5226
  • asolyom
    Nyilván sok a hülye itt is ez nem kétség, de szerintem ez minden PvP játéknál így van. A modern tankos éra nekem nagyon bejön, a grafika is szép, és számomra a legnagyobb különbség, hogy itt a statisztika mindenkinek a magánügye, itt nincs azon pörgés, hogy neked csak miért 1081 a WN8-ad.
  • Plata
    Mondtam hogy nem jobb mint a WoT,az a gáz amikor PVE küldit buktok,mert mindenki megdöglik,de ami PVP-ben van az már nagyon ciki magasabb szinten.
    Őszintén szólva a játék nekem bejött,el is jutottam talán 6 vagy 7-es szintig,de ott már annyira szívás volt a sok állat hogy feladtam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.28. 11:58:55
  • asolyom
    Na ez vicces, ma 7 meccsből 1-et sikerült megnyerni. Az rendben van, hogy én nem tudok játszani, mert kezdő vagyok, de hogy mások sem tudnak, és ezek pedig mindig egy csapatba kerülnek, az több mint különös.
  • Darun
    Ő tervezte az eredeti tankokat, hogy legyen majd mit a WoT-hoz lemodellezni, nem? :D Csak szerény és nem vallja be.
  • Plata
    Ő már a blitzkrieg idején is a WoT-ot tesztelte.
  • Darun
    Én is benn voltam a WT:GF zárt bétában, de ha ez alapján próbálnám megitélni a játék későbbi (akár mai) szintjét, akkor pont olyan hülyeségeket irnék én is, mint DrSoong. De hát nincs mese, ő már az orosz zárt béta idején abbahagyta a játékot. (nem is értem, hogy birta ki az alfa után)
  • szabii98
    Július volt az, csak félrenéztem :D Egyébként én pont csak Platát akartam kiegészíteni, vagyishát pontosítani hogy mikor kezdődött az egész.
  • Plata
    Á nem tudok szerkeszteni mobilról.
  • Plata
    Álj át az oldalamra Obi van.
    xD
  • Plata
    Hagyd.
    Ezek csak klónok.
  • Darun
    A kedvedért most visszanéztem. Júniusban irták a topicba, hogy véget ért az orosz zárt béta és hogy nemsoká indul az EU. Gondolom ti már az orosz zárt bétában is toltátok.
  • szabii98
    Nézd csak vissza a topikot, fele bent volt már a zárt bétában is.
  • Darun
    Hát nem tudom. Azért WoWp-ben láttam érdekes dolgokat én is. Pl nem sokkal a 2.0 előtt ért a felismerés, hogy valószinű ott is van fuel explode, mert párszor előfordult velem, hogy fél életről egyszer csak instant meghaltam. Én meg hiába lőttem az ellent akár 45 milissel, simán túlélt 3-4 lövést. Ez már csak azért is érdekes, mert a kezdeti időkben az attackerek pl minden lövéstől kigyulladtak, de nem nagyon rémlik hogy instant haltam volna. Aztán mókeráltak valamit, és egy darabig szinte nem is volt modul sebződés. Mig végül bejött ez a mostani rendszer. De emlithetném azt is, hogy egyszer fordulóharcba keveredtem egy I-15-el. Az ellenfél is az volt. Nekem 100%-os, 3 skilles pilótám volt, 2 fordulékonyságot növelő modullal, meg asszem egy ami az életet növelte. Az ellenfél 10 csatás játékos volt és lefordult. Ez még akkor is lehetetlen lenne, ha aranyért rögtön 100%-os pilótát vesz a gépbe. És ezt nem tudod nekem megmagyarázni hogy hogy csinálta, mert ilyen nincs. (nem azt mondom hogy csalt, de 5000 csata alatt azért láttam már pár dolgot, de ilyet még nem)
  • Plata
    Szerintem WoWp szarabb lett,bétában rengeteget játszottam vele.A hajós meg sokkal jobb mint bétában,WoT az már csöppet sem hasonlít a bétához.
    De tudod a vérpistikének kell valami magyarázat arra hogy miért nem tud nyerni,így aztán jön az hogy aki jobb mint ő az csal.
    Nem ő a vérbéna hanem a többi csal.
