5226
  • Plata
    Na akkor jó,ha nyerek megint majd szólok.Szoktam kártyán nyerni,csak AW-t nem játszottam már rég.
  • asolyom
    Jó volt köszi. :)
  • Plata
    A kód jó volt még vagy már lejárt?
    Nem adta meg az Is7-et meg a prémet?
  • asolyom
    A PvE néha jól esik. Hol lehet a játékon belül barátokat, felhasználókat keresni, cserélni?

Melyik ágon érdemes kezdőként menni? Kezdésként a Type 62-ből kihúztam a Type 69-et, ami a T-54/55 kópiája, ahogy látom, csak a test páncél ja kicsit kevesebb.
  • Darun
    Grafikailag azért messze jobb mint a WoT. Ráadásul van benne PvE is, meg ott a GO, ami szerintem egy jó ötlet, és most már nem csak ötösnél nagyobb tankokkal lehet menni rá. A Team Work Zero itt is működik, de ez már ismerős lehet a WoT-ból. nem tudom tart e még az Arena, ha igen akkor lesznek játékosok is, ha nem akkor valószinű csak PvE-re fog betenni. Én egy napot toltam az Arena-t akkor is kb 5-6 csatát ha mentem és igy is a 2000. hely környékén vagyok. Csak azért mondom, hogy meg tudd becsülni kb mekkora a játékosbázis.
  • Plata
    Majd mond el jó lett-e a kód,én sosem használtam fel őket.
    Még egy spéci WG universe invitate kódom is van.
    Bár az is már vagy két hónapos,WOT és WoWs prém járgánnyal 1 hét prémmel meg valami zászlóval.
  • asolyom
    Eh...minden út a WoT-hoz vezet?
  • Plata
    Nem lesz jobb mint a WoT,sőőt.
    PVP-ben kevés játékos de az is hülye.
    Valahol van nekem egy kódom,nem tudom működik-e még,vagy 1 hónapja kaptam,3 nap AW prémium és 1 Is7 prém tank.Ha érdekel szólj elküldöm privátba hátha még jó.
    Jah meg valami gold crate is jár hozzá.
    Na jobban megnézve,két darab 3 napos kód,az egyikhez Is7 és gold crate is jár,sosem használtam fel,ha kell írj.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.24. 13:18:06
  • asolyom
    Üdv Mindenkinek!

Ismételten belefáradtam a WoT-ba, úgyhogy most csorog le a netről az AW. A modern tankok miatt érdekelne, de itt mire számítsak?
  • Darun
    Ezen az sem segitene, ha magyar lenne a játék, mivel sztem nincs kiirva sehova.
    Két módja van. Vagy a "Battle" alatti Inventory-ra kattintva, vagy a bal felső sarokban, a menü alatt lévő kis keresztekre kattintva. Ha megnyitod az inventory-t, középen alul van három "gomb". Supply crates, boosts és Premium. Utóbbira kattintva láthatod hogy mennyi és milyen prém napjaid vannak.
  • Gyuszopapa
    Azért kérdezem mert valami 1 hónap prémnapot nyitottam de azt hol tudom aktiválni.
  • Darun
    Tudtommal nincs. De tekintve hogy a játék még béta, sztem a közeljövőben nem is lesz.
  • PozzDorja
    Tanulj meg angolul kisfiam
  • Gyuszopapa
    Magyar nyelv nincs ehhez a játékhoz?
  • Darun
    Ezt az Arena-ra kaptuk. Ha jól rémlik, nem végleges, csak az Arena végéig kapjuk "bérbe". Ha mész pár GO-t, akkor kidobja az XM1-t is meg az M1134 Fox-ot. Nekem legalább is eddig ezeket adta.
    Ha jól tudom, jelentkezni kell az eventre. Onnantól számolja a GO-ra kapott Xp-t. Nem csak a base-t, szóval én benyomtam a prémiumot meg aktiváltam boostert is. Ráadásul az event alatt a GO-ra 4x szorzó van.Plusz újitás, hogy már T2-es GO is van (eddig 5 volt a legalacsonyabb, de ötössel alig lépett be valaki). A szerzett xp-vel szintet tudsz lépni, minden szint végén jutalom (insignia-k, boosterek, ládák, gold, stb) Illetve asszem a lejátszott csaták száma után jár embléma is.
  • Tono34
    Minapi bejelentkezéskor fogadott: "Sikeres vásárlás", T8 Terminator, pedig én nem vettem semmit sem, volt valami akció?
    Mindenesetre Köszönöm :)
  • DrSoong
    Tudja valaki, hogy mikor veszik már le a "progression reset" gombot? Úgy volt, hogy 1 hónapig lehet ezzel élni és utána eltűnik. Mire számítanak, hogy ha hónapok alatt nem éltem vele akkor most már fogok?
