Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a halloweeni garázs jól néz ki + ha sokáig afk vagy akkor elkezd fura dolgokat művelni a garázs 😄
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.10.28. 17:17:04
angelus1991ster.blogspot.hu
Most léptem fel fészre és... A cseheknek a függetlenségük napjára akció és cseh tankok? Nekünk volt bármi augusztus 20.-ra? Vagy most 56-ra, állitólag kisorsoltak egy tankot, bár erről is csak ennyi volt a hir, hogy ki kapta, arról esetleg tud valaki?
Ami meg a garázst illeti, jól néz ki, hogy gyakorlatilag fel lehet fogni egy WoT garázs koppintásnak is.
A magyar zászló 30 napra 150k kredit ami max 2 t10 PvE csata. Nem egy összeg. Ma kerültek be új zászlók a patch note-ban láttam, de meg nem mondom melyikek.
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.10.27. 22:13:07
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
A magyar (és más nép:román, lengyel, szlovák, bulgár ... stb.) harckocsi felségjelzések viszont nincsenek bennt a WoT-ban. Az AW-tól még nem várnám el, mert csak 1 évesek. De az "elődtől"/"nagytestvérétől" igen.
Az AW esetében helytálló a kevés magyar nemzetiségű játékos, de az igényesség még nem vesz el semmit a fejlesztésből.
A WoT-al meg minimum 10 ezer magyar nemzetiségű játékos játszik, ha ennyien játszunk, akkor az hogyne volna a szent piacra hatást gyakorló erő.
A Toldi és Turán is bekerült (úgy ahogy, keserédes végeredménnyel). Pedig előbbi ingyen volt sajnos.
Meg a piac, a piac.
A WoT-nak nincsen jelenleg erős konkurenciája, csak pár lidérce (AW, WT, GWT). Monopolhelyzetben vannak.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Textúrázón és modellezőn kívűl (egy műszak alatt megrajzolható tank textúra és a és pár kiegészítő elem :lyukas zászló. megszerzett fegyverek, zsákok,, még talán pár programozót kellett volna belevonni. Nem lett volna az egésznek az ára 1000 euró, ami egy sima WoT-ba eddig bekerülő tank költségének a tizede-százada.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Korrektek , nem mint a hitványgamingosok.
Viszont én az efféle harckocsival vívott szabadságharcok évfordulójakor egy egyedi festéssel, matricákkal, esetleg medálokkal (ha az illető akarja , egy Agree gombbal elfogadja, ha a játékos nemzetiségét nem sérti) telerakott eventet írattam volna ki.
A WoT esetében egy 4000-4500 FT-os vagy 3750 ingame Gold-os "Forradalmi T-34-85" t6-os prémium közepes tank, német, szovjet vagy magyar minor ágra lett volna a megfelelő.

(#2023)
WoT-ba még ennyi idő után is össze tudnám válogatni ugyan azokat a csíter modokat és ennek sesem lesz vége a WG játékokban. Pont ugyan ezért hagytam abba a WoWs-et is. Unalmasak a csíterek. 😊
WoT-ban a kedvencem a régi Chaffee volt. Baromi jó, jó álcaértékkel, dinamikusan használható, menet közben baromi pontos tank volt. Meg is lett vele az 5 arty-s medál. 😊
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.10.20. 23:14:25
Az AW-nak sajnos nem költöttek eleget a reklámjára, szerintem ezért ilyen kicsi a játékos bázis. Bár ha megnézed az eventeket, olyankor azért elég sokan fel szoktak tűnni. De valahogy tényleg jobban kéne motiválni a tagokat a játékra. Ez az új csatamód érdekesnek igérkezik, remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket.
P2W az egész.Balance nincs benne.
Ruszki tank op többi röhej kategória.
Másik meg hogy a játékban nulla fizika van,ha eléggé megbuherálod a beállításokat akkor át látsz falakon dombon és még keresztül is lőhetsz rajtuk.
AW jobb de kevés a játékos.
