3340
-
lonvard #3140 Fasza billentyűzetem van, zsinór nélküli, és néha elveszíti a jelet, és 10 másodpercekig nem reagál. Na a Subnautica az a játék, amit így öngyilkosság játszani hardcore módban, egy élettel. Azért megpróbálom. :D
-
#3139 Szóval megjelent! :) -
Sheen #3138 Én tuti. Eddig nem szóltam hozzá csak olvasgattam a fórumot, amúgy PS4 Pro-n nyomom a cuccot. Kb ott tartok hogy küklopsz, lépegető, meg minden megvan, mélységfejlesztők, rakétamodulok, kb 5-hat kicsi bázis szerteszét, öltem ilyen hülye izét, reaper leviatánt vagy mit (mentem le a jellyshroomba utánamjött és a lejáratnál nem volt helye forogni, elvágtam a torkát). Csak most valahogy nincs kedvem rohanni a sztorival, elkezdtem értelmetlen dolgokat művelni. Pl. a jelly-be építettem lefelé kb kétszáz méter csövet lefelé (akkor jött macerálni a reaper), aztán töprengtem micsoda bugok előjöttek emiatt. A szerkezeti gyengülés miatt a főbázist ellepte a víz, holott fizikailag semmi köze nem volt a másikhoz, mégis a másikat kellett megjavítani... Baromi jó játék csak a főbázisnál akkorákat akad a PS4 Pro hogy eszméletlen, a lost riverben levő bázisnál meg egy röccenés nincs. Nem igazán értem, node ez van. Tervezem megrendelni a below zerot, csak megvárom lesz-e neki ps4-en is magyar felirat. Ja meg bekúrtam egy jeladót az egyik összeomlott bázisba (ahol az EMP-s rákpolipok vannak) az akváriumba, azóta se tudom kiszedni. A radiation moddal kapcsolatban remek hallgatóság vagyok, mivel esélyem sincs rá sajnos konzolon. -
#3137 na ki fog kockulni egész hétvégén? :D
-
lonvard #3136 Eggyel nekem kényelmetlen a közlekedés. Nem igazán közlekedésre van kitalálva, a csáklya inkább azt a célt szolgálja, hogy anélkül rohadtul nem tudna kimászni sehonnan. :D Tehát a seamoth a közelekedő jármű. Lépegetővel csak bányászom, meg hát később a sztoriban kulcsszerepe van.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.05.08. 12:15:34 -
Arpad82 #3135 Azt a szekrénytől táncolós mindenit!! Eszembe nem jutott volna, hogy máshol is lehet bázist építeni, mint ahová én raktam :D gyakorlatilag jó ideje a Lost River az otthonom, mert odajárok alapanyagért, már bekötött szemmel megy az út fel és le. De hogy máshol is lehetne habitat buildert használni, az nem jutott el az agyamig :)
Hát ha bármi is az egyszeműhöz lesz kötve, akkor bajban leszek, a prawn viszont tetszik egyelőre (bár még semmit nem tud).
Egyelőre viszont abbahagyom a fórumozást, mert úgy érzem, már így is nagyon sok spoiler ért :)
Köszönöm mindenkinek :)
-
#3134 duplán még nem próbáltam de egy darabbal is bőven jól lehet haladni..függőlegesen mondjuk kicsit nehéz haladni,de amig tartod magad a sziklafalnál,tud töltődni a jetpack. szal ki lehet mászni kb mindenhonnan
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.05.07. 17:07:56 -
lonvard #3133 Na állj, ezt még nem próbáltam: Prawn suitra elvileg lehet rakni két csáklyázót is, nem? Mert úgy kurvaérdekes lehet haladni. -
#3132 egyszeműnek fent nem sok értelme van..én kb csak akkor vettem elő amikor lent lost rivernél építettem a második bázist a tojásnál. meg lent ugye az utsó helyeken kavirnyáztam vele
csikóhal bóven elég a költözésig. ha pedig megvan a prawn suit,meg a csáklyázókar,azzal rohadt gyorsan el lehet jutni bárhova,hogy kilövöd és húzatod magad...erre még alap jetpackja is tökéletes,de ha már megvan a fejlesztés akkor villángyors cucc válik belőle.
másik karon fúrófej
fejlesztésre ugye mélységi modul,erősebb jetpack,thermal reaktor(lent rohadt jó dolog,alig merül a cucc,meg egy storage modul.
