3340
-
Arpad82 #3060 Egyébként azt jól érzem, hogy kvázi felesleges enni és inni? Mármint összesen annyi történik, hogy elvész a gyűjtött cucc egy része. De ha azt előtte ládában biztonságba helyezem, akkor utána csak meghalok, majd minden visszatöltődik. Jól gondolom ezt? :) -
#3059 fun ból ? hülyülni kicsit vele?
mert nem értem minek kellene bármivel végezni a játékban a kis ehető halak kivételével
mivel mondhatni végig toltam a második részt érezhető hogy az eslő bazi nagy hajójával fárszató volt
de bz ben nincs ilyen, egyszerűbb a dolgod
minden mellet el lehet menni, ha pedig rád megy egy leviathán csak használd a kis hajó védelmi rendszerét azt a sokkolot azt elmegy és egy darabig nem jön vissza
sőt bz ben szinte az elején megkapod ingyen..
arról nem is beszélve hogy a játék mechanikája hogy ez így van
a stílus a légkörbe beletartozik az is hogy víz alatt vagy stb.
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.04.19. 17:46:11 -
TokraFan #3058 Remélem BZ-hez is lesz olyan mod, amivel az XY enemy-t ki tudom iktatni. -
#3057 DLC nek van el adva de teljesen különálló rész :D -
Arpad82 #3056 Nicsak-nicsak, nem én vagyok az egyetlen, aki egy Water World-ön rekedt az Anacondájával? :-)
Én igen, de úgy érzem, örökre itt is akarok maradni ... építettem egy kis habitat-ot replikátorral, rádióval, ami még épp nem omlik össze... ha csak ennyi is marad, már boldog vagyok. Egyedül a folyamatos evés-ivás zavar, bár gondolom idővel erre is lesz gép.
Ez a below zero egy teljesen különálló rész lesz, vagy DLC? -
#3055 Lebontottam az erőművet és újraépítettem, nem használt. Viszont már 68 fokból nyeri az energiát.
Lebontottam a közelében lévő továbbítót és közelebb raktam hozzá, de az sem használt.
Lebontottam a bázisnál lévő továbbítót és újraépítettem, na ez használt.
Olyannyira, hogy csak három továbbítóra van szükség, pedig már 6-ot raktam le. De így 3-at visszabontottam.
A bázisnál megjelent a plusz kapacitás.
Köszi mindkettőtöknek a hasznos tanácsokat! -
lonvard #3054 Tehát ez már egy kiforrott verzió, ilyen ordenáré bugot nem csinálhattak bele. Én azt csinálnám, hogy elúsztatnék a hőerőműhöz, és az első energiatovábbítóval játszanék, amíg meg nem jelenik a csík. Utána lekövetném ,hogy meddig megy a bázisig. Nem akarom elhinni, hogy ez elbaszódott.
Más:
Jó kis májusunk lesz. Idáig ami biztos lesz: Army of Dead mozifilm, Subnautica, Day's Gone. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.04.18. 13:38:23 -
#3053 Az első pillanattól kezdve látszik a kék csík és semmi hatása.
Viszont a kék csík csak a bázistól építve látszódott, a hőerőműtől építve nem.
A bázistól építve viszont folytonos egész a hőerőműig, amibe bele is megy.
Még nem tudtam kipróbálni Caliph ötletét, hogy rakjam le újra a hőerőművet.
A bázison jelenleg van 5 napelem, de éjjel így is áram nélkül marad pár percre az egész. -
lonvard #3052 Nem tudom hogy csinálod. Ha látszik folyamatosan a kék csík a hőerőműtől a bázisig, akkor kell lennie áramnak. Olyan szokott lenni, hogy játék indításakor vagy ha érkezel a bázisra messziről és újra be kell töltenie a bázis környéki ojjektumokat, akkor az utolsó továbbító és a bázis között nincs meg a kapcsolat. Ilyenkor a továbbítót még egyszer le kell rakni. -
#3051 Köszi!
Akkor megpróbálom megint lerakni.
Az alapjáték van csak.
Mondjuk továbbítóból használtam vagy 4-et.
Egy részen a sziklán is átmegy az energia.
A kék vonal látszik, mint a videóban. -
még esetleg anyit próbálj ki,hogy leraksz egy másodikat,vagy felveszed az első hőgenerátort... nekem nem volt vele gondom sose,bár lehet valami patch igy a kieg megjelenés előtt elrontotta a rendszert...
teszem hozzá kieggel nem toltam,alapjátékban nem volt vele bajom
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.04.17. 22:14:56 -
#3049 Ha a thermal plant mellé rakom, akkor nincs kék csík. Pedig a vékony kék csík ott van, jelezvén, hogy hatótávban van.
