5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
Darun #4740 Mihez képest képest hamar? Én a T1-es besorolásra is átlag 2-3 percet várok, pedig az event miatt ott van a legtöbb játékos. -
Angelus1991ster #4739 Tegnap hamar bedobott t7es csatába a Merkavával. -
Darun #4738 Azért most hogy kitalálták ezt a long run eventet, akad néhány, bár nevetséges hogy még egy T1 meccsre is alig jön össze a 30 játékos. -
yossarianHUN #4737 Az MMO-k ördögi körébe esett a játék, azaz nem játszanak vele, mert nem lehet csatába kerülni, mert nincs elég játékos. Hogy ez megváltozzon, több játékos kéne, de hát nem nincs több játékos, mert nem játszanak vele, mert nem lehet csatába kerülni, mert...
Ez elkerülhető lett volna, de asszem mostanára kimondhatjuk, hogy az Obsidian nem vette komolyan a játék fejlesztését, és egy ponton túl a kezdeti ígéretek és ígéretes jelek ellenére a playerbase visszajelzéseit is tökéletesen ignorálni kezdték, így meg egyértelmű volt, hogy ez lesz a vége. A játék gyakorlatilag kihalt, és innen már nem nagyon van visszaút, még ha a durva hibákat - amiket időtlen idők óta orvosolni kellett volna - ki is javítják, akkor sem lesz elég új játékos ahhoz, hogy újra életet leheljen a játékba. Ennek a játéknak a megcsömörlött WoT-migránsok voltak a célközönsége, és egyben a legnagyobb aduásza, de őket a sorozatos csalódásokkal már rég elűzték, így meg egyszerűen nincs, aki játsszon a játékkal.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.08.20. 21:58:40 -
Huhh, több mint 1 hónapja semmi hsz, R.I.P. AW
-
Angelus1991ster #4735 Megküldték a segélyt :)
16-os patch jó lett, a felbukkanó kisablakok jók :) -
kissssss #4734 nem tudom mégis miféle terhelést nem bírnak el... a játékkal alig játszik pár ezer ember. -
yossarianHUN #4733 Tegnap kellett volna, de állítólag a rendszerük nem bírja a terhelést, ezért még várni kell kicsit. Szóval... Hozzák a formájuk. -
Musterd84 #4732 Sziasztok engem is érdekelne, hogy mikor kapjuk meg a Hot weekends küldik utáni jutalmat,... Külföldi fórumon azt olvastam hogy, az esemény után, de annak tegnap vége lett és még semmi..... Nem jó az angolom lehet valami elkerülte a figyelmem. De jó lenne az a kredit és gold amit kimaxoltam....ha valaki tudja írja meg legyen szíves előre is köszi.....
-
Angelus1991ster #4731 Aktiválni kell valamit az AW oldal profil részén? Vagy automatikusan kapjuk meg a 4 hétvégén teljesített missziók utáni nyereményt?
Valaki megkapta már? -
Phara #4730 És a lövész Shoot from the hip képességével is ugyan akkora a mérete.
Utoljára szerkesztette: Phara, 2016.07.03. 13:07:46 -
Phara #4729 Hmmm,a chrome barrel lininget feltettem majd levettem és max sebességgel csináltam 1 screenshotot mind2 állapotról.Nem lett kisebb vele a célkeresztem. -
kissssss #4728 váóó ezek a medium pve csaták keményebbek lettek... 5 csatából 5 lose, wtf. -
Phara #4727 Sztem váltó lesz így elsőre. -
Phara #4726 A hull traverse speed retrofit vagy képesség hatással van a kerekesekre?Foxnál nem tudom mit tegyek mobility-re. -
kissssss #4725 medium szinten is meg lehet csinálni. -
Angelus1991ster #4724 Hétvégi misszió PvE részénél, csak Hard fokozaton lehet csinálni a küldetést? -
7000 Gold for XM1 FSED
11000 Gold for AMX 10 RCR -
még nem elérhető sehogy -
Phara #4721 Mert a tegnapi hotfixben írták. -
Phara #4720 És hol van az XM1 FSED? -
ezek jönnek:
M60 2000 (T7)
XM1 FSED (T7)
Chall 1 FALC (T8)
AMX 10RCR (T8)
-
yossarianHUN #4718 De a legutóbbi Q&A-ban ezt is belengették. Nem tudom mi ez, de láthatólag Chally I alváz, és valami unmanned torony. Valószínűleg mindkettő prémium lesz. -
Angelus1991ster #4717 Finom! :) -
yossarianHUN #4716 Hát ez meg milyen állat? Abrams torony M60 testen?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Darun #4715 Igen, azóta már megnéztem én is, sőt! Az első két hét már kész is van. És tök jó hogy hétvégére még +100% repus event is van.
