3340
-
Jóózsf István #3020 Bezzeg a 16.-án megjelent dologgal meg nem játszol! Hagyod, hogy ketten idétlenkedjünk a fórumában!
Jó lenne, ha segítenél osztani az észt! -
kisiku #3019 Tegnap végigjátszottam...Illetve csak ameddig el lehet jutni a legutolsó frissítéssel. Az előző résznél is elkövettem a hibát, itt vigyáztam, hogy ne játsszak vele túl sokat, mert aztán elmegy a kedvem tőle. Szóval nem ment el a kedvem, de ez a várakozás elég idegesítő.Főleg, hogy - akárcsak az előző résznél - mindig tolják és tolják a megjelenést.
Csatlakozva az Early Access témához: elvileg van (lenne) értelme ennek a fajta fejlesztésnek, úgymond "bevonjuk a játékosokat is", de nem tudom, kinek a véleményét veszik alapul, mert anno sokat írtam én is nekik, egyszer sem lett meg az eredménye. Ez inkább az "ócsított" fejlesztés és a pénzbe kerülő teszterek kihagyását jelenti.
Kicsit olyan, mint a főzőműsorok, ahol tetovált, zselézett hajú újkori "szakácsok" fikáznak mindenkit és lopják az ötleteket a "hírnévre vágyóktól". -
lammaer #3018 Ez csak jó hír, nem kegyelemdöfés :)
Nem értem az embereket akik fanboyként védenek egy játékot a másikkal szemben. Mintha az hogy szerettem a subnauticát predesztinálna arra hogy a másik hasonló játékot nem szerethetem. (pl World of Tanks vs War Thunder)
Az csak jó ha több jó játék is van :D -
Jóózsf István #3017 Beszállnék én is az űrnautikás konfliktusba. Aki nem tud várni májusig és szeretne egy ugyanilyen hangulatú (plusz humor) játékkal játszani, az nyugodtan vegye meg a bríszidzset!
És a kegyelemdöfés a szubfanatikusoknak: Legalább ilyen jó! (mint az első, mert a másodikba bele sem szagoltam. Megvárom amíg megjelenik.) -
#3016 Nem is erre a játékra gondoltam.. -
#3015 ennél be mertem húzni az earlyt,mert az alap game is jó volt. de másnál full kockázat,lehet el se készül,lehet a fele se lesz benne amit igértek...inkább teljes áron egy jó és kész játék mint féláron egy félkész talán el sem készül valami... és first day buy sem játszik...mire kipatchelik a friss játékot is,addigra bundleben vagy akciósan meg lehet venni early ároin lassan :D
mondjuk magyarázok,de a star citizenbe én is beszálltam,mondjuk csak egy full alap csomaggal... :D
(ottvan most pl a riftbreaker ami tettszik,ingyenes demo,ki lehet próbálni,és eddig bejövős :D de sajna már kihaltak a demo verziók is nagyrészt )
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.03.07. 12:40:42 -
TokraFan #3014 Megjelenés előtt vannak 1-2 hónappal, innen már túl sok tartalom nem érkezik a játékba az 1.0-ig, gondolom ezért döntüttek az emelés mellett. -
#3013 hát amúgy az EA-nak ez lenne az értelme.. vedd meg olcsóbban és teszteld/fejleszd a játékunkat.. ezért olcsóbb és ezzel honoráljuk a bizalmat. Amit a többi cég csinál az a gáz. Teljes áron félkész játékot venni.. ráadásul félkész.. phhh... -
lammaer #3012 Hát jó ideje meg lehetett venni és játszani, én gyorsan behúztam még tavaly amikor megjelent EAban, az előző rész után megelőlegeztem a bizalmata csapatnak (de én se próvbálom ki csak ha kijön a teljes).
Amúgy volt is értelme behúzni, mert decemberben feltolták az árát azzal a szlogennel hogy mostmár teljes. Szóval olcsóbb volt megvenni az elején. -
TeeKillah #3011 NEM a Sub-ban lévő palackról beszélgettünk ;) -
lonvard #3010 135 egyébként, és mintha arányaiban is több oxigén maradna benne mikor cserélünk. Ugye nem egy palackkal kell búvárkodni, én alapból kettővel megyek, de nem szégyellek 3-4-et berakni, ha roncsot-barlangot kutatok. Na most amikor cserélünk palackot, akkor az nem maxon van, hanem mittudomén 110a 135-ös. De a 75-ös már csak mittudomén 55. Pontosan nem tudom mer nem játszottam vele 1 hónapja, de nagy különbség van két 135-ös palackkal búvárkodás, és két darab 75-ös között. 135-ösökkel kényelmes a játék, a 75-ös meg egy vicc, gyorsan le kell cserélni.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.03.05. 17:16:33 -
#3009 oh, pont most olvastam sztem hirdetésben hogy előrendelhető (), várom már nagyon, nem akartam addig elkezdeni amig nem jön ki a teljes. Az alapjáték szenzácis volt. :) -
TeeKillah #3008 Ha jól emlékszem az első tartállyal volt 75 egységnyi oxigén, most meg lett 100.. :D Hatalmas változás.
