5226
  • Angelus1991ster
    IS7 október 15.-én érkezik?
  • Jeffjohnson
    "Will there be any other new PvE game modes introduced in the future?
    Yes. We are working on a Survival Mode, in which the players will have to survive incoming waves of AI opponents for as long as possible while having access to several very unique mechanics. That being said, we currently have no ETA on when this mode will make its official debut."

Ez jó kis módnak igérkezik, csak kb. soha sem lesz kész.
  • kissssss
    na volt szerencsém menni néhány kört a merkavával, hol is kezdjem... kezdjük ott hogy egyfolytában bepakol tier8 és 9 csatákba ahol ez a 105mm ágyú már édeskevés :) de ezen nincsen semmi meglepő de azért még is idegesítő hogy eddig egy olyan csatám nem volt ahol én lettem volna a top tier tank, de ez még hagyján az igazi gond ott kezdődik hogy még a tier7/6 tankok ellen is elégé gyengének éreztem ezt az ágyút pedig dps és pen terén(elvileg) erős középmezőnyben van a többi MBT-hez képest de játék közben ez egyáltalán nem érződött nekem.

a másik dolog a páncélzat elvileg papíron ennek brutálisnak kellene lennie(saját szintjén) de ez alatt a pár csata alatt nem nagyon éreztem hogy bármit is pattintani tudnék a gépágyúk kivételével... pl a front páncélzat alsó részére fel lehetne festeni a "kérlek ide lőj" feliratot olyan batár marha nagy, továbbá a sidescrapelést is el lehet felejteni azzal a kemény 50mm papír oldal páncélzattal, tehát jön a kérdés akkor mire is használható az a csinos felső frontpáncélzat? az egyetlen válasz és egyben életképes megoldás erre a huldown ami tömbnyire be is vált mert érezhetően megritkultak a bekapott sebzések száma.

én valahogy minden csata után úgy éreztem ennek a tanknak inkább tier 6 szinten kellene lennie, vagy minimum tier limitesnek kellene lennie.

(+ eddig egyszer se gyulladtam pedig mindig szénné szokták lőni minden csatában, ja meg a commander is szeret eltávozni a túlvilágra, nekem háromszor egymás utáni csatában megdöglött)
  • Jeffjohnson
    Platinum crate-et én sem kaptam meg. Mostanában újra játszani kezdtünk a játékkal, haverokkal főleg PvE-ben de nem sok dolog változott, néhány új pálya, hajszálnyival jobb AI (még mindig hulladék) és hard-on is bitang egyszerű nehézség. Szinte semmi értelme az MBT-n kívül mást használni. Nincsenek olyan pályák, ahol a rejtekhelyek megtanulása után, bármilyen más taktikázásra szükség lenne. PvE-n szinte semmit sem változtattak.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.10.11. 13:43:11
  • kissssss
    még nem próbáltam ki, tegnap nem úgy alakultak a dolgok itthon hogy játszani tudjak,de ma este szakítani fogok 1 órát a játékra.
    (valahogy most semmi nem akar összejönni)
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.10.11. 12:33:09
  • Darun
    Milyen a Merkava?
  • kissssss
    na végre lejött ez a... inkább nem kommentálnám mi, az eddig full ingyen beszerzett aranyból és a -20% leárazásnak köszönhetően beruháztam egy merkava2B-re, majd holnap megcsinálom a küldit.
  • Darun
    És én még azt hittem nekem lassú a netem xD
    Egyébként mindent az event után ad? Mert pl nekem az lenne a logikus, hogy a napi bejelentkezésért járó platinum crate azonnal jár, még sem kaptam meg.
  • kissssss
    na helyzetjelentés: tegnap este és most délelőtt egyfolytában ment a letöltés, 19.28GB / 27.79 GB a helyzet... remélhetőleg valamikor délután végzek.
  • lexlutor
    Igen, én voltam a figyelmetlen: "Please note that the IS-7 will be awarded after the event."
  • kissssss
    lehet majd valamelyik éjszaka bekapcsolva hagyom a gépet hogy töltsön mert ez így nem állapot, igazán rendbe tehetnék már a launchert.
  • Darun
    Azért a 27 giga már csak azért is fura, mert az egész játék HD pakkostól, mindenestől sincs annyi.
  • kissssss
    közben leállítottam a letöltést 2 percre(fél egykor) hogy mást is intézek a neten, de mikor újra elindítanám a letöltést szépen kidobott 7 gb adatot az ablakon a 9-böl.... kb az egész délelőtti letöltésem a kukában landolt.
  • Darun
    Nekem is annyit szedett le múltkor, de azt mondták az valami hiba volt és újra leszedte az egészet. A 27 giga még akkor is sok lenne, ha egyszerre raknák be a GO-t, új épületeket meg új tankokat/pályákat.
  • kissssss
    valószínűleg igen, én meg olyan rég nem indítottam el a játékot hogy most 27gb akar letölteni...
  • lexlutor
    Az is7etet mikor kapjuk meg? ha vege az akcionak 15e utan?
  • Tono34
    Szülinapi akciók
  • Darun
    Minek oda free xp, ha a sima már meg van hozzá?
  • blackfalcon
    Köszönöm a hozzászólásokat idő közben rá jöttem, hogy 21600 szabad tp-t kell össze gyűjteni és akkor meg tom venni.
  • ToCsEk
    rakj fel képet a kínai tech treeről amit garázsban csinálsz
  • blackfalcon
    Az xp már megvan kimaxoltam.
    És a teljes játékot töltöttem le hd minőségben.
    Egyéb ötlet??
  • ToCsEk
    ha jól emlékszem régebben is volt téma ez, nem a teljes játékot szedted le így max tier3ig játszhatsz, le kell tölteni az egészet vagy mi olvass visssza, másra nem emlékszem
  • Darun
    Tudtommal ugyan úgy mint a többi dilernél. Összeszeded rá az xp-t és creditért megveszed.
  • blackfalcon
    Sziasztok

