3340
-
Desert #816 Kén és nikkel csak Lost Rivernél van ~900 méter körül Kén még a lávazónában található.
Higany meg a mountain biome felé. Víz alatt hegységet keres :) -
Why #815 Az szép jó sok hasznos dolgot találtál meg!
Sok anyagot nem találtam még meg a hozzávalókat pl.: higany,kén,nikkelért és az uszonyok. -
Desert #814 Egy kisebb összegzés az eddigiekről, remélem nem bánjátok.
A másik két szentélynek helyei koordinátákkal.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egyik az Auróra hátuljától jó messze dunes biome-ban van egy hatalmas kráter könnyű megtalálni a másik a Vérolajmezőnél (Bloodkelp two)
Lila ereklye nyitja.
Küklopszhoz fejlesztések, ezeket találtam eddig
Pajzsgenerátor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Narancsereklye közelében az obszervatóriumban volt.
Tűzoltó rendszer
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez az úszó szigeteknél lévő roncsban volt, a Napsugártól az Aurora felé keresendő. :)
Nehéz megszokni az új kinézetet, a Küklopsz hajó burkolata meg már attól kilyukad ha elütsz egy halat, én úgy vagyok vele, megépítem a Lépegetőt csinálok egy kisebb bázist a mélyben, dinnyét meg víztisztítót mindenhova és a csikóhallal kényelmesen szaladgálhatok. Nem kell centizgetni.
A higany valamelyik Küklopsz modulhoz kell.
Sajnos nincs folytatása még a történetnek onnan, hogy a nagy bázis a lávatenger közepén áll a sárkánnyal, továbbra sem lehet bejutni. -
Why #813 És éppen most találtam egy Elveszett folyónak nevezett helynél olyan 600 méteren egy ilyen sárkányfejet csak van két nagy szarva a fején. Érdekes és egy kis alien többszemü lényt ami elteleportált ha közelebb mentem hozzá a hajóval. -
Why #812 Nah ezt megkeresem én is! Mert egyet már tudok beletenni egy Lény csapdát,de jó lenne többis. Habár az mire jó és mit csinál? -
Why #811 Az egy nagyon jó film volt,amiből idéztél! Amúgyis szeretem nagyon a Sci-fi,fantasy filmeket,sorozatokat! :)
Igen mert most nem mutatja az életsávban sem,hogy hány százalékon van az jó lenne pedig. -
Desert #810 13-as mentőkabin közelében van egy másodlagos teleport kapu a mélyben, gombafák alatt egy repedésben. Semmi extra arra.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Desert #809 A szentély amit írtam korábban van ott egy roncs darab, most néztem van egy lény csapda fejlesztés a Küklopszhoz. (Megnöveli a Küklopsz csapdatároló csövének kapacitását)
-
kisiku #808 Meg is van a szentély.Hm a többit még keresem -
kisiku #807 Menj a BloodKelp biome-okba vagy mélyen le a Giant Cove Tree környékére, ahol a Research Facility van, ott rengeteg uránt fogsz találni, bányászhatsz is.
De tényleg borzalmasak lettek az ikonok...most megyek az általad javasolt Cache-hez, majd megnézek még pár mentőkompot, ahol korábban találtam cyclops upgrade-et. -
Desert #806 Járműjavító modul a dokkoltak javításához.
Borzalmasak a kristályok megjelenése szint mind ugyanúgy néz ki. Az uránkristály megszokott élénkzöld helyett ilyen sötét zöld szürkés valami lett, alig találtam 3db belőle.
Az alu oxid világított a sötétben ez most ilyen pirosas, a Lítiumról nem is beszélve. Az ólom is más.
Az inventory számomra alig megszokható.
A szigeten van egy pda most, belebugolt a földbe nem tudom felvenni.
A lépegető csáklyázó kar modul angol néven van :) -
kisiku #805 "Menni akarsz a Szigetre! Célja van az életednek!" - idézet a Sziget c. filmből...
Viccet félretéve, mivel Experimental módban tolom, itt már jó pár hete ez van.Nekem sincs ínyemre, hogy mások az ikonok az inventory-ban és hogy szinte naponta változtatják, melyik ásvány hogyan néz ki.
Apropó, talált azóta valaki Cyclops upgrade-et? Most ezért jöttem fel a kb 1 km mélyen lévő bázisomról, hogy körülnézzek.
Mert az unlock all paranccsal előjön a Cyclops sonar, shield és egyéb nyalánkság, de inkább kutassunk utánuk,mintsem csaljunk. -
Why #804 Igen érdekes egyik nap még az előző kinézetüvel játszok,másnap meg már ezzel az újjal :D
Igen most már látom hogy bebuggolt,de viszont nem is baj,mert tudom,hogy hol van a Sziget. -
Desert #803 ARANY kell hozzá
Mi a... Rézdrót, arany és 2 táblakorall minta. -
Desert #802 Lehet elbugolt a föld alá, előfordul. :) Én is jártam már így többször.