Egyébként pedig kinek-mi. Szerintem a közelébe sem ér a nauticának. Tehát érted, ugye: szerintem. -
Xsillione #3007 Valóban nem közelíti meg a vizben úszkálás érdeketelen unalmasságát, hanem fényévekkel lekörözi azt, akinek meg zavaró volt a szándékosan kevés oxigén, az fellélegezhet, induláéskor több áll rendelkezésre, bár így némileg veszeített a varázsából a téma, és meszse nem olyan értékes az első növelés megszerzése. -
TeeKillah #3006 Nekem megvan - szerintem meg sem közelíti a Nauticát. Igen hamar unalmas lesz, a néhányszáz méterenként kiürülő oxigén meg qrva idegesítő. Igen, raktam le töltő izéket - állandóan vissza menni, tölteni - macerás. Az ötlet nagyon jó, a megvalósítás már kevésbé. szvsz -
#3005 amúgy tegnap kijött a breathedge 1.0 is,hasonló mint ez,csak az űrben -
lammaer #3004 Huhu, irom is be a naptárba :) -
Ironman2 #3003
Köszönöm szépen! -
és boldog szülinapot -
Ironman2 #3001 KIcsit csúszott!
Május 14-én jön immár a végleges 1.0!
https://unknownworlds.com/subnautica/below-zero-seaworthy-update/?k=6
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2021.02.26. 02:14:07 -
#3000 "With the release on the horizon, we will be increasing the price of Below Zero to $29.99 (USD) across all PC storefronts (Steam, Epic, Discord, Humble) on January 5th, 2021."
steam részlet
epicen 8k ft
steam en már 10k ft -
TokraFan #2999 Én még valahol ott tartok, hogy 2020 szeptember van és "1 hónapon belül megjelenik". -
#2998 az utolsó hivatalos közleményben early part of 2021 van megjelölve,pontosabb nincs.
decemberi bejegyzés ez
meg a januári áremelés is azért volt ,mert közeleg a megjelenés(release on the horizon a pontos megfogalmazásuk)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.01.28. 17:45:56 -
Jóózsf István #2997 Valahonnan az rémlett, hogy most hó végén, de sehol nem látok erre utalást. Behaluztam! -
Madi92 #2996 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Story előbb utóbb odasodor. : ) PDA-kat keresd meg a szigeten
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2021.01.26. 22:13:25 -
lonvard #2995 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Magnetitet egyszerűen nem találok, pedig elég fontos alapanyag. Hiába van meg gyorsan a szkennerszoba, ha egyszer nem tudom fejleszteni.
Kérdés: Hol van a magnetit, baszki?? -
TokraFan #2994 Mikor jelenik meg a BZ v1.0? -
lonvard #2993 Persze, van értelme, játékstílus függő, hogy én most kutatóállomást építek, vagy praktikus, kompakt bázist. Mindkettő oké. Bazmeg meghaltam. Az alapjátékot radiation moddal 1 élettel simán kivittem, itt meg amint elkezdeném a komolyabb kutatást, kinyiffanok. És akkor még nem mászkáltam a felszínen azzal a hósiklóval! Kurvaizgi lesz. Most újra kezdem. :DD
3 palack kell, ez a mostani játékom nagy felfedezése. -
#2992 most miért,nyersanyagból sose fogysz ki,most hogy ott van két nagy helységgel több(ha egymásra rakod őket,egybenyílik a nagy akvárium és végig is tudsz úszni rajtuk)az kb nem oszt nem szoroz :D beraksz két jó kajásat,meg két vizes halat és elszaporodnak,aki nem akar hínárt meg krumplit enni,egy jó kis alternatíva :D 20 halig felszaporodnak,nem ficánkolnak bent,könnyen elkaphatóak,és újra szaporodnak :D
rakhatsz be különböző tojásokat,kikelnek,és könnyen szkennelhető bármilyen ragadozó hal is,ott bent téged nem fognak bántani...de ne engedd szabadon a bázis körül mert megesznek :D -
lonvard #2991 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A tüskés krokodilt érdemes komolyabban venni. Először nekem ijesztő volt, aztán rájöttem hogy tök suta és elkezdett nem érdelekni a jelenléte. Na és ha belém harap? Most meg szemből rámrohant, és egyetlen harapással olyan 70%-ot leszedett. Probléma, hogy 70% alatt volt az életerőm. Meghaltam ismét. Lehetséges, hogy van különbség a támadásaik erőssége között, tehát nem olyan, hogy tudjuk hogy egyik-másik szörny az mekkorát harap. -