Így, hogy a bázistól vittem először, végig volt kék csík és a thermal plant felé is van csík.
Lehet, hogy hiába van kék csík, akkor sincs elég közel hozzá? -
#3048 alap játékban pedig úgy kell,nekem működött amikor csináltam. thermal plant mellé közel kell rakni,és a kék csiknak már lerakás előtt jeleznie kéne hogy oké,és ha lerakod meg is jelenik a kék vonal..
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.04.17. 21:43:34 -
#3047 A hőerőmű hatótávját hogy lehet kiterjeszteni?
Letettem a forráshoz, termeli is az áramot. 66 fok a környezeti hőmérséklete.
Próbáltam a továbbítókkal az erőműtől a bázisig vinni a villanyt, de ez nem működött.
Viszont a bázistól az erőműig sikerült, megjelent a kék csík.
És mégsem ad áramot a bázisnak. -
#3046 nem tudom mi a jelenlegi állása a dolgoknak,mert bár tűkön ülve,de kivárom a megjelenést,és csak akkor kezdek vele játszani :) -
#3045 én is ebből indultam ki amit írsz
megjelenésről beszélni
vagy arról hogy a játék utsó 5% még nem létezik
az két külön téma
hát nagyon remélem hogy csak annyiból fog állni hogy elinditom a gamet és végig nézem a last videót. -
lonvard #3044 Jah. De van olyan termoszos is. Valamit összeszedek, hát ne vicceljünk már. Ősszubnaitukás vagyok, lehet két bögrét is veszek. :P -
#3043 sztem 20 hsz en belül kétszer is le van irva a megjelenés :D
nyilván már sokat nem fognak hozzátenni a kövi pár hétben,max bugfix
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.04.15. 18:06:18 -
#3042 bakker nincs kész a játék!
a fenébe azért kezdtem el mert állítólag lassan kiadják
reméltem kész, de nincs vége.. sigh
1 achi hiányzik..
az ellenszeres cuccra elment +4 órám :D
mire meglett -
#3041 ilyet? -
lonvard #3040 Áááá, ezeket már árulják, nyugi. :) -
Ironman2 #3039 Majd biztos csinálnak ezek is egy online boltot,ahol tárgyakat árulnak,mint a Fun Pimpsnél kb. -
lonvard #3038 Mondjuk az a bögrézés az elején hatással volt rám, mer épp azon agyalok, hogy kell nekem egy olyan. Azért mekkora volna, ha májusban alterrás pohárból innám a tejeskávét, párhuzamosan a karakterrel. A common reklámok semmilyen érzékelhető hatással nincsenek rám, mintha abszolút senki célcsoportja nem volnék - de baszki egy Subnautica trailer bögréjére rá tudok torzulni! :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.04.15. 10:30:22 -
lonvard #3037 Hát ez valami tökély. Mintha magamat látnám. :D -
#3036 csórikám :D
-
Ironman2 #3035 Subnautica Below Zero Trailer:
-
#3034 május 14 a megjelenés -
#3033 "korai hozzáférés febr." o.o k..~ -
#3032 egy csomót vártam
volt szó nővelik az árát meg készen kint van lassan
most felraktam hogy mondom végig játszom
miért az fogad hogy "korai hozzáférés még nincs kész stb." ?
nem úgy volt hogy kész teljes verzió már stb. ?
megértem ha még alakítanak rajta javítanak stb. de már kész nem?
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.04.12. 01:00:47 -
lonvard #3031 Jaj ne játszd meg magad. Majd biztosan az asszonnyal jobb, mint a világűrben kalandozni! Szívemnek vagy Kincsemnek szólítod? Borzalmas. Állandóan a nyakadon van, költi a pénzt, okvetetlenkedik, programokat kell kitalálni neki vagy unatkozik, műkörme van, és szárnyacskás tetoválása a segge fölött. Remélem meggyőztelek, hogy ideje megszabadulni tőle! :D -
#3030 Jó, de a magánéletet meg lehet szakítani a böngészőtab bezárásával, nem? -
kisiku #3029 Drága Pistám! Ha lenne annyi időm, mint régen...de mióta van magánéletem, azóta nem tudok ott lenni a világűrben! De látom, hogy nagyon aktívak vagytok ketten!