-
#3131 Nem akarlak elkeseríteni vagy lelőni a poént, de a küklopsz raktér kapacitása kelleni fog, hogy lemenj 900 méter alá. De ez amúgy is jól jön, ha bányászni akarsz a lépegetővel.
Sokáig én sem nagyon használtam. A csikóhallal gyorsabban lehet közlekedni és szűk helyekre is befér. A lépegető onnan kezdve az igazi, ha megkapja a rakétafejlesztést. Gyorsan lehet vele haladni. Bár messzebb akkor is a küklopsszal szállítottam. -
lonvard #3130 Jó hát csak nem butaság, és nem szivatás. Egy felrobbant nukleáris meghajtású jármű közvetlen közelében lubickolsz a vízben, elég tág határok között lehet játszani a sugárszennyezettség dologgal. A mod nem szivatás, bár első körben meredeken hangzik az alapfelállás, de valójában teljesen játszható a game, csak a kihívásnak egy új szintjét jelenti. Ez egy annyira jó mod, hogy mióta kipróbáltam, kizárólag ezzel a moddal játszom az alapjátékot.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.05.07. 11:55:15 -
#3129 Cyclops egy tengeralattjáró.. annak megfelelő az írányítása kb. Inkább mozgó bázisként gondolj rá mint gyors közlekedőre. Elmész valahova.. kiugrasz belőle valamelyik járművel.. akár prawn.. és ha végesztél vissza. -
Arpad82 #3128 Ezt a radiation modot én is egyértelműen butaságnak tartom, a készítőknek egy szabad játék alkotása volt a célja, biztosan nem a játékosok direkt szívatása. Az, hogy konstans 30m-es sugárzás van végtelen körben, a fizika törvényeinek is ellenemond: az, hogy a hajótól 1km-re már kritikus szintű, jobban fedi a valóságot.
Az igazi a kettő között lenne, vagyis hogy távolodva a hajótól exponenciálisan csökken a sugárzás (de még a Sand Dunes-nél is érezhető és fogy miatta a health kis mértékben).
Az Aurora csalódás volt számomra.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kidolgozotságban is, valamint hogy a külső méreteihez képest milyen kis terület járható be. 200 fős személyzethez és a grandiózus leíráshoz képest találunk pár ágyat és 3-4 műszaki termet. 8 elemmel és egészségcsomaggal, fegyverekkel vágtam neki ... semmit nem kellett jóformán használni belőle.
Másik csalódás a Cyclops volt, megépítettem, elindultam, irányítani nem lehetett csak 4 irányban, kiszálltam ... megyek inkább a prawn suit irányába. :)
-
TokraFan #3127 Kéősbb még ennyi sem. Én a Tengeralattjárót rendeztem be mozgó bázisnak, azon termeltem kaját is, így az egyébként marha unalmas hal fogdosást is skippelni lehet idővel (mondjuk azt az akváriummal is ki lehet váltani). Felfedezős része jobban megfogott, illetve beletettem vagy 60-70 órát bázisépítésbe is, de azt direkt kreatív jelleggel, nem mintha szükség lett volna rá a játékhoz.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2021.05.06. 23:59:33 -
lonvard #3126 Hardcore módban egy élettel, radiation moddal dúsítva nem ennyi a túlélés, tekintve hogy haladni kell a történettel, ahhoz pedig ki kell mozdulni a kabinból, és akkor hirtelen izgalmas lesz a játék, és a túlélésről fog szólni. :) -
#3125 túlélés?
kimegyek fogok pár halat van víz étel
a kabinban meg a földön alszom
a túlélés ennyi
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az hogy megjavítod a rádiót majd meghallgatod, hogy vannak más túl élők és próbálsz nekik segíteni persze nincs
sőt haza jutni
ráadásul jönnek érted
és kiderül hogy a bolygó nem enged haza.. és bla bla story! történet cselekmény
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.05.06. 22:36:05 -
lonvard #3124 "történet és felfedezés van a központban nem a craft túlélés"
Hogymi? :) A történet a felmentő hajó felrobbanásával elakad. Onnantól nem fogja a kezed a játék, úgy kell összekaparni hogy mi van. Jobbára az van, hogy túlélés és kraftolgatás van, amíg apránként össze nem szeded a nyomokat.
