3340
-
#936 Szeretnétek valami szép dizájnt a topikban? Ha gondoljátok és megszavaztok házigazdának szívesen megcsinálom pofásra. Ez a játék többet érdemel a jelenleginél. Naval Action-t is én csináltam/om. Szeretem a vizes játékokat és ez az egyik legjobb EA játék amit abszolúte nem érzek lehúzásnak annak ellenére hogy kicsit lassan csordogálnak a tartalmak. :D -
#935 hát figyi,a mai kutyák ősei is igy kezdhették valahogy,hogy valaki felnevelt egy kölyköt :) -
kisiku #934 Mint az idomított dinók a Jurassic Park 4-ben, mi? Az mekkora marhaság! De ez egy játék,tehát jó lenne. -
#933 na ha követnének és netalántán még neki is mennének minket támadó vad társaiknak,az már érne valamit :) bone shark falkát a küklopsz követésére állítani és irány a mélység :D -
kisiku #932 Na, a Crabsquid is megnő, de őt ne engedjük el a bázis közelében, mert állandóan lövöldözik az EMP-vel, mivel minden,ami fényes vagy világít, az vonzza őt, plusz vadászik is (nem ránk). Így az összes elektromos cuccunk állandóan lemegy nullára.
A Crabsnake, ami a Jelly Shroom-ban él (lila gomba), egyszer megmart, mikor elengedtem, majd elsiklott messzire, aztán visszajött, de az sem bánt.
Viszont az összes felkajálja a kisebb ehető halakat a környéken, úgyhogy óvatosan a tenyésztéssel!
-
kisiku #931 Itt vannak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Van már ez is, kicsiben, mivel időközben megtaláltam a tojásaikat:
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2017.05.18. 14:22:18 -
Desert #930 Háziasított kedvenc -
kisiku #929 No, kipróbáltam a szabadon engedést. Tényleg nem bántanak és meglehetősen gyorsan megnőnek.
Kiraktam egy Ampeel-t, meg egy Bone Shark-ot, nem bántanak,de az Ampeel attól még ráz! De csak akkor, ha mi érünk hozzá szándékosan, egyébként nem vadásznak ránk.Sőt, olyan érzésem van, mintha még követnének is... -
kisiku #928 Még sajnos az új tojásokat nem találtam meg, mert pl Deep Grand Reef-ben kutatni elég érdekes.Hamarost kipróbálom, hogy tényleg nem támadnak-e meg általunk kitenyésztett lényeink.
Most is éppen egy 400 megás frissítést tölt le (experimental módban!), megnézem, mit változtattak, mi változott. -
kisiku #927 Ne is emlegesd, itt vagyok a Mountain roncsnál...és itt van egy nem messze :D -
Desert #926 Kis aranyos halacska, nem olyan csúf, mint a Reaper -
kisiku #925 Szerintem az a Cutefish lesz, amit csak azok fognak látni, akik az Early Access verziót vették meg. Az egyfajta "ajándék" lesz a cégtől...
Idézet: "In the future, the Cute Fish will be available as a pet for players having bought the early access version or Special Edition of Subnautica."
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2017.05.17. 12:59:08 -
Desert #924 Egyik videoban láttam egy kis lényt amivel lehet "játszani" azt merre találni meg? -
kisiku #923 Úgy tervezik, hogy a "játéktéren kívül", ahol most ugye végtelen mélység és sötétség van, oda is kerülnek majd nagy dögök, hogy a játékosnak ne legyen kedve arra menni.
Viszont van új hír és tapasztalat: újabb lény tojások kerültek, kerülnek a játékba, így pl a Crabsnake, Crabsquid vagy a Mesmer vagy a Lava Lizard is begyűjthető és tenyészthető.
Az is újdonság, hogy az akváriumban felnevelt lényeket, ha kiengedjük, nem fognak minket megtámadni, de ezt még ellenőrzöm.Magyarán az aksiban megnő közepesre, majd kirakva a vadonba megnőnek a teljes méretükre.
Egyesek már azt is rebesgetik, hogy talán a Reaper-nek is lesz tojása, habár ez nincs megerősítve.
