3340
  • Ironman2
    Talán ebbe lesz survival mod,mert ott van a game modes menü,idáig csak shooter van benne,rohadtul kiváncsi vagyok rá,nagyon szép a grafikája,lehet mindjárt meg is veszem,jó ijesztő játék.Egy bázisépitgetés ebbe is jöhetne.
  • Anonymusxx
    Jó sok játék jelenik meg ami jó, vagy jónak tűnik... Van vagy 1300 játékon, meg 1400 wishlisten, és még mennyi ismeretlen jó van...
    Am az első részére rákerestem az egy 0 kb..
  • Ironman2
    Ajánlok akkor én is egy hasonló játékot,bár nincsennek benne survival elemek,inkább horrorból több van,de felfedezés,kincskeresés,fegyver fejlesztés...stb,még ki tudja mik vannak benne,mindez a víz alatt,élethű módon megoldva,mint a Subnauticában,ráadásul ez már a 2. rész,az elsőt még nem is láttam,szóval Nyolcadik utas a viz alatt :)

Death in the water 2 Steam

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.01.28. 23:47:58
  • Anonymusxx
    Nem tudom mennyire hasonlít a Sub-ra, de talán érdemes ránézni a Volcanoids-ra ebben a bundleban benne van:

https://www.humblebundle.com/games/survival-instinct

Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2023.01.28. 16:33:14
  • MarkBlade
    Igen már ki is próbáltam. Jópofa. :)
  • piros mogyi
    Van update a Below Zerohoz is.

Hasznos tengerikamion parkolót kaptunk:

• piros mogyi
    Tényleg.

• lonvard
    Igen, most néztem.

Szerintetek a napszakok nem váltakoznak gyorsabban? Vagy a Below Zero-hoz képest érzem gyorsabbnak? Kicsit kényelmetlen.

Most mod nélkül kezdtem el, Avatar miatt, illetve mert már rég merültem errefelé. :)

Azonnal meg is haltam. A robbanó halak intéztek el, beúsztam az egyik korallcsőbe a zátonyon, és 4 hal robbant rám egymás után. :D
  • Caliph
    és jött is egy update 2.0 nevezetű patch nemrég. az alap játékba került pár below zero elem,mint a nagy szoba,üveg dome,bugfix ,ileltve állíthatóság stb
  • lonvard

Minden Subnautica rajongónak kötelező. Gyakorlatilag mintha a Subnautica óceánjában játszódna. Amikor a zátonyon túl megjelentek a leviathan osztályú dögök, nem kell mondjam, hogy tátott szájjal bámultam, és közben arra gondoltam, hogy baszki én ebben a világban már mintha kalandoztam volna. :)
  • Califa
    Sziasztok
    Olyan problémám van hogy : A Subnautica-t VR-ba tolnám ,de az egér billentyűzet csak részben működik p.l. a PDA előhivásánál nem tudok semmit kijelölni. Hol lehet beállítani a teljes körű egér+bill.-t a VR szemcsi mellé ?
  • kisiku
    Megvan...toltam is vele, amíg át nem tértem az NMS-re. Jó játék a Planet Crafter, kicsit nehezen indul az elején, kicsit nyögvenyelős, de kb Subnautica szárazon...
  • TokraFan
    Én a Planet Crafter cíművel szemezgetek. Sajnos még EA állapotú, de nagyon jó értékelései vannak.
  • lonvard
    Jaja, nézegettem. Remélem nem cseszik el. Most épp a Groundedbe ástam be magam, meg ismét nyomok egy Long Dark kalandozást, meg van még vagy 3 játék, szóval rákattantam megint a hülyeségre, amit azzal ideologizálok, hogy a megoldandó feladatok által karbantartom, illetve fejlesztem az agyamat. :D
  • Caliph
  • Giovanni #3285
    Kipróbáltam a virágbolti verziót, érdekes játék... Egy biztos, rövid időn belül felidegesítem magam rajta :D
  • Infrath
    -50% steam akció
    may 16 ig
  • Arpad82
    Egy újabb lehetséges alternatíva:
    https://store.steampowered.com/app/1315980/Tin_Can/