lonvard #2990 Épp tükörtojást készítek reggelire. Arra gondolok közben, hogy az egy sült kukucskáló. Ja és természetesen 3in1 tejeskávét iszom hozzá. Utána indulhat a felfedezés. Ezúttal 3 darab 135-ös palackkal. Elkezdtem így úszkálni, szerintem sokkal kényelmesebb így, mint a két palack. Mer odáig azt csináltam, hogy 1 palack felfedezés, a második palack már a menekülés. Most ez majdnem két palacknyi idő. Plusz nehezebben fogok rácsodálkozni 6 óra játék után, hogy minden palackom üres, és van fölöttem 250 méter víztömeg. :D -
lonvard #2989 Ja meg hát a kisakvárium. Szóval nem szívesen baszok el egy teljes lakóteret halaknak. Plusz asszem a szimpla nagy akváriumba 10 hal megy, a kisakváriumba meg 8, tehát nem mondanám ár/érték arányosnak, pláne hogy kicsiből építhetek egy helységbe többet. Szóval tárolásra tök jó, bár oké így olyan feelingje van, mint egy Tesco halaspult, hogy ott úszkálnak a fogyasztásra váró pontyok az orrunk előtt. :D Szekrénybe is tehetném az élő kukucskálót, mer valamiért nem döglik meg, de az immersion kedvéért berakom akváriumba.
(ok nagyakváriumban szaporodnak is, ez inkább a csapda+tárolásra jó)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.01.17. 08:38:54 -
#2988 Hm... Lehet újra végig kellene játszani a játékot... :) Bár az időjárást nézve a BZ stílusosabb lenne... :D -
lonvard #2987 Ja meg 3 pingvin zabálta a csapdában vergődő halaimat. :D Ez egy folyamat, az elején nagy segítség a csapda, később több mindennel ki lehet váltani. -
TokraFan #2986 Azzal csak egy gondom volt. A halak egy idő után nem spawnolnak vissza egy adott helyen, tehát kimerül a terület és odébb kell menni, akkor meg már tök mindegy.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2021.01.16. 04:45:20 -
lonvard #2985 Ó megint kinyiffantam. Olyan 6-7 órám volt benne. Idáig egyszer haltam meg szörnytől, az összes többinél egyszerűen csak belefeledkeztem a látnivalóba, és kifogyott a palack. Nagyon kellene egy oxigén hud minden palackot mutatva, illetve figyelmeztetés 10-20 másodpercnél. Mer ugye a valóságban is észreveszem,hogy nem kapok levegőt, mielőtt meghalok. :-D Étel-ital-fagynál is lehetne cizellálni azér. Ezek a hirtelen halálok...
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.01.15. 09:55:05 -
lonvard #2984 Ja igen, nem vettem észre. Ja meg hülye is vagyok. :D -
#2983 igen,a geothermálissal a hőenergiára gondoltam :D -
lonvard #2982 Hőreaktor már smafu? Főbázishoz csak azt, meg ha nincs mélyen, akkor napenertgiát használtam. A biót azt inkább "mobil" bázisoknál. Seamothba bepakoltam egy bázisnyi alapanyagot, 1 szoba, 1 szkennerszoba, bioreaktor, esetleg fabrikátor, elem-energiacella-töltő, ágy. Ezzel így végigmászkáltam a teljes területet, szkenneltem roncsok, adattárolók meg töredékek után. Na oda azért kellett a bio, mert bioanyag mindenhol van. Máskülönben a hőenergiát szerintem nem lehet űberelni. -
#2981 én csak a lámpás gyümit termesztettem,egyszer elülteted,megnő aztán csak le kell szedni,tölti ételt italt is,meg kell enni 3-4 darabot is hogy teljesen feltöltsőn,de nem kell szórakozni a magozással meg újraültetéssel.
de ha messzire megyek,akkor halakból van kaja,sóval sokáig eláll és egy adag a reginaldból sokat tölt
biorektorból a vérolaj a legjobb,az ad a legtöbbet,talán 400 körül,a savgomba 200 körül ad energiát,és a vérolaj ugyanúgy termeszthető
én általában napelem meg geothermális energiát használok,kezdőhely közelében meg lent is van hot spot ahova lerakható,energia vezetékkel meg bázishoz hozható
de ezeket is ugye mind meg kell találni/legyártani
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.01.14. 20:52:08