Választanom kellett, hogy a valóságban éljek vagy a virtuálisban -
#3028 Köszi! Akkor asszem majd az lesz. -
#3027 Segíteni nem tudtál, miért szóltál hozzá?
Amúgy meg nem mindenki keze áll rá a kontrollerre. Főleg, ha nincs hozzászokva.
És nem tudom, mi a hülyeség benne. Hiszen van horgászbot, csak másképp hívják. Te meg kergesd a halakat továbbra is.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2021.03.28. 23:08:08 -
#3026 szigetről tudsz magokat hazahozni amit aztán bázison tudsz el tudod ültetni,és lesz kajád az örökkévalóságig :D
kezdj építeni,az első bázis bőven jó a mentőkabin közelében -
lonvard #3025 Horgászbot iránti igény, mert macerás úszni a hal után.
Jocó, ez a legnagyobb hülyeség, amit olvastam itt a fórumon. Bármilyen témában. :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.03.28. 22:06:41 -
#3024 Köszi a hozzászólásokat!
Sikerült is találnom bőven sót. Úgyhogy a vízzel nincs gond.
Megcsináltam a gravitációs labdát is, így a kajával sincs gondom.
Eljutottam két szigetre is, ott rendesen telezabáltam magam. Sokáig kitartott. Jó volt a nedvességtartalma is a kajának, így teljesen hidratált is lettem.
Most ezüstöt kellene kergetnem, hogy megcsináljam a mélyre a maszkot. Meg nem lenne rossz iránytűt sem készíteni végre.
Sajnos a kis búvárhajót elpusztította egy nagy hal a roncs mellett. Éppen el tudtam menekülni.
És a segítség sem tudott landolni. Valahogy volt is egy érzésem, hogy még nem mehetek el a bolygóról, de azért rossz érzés, hogy miattam (is) meghaltak.
Az épület gyártásába még nem fogtam bele. Egyelőre nem tudom, hova is kellene tenni, így a mentőkabinom a bázis. -
#3023 halakat csak simán utánna úszol és kézzel egy kattintásssal elkapod. később tudsz majd építeni akváriumot,kétfélét is,abba berakva a halat sokkal nyugisabbak,könnyen lehet scannelni. sőt ha egy fajból a nagy akváriumba beraksz kettőt,akkor szaporodnak is,szal kaja forrásnak jó. ha beraksz toljást,kikel belőle ami benne van,és még ha ragadozó is,szintén nyugis,nem bánt,scannelhető könnyen....csak ne engedd szabadon,mert akkor már támad :)
a nyersanyagok egy része biom függő,azaz csak bizonyos helyeken található meg.a só pl több biomban is,kezdőhelyen is,szóval keresgélj csak. később lesz nagyobb sólerakódás amit robottal és fúrófejjel fúrhatsz,több nyersanyagért. lesz radar szoba,amivel kereshetsz nyersanyagot,bármilyet,lehet növelni a hatótávját és sisakba csipet lehet késziteni amivel a radarszobán kívül is lehet látni az eredményt.igy könnyű begyűjteni...áramfelhasználása viszont nagy,főleg ha fel van fejlesztve...
és még sok sok okosság van :) -
#3022 különböző mélységek változó nyersanyagok
víz alatt vagy szinte állandóan
nekem fel sem tűnt, hogy kellene.. de nem is gondolom hogy kellene
sztem a halcsapda elég korai item -
#3021 Nehát, egy ismerős :D
Illetve több is :)
(Először nem értettem, mire célzol kisikunak a 16-tal, aztán leesett :D)
Épp most húztam be az első verziót ingyen, de, ha jól értem, akkor nemsokára jön is a következő?
Bár azért így az eleje elég macerás. Mire megismertem a játékot, máris gyűjtögethetek vízért és kajáért. Az egyéb gyűjtögetések meg várnak.
Annak örültem volna, ha a hajóra még a felrobbanása előtt feljuthatok.
Azt viszont nem értem, hogy horgászbotot miért nem csinálhatok? Elég macerás egy késsel a hal után úszni és szurkálni.
Mondjuk a szkennelésük sem egyszerű.
Van ezeknek valami trükkjük? Vagy csak én nem tudom használni a kontrollert.
Esetleg valami infó a sólerakódások megtalálásához? Vagy ez egy amolyan véletlenszerűen spawn-oló cucc, ami akárhol megjelenhet?
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2021.03.27. 16:51:43