Ha már lények: azért annak örülnék, ha látnám, hogy egymást is megeszik, mert elég érdekes, hogy csak minket akarnak megenni, egymásra meg nem vadásznak. -
dereksmart #922 Ja mondjuk lehetne egy olyan, hogy a reaperek random úszkálnának a zátony körül. Ahol mély a víz, ott mindig kellene esélynek lenni, hogy beleszaladunk egybe. Kicsit megdobná a hangulatot. A zátonyra egy se kell, pl. rühellem azt a szemétládát amelyik az aurora fara táján ott butáskodik a homokban. A zátony az egy védett hely legyen, de bárhol ahol 100+ méter a mélység, random mód legyenek a nagyobb dögök. Nem kellene belőle sok, csak éppen annyi, hogy meglegyen a veszélyérzet. Plusz ne legyen már olyan sima, hogy rálövök a sokkolóval, aztán ennyi volt. Emlékszem mikor először szaladtam bele reaperbe egy seamoth-al, nem volt fegyverem, menekültem, utolért!!, majd összeroppantotta a hajómat és úszva menekültem el, elbujkálva a kövek között. Na az egy olyan élmény volt ami most is eszembe jutott ugye. Úgy beszartam, hogy a saját bázisra érve sírva örültem az életnek. :D -
Kazagor #921 Köszi, megpróbálom. -
kisiku #920 Programhiba, bug.
Próbáld újra betölteni a mentésedet vagy próbálj elmenni máshová a tengeralattjáróval.Alulról úgysem tudnál beszállni.Azok akkor vannak zárva, ha a hajó alja nyitva van a víz felé.Próbálj másik járművel közelíteni alulról, nézd meg, kinyílik-e egyáltalán. -
Kazagor #919 Mitől lehet az, hogy a tengeralattjárón lezárodtak a launch bayhez vezető ajtók? Se felülről nem tudok beszállni a lépegetőbe, se az első se a hátsó ajtót nem tudom kinyitni az alsó szinten. -
kisiku #918 Nem ide tartozik, de egy kis közérdekű közlemény:
Senki ne vegye félvállról a péntek óta terjedő "Wannacry" nevű ransomware-t, mert én tudom milyen az, amikor egy ransomware pusztít, főleg vállalati hálózaton. Mindenki fokozottan ellenőrizze a bejövő mail-jeit, és ami gyanús, azonnal ba*a ki, se a csatolmányt ne nyissátok meg, és ha lehet magát a mail-t sem.
Idegennyelvű mail-eket kisöpörni, hacsak nem szándékosan kérted/kaptad, a gyanús feladókat, stb dobni azonnal
Windows 7-re a márciusi összegző frissítést felrakni. antivírust frissíteni és ha lehet szabályt berakni!
Biztonsági mentés mindenről!Ha szét is vágja a gépet, legalább a kár ne legyen akkora!
Ennyi, bocs az offtopic-ért! -
kisiku #917 Ki fogják venni belőle, nem lehet megszerezni, csak konzolparancson keresztül lehet beadni.Sajnálom, hogy eltávolítják, mivel igencsak hasznos cucc, de gyanítom azért veszik ki, hogy ne lehessen ezáltal a játékot könnyebbé tenni.
Ez alatt értendő, hogy pl ne tudj "leásni" vele a mélyebb részekre, vagy ne építs magadnak saját szigetet, hegységgel. -
Kazagor #916 Talán Terraformer annak a szerkezetnek a neve, amivel át lehet alakitani a viz alatti domborzatot. Barlangokat ásni vagy befalazni stb.
Ezt a szerkezetet meg lehet szerezni Survival módban is, vagy csak Creative-ban? -
Desert #915 v47914 Megkapta az értékeket az új HUD. -
kisiku #914 Nincs kész.Várhatóan ősz...aztán lehet, hogy jövő május, majd azutáni május, majd 10 év múlva május...
Viccet félretéve, sokat javult, sokat dolgoztak rajta, de még nincs kész.Érdemes a Trello-t olvasgatni, most szeptember vége-október van megjelölve az 1.0-ra.
Optimalizálás sincs, baromi sokat tölt, még úgy is hogy mindent bejársz.Talán érdemes befektetni egy nagyobb SSD-re.Nekem is időszerű lenne már, csak lusta vagyok .