Az lenne a kérdésem, hogy a kínai ágon hogyan tudom megvenni a type 69-II-t.Megvan már a type 59-es.
  • Darun
    Ez egy jó kérdés. Választ nem tudok rá, de a korábbi hozzászólások illetve WoT-os/WT-s/itteni tapasztalatok alapján: mert alacsony tierben derogál játszani. Mert a botok elleni harc nooboknak való. Mert magas tierben sok a bug. Mert az xy tank op.
    A bénáknak nyilván azért megy el a kedve, mert nincs sikerélményük. A jó játékosoknak meg esetleg azért mehet el, mert nincs kivel játszani, mert elegük van abból hogy folyton teamwork zero csapatba kerülnek.
    Nekem még nincsenek nagy tankjaim, jelenleg most kezdek fellépni T5-be. Ahogy apám, úgy én se értem, miért jobb a T10 mint a T1. A WoT-ban mindig ment a sirás hogy ménincs irányitott rakéta, meg meg füstgránát, meg ménem tudnak százzal menni a tankok... Tessék! Itt van minden. Még sem látom hogy sorban állnának a riányoló WoTosok hogy AW-zhassanak. Jah hogy mert azzal is pont olyan bénák mint a II vh-s tankokkal és csak sirni tud a szájuk? Nincs tökéletes játék. Én is WoToztam, a negativ élmények átlépték az ingerküszöböm és abbahagytam. Ezt bárki utánam teheti. De bárki fejleszthet magának op tankot, nincs megtiltva, itt még arany lőszer sincs, sőt! Heti 50 aranyat meg 1 nap prémet kapsz. Csak azért mert belépsz. A tank mellé kapsz garázshelyet, azért sem kell aranyat használnod. Biztos sok hibája van a játéknak, hibátlan játék nem létezik, de kérdés hogy lehetne e egyáltalán olyan játékot fejleszteni, amibe a többség nem köt bele valamiért? Na jó, inkább megyek hajózni.

