dereksmart#953
Közben kicsit ráb@sztam, hehehe. Először merészkedtem le kianitért abba a lukba ott az aurora mellett. Nagyon sokat mentem, és egy egészen más világba csöppentem, szembetaláltam magam a helyi sárkánnyal, minden nagyon fasza. Éppen csak kizárólag fúrókarral bányászható kianitot találtam, és a lépegetőmnek nincs ilyenje. Most mehetek vissza azon az átkozott sötét lukon küklopszostul. Egyébként néztem videókat hogy micsoda nyafi ment, hogy túl sötét, de szerintem az azért van hogy használjuk az hanglokátort. A nehézség inkább abban van, hogy lefelé kell haladni egy relatíve szűk lukon. Nekem mocskosul tetszett, szép kihívás, van értéke annak ha végül lekeveredünk, csak - most mehetek vissza. Kivéve ha azt mondjátok, hogy van olyan kianit, amit kézzel kikaparhatok, csak keresgéljek még. Közben a piócák ellepték a hajót de mintha nem okoznának kárt. Azért toljatok valami infót, hogy okozhatnak-e problémát. Mittudomén egy kritikus tömegük után esetleg összeroppan a hajó? Csak mert nem szeretnék váratlanul 1200 méteren maradni egy nagyon nagy kapacitású palack társaságában. :D
Ja, még egy kérdés: palackok. Ugye most 1 palackunk lehet egyszerre, illetve többet is vihetünk magunkkal, és azokban is van oxigén, de nem sikerült rendszert találnom benne. Igaz nem sokat kísérleteztem, mindenesetre minden palackból fogy az oxigén, ha cserélek akkor kb. kétharmadnyi marad abban amit nem használtam, de olyan is van hogy töküres, és egyelőre nem látom benne a logikát. Egyáltalán van benne logika, vagy ez csak amolyan bug lehet amit majd úgy is javítanak? Utoljára szerkesztette: dereksmart, 2017.05.21. 22:09:56