Subnautica
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve több is 😊
(Először nem értettem, mire célzol kisikunak a 16-tal, aztán leesett 😄)
Épp most húztam be az első verziót ingyen, de, ha jól értem, akkor nemsokára jön is a következő?
Bár azért így az eleje elég macerás. Mire megismertem a játékot, máris gyűjtögethetek vízért és kajáért. Az egyéb gyűjtögetések meg várnak.
Annak örültem volna, ha a hajóra még a felrobbanása előtt feljuthatok.
Azt viszont nem értem, hogy horgászbotot miért nem csinálhatok? Elég macerás egy késsel a hal után úszni és szurkálni.
Mondjuk a szkennelésük sem egyszerű.
Van ezeknek valami trükkjük? Vagy csak én nem tudom használni a kontrollert.
Esetleg valami infó a sólerakódások megtalálásához? Vagy ez egy amolyan véletlenszerűen spawn-oló cucc, ami akárhol megjelenhet?
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2021.03.27. 16:51:43
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Jó lenne, ha segítenél osztani az észt!
Csatlakozva az Early Access témához: elvileg van (lenne) értelme ennek a fajta fejlesztésnek, úgymond "bevonjuk a játékosokat is", de nem tudom, kinek a véleményét veszik alapul, mert anno sokat írtam én is nekik, egyszer sem lett meg az eredménye. Ez inkább az "ócsított" fejlesztés és a pénzbe kerülő teszterek kihagyását jelenti.
Kicsit olyan, mint a főzőműsorok, ahol tetovált, zselézett hajú újkori "szakácsok" fikáznak mindenkit és lopják az ötleteket a "hírnévre vágyóktól".
Nem értem az embereket akik fanboyként védenek egy játékot a másikkal szemben. Mintha az hogy szerettem a subnauticát predesztinálna arra hogy a másik hasonló játékot nem szerethetem. (pl World of Tanks vs War Thunder)
Az csak jó ha több jó játék is van 😄
És a kegyelemdöfés a szubfanatikusoknak: Legalább ilyen jó! (mint az első, mert a másodikba bele sem szagoltam. Megvárom amíg megjelenik.)
mondjuk magyarázok,de a star citizenbe én is beszálltam,mondjuk csak egy full alap csomaggal... 😄
(ottvan most pl a riftbreaker ami tettszik,ingyenes demo,ki lehet próbálni,és eddig bejövős 😄 de sajna már kihaltak a demo verziók is nagyrészt )
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.03.07. 12:40:42
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Amúgy volt is értelme behúzni, mert decemberben feltolták az árát azzal a szlogennel hogy mostmár teljes. Szóval olcsóbb volt megvenni az elején.
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.03.05. 17:16:33
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egyébként pedig kinek-mi. Szerintem a közelébe sem ér a nauticának. Tehát érted, ugye: szerintem.
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Köszönöm szépen!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
és boldog szülinapot
Május 14-én jön immár a végleges 1.0!
https://unknownworlds.com/subnautica/below-zero-seaworthy-update/?k=6
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2021.02.26. 02:14:07
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
steam részlet
epicen 8k ft
steam en már 10k ft
https://www.twitch.tv/infrath
decemberi bejegyzés ez
meg a januári áremelés is azért volt ,mert közeleg a megjelenés(release on the horizon a pontos megfogalmazásuk)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.01.28. 17:45:56
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2021.01.26. 22:13:25
Kérdés: Hol van a magnetit, baszki??
3 palack kell, ez a mostani játékom nagy felfedezése.
rakhatsz be különböző tojásokat,kikelnek,és könnyen szkennelhető bármilyen ragadozó hal is,ott bent téged nem fognak bántani...de ne engedd szabadon a bázis körül mert megesznek 😄
(ok nagyakváriumban szaporodnak is, ez inkább a csapda+tárolásra jó)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.01.17. 08:38:54
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2021.01.16. 04:45:20
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.01.15. 09:55:05
de ha messzire megyek,akkor halakból van kaja,sóval sokáig eláll és egy adag a reginaldból sokat tölt
biorektorból a vérolaj a legjobb,az ad a legtöbbet,talán 400 körül,a savgomba 200 körül ad energiát,és a vérolaj ugyanúgy termeszthető
én általában napelem meg geothermális energiát használok,kezdőhely közelében meg lent is van hot spot ahova lerakható,energia vezetékkel meg bázishoz hozható
de ezeket is ugye mind meg kell találni/legyártani
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.01.14. 20:52:08
1 elég de inkább kettőt szoktam lerakni /ami a szárazföldről szerezhető
késsel leszeded megeszed, maradékot elülteted és megnő majd mire újra kell
néha raktározni sós halat meg vízszűrűből vizet szoktam ha kell hosszú útra /jármű nélkül
bióenergia meg a legjobb fehér gombát kell belerakni asszem az a legjobb azt meg lehet termeszteni, vagy (élő halat dobálsz bele)
néha jól jön a bióenergia mikor bekapcsolod a radar keresőt /vagy sok elemet töltesz egyszerre vagy a kettő együtt
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.01.14. 20:20:45
A gravit azért nem használtam, mert a hátizsákban 4 helyet foglal el, és arra gondoltam, hogy hát én ezzel nem fogok vadászgatni. Kitolom a hal alá, oké elkapja, de minek csináljam, ha amúgy is elkapom? Namostnemígykell...ostoba...ostoba én. Főleg az elején hasznos, amikor a víz meg az élelem nem termelődik bázison belül. Ki kell szórni a csapdákat, tulajdonképpen elég 1 is, de én kettőt-hármat szoktam - szóval ki kell szórni a bázis köré, és onnantól nem kell időt fordítani a halak hajkurászására. Hazaérünk, begyűjtjük belőle ami kell, megsütjük, vizet facsarunk belőle, kényelmes élet.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.01.14. 07:41:38
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"