Plata: de még milyen játékosok!? Szegény édesapám a mai napig is tolja a WoT-ot és bár nem fiatal már ő sem, a játék nem kevés újabb ősz hajszálat eredmény nála is, a mai napig. Több mint 10k csatával a hátam mögött talán én is elmondhatom, hogy ismerem már a dörgést, wn8 alapján közepes játékos vagyok (1000 felett van az értékelésem) és figyelembe véve a többi hasonló játékot is (AW, WT:GF) elég pechesnek érzem magam. Mivel az AW-vel sem játszom még csak heti szinten sem, igy nem mondhatnám hogy belefáradtam a botok elleni farmolásba. Jó, persze van hogy itt is szopóágra kerülök és még a botok is elintéznek minket, de ez elég ritka eset. (legutóbb artyval maradtam egyedül és nekem kellett volna lehoznom a meccset, azért igy is csúnya dolgokat műveltem, de persze mint emlitettem, csak közepes játékos vagyok, ilyen szuperhiróságokra én se vagyok képes) Kevésbé érzem frusztrálónak mint a WoT-ot és kevésbé érzem azt is, hogy csak a pénzemre mennének. Mondjuk pvp-ben nagyon gyér vagyok, de azt is tegyük hozzá hogy WoT-ban nincs olyan hogy a T1 tank nem tudja kilőni a T2-t (lásd M113 vs M48)... főleg mióta kivették a T18-t, bár én azt is kiszedtem, ha úgy adódott. Meg hát pvp-be még nincs is sok tapasztalatom, a WoT-ban is noobként kezdtem, mindenki elindul valahonnan.
De sosem zavart,sőt élveztem mert jó kedvem lett tőle.
De vége mert kikapcsolták közös csetet.
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.10.20. 14:01:11
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Azért a WoT-nál még igy is fényévekkel jobb. Szebb a környezet, van PvE mód, ingyen kapsz prémiumot és aranyat, nincs gold lőszer, nem kell garázshelyet venned aranyér... szóval nem érzem azt hogy ptw játék lenne. Nekem egyébként bőven megfelel a PvE, mivel low is vagyok, meg akad elég játék még, amiben a retard csapattársak és pro ellenfelek miatt kell izgulni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez az AW a WoT folytatásnak jó, aki szereti a modern érás tankokat.
Így hogy megvan itt az IS7, ott már fölösleges kifejlesztenem.<#action>#action>
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.10.17. 21:59:17
pedig mindenkinek kiosztották 😮
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nem értem, egyenként adják az IS-7-et?
Yes. We are working on a Survival Mode, in which the players will have to survive incoming waves of AI opponents for as long as possible while having access to several very unique mechanics. That being said, we currently have no ETA on when this mode will make its official debut."
Ez jó kis módnak igérkezik, csak kb. soha sem lesz kész.
a másik dolog a páncélzat elvileg papíron ennek brutálisnak kellene lennie(saját szintjén) de ez alatt a pár csata alatt nem nagyon éreztem hogy bármit is pattintani tudnék a gépágyúk kivételével... pl a front páncélzat alsó részére fel lehetne festeni a "kérlek ide lőj" feliratot olyan batár marha nagy, továbbá a sidescrapelést is el lehet felejteni azzal a kemény 50mm papír oldal páncélzattal, tehát jön a kérdés akkor mire is használható az a csinos felső frontpáncélzat? az egyetlen válasz és egyben életképes megoldás erre a huldown ami tömbnyire be is vált mert érezhetően megritkultak a bekapott sebzések száma.
én valahogy minden csata után úgy éreztem ennek a tanknak inkább tier 6 szinten kellene lennie, vagy minimum tier limitesnek kellene lennie.
(+ eddig egyszer se gyulladtam pedig mindig szénné szokták lőni minden csatában, ja meg a commander is szeret eltávozni a túlvilágra, nekem háromszor egymás utáni csatában megdöglött)
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.10.11. 13:43:11
(valahogy most semmi nem akar összejönni)
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.10.11. 12:33:09
Egyébként mindent az event után ad? Mert pl nekem az lenne a logikus, hogy a napi bejelentkezésért járó platinum crate azonnal jár, még sem kaptam meg.