  • DrSoong
    Ez a t7 Rosomak egy rakat szar... és nem számítok másra a t8 változatnál sem. Valahogy át kell vergődnöm rajta és remélem a t9 lesz olyan jó ezen az ágon, mint a t6 volt.
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2017.11.22. 23:28:44
  • Darun
    És Steamen is jár a login bónusz? Illetve ebben is lemásolták a WG-t és itt is elölről kell kezdeni, vagy elérhető a meglévő acc is?
  • Shed77
    Igazából a játékos közösség alacsony létszáma csak a baj. Meg hogy nincs mire költeni a régi játékosoknak a pénzt és xp-t. Ki van húzva 5 ág, 5 db. teljesen felszerelt tier 10-es járgányom van és mellé még 320 millió kreditem, valamint 1,5 millió free xp-m. Ezzel sztem nem csak én vagyok így. Tavaly novemberben és decemberben olyan beteg eventek voltak, hogy néhány global ops nyerésből lehetett szinteket ugrani. Sokan gondolom részben azért is hagyták abba, mert nincs már miért játszani.
  • Tono34
    Azt hiszem most került fel, voltak is akciók ez alkalomból.
  • Kissssss0 #5044
    kapott a játék steam kártyákat, azt se tudtam hogy fent van a steamen. :D
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.11.19. 20:28:34
  • DrSoong
    Az új kínai ág t6 járművénél járok, ennek van a végén a t10 TD. Hard PvE-ben 22K sebzést hoztam össze BVP-M2 SHCZ Sakallal. Amúgy eléggé amorf járművek ezek.
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2017.11.18. 01:07:00
  • Kissssss0 #5042
    azok a 3 milliós árak a fejlesztet modulokért valóban hajmeresztőek voltak.
  • DrSoong
    Ma volt egy kisebb patch és már felengedett. A karancsnoki képességeket újra kell osztani, plusz a modulok árai változtak 3M helyett 750 ezer- 1,2M árakat látok, de viszont a külömbözetet nem írták jóvá.
  • DrSoong
    A kliens írja ma egész nap és most is, hogy a szerver zárva és olvass a fórumon. De a fórumon nem találok semmi ilyet.
  • Kissssss0 #5039
    hol olvastad?
  • Plata
    Kuka?
  • DrSoong
    WTF bezárt az EU szerver? Mi lesz a rengeteg kihúzott dolgommal?
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2017.11.16. 20:32:31
  • DrSoong
    Én 50% WR fölött jöttem ki ebből a 15 PvP győzelemből és még javítottam is az eleve 50% fölötti össz WR-en. Van 5dv T10 vasam azokra ráunatam. Mostanában az ajándékba kapott gold vasakat nyúzom (Type-59, IS-7, T-62M, Chief MK6, Leopard2 AV) meg a T-62 Vet. Az XM1 meg nem tetszik mióta gold lett.
  • Darun
    Én se vagyok pro, sőt! Igaz hogy én GO-ba próbáltam, ha már adott volt a lehetőség, szerettem volna némi pénzt is keresni meg húzni a tankokat, de a 20%-s győzelmi arány elvette a kedvem a próbálkozástól. Egyébként sincs sok játékos, vicc hogy a 2 éves évfordulóra is alig akadt ember. És felteszem nem csak én hagytam abba pár próbálkozás után. Nekem van egy T-62 Veteran-om, ami majdnem mindenben megegyezik a tech tree párjával. Sztem még próba kört sem mentem vele, pont ezért. A prém tankok közül is... az IS-7-el talán van 2-3 csatám, a Type 59 szintén (akkor még csak 2 Dealer volt) egyedül a Merkava az, amit kicsit többször használtam, de azt is talán ha ötször. Ha már játszok, akkor a tech tree tankokat húzom. A kapitányok már úgy is mind fullosak.
  • DrSoong
    Pedig a 15 PvP győzelem kifejezetten élvezetes volt 5v5-ben. :) A 15v15 számomra átláthatatlan katyvasz, nem vagyok pro, hogy mindenre tudjak figyelni.
  • Darun
    Nem is értem, miért.
  • DrSoong
    Alig látni ebből a T-62M-ből pedig nem rossz vas ha azt nem nézem, hogy dög lassú és a torony is lasabban forog, mint a többi orosz medé.
  • DrSoong
    Megjöttek a matricák és a tank is. Egész szép festést kapott. Most néztem, hogy az eventekből és a napi cuccból van már tízezer goldom.
  • Tono34
    Az előbb léptem be és már jelezte is, hogy megvan.
  • Darun
    Nekem ott nem volt ilyen problémám. Igaz hogy max két gépem van eventből.
  • Zoli105
    ohh hogy a.... War Thunder 2 ! -.-
  • Kissssss0 #5027
    állítólag majd csak jövőhéten osztják ki, "technikai problémák" miatt késik.
  • Zoli105
    Mindenki megkapta az event járművet és egyéb cuccokat !? :O mert nekem még nem jött semmi sem :(