A radiation modnak az az értelme, hogy egy logikus, történetbe illeszkedő nehezítéssel gondolkodásra késztesse azokat, akiknek az alapjáték kevés, vagy már kevés. -
#3123 nekem semmi bajom a szárazföldekkel kész dzsungel egy két helyen
ez nem tudom most ez honnan jött
szerintem egyáltalán nem szegényes vagy kevés
pont fordítva
below zero ban van kevesebb/kisebb világ állat nővény
ezt a radiation modot meg nem tudom megérteni sajnálom nekem szinte első dolgom oda menni és javítani és kilootolni
főleg a kis hajó upgrade miatt meg maga a hajó miatt addig más ruhám nincs is csak ez
miértelme annak hogy a hajó megjavításához vigyek még +4 palacot vagy mittomén mennyit
ez csak szívatás lenne és ezt ők is tudták techikailag egy idegesítő hülyeség lenne
egy baki egy bug
történet és felfedezés van a központban nem a craft túlélés
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.05.06. 21:01:43 -
#3122 Ez így nem hangzik rosszul, viszont ebben az esetben nem tudsz túl messze eltávolodni a mentőkabintól. Vagy nagyon kell figyelni a levegőt adó növényre és mindig mindegyiknek tudni a helyét.
Szerintem ez olyan szinten megnehezítené a játékot, hogy a fejlesztők sem vállalták be.
Mod-ként beteheti az, akinek ez a mindene. És PC-n játszik vele. -
lonvard #3121 Nos, nekem az a heppem, hogy az alapjátékot a radiation moddal kötelező játszani. Úgy teljes a játék. Ha valaki nem ismerné, ez a mod azt csinálja, hogy amikor felrobban a hajó, akkor 30 méteres mélységig sugárszennyezett lesz a víz, és a felszínen meg nem lehet levegőt kapni. Ez később megszüntethető, ha megjavítjuk a hajót. Akkor fokozatosan, pár nap alatt "eloszlik" a sugárszennyezettség. De például ez azzal is jár, hogy a hajóban és a szigeteken 3-4 nagy palackkal kell szaladgálni, mint valami űrhajósnak. Sokkal jobban oda kell figyelni, bázisoknak sokkal nagyobb lesz a szerepe, seamoth kötelező, és az egészet kitalálni, hogy hogyan rakod össze, az egy szinttel bonyolultabbá, izgalmasabbá teszi a játékot. És például a sugárszennyezés nagyon szépen indokolja, hogy mit keresünk mi a víz alatt, mikor a szigetre is telepedhetnénk. Ez annyira logikus, hogy van egy olyan elméletem, hogy eredetileg is így tervezték a fejlesztők, azért olyan hitvány minden, ami a felszínen van, mert nem is terveztek érdemben vele. -
#3120 Hát igen, sokkal több helyet tehettek volna bejárhatóvá. Egy ekkora hajó és csak egy kis része felfedezhető.
Mondjuk a sztori szempontjából éppen elég.
Csak hát a tervrajzok tekintetében is többet vártam volna. De akkor nem is játszottam volna vele majd 70 órát.
Viszont szépen lángol a játék végéig :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arra volt valami magyarázat, hogy a menekülő rakéta terveiben idegen technológia szerepel?
Ezt elég furcsának találtam az amúgy jól összerakott sztoriban. -
lonvard #3119 Szerintem a szárazföldi részek a kidolgozatlanok. Below Zeroban ez a része ezerszer jobb. Alapjátékban annyira béna a komplett szárazföldi rész, hogy csak annyi időt töltök a szigeteken, amíg leszkennelem amit kell. Nem akarom azt az immersion romboló szart nézni, amit összeraktak sziget címszóval. :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.05.06. 19:58:30 -
lammaer #3118 Az aurora vhogy a legszarabb része a játéknak emlékem szerint.... mind kidolgozottságban, mind játékélméy szempontjából engem frusztrált... -
#3117 ahol pawn suit vagyis a robotika terem lebontott padló részén át lehet úszni más terembe a dobozokat meg el lehet mozdítani
ennyi -
#3116 Én oldalsó bejáratot nem találtam.
Elölről mentem be.
Ott két bejárat is van. Az egyik fenn, a másik lenn.
Arra már nem emlékszem, de az egyik a kabinokhoz vezet, a másik meg egyéb helyekre, mint a reaktorterem.