SSD-n ugyanis valamivel jobb.
-
Desert #913 Dehogy volt. Lépegetővel lagol meg a gombafa erdő diavetítés. -
Norbertboy #912 Optimalizálás volt? Mikor lesz kész a játék?
Azt tervezem, hogy kiadás után veszem elő újra. -
kisiku #911 Vórning! Krícsör Ettek!
A rossz hír, hogy ők is észrevesznek.A jó hír, hogy kevesebbet sebez, mint a Boneshark! Legalábbis egyelőre.
Az egyik fórumon azt írták, hogy nem sebez és nem vesz észre minket, ezt cáfolom.
-
kisiku #910 Hogy én erre nem is gondoltam! -
Why #909 Akkor e miatt spawnolt minden vissza ( kristályok stb ) a bázis köré is. -
lammaer #908 A légkondi miatt hullámzanak... :P -
kisiku #907 Azért az is egy jó kérdés, hogy a "Silent running" az hogy is van?Tehát ha csendes módban megyek, nem vesznek észre a lények, de ha lassan megyek akkor "kicsit vesznek észre" ? Ha pedig normál módban megyek, akkor észrevesznek, vész sebességi fokozaton meg "nagyon észrevesznek" ??
De mondhatnám azt is, hogy a bázison lévő szárazföldi növényeim az ültetőládában miért hullámzanak? Fúj a szél a víz alatt?Mert a víz nem hullámzik...
Vagy ezek futónövények, csak nem tudnak elmenekülni?
Vagy megint csak kötekedek? Hehe... -
kisiku #906 Most nézem, hogy a Reaper nem látszik a Cyclops szonár képén.Hmm, nem elég nagy? Épp itt körözik egy alattam a lövegnél (Mountain Island) és a szonár/radar nem látja. -
Desert #905 Én mondtam neked az új HUD egy kalap "szamóca". S csak rosszabb lesz. Bár egyes steam értékelések ellent mondanak ennek meg a trellos kommentek.
Van akinek tetszik van akinek nem.
Az biztos, hogy ha most kezdeném nem kéne egy percig sem.
Utoljára szerkesztette: Desert, 2017.05.12. 10:40:59 -
kisiku #904 Szólok is mindjárt nekik, hogy nem elég nehéz a játék! Szerintem úgy kéne lezuhanni, hogy 2-3 Reaper venne körül minket, plusz sugárzás és forróság, s legyen 5 másodpercünk, hogy túléljük vagy elússzunk onnan.
Ez már nevetséges tényleg, semmi olyat nem csináltak még, ami könnyítené a játékot.
Mit fog szólni egy olyan játékos, aki nem hatszáz órája játszik, hanem először látja?Az kb fél óra múlva azt mondja "na menjetek a pi**ba!, kérem vissza a lóvémat!"
Nem baj, meglátjuk... -
Desert #903 Lehetne a fertőzés egyik melléke a kopoltyú -
kisiku #902 Jaja...találjuk meg a kopoltyú blueprint-jét... -
Desert #901 Jó hogy nem veszik ki az egészet a francba. -
kisiku #900 A High (135 egység) és az Ultra High (155 egység) között 20 egységnyi a különbség...tehát szart sem ér.
-
kisiku #899 Na, a köcsögök bekorlátozták az oxigénpalackokat. Azaz már csak egy darab lehet nálunk, hiába van kettő vagy több, nem adódik össze az értékük...
Cserébe van "Ultra high capacity Oxygen Tank"...
Nem mintha nehéz lenne a játék, de könnyítést eddig még nem csináltak, csak nehezítenek. -
#898 az az 50 egység az csak a kapacitást jelenti,akárhova építed 50 egységnyi energiát képes tárolni, a napelem 25öt.
a lényeg hogy a hőerőmű gyorsabban termel ha melegebb helyre építed -
Desert #897 Az inactive lava zone-ban csináltam egy kisebb bázist ahol egyből kiatint bányászva elkészítettem az upgrade modulokat a Lépegetőhöz és ott csak 50 egységet adott a Hőerőmű az áramból, pedig a hőmérő 50 fokot mutat, fortyogó láva fölé raktam pedig.
Utoljára szerkesztette: Desert, 2017.05.10. 15:45:36