Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár hogy a WoT még csak 7 éves az azért érdekes,már előtte 3 évvel léteztek modok?
Durva mire nem képesek ezek a hackerek,Lehet utaznak az időben,beszélnem kéne eggyel,menjen vissza vagy 20 évet és hozzon nekem egy raklap RC cola-t.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.24. 19:10:49
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
DEZGAMEZJAN2018
JINGLESJAN2018
Két gold vas Lav-150-90 MERC, T92ACAV, talán prémium napot és goldot is adott.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.02.24. 19:00:55
Ha most ráérsz, mehetünk pár kört.
Vagy eldurran az agyuk a hisztitől.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.24. 18:55:06
Nem adta meg az Is7-et meg a prémet?
Melyik ágon érdemes kezdőként menni? Kezdésként a Type 62-ből kihúztam a Type 69-et, ami a T-54/55 kópiája, ahogy látom, csak a test páncél ja kicsit kevesebb.
Még egy spéci WG universe invitate kódom is van.
Bár az is már vagy két hónapos,WOT és WoWs prém járgánnyal 1 hét prémmel meg valami zászlóval.
PVP-ben kevés játékos de az is hülye.
Valahol van nekem egy kódom,nem tudom működik-e még,vagy 1 hónapja kaptam,3 nap AW prémium és 1 Is7 prém tank.Ha érdekel szólj elküldöm privátba hátha még jó.
Jah meg valami gold crate is jár hozzá.
Na jobban megnézve,két darab 3 napos kód,az egyikhez Is7 és gold crate is jár,sosem használtam fel,ha kell írj.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.24. 13:18:06
Ismételten belefáradtam a WoT-ba, úgyhogy most csorog le a netről az AW. <#awink>#awink> A modern tankok miatt érdekelne, de itt mire számítsak? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Két módja van. Vagy a "Battle" alatti Inventory-ra kattintva, vagy a bal felső sarokban, a menü alatt lévő kis keresztekre kattintva. Ha megnyitod az inventory-t, középen alul van három "gomb". Supply crates, boosts és Premium. Utóbbira kattintva láthatod hogy mennyi és milyen prém napjaid vannak.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Mindenki hülye csak én nem!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ha jól tudom, jelentkezni kell az eventre. Onnantól számolja a GO-ra kapott Xp-t. Nem csak a base-t, szóval én benyomtam a prémiumot meg aktiváltam boostert is. Ráadásul az event alatt a GO-ra 4x szorzó van.Plusz újitás, hogy már T2-es GO is van (eddig 5 volt a legalacsonyabb, de ötössel alig lépett be valaki). A szerzett xp-vel szintet tudsz lépni, minden szint végén jutalom (insignia-k, boosterek, ládák, gold, stb) Illetve asszem a lejátszott csaták száma után jár embléma is.
Mindenesetre Köszönöm 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2017.11.22. 23:28:44
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.11.19. 20:28:34
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2017.11.18. 01:07:00
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2017.11.16. 20:32:31
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105