Ott is jártam, ahol te, de, hogy miként jutottam oda... -
Arpad82 #3115 Sziasztok,
Aurorával kapcsolatban egy kérdés: bármely bejáraton is jutok be, azzal az egész felfedezhető? Egy oldalsó bejáratot találtam, amin át pár terem után a Prawn Bay-be jutottam, de nem tudom, ez-e a helyes út és nem keveredek-e zsákutcába. Ha lehet, spolier-mentesen :D
Köszönöm!
-
lonvard #3114 Nálam top 1 ez a játék. Még akárkit rávettem, hogy játsszon vele, elámult tőle. Bármilyen korosztály játszhat vele, és az agyhalottaktól az Einsteinekig mindenki talál benne valamit. -
#3113 Nagyon jó volt a játék.
Az utolsó 8 óra izgalmas perceket hozott.
A kis kopogó lábak durvák voltak. Pont, mint a csillagkapuban.
Szép volt a lezárás és utána az epilógus sem váratott sokáig magára. -
Jóózsf István #3112 Soktényezős a dolog. Pont a kereskedelemben számítógép alkatrész piacon nem számítok javulásra. De sok megjelenés lesz. Lassan elkezdhetünk megint normálisan élni. Leszámolunk ezzel a mostani szarsággal és ilyenek. Jah, és esetleg lehetne jó idő is, mert nagyon mennék már biciklizni terasztól teraszig!!!
De mondhatnám azt is, hogy a sok filmet, amit ugye eddig a polcra gyártottak, most majd bemutathatják. Száz éve nem láttam egy értelmes mozit!
Kriptovalutát egyszer (Pont három éve) kibekkeltem már. Most is menni fog. A napokban járt le a 1080ti-nek a garanciája. A tenyerem is viszket már, de nem akut!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.04.30. 17:27:24 -
lammaer #3111 Szerintem erre gondolt a költő, ezért lesz jó májusunk
link
-
#3110 Milyen változásra számítasz?
Nemrég olvastam, hogy Törökországban egy kriptovalutát betiltottak.
Már csak abban bízom, hogy ezt követni fogja a többi és végre helyreáll a rend, mielőtt elkezdene a háttértároló piac is megbolondulni.
Viszont van némi csiphiány gyárbalesetek miatt. Bár nagyon szajkózzák, hogy ez főként az autóipart érinti, de...
-
Jóózsf István #3109 Mint az AMD processzor és a Far Cry VI. Se processzort nem kapni, se a játék nem volt a kanyarban sem. (Tavaly év végi akció volt!)
Bámulatos, hogy egy vicces beszólásból, milyen helyre kis terefere alakult ki!
Úgy néz ki tényleg a május fogja elhozni a változást ebbe a posványba ami most van. -
Így teljesen megértem.
De eleve akciósat vettél kuponnal vagy a megjelenést követően is ennyiért tudtad volna megvenni?
Mert akkor megint más a helyzet :)
Illetve, ha nincs elővásárlási lehetőség és lejárnak a kuponok, mire megjelenik a játék, akkor te sem tudod ilyen olcsón megvenni.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2021.04.29. 23:33:52 -
lammaer #3107
"Értetlenül állsz a preorder előtt, de a Below Zero-t már behúztad. Pedig az sem fog elfogyni."
egy pillanatra megfogtál, meg is ingott az önbizalmam :)
De ez mindent megmagyaráz link
Igy elgondolkodva hogy miért volt ennyi, van olyan emlékem, hogy vmi sale kapcsán osztogattak 10 EURos kuponokat, és mivel másra nem volt költeni, ezt meg tudtam hogy mindenképpen érdekelni fog, igy erre váltottam be. Fura hogy utólag ez nem látszik az újrakért számlán...
-
#3106 Alapvetően igazad van viszont a Subnautica és a Below Zero is olcsóbb volt pre orderben és egyikben sem csalódtam eddig. Sub nekem annyira bejött hogy mivel kedvezményes volt a Belowot is megvettem így hamarabb nyomott áron. Nekem pl így megérte..
Azt nem értem én sem hogy pre order alfa alfákat miért vesznek az emberek teljes áron mikor 90% ban xar. Ráadásul velük teszteltetik.. Max 2-3 cégnek a játék vagyok hajlandó korábban megvenni mint a megjelenés de őket azért mert amúgy is szeretném támogatni mert megérdemlik. -
Elég jó, amit írsz, bár én sosem foglalkozom úgy a trenddel, mint mások.