(Bár a válasz a te üzenetedre ment, nyilván nem személyeskedni akartam, általánosságban mondtam el a véleményem, illetve nevezzük inkább ezt gondolat felvetésnek, szóval ne vedd magadra, hiszen nem ismerlek. De szerintem ez az új hybrid játék mód megér majd egy próbát. Aztán meglátjuk, mit hoznak ki belőle a fiúk)
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.09.28. 16:57:31
  • Tarczay78
    Sziasztok, egy nagyobb kihagyás után újra visszatértem. Érdeklődni szeretnék, hogy jelenleg melyek azok a tank ágak , amiket érdemes húzni, mert ott xy tank nagyon brutál?
    Tudom, kinek milyen a játékstílusa stb... de ezt, most általánosságban kérdezem. minél több válasz érkezik, annál jobban összetudom rakni magamnak.
    Ugyan ez a kérdés a PRÉMIUM tankokra is! Pénz szerzés miatt jó lenne valami megbízhatót találni. :)
    Most inkább nem szeretnék befolyásolni senkit, hogy mely tankok fekszenek nekem, ezért hagyatkoznék rátok. segítséget nagyon szépen köszönöm. :)
    Jah igen. játékos nevet lehet változtatni a játékban? Egy betűt szeretnék igazából. csak nem tudom van e erre lehetőség, és ha igen hol... ??
    Illetve, ha már itt vagyok. egy kérdése még. miért vagyunk ilyen kevesen??
  • Darun
    A héten éjjeles voltam, délutánig alszok. Mielőtt elmentem volna melóba, gondoltam belépek a napi lóf@sz miatt. Erre elkezd leszedni 27 gigát. Az oké hogy valami hiba volt, de akkor mi a rákot szedett le? Mert mint mondtam, az egész játék nincs 27 giga, de amikor újra telepitettem, akkor is két részletben kellett, mert ugye alapból csak az SD-t teszi fel és ha kész, után pluszba le lehet szedetni a HD-t. De szerintem a kettő együtt sincs 27! Én meg már azt hittem hogy bekerül ez az új hybrid játékmód, meg új tankok, meg térkép, meg épületek, meg kutyafüle, aztán mikor kész, kiderül hogy semmi. Asszem ideje lenne az Obsidiannak is inkább valami testhez álló munkába fognia.
  • robogo81 #4753
    Azt hiszem ez is valami hiba volt,az új pecs tényleg 4.94 giga,de elsőre tényleg 20-onX gigát szedett le mindenkinek(aki elsőre ráment),csak azoknak nem,akik később frissítettek.
  • Darun
    Nálam tegnapelőtt egész nap töltött. Ráadásul az AW am is lassabban tölt le mint pl a Steam vagy a WG-s játékok.Mondjuk gyanús hogy úgy kezdte hogy "Install", viszont nem töröltem bele a játékba, ráadásul amikor pár hónapja újra telepitettem, emlékeim szerint akkor sem volt 27 giga még a HD csomaggal sem.
  • Tono34
    27? nálam jelenleg "csak" 4.94-et tölt.
  • Darun
    Ez a 27 gigás frissités a játékhoz mi rák volt? Mert ahogy néztem a naplót, a +2 tank (amiből 1 prém) az 1 új pálya illetve még az átdolgozott játék mechanika sem tesz indokolttá ekkora változást.
  • Plata
    Feltéve ha tudsz menni csatába.
    Amikor legutóbb játszottam öszvissz volt 12-19 játékos.
    Pvp-re nem tudtam bemenni.
  • Tarczay78
    Sziasztok, egy nagyobb kihagyás után újra visszatértem. Érdeklődni szeretnék, hogy jelenleg melyek azok a tank ágak , amiket érdemes húzni, mert ott xy tank nagyon brutál?
    Tudom, kinek milyen a játékstílusa stb... de ezt, most általánosságban kérdezem. minél több válasz érkezik, annál jobban összetudom rakni magamnak.
    Ugyan ez a kérdés a PRÉMIUM tankokra is! Pénz szerzés miatt jó lenne valami megbízhatót találni. :)
    Most inkább nem szeretnék befolyásolni senkit, hogy mely tankok fekszenek nekem, ezért hagyatkoznék rátok. segítséget nagyon szépen köszönöm. :)
    Jah igen. játékos nevet lehet változtatni a játékban? Egy betűt szeretnék igazából. csak nem tudom van e erre lehetőség, és ha igen hol... ??
  • Tono34
    Chieftain Mk6 Leader Ezt sorsolta Aslain anno. Napi egyet.
  • Zoli105
    hát azt nem tudom :D de nem rossz kis tank igaz rendesen le van redukálva (alig van rajta páncél :( ) nem úgy mint az mk5-nél , de legalább jó a kredit hozama :D (meg szép a festése meg az álcázása xD )
    am ezt pedig a napi küldetés után kaptad meg (minden nap 2 csatát kellett menni tier 1-ben összesen 30 db csatát menni :) )
  • Tono34
    Aslain nem ezt a tankot sorsolta?
  • Lokker
    amit anno humble bundle-ben dobták?
  • Zoli105
    azt a chieften mk6ot :D mostani eventben lehetett megszerezni :)
  • kissssss
    milyen prém tankot?
  • Zoli105
    no megkaptam a prém tankot :D