Subnautica
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Updates
We will regularly add updates during the early access period, we don't have an exact planning to share yet, but here is what is garanteed to be in the 1.0 version
:
A way bigger map, at least 50% bigger
One vehicle
A complete story arc and some procedural story elements
Terraforming stages: Breathable atmosphere / Insects / Fishes / Amphibians
More environmental threats
Replayability options
QoL elements and optimization'"
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
képek
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ez egy kártya játék, de a muzsika miatt, nekem egyből a subnautica ugrott be. Egy új kiegészítő trailer víz alatti vibe. :D Zene miatt megéri megnézni/hallgatni.
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
steam
Nem rossz,egy az egyben a Subnautica lopása,remélem storyt tesznek bele.A terraformálás tökéletes!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2022.01.20. 19:48:49
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.12.23. 12:43:58
Below Zero-nál egy értelmetlen nehezítést véltem felfedezni: hogy a magnetitot eldugták. Játék elején már megvan a szkenner szoba, de hogy értelmesen lehessen vele keresni, azt nem sikerült összerakni. Valami 600 méteren találtam először magnetitot. Biztos van egyszerűbben megszerezhető is, de nem sikerült belefutnom.
Tudtok esetleg valamit, hogy terveznek folytatást?
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.08.31. 13:27:55
Az a baj a BZ-vel, hogy szinte teljesen azonos az első résszel csak át van skinezve pár dolog. Kicsit több játékmechanikai újítást vihettek volna bele, mert bár az utóbbi idők egyik legjobb játékos élménye volt az első rész, a BZ-t már 5-6 óra játékot követően elkezdtem unni, mert full ugyanaz minden.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2021.08.22. 18:17:05

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
soha semmi nem piszkált..
a második részben inkább a zóna számított, ha nyersanyag kellet
nem pedig a mélység mint az elsőben
én örültem pár ólomnak meg ezüstnek mikor hoztak :D
kraftolgattam sok mást is
nem pedig a neten olvastam el.. kipróbáltam :)
https://www.twitch.tv/infrath
@Sheen - a majomhalak csak az elején problémásak, mint lejjebb is látod egy idő múlva kimondottan hasznossá válnak...
(Az első részben mondjuk összehoztam egy bázist ott, ahol a teleportáló izék voltak, meg az EMP-s rákpolipok (crabsquid), már nem tudom miért, viszont ugrópontnak teljesen jó volt később a lost river felé.)
[merlinw.org]
asszem onnantól, hogy benned van..
nekem sokszor kellet üveg meg gyémánt örültem nekik mikor hoztak :D vagy esetleg még ólom :)
később szárazföldön gyémántból megszedtem magam :D
ahhh! meg a csilis paprika~ :D mmmmm..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.08.06. 15:34:54
https://www.twitch.tv/infrath
mindjárt meg is keresem a videót
azzem ez volt az,most nincs időm megnézni
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.