Nagyjából tisztában vagyok vele, de csak akkor követem, ha "ízlésvilágom" egybeesik vele. Amúgy nagy ívben *****.
Nem azért veszem meg a játékokat, mert az trendi, hanem, mert megtehetem. És, mert érdekel.
2012 környékig az eredeti játékaim száma nagyon minimális volt.
Vagy azért volt, mert ingyen volt (esetleg havi előfizus, mint EVE) vagy annyira olcsón adták, hogy azt mondtam, na ez már megéri a (magyar) fizetésemhez képest. Ilyen az X3: Reunion, amit 3 ropiért vettem meg, pedig több, mint 1000 órát beletoltam.
Régen az is közrejátszott, hogy a lemezeket ellátták mindenféle védelemmel, ami sokkal több macerát okozott, mint valahonnan letölteni és átmásolni a crack fájlt a helyére. Akkor miért vegyem meg?
Értem én, hogy védelem, de...
Mostanában is vannak olyan szolgáltatások, amiket olyan szinten túlbiztosítanak, hogy már terhes a használatuk.
A szájbergyereknél pont azt csesztem el, hogy megnézhettem volna számítógépen ingyen. Sőt, egyáltalán nem kellett volna megvennem tekintve, hogy miket olvastam róla a fórumában is.
De sajnos hozzászoktam, hogy minden játékot megveszek eredetiben és már nem warezolom le őket.
Ennek pedig az az oka, hogy megtehetem. És bár a 60 eurón sok jó dolgot vehettem volna, mégsem fog úgy hiányozni a kasszából. Igazság szerint egyáltalán nem fog hiányozni a kasszából. De akkor is bosszantó, nem szeretem a pénzszórást.
Sok esetben a demo verziók tényleg nagyon hiányoznak. Steam-en is a két óra fabatkát sem ér. Éppen csak megismeri az ember az irányítást, de még nem is játszott vele.
PS-en nem is tudom, hogy megy ez.
Kicsit érdekes, amit a végén írsz.
Értetlenül állsz a preorder előtt, de a Below Zero-t már behúztad. Pedig az sem fog elfogyni.
PS Plus esetén a megjelenésig 3 euróval olcsóbban hozzá lehet jutni a játékhoz. Ez adott esetben indokolhat egy preordert.
Én azt mondtam a 3 euróra, hogy először játszam végig a mostanit, utána meglátom, hogy mihez lesz kedvem és időm.
Ha soha elő nem szedem, akkor pénzkidobás az a 27 euró is.
És míg a szájbergyereket eladhatom vagy ledarálhatom a lemezeit, addig ez örökre megmarad.
Emellett a preordereket sok esetben hamarabb le lehet tölteni. Persze, ha a preorder a megjelenés pillanatáig aktív marad...
Igazság szerint ez is teljesen mindegy.
Viszont a cégek tökéletesen kihasználják az emberi természetben rejlő lehetőségeket.
Azért erőltetem a PS5-öt, mert az asztali gépem 4-5 éves. Volt egy vacakolós időszaka és nem úgy tűnt, hogy bárki meg tudná oldani a problémát. De úgy néz ki, hogy végül sikerült orvosolnom. De ez sem 100%, mert csak 1 játékkal lett tesztelve.
És mire meglett a megoldás, már útban volt a PS5. Amis sok szempontból egyszerűbb, mint a PC, más szempontból meg nem, illetve még tanulnom kell a dolgokat, mint pl. a régiós nyelvi korlátozást.
-
lonvard #3104 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem kell megideologizálni a warezolást. Azért töltöd le, mert ingyér megnézheted. Oda van rakva az orrod elé. Ennyi. Nekem is van sok játék amit warez után meg is vettem, de nem mindegyiket és mindig volt valami oka. Vagy azért mert az online patchelést nem követte a warez és a modokat nem tudtam belepakolni, vagy azért mert early access és a warez szintén nem követte a fejleményeket, vagy azért mert a multi lehetőségek is érdekeltek, vagy azért mert évekkel később volt egy nagyon jó akció és szaré-hugyé megvehettem. De tök sok játék van, ami teljes értékűen kicsapnak warezre, és semmi motivációja az embernek megvásárolni. Most vettem meg például a State of Decay 2-őt, soha nem gondoltam volna hogy megveszem, de a warez verzióra nem működött a save editor. Starcraft 2-őt most tervezem megvenni. Miért? Mert a pályaszerkesztő nincs benne a warezban, és csinálni akarok magamnak spéci védekezős pályákat. Itt a kulcs szerintem, hogy a warezhez képest adjon érdemben többet a teljes értékű játék, és akkor előbb-utóbb megvesszük. Már akit érdekel. -
Arpad82 #3103 Minden szavával egyetértek, hozzátéve, hogy szerintem az összes olyan játék kvázi megvásárlása, amihez nem kell állandó internetkapcsolat és nincs más mód a játszásra, semmi mást nem jelent, mint beállni az aktuális divathullámba.
