb az egész. Persze lehet, hogy csak az 1. részben szerzett friss rutin miatt van ez, és azért haladok gyorsabban, ezt nem tudom. A szabadtéren fagyoskodást még szokni kell, de gondolom erre is lesz kraft később.
A látványvilág meg ... fenomenális. -
lonvard #3155 Jól van Árpád, pozitív csalódás vagy. Annyi értetlenkedő, fanyalgó kérdésed volt, hogy azt hittem a feléig se jutsz vele és feladod. :) -
lonvard #3154 Ezért kell hardcore módban játszani. Olyankor mindig ment, amikor kilépünk. :P
Jó jó, viszont ha meghalunk, akkor nem két óra játékot bukunk, hanem 5 napnyit. :D
Elkezdtem én is egyébként. Bejártam az összes könnyebben elérhető bázist, begyűjtöttem a tervrajzokat, a pda-kat, találkoztam az alien kockával, most jön az a rész, hogy építek egy közepes méretű de azért kompakt bázist, aztán rendszerezem az információkat, és elindulok megkeresni a ... nem is tudom mit kell tulajdonképpen. Rá kell jönnöm hogyan és miért halt meg a Sam. Na de nekem az sem világos, hogy a többi tudóssal mi lett. Lehet hogy mindegyik életben van, csak összegyűjtötte őket valami alien királynő. Vagy mindenki halott lenne? És mért vannak feldúlva és elhagyva a bázisok? Mért nincs itt legalább az Alterrától valami biztosító osztag? Na ezekre a kérdésekre keresem a választ most. -
#3153 hát ami nagyon hiányzik,az az autosave...tegnap megszokásból kiléptem mentés nélkül...2órát buktam...túlzottan hozzá tud szokni az ember a jóhoz :D -
#3152 Vannak vándorlók.
Mikor felszálltam, már ott lubickolt a víz tetején, látótávolságra a kilövő állástól.
És úgy tapasztaltam, hogy a sokkolóval el lehet zavarni olyan helyre a kisebbeket, ami nem a természetes tartózkodási helyük. Lehet, hogy a leviatán is így ment odébb. Nem tudom, általában iszkiri volt sűrű szikrafelhő közepette. -
Jóózsf István #3151 Az tényleg úgy van, vagy csak hallucinálom, hogy egyre több az ellenséges lény a játékban, ahogy haladok előre, vagy töltöm az időt benne?!?!? Mintha számszakilag is szaporodnának... És előkerült egy nagy piros levente, ami rendszeresen megrág, egy olyan helyen ahol már többször is jártam és nem volt ott eddig!!!! És mindig kötelező jelleggel elkap a gusztustalan nyálkás pofájával, kicsit cibálgat és kiköp.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem a Dípörpülben lévő! -
#3150 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát egy bazi nagy hegy egy lávató közepén,alap hogy van benne valami :D a bejárat meg két nagy zöld oszloppal van jelölve emlékeim szerint...jó,majrés a dolog mert ottvannak a tudjukkik,de pár kör a hegy körül és megvagy...
Below Zero
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát keringek mint az a bizonyos madárürülék a levegőben,volt hogy több helyen is simán elmentem a feladatt vagy a látnivaló mellett...még igencsak az elején járok,bázis van,seetruck egy raktár modullal van,most AL-AN ereklyéit meg a testdarabkáit próbálom megtalálni,de a 300m mélyégmodul még kevés lesz úgy érzem...a hideg miatt kéne a jobb ruha,amihez kell prém,egyelőre nem vágom hogy kéne szerezni olyat,mert sok foga van,de majd rájövök :D Néni is megkért lőjjem le a radart,egyelőre erre sincs ötletem még...kaja van,a robot bázisnál a paprika fa elég jól tölti a kaját és a vizet is,3 fa el van ültetve a bázison kaspóba és bőven van cucc,lassan is romlik szerencsére...na holnap folytatom,most aludni kéne :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.05.17. 00:06:35 -
#3149 hát akkor a below ban is segítség kell majd :)
pedig ott is van segítség
szöveg/leírások és rádió khm akarom mondani Al-An -
#3148 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem lett volna azt olyan lehetetlen megtalálni, ha az ember több helyre is letesz felderítő állomásokat.
Mondjuk az eléggé nehezítette a dolgot, hogy pont ellenséges élőlények úszkáltak a közelben.
Amúgy én is simán elmentem mellette. De erre jó az internet. -
Arpad82 #3147 Végeztem az első résszel: elmondhatom, nagyszerű élmény volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Összességében a történet továbbgördítéséhez vettem igénybe 1-2 (de nem több) alkalommal spoilert, de sosem olyat, amiből fontos részlet derült volna ki. Egyik negatív élményem, ami megfogalmazódott bennem, éppen ez: guglizás nélkül teljesen random, mikor akadtam volna rá a következő szálra, miután elfogytak a lifepod üzenetek. Másik mélypont - szó szerint - a lava lakes-ben való bolyongás, ezen belül is az Alien Thermal Plant megtalálása volt. Szerintem ember nincs, aki ne véletlenül akadna rá az odavezető útra, bármilyen guide szerintem itt lehetetlen.
Az nagyon furcsa volt még, hogy arányaiban nagyon kevés blueprint is elég volt a végső megoldáshoz (az evés-ivást félúton kikapcsoltam és freedom save-et csináltam belőle, a már részletezett okok miatt).
Mindent egybevetve hatalmas élmény és nagy kalap a készítők előtt. Hamarosan honorálom is a Below Zero-val, és megyek megfagyni :)
-
TheRainmaker #3146 Kösz megvan -
#3145 hordozható hajókészítő vagy mi a neve,meg kell találni a receptjét aztán fabrikátorban legyártható -
#3144 Igen. Alapesetben az R gomb az.. ugyan úgy ahogy az összes elem használó dologból.
Iven ugyan az az csak annak a receptjét is meg kell találni. -
TheRainmaker #3143 Másik kérdésem is van Elemes sikló bol ki lehet szedni valahogy az elemet és beleteni az elemtöltöbe? Vagy hogy lehet feltölteni? -
TheRainmaker #3142 Below Zero -ban hogyan lehet teherszállítót építeni? A receptje már megvan. A sima subnauticában volt valami eszköz ami a víz felszínen lebeget és az craftolta le a hajókat. Gondolom a Below Zero ban is igy van. Ezt a vizén lebegő hajó craftolot hogyan lehet megépíteni? -
#3141 na faja! below0 end.. :P
de örültem volna ha van szöveg..
bár igazából a párbeszédek olyanok lettek mint képzeltem nem több
de a vizuális élmény menő
lehet, ha angolra van állítva a szöveg akkor van/? csak lusta dögök voltak most más nyelveknél beállítani angolt amíg nincs más? nem próbálom ki
ne felejtsétek a végén magatokra akasztani a hajót hogy nehezebbek legyetek xD (ez nem spoiler nyugi, aki a végén van majd érti :) )
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.05.14. 19:31:34