    Még jobb eset mikor csaló modokra fogja,rosszabb ha földönkívüliekre vagy egyéb állatságra.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.25. 13:21:16
  • Darun
    Tehát már a béta alatt abbahagytad. Én ezt értem, bár a személyes tapasztalatom az, hogy a béta után azért változik "kicsit" a játék. WoWp bétát pl az egyik szakasztársam próbálta, akkor még jobban hasonlitott a WT-re (pl lehetett zuhanással tüzet oltani, nem volt ennyire árkád). A WoWs-al meg én is a CBT óta játszom, szóval asszem ott első kézből van tapasztalatom. (ott meg elég csak a páncélzatot nézni, már azzal hatalmasat változott a játék)
  • Plata
    Nézd szerintem hagyjuk ezt a témát túl tárgyaltuk,leírtad a hülyeségeidet,olvass vissza,te már 10 éve használtál hozzá csaló modokat amik a mai napig jók.
    Te írtad:
    "Kár tagadnod a cheatek létét amit a WoT motorja tesz lehetővé. Szabadon letölthetőek a legkülömbözöbbek a netről és több, mint 10 éve működnek. :)"
    Szerintem lépj túl rajta,szokás szerint nagyot akartál írni,de szokás szerint hülyeség lett.
    katt
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.25. 13:15:23
  • DrSoong
    Kár görcsölnöd ahogyan írtad! Ugyan az játszódik le minden WG terméknél. Már a zárt teszteknél megirják a csíteket és az a jelenben is működik. Tank, warship, warplane egy kutya! A fórumokban is láthatod, hogy 2010-ben már bőven játszottak magyarok is. Mondogathatjátok a release dátumot, de az nem jelent semmit és nagyon sokan cáfolnak.

Olvass vissza azt írtam 2010-be hagytam abba és nem azt, hogy a release alőtt 2 évvel.
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.02.25. 13:02:36
  • Darun
    Az azért vicces, mert az oroszoknál is csak 2010 októberében jelent meg ;)
  • Kronos79
    Azt még hozzátenném, hogy kezdetben fizikailag még nem is volt EU szerver. Finom pingek röpködtek akkoriban.
  • Plata
    Nézd részemről a téma lezárva,hülyeséget mondott és még ragaszkodik is hozzá.
    Én úgy tudom az európai szerver valamikor augusztusban indult,wiki és a wot honlap is ezt mondja.
    De ha hoztok videót amin megmutatod hogy játszottál 2008-ban csaló modokkal akkor majd elhiszem,de hiteles videó legyen.
    Egyébként meg üdvözletem Yoda-nak.
  • szabii98
    1 évig volt a béta ha minden igaz, 2010 nyarán (június közepén) már bőven játszottunk vele.
  • Plata
    Kár görcsölni.
    Szerinted már 2008-ban volt WoT.
    Összevissza jössz a baromságokkal.
    "Kár tagadnod a cheatek létét amit a WoT motorja tesz lehetővé. Szabadon letölthetőek a legkülömbözöbbek a netről és több, mint 10 éve működnek. :)"
    Vagyis te már két évvel azelőtt abbahagytad a játékot hogy egyáltalán kiadták volna a tesztverziót.
    A Játék megjelenésének a napja 2011 04 13,előtte volt több mint félév béta teszt,én a tesztre szeptemberben kaptam meghívót.De ténylegesen csak kb decemberben kezdtem játszani.Érdekes hogy az első zárt teszt szerver indulását még a WQ honlapján is 2010 augusztusra teszik,de te már játszottál vele 2008-ban.
    Javaslom ha legközelebb megint nagyot akarsz mondani először nézz utána hogy mit beszélsz nehogy megint ekkora hülyeséget mondj.
    Játszottam WoWp és WoWs zárt bétában is.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.25. 07:20:41
  • Darun
    Ha benne voltál a zárt bétában, akkor hogyhogy nem tudod, hogy a zárt béta a kiadás előtt van? :O
  • DrSoong
    Amúgy csak kiváncsiságból most felütöttem a gamepod fórumot és ott többen is tolták már 2010 augusztusban. 2010 májusában már volt US/EU szerver is! Én pedig mind a 3 shit WG terméknél benne voltam a zárt tesztnél, sőt ha lesz majd negyedik annál is benne leszek.