No most nézem változott a processzor hozzávalója: Kvarc helyett Rézdrótot kér. Csodás. Ezt az új kinézetet nehezen fogom megszokni. A homokkőnek is más lett és az ezüst is fura. -
Why #801 KÖszi meg is találtam,de a Csikóhal mutatja , hogy ott van tőlem 21 méterre,vagyis a jelzés felette van,de viszont nincs ott.Az lehet,hogy az a Lény aki teleportál esetleg áthelyezte a sziklába a Csikóhalat? -
Desert #800 A hátsó résznél.
A másik, az orrtól kicsit balra tartva.
Utoljára szerkesztette: Desert, 2017.04.28. 16:12:24 -
Desert #799 Van egy kis tűz, fentebb de a ládák mellett találni tűzoltókészüléket azzal eloltod és mehetsz is be.
Ha esetleg megcsináltad a vonzó ágyút azzal gyorsan ellehet takarítani a pókokat, meg egy másik útvonalon bejárni az Aurórát, én megszokásból mindig ugyanarra megyek.
Why:
Az a sziget az Auróra orra felé van, nagy párafelhő fele menj, s kirajzolódik.
Úgy mint a hátsó részénél lévő másik sziget, szintén látni egy nagy párafelhőt.
Utoljára szerkesztette: Desert, 2017.04.28. 16:02:52 -
Why #798 Oké már jött csak az a baj,hogy már nem tudom hol van,azthittem már nem megyek oda vissza. De majd megkeresem. Amúgy az Aurórába akartam menni,de sajnos jött egy nagy szörny polipszerü lény és megölt. -
Kazagor #797 Szuper! Köszönöm! -
Desert #796 Miután felrobban és rendelkezel Sugárzás álló búvárruhával az orránál tudsz bemenni. Érdemes az elemes siklóval vagy a csikóhallal menni, remélhetőleg nem dobja be melléd a Reapert :) van pár pók. -
Kazagor #795 Hogy lehet bejutni az Aurorára? -
Desert #794 Bármi kérdésed van, tedd fel nyugodtan.
Ha már a Napsugár jött érted, jelöld meg azt a szigetet is egy jeladóval.
Ott van sok uránérc kristály (3kell egy uránhoz), arany, gyémánt(bazalt kinövésben) és a Küklopsz hajtómű fragment is, lent van egy barlang lila ereklyével plusz egy bejárat oda menj be, szkennelj be mindent. Nézz körbe. -
Why #793 Köszi a help-et mindenkitől! JÓ,hogy ilyen rendes közösség van itt SG subnautica forumon :) -
Why #792 Azta o.O WOW köszi. Megyek is megnézem. Az Idegen Bázisban voltam és ilyen Ionkristályok zöld szinüek adott,de oda is visszanézek mert akkor azt hittem csak annyi,hogy lelőtték akik jöttek volna segiteni nekem és kész. Ebben a játékban valami hihetetlenül sok mindent lehet fejleszteni és valami gyönyörü ultra beállitásoknál. -
Desert #791 Víz alatti bázis helye.
Itt találtam meg legtöbbször a módosító állomás darabjait, atomreaktor darabjai, a víztisztító itt van, Szárazdokk fragment. Ez az ami a jármű fejlesztéshez kell, Lépgető/Csikóhal dokkoló. Járműfejlesztő konzol meg az Auróra hátuljánál van. sekély vízben, téglatest alakú fragmentek, 2 db kell belőle.
-
#790 A mai "Silent Running Update" (nekem 2GB)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Desert #789 Az Aurorán voltál már?
Egy rendes kés legyen nálad. Találni sok vizet, tápanyagrudat, elemet, energia cellát.
Ha megvan a javítóeszköz akkor eltudod végezni a javítást a reaktoron és a Csikóhalhoz a nyomáskiegyenlítőt el tudod hozni, azzal már 300 méter mélységig tudsz merülni.
A mentőkabinok körül lévő nyitható ládákból a gyorsan sikló uszonyok, nagy kapacitású oxigén tartály és az iránytű ami számomra fontos.
Ahova lezuhan a mentőkabinod. Az Aurora felé indulva figyelve a földet keres hasadékot szűkös hosszút, ott lesz a bázis mélyen.
A homokos talaj és a Kúszószőlő találkozásánál.