Érdekes módon alakulnak a trendek: pár éve vagányság volt warezolni, ma vagányság megvásárolni pontosan ugyanazt. A fentit kicsit árnyalandó, emögött két érték állhat az én értelmezésemben.
1. Technikai érték: értem ezalatt azt, hogy minden fontos frissítést, kisebb update-et (már amit ingyen adnak) azonnal megkapsz, nem kell azon aggódni, hogy nincs hibajavítva a játékod
2. Morális érték, amit te is említettél: tetszett, kipróbáltam, ezért hajlandó vagyok fizetni érte. Évekig Starcraftoztam, hálás vagyok, hajlandó vagyok fizetni a remastered-ért, satöbbi.
Ami viszont ezeken kívül esik, az nálam sima sznobizmus, amit reflexből kinevetek.
PS: azért a Subnautica lett annyira jó, hogy talán a Below Zero-nak bizalmat lehet szavazni előre, nem hiszem, hogy nagyon átvernének minket. De általánosan sajnos ez egész egyszerűen nem igaz.
Utoljára szerkesztette: Arpad82, 2021.04.29. 09:12:20 -
lammaer #3102
Én úgy vagyok vele, hogyha tartós fogyasztási cikkeknél van próbagarancia (és ez szerintem igy fair, a marketing sokszor csak hazudik), pont ugyanolyan elven a szoftvereknél is legyen.
Erre tökéletes az ncore.
Ha tetszik, beválik, tényleg azt csinálja amit hirdettek akkor megkapják a lóvéjukat. Szerintem ez igy fair (pont a szájbergyerek példádat hoznám fel). A mindennapi életben sem megyek el szó nélkül ha valakinek fizetek 18.000 HUFotés kapok érte valami szart.
Nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy a szoftveriparban azzal hogy az EULAba odabiggyesztik hogy "nem garantálunk semmit, lehet a szoftver nem is azt csinálja amit hirdetünk" akkor az rendben is van.
Szoftveres vagyok, tehát tudom hogy itt nem arról van szó hogy az IT kiszámithatatlan és hát ha nem sikerül egy játék az nem emberi hiba vagy szándékos hazugság, csalás vagy csúsztatás. KIadás előtt a marketing és a döntéshozók pontosan tudják mit adnak ki és milyen minőségben.
(a fizetését a melós egyébként már megkapta, most pont az nyer vagy veszt aki felelős azért hogy mit csináltak és milyen marketinggel).
Pont konkrét eset a a subnautica, warezban toltam, és utána megvettem mert jó. És náluk ezért lemondtam a jogomról hogy kipróbáljak valamit, mert megelőlegeztem a bizalmat a Below Zero kapcsán és már ki van fizetve :D
És vannak cégek akik már bizonyították hogy minőséget tesznek le - pl Klei - őket szó nélkül támogatom a vásárlással.
Tudom hogy manapság trendi a warez lenézése - sok más trendi dolog mellett amit szintén megmosolygok vagy éppen rühellek - aztán meg lehet silbakolni ha szart tornak le az ember torkán. Én ennél tudatosabbnak tartom magam és a pénzem is a szerint kezelem. Például a mai napig értetlenül állok a játékoknál a preorderrel szemben... egyszerűen nem tudom értelmezni hogy mi vesz rá bárkit arra hogy látatlanul lefoglalózzon valamit, amihez kiadáskor is hozzájut hiszen a szoftver nem fogy el....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.04.29. 07:27:55 -
lonvard #3101 Őrült egy májusunk lesz. Az év játékok, filmek és sorozatok szempontjából legbrutálabb hónapja lesz szerintem. Már nem is tudom mik lesznek, pár napja még tudtam. :P