Teljes mértékben nem is tudom egyelőre megérteni azokat, akik a játék miatt sirnak. Igaz hogy magas tierben nem játszok és nem is szándékozom, alacsonyban viszont jól el lehet lenni. A PvE miatt kevesebbet idegeskedik az ember a MM miatt, kevesebb a retardált és a játéknak is kevésbé van lehúzás szaga mint a WG-s játékoknak. -
Angelus1991ster #4714 "Event days start on Saturday at 00:01 (CEST for EU server, PDT for NA server) and end on Monday that follows the respective Hot Weekend at 09:00 (CEST for EU server, PDT for NA server)"
- Ezek szerint szombat első percétől hétfő 9 óráig lehet teljesíteni a missziót. -
takimanprefect #4713 Ez egy példa volt. Ma egy tizes MBT balra célozva küszködött egy Sphinx-el. Felbukkantam mögötte, hogy meglövöm, abban a pillanatban lekapta fél életemet, még időm sem volt lenyomni a "tűzgombot". Na, ilyen is csak a Star Wars-ban van. -
Darun #4712 Azért a hirekben kiirhatnák hogy event. Am mi ez az epic lag a játékban? Nem birja el a szerver azt a kb 100 játékost akik tolják a küldit? :O -
Angelus1991ster #4711 Lassan a goldokból összejöhet egy Merkava IIB-re :) -
kissssss #4710 hmm most beléptem a játékba de ugyan úgy csak 3090 aranyam van mint tegnap, pedig azt hittem hogy megadta...
lehet hogy a hétvége után osztják szét.
"Hot Weekends rewards will be distributed after the event ends"
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.06.19. 12:08:37 -
Angelus1991ster #4709 Megadta neked egyből a jutalmat? Mert nekem csak a honlapon a Profile résznél jelzi, hogy megvan.
Játékban a Booster Invertory-jában nincs. -
kissssss #4708 már le írtam hol találod, ott ahol aktiváltad a kódot is.
eventes hír -
Darun #4707 Igazából én erre a 10 győzelem, 25k sebzés, 40 killre gondoltam. Ezt hol látom? Mert sem a hivatalos oldalon nem látok semmi eventes hirt, sem a játékban nem mutat, a napi küldinek kivül mást. A kódot egyébként be tudtam váltani, de a WoT-ban ugye azt szoktam meg, hogy onnantól indul a prém, amikor beváltom a kódot. Szerencsére itt játékosbarátibb módon oldották meg, hiszen nem biztos hogy azonnal el akarnám lőne a prémet. Egyébként köszönöm a választ! :) -
kissssss #4706 én az E3 kódot steamgifts-en szereztem be.
Darun*
https://aw.my.com/us felmész a hivatalos oldalra bejelentkezel és utána rákattintasz az armored warfare logó felet lévő profilra(a felsö sarokban lévö nem jó) és utána legörgeted az oldalt.
ja és a 30 nap prémet akkor aktiválhatod amikor akarod ugyan úgy mint az egy naposat.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.06.18. 21:41:24 -
Darun #4705 A 30 nap prémet ugyanúgy beváltható boostnak adja mint a napi loginért járó 24 órást? Am ezt a küldit/izét hol irja? Mert a napi küldiket látom, de az eventeket nem. -
Angelus1991ster #4704
Köszönöm a gyors választ!
E3-as jegyizét megcsináltad? -
kissssss #4703 én kaptam egy és félmilliót az arany mellé, pve-ben sokkal könnyebb megcsinálni.
elég ha csak egy játékmódban csinálod meg, nem kell mindkettőben. -
Angelus1991ster #4702 PvE-n is megcsinálható? Vagy PvP is kell mindennképp ha további bónusz goldokat akarok?
10 PvE győzelem, 25k sebzés és40 kilőtt bot kell nem? Akkor 0,5 milka kredit és 200 gold üti a markomat?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.06.18. 21:13:31 -
kissssss #4701 már meg van az arany meg a credit, átváltottam pve-re és ott csináltam meg.
az a kill steal ami pvp-n megy omg... 4 barom azt várta hogy majd a másik adjon le lövést az ellenfélre csak azért hogy meglegyen az eventhez a kill, az nem számított hogy közbe meg őket is lövik... áhh :D