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.02.25. 03:40:13
  • DrSoong
    Ki mondta, hogy játszottam valaha is WoT-ot EU szerveren? Már ezt a játékot is megbántam, mert kihalt az EU szerver.
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.02.25. 03:30:33
  • Plata
    Hagyd rá.Nem fogja fel úgysem.
    Szerintem neki már 10 évvel korábban odaadták a tesztverziót.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.25. 00:11:04
  • Darun
    "A játékot 2011. április 12-én adták ki Európában és Észak-Amerikában."

(forrás: wikipédia)
  • DrSoong
    Tévedésben vagy! De a 2010 is több, mint a te 7 éves állításod! Nézegesd csak a youtubeot találsz 2010-es playeket is. A warplane és a warship is ugyan olyan retek cheat modozható szar, azokat is hagytam a francba már zárt bétánál!
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.02.24. 22:42:09
  • Plata
    Érdekes,tudtommal a WoT 2010-ben indult mint alfa majd béta,és 2011-ben adták ki,és szerinted 10 éves?
    Vagy nem tudsz számolni vagy csak szokás szerint nagyot akartál mondani.
    Ennyi erővel én már 58 éve WoW-ozok.
    De épp most volt a jubileumi 50 miliomodik WoT csatám,képzeld sebeztem nyolcvanhat milliót és megöltem a 15 ellenségből 345-öt.
    Esetleg ezt nézd meg.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.24. 19:37:33
  • DrSoong
    7 éves? 2010-be hagytam abba azóta csak felugrok egy-egy körre néha verzióváltásnál megnézni a "modokat", hogy működnek-e.
  • Plata
    Gondolom ha te mondod biztos így van,én nem értek hozzá,nekem még nem kellett ilyenhez fordulnom,de ha te azt mondod hogy működnek,akkor biztos igazad van,gondolom alaposan tesztelted őket.
    Bár hogy a WoT még csak 7 éves az azért érdekes,már előtte 3 évvel léteztek modok?
    Durva mire nem képesek ezek a hackerek,Lehet utaznak az időben,beszélnem kéne eggyel,menjen vissza vagy 20 évet és hozzon nekem egy raklap RC cola-t.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.24. 19:10:49
  • asolyom
    Küldtem barát felkérést.
  • DrSoong
    Kár tagadnod a cheatek létét amit a WoT motorja tesz lehetővé. Szabadon letölthetőek a legkülömbözöbbek a netről és több, mint 10 éve működnek. :)
  • DrSoong
    2 napja találtam rá erre a két kódra és váltottam be. Akkor még működött, lehet még mindig.

DEZGAMEZJAN2018
    JINGLESJAN2018

Két gold vas Lav-150-90 MERC, T92ACAV, talán prémium napot és goldot is adott.
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.02.24. 19:00:55
  • asolyom
    Megyek, csak befejezem a vacsit.
  • Darun
    HUNter_Syned69
    Ha most ráérsz, mehetünk pár kört.
  • Plata
    Imádom mikor a sok béna balfék jön azzal hogy aim hackem van vagy egyéb csaló mod,olyan jókat szoktam rajtuk röhögni,főleg ha még úgy fel is húzom őket hogy idegességükben lefejelik a monitort.
    Vagy eldurran az agyuk a hisztitől.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.24. 18:55:06
  • asolyom
    Köszi. Megkereshetlek a játékban? Milyen néven vagy?
  • DrSoong
    Eleve minden csak jobb lehet a WoT-tól. Nincs res_mods mappa így nem lehet bemásolni a cheater modokat.
  • Darun
    Ez nem olyan mint a WoT, itt nem kell garázshelyet venni aranyért. Végtelen van, szóval az összes tankot megveheted és a crediten kivül nem kell rá mást áldozni. Én elsőre valamelyik MBT ágat ajánlanám, az orosz PvE-be nagyon jó, a kinai viszont akciós, azzal kicsit el vagyok maradva. Jó még az amcsi is, a britnek meg a németnek (a Leo 2 előtt) elég gyenge a páncélja, azokkal óvatosabban kell játszani. Illetve ami még nekem nagyon tetszett az a BMP vonal, bár a BMD-vel jobban sikerült haladni.