Kicsit a Breathedge-re hajaz, elsőre fel sem tűnik a különbség a kettő között, de talán megér egy próbát!
  • Normen76
    Nahát :)
  • lonvard
    Épp a munkahelyi laptopra másolom a Below Zero mentését (mert valamiért nem a felhőbe tölti fel, bzmeg), és azon lamentálok, hogy mikor sejlik fel a Steam szolgáltatónak, hogy a játékaik könyvtárait nem kellene eldugni a Steam/steamapps/common bugyraiba, hanem egyből a főkönyvtárban kellene lennie egy GAMES könyvtárnak, és kész bazmeg. Idáig mikor fognak eljutni? Tipikus kocka programozó fasz aki ezt összerakta, hogy 15 év után se érzi úgy, hogy ez így meglehetősen fapados megoldás, mert az égadta egy világon semmi nem utal arra, hogy hol is kellene keresni a játékaikat.
  • lonvard
    :-D Na tessék!
  • Ironman2
    Csak a prológ próbálható ki benne!
  • Giovanni #3278
    Bocsi, én voltam a béna, rosszra nyomtam a választ :) Én a Planet Crafter-hez akartam reagálni :)
  • lonvard
    Te idefigyelj, ez még nem jelent meg. Legalábbis steamen még nem megvehető. Persze lehet elnéztem valamit.
  • lonvard
    Itt valami random generált óriásvilág van, vagy zárt a terület, mint a Subnauticában?
  • lonvard
    Ne má' hogy meg is lehet már venni, ááá. Na megvan a húsvéti ajándékom. Ránézek steamen.
  • Giovanni #3274
    Én megvettem, nagyon tetszik, de egy idő után elég unalmassá válik a céltalan bolyongás... Remélhetőleg a kész verzióban már tényleg lesz történet is :)
  • Caliph
    jól néz ki,kérdés mennyire lesz nyilt világ meg mekkora :) meglátjuk
  • lonvard
    Asszem megtaláltam a Subnautica megfelelő alternatíváját. Forever Skies. Valszeg belebuktatok már a trailerjébe, de ha esetleg mégse, akkor berakom.

Posztapok világban kell magányos tudósként léghajót építeni, és felfedezni azt. Látványvilág: Subnautica. :) Leszámítva, hogy nem a tenger alatt röpködünk, hanem a levegőben.

Kiváncsi vagyok mi sül ki belőle.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.04.16. 17:17:37
  • Anonymusxx
    Szerencsére majd lesz benne sztori:

"Updates
    We will regularly add updates during the early access period, we don't have an exact planning to share yet, but here is what is garanteed to be in the 1.0 version
    :

A way bigger map, at least 50% bigger
    One vehicle
    A complete story arc and some procedural story elements
    Terraforming stages: Breathable atmosphere / Insects / Fishes / Amphibians
    More environmental threats
    Replayability options
    QoL elements and optimization'"

• RoboKutya78
    Bevallom egy idő után unalmassá válik illetve elég furán bugos a térkép elég könnyen be tudsz esni a térkép alá illetve nem egyértelmű a pálya vége mert most talán úgy van megoldva hogy minden oldala mintha hegyekkel lene lezárva de simán át tudsz menni rajtuk és talán csak az döbbent rá hogy a pálya végén jársz hogy elfogynak az alapanyagok a térkpen.
  • Normen76
    Szintén ajánlom ! Egy bolgyót kell terraformálni, a játékmenet tényléeg hasonló a Subnauticahoz, de itt nincs emmiféle sztori. Csak te, és a pusta bolygó ahol idővel kitisztul az ég, kinő a fű, tavak, folyók keletkeznek, fák nőnek :) Remek játék.
  • RoboKutya78
    ha valami hasonló játékot kerestek mint ez a szuperül megalkotott túlélős játék akkor ajánlom figyelmetekbe ezt a játékot Planet Crafter jelenleg még earli módban van de nagyon hasonlít a játékmenete erre a játékra azt most így emlékezetből nem mondom meg de mintha ez a cég is fejlesztené.
    képek
  • Anonymusxx
    Készül a 3. rész!
  • Madi92
    OFF:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ez egy kártya játék, de a muzsika miatt, nekem egyből a subnautica ugrott be. Egy új kiegészítő trailer víz alatti vibe. :D Zene miatt megéri megnézni/hallgatni.
  • Normen76
    Nekem bejövős, szerintem ki fogom prószálni. Majd a vízbül vesszük ki azoxigént :). Én nagyon elvagyok a nagy nyílt terű, cél nélküli, craftolós gamákkal. Nekem nem kell különösebb cél egy játékban sem, nekem a cél az hogy játszódjak :)
  • Ironman2
    Azért,mert majd te rakod bele a vizet később.
  • lonvard
    Ne vicceljünk már. Subnautica után ez fapados. Mindent lekoppintanak belőle gagyibb módon, és nem raknak bele vizet.
  • Ironman2
    Még korai magömléses,illetve akarom mondani megjelenésű a drága.Sokminden változhat a végső változatig.Mondjuk már ez is jó kezdeményezés hogy ki lehet próbálni a prológot benne.
  • lammaer
    Sztori nélkül megette a fene, n+1. sandbox craftolgassál meg találd ki magadnak a célt game....