Teszek be koordinátát. -
Desert #788 A szigettől nem messze kb 360 méter távolságra van. -
kisiku #787 A segélyhívó jelet equip-pelni, azaz a be kell raknod azon a képen, ahol a felszerelést is pakolod a karakterre.Ha már egyszer felkutattál egy nyom után egy ilyet, akkor már kiveheted, hiszen többé nem mész oda vissza.Ha mégis, akkor rakj oda egy beacon-t, ami copper wire+battery és nevezd el a beacon-t, hogy később megtaláld.Ez egy jeladó lokátor.
-
Why #786 Rendben! Egyébbként igy egyben mi a tapasztalat? Minden ilyen roncsot a vizben érdemes megnézni,mert lehet hogy egy fragment és akkor scannelni is kell? Amikor már megnéztem egy ilyen segélyhivó egységet lezuhant helyet,akkor én ott mindent beszkennelek,akkor az eltünik majd,vagy nekem kell eltennem valami szekrénybe azt a segélyhivó jelet,hogy ne nálam legyen?
-
kisiku #785 Így van: fragment-eket, azaz töredék darabokat kell találnod, amelyeket a kézi szkennerrel beszkennelsz, majd ha az összes darabja megvan, kész a terv, amelyből aztán megépítheted.Fogsz találni Data Box-okat, főként más mentőkomp mellett, amiben benne van egy tárgy komplett terve, pl az iránytű vagy a sugárvédő öltözék, stb.
Van olyan tárgy, amelyhez 3-4 alkalommal is szkennelni kell. Ha már egy tárgynak megvannak a darabjai, tehát megvan a terve, de te találsz még ugyanolyan beolvashatót, akkor 2 db titánt kapsz utána.Pl már megvan a bioreaktor terve, de te még találsz hozzá darabokat, nyugodtan szkenneld, hiszen kapsz építőanyagot helyette.
Ja, nem csak töredékek vannak hanem komplett tárgyak, pl ágy, szék,stb, ezeket elég egyszer beolvasni és már meg is van. Figyeld a képernyőd jobb alsó sarkát, ha megjelenik a szkenner ikon, akkor beolvasható, de csak akkor ha a szkenner van a kezedben.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2017.04.28. 09:40:57 -
Why #784 Jó munkahelyed van ;) Early Access verziót tolom igen a Steam-en vettem közvetlenül.
Igy a videókban olyan nagy bázisokat látok és ezt a nagy tengeralattjárót még jó messze vagyok ezektől,hogy kifejlesszem,de majd kifogom ha megtalálom a tervrajzot hozzá. Aha! Szóval először meg kell mindennek a tervrajzait találni azzal az eszközzel be scannelni és úgy tudom megalkotni. Oké most már igy világos : )
Köszi! -
Why #783 Köszönöm :) -
kisiku #782 Nekem 296 Mb-os, igaz én experimental-ban tolom.
Mivel te az Early Access verziót nyomod, azaz a normálisat, ez most a "Silent running" update-re keresztelt "frissítés", ezek inkább fejlesztési fázisok, mint frissítések, ugyanis a játék még nincs kész.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2017.04.28. 09:26:07 -
Why #781 1.3 GB update jött ma. -
kisiku #780 Mostanában a munkahelyemen "sajnos megzavarnak" olykor munkával is (nahát! ), így még nem találtam meg, de köszönöm, megkeresem.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2017.04.28. 08:38:34 -
kisiku #779 Amikor a kicsi tengeralattjárót megépíted, kapsz hozzá energiacellát, azaz Power Cell-t.Ha lemerül, akkor meg a recept:
- 2 db Battery (elem) = 4x Acid Mushroom (lila gomba), 2 db Copper Ore (réz)
- 1 db Silicone Rubber (szilikon gumi)= 2 db Creepvine Seed Cluster (a hosszú zöld hínárnak a sárgán világító termése)
-
#778 Energia cella kell hozzá, ha jól emlékszem két elem, és gumi kell a craftolásához, vagy keresgélj az űrhajó környékén főként a ládákban. Cserélni alul a hátsó részénél tudod.
Nagyobb bázisoknál is egyformák a modul belterületek, azon nem tudsz változtatni. Még nem találtad meg a nagy kör alakú "többcélú szobát" (a DNY-ra található szigeten van, az űrhajó hátsó részétől indulva picit jobbra tartva megtalálod kitartó úszással is), abba befér az automata, bár nem sokat ér, inkább a víztisztítót keresd, sok áramot zabál, de megéri a félóránkénti két nagy palack víz, és két adag só.
(nézegesd az oldalt amit linkeltem, mindent megtalálsz ha elakadsz) -
Why #777 A Kistengeralattjáróban hogy lehet és milyen elemet cserélni? :) Bocs a sok kérdésért,próbálok mindenre egyedül rájönni,de jó egy kis segitség Tőletek,akik már végigtolták párszor a játékot gondolom.