Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
awblog
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.05. 17:40:20
"Két dolgon nem érdemes mérgel?dni: amin tudsz, és amin nem tudsz változtatni!"

De iszonyúan be pöccentek az ellenségnél,behisztiztek hogy láthatatlan vagyok és kilövöm őket.Hackernek meg egyébnek elmondtak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

angelus1991ster.blogspot.hu
Árpádsávost na látod fix nem ragasztanék,max a kocsi alvázára.De inkább oda sem.
Trollkodást befejezve: milyen proli suttyó az aki ezt csinálja? Eszembe nem jutna RO-sokat, SK-sokat lőni ha egy térfélen vagyunk.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.04. 12:07:52
Amúgy ez erősebb irónia volt<#bee1>#bee1> #4600
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.04. 11:31:29
Á szerintem érdekük, hogy több accod legyen. WoT-nál pl. külön meghívásos rendszert csináltak ezért, bújtatott kiskapukkal.
Tier 3 ig szerintem tök gyorsan el lehet jutni. Jobb szeretem ha a nevemben benne van amiről felismerni hogy magyar vagyok 😊 Más játékokban is ezzel a névvel szoktam játszani.
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Ezért a névért kár volt újra kezdeni.<#wilting>#wilting>
Egy furcsa dologra figyeltem fel. Csináltam egy uj accountot, mert nem tetszett az elözöben a nevem. Azt csak probaként csináltam, Flimbo volt a nevem az új accountal már Apofiszhun. Az új accounttal belépve mindent ujra elöröl kellett kezdeni. Elötte a sárga dealertöl vettem tankokat, abban már volt tier 4 esem is. Az új accountra belépve azonnal tudtam volna vásárolni tier 3 as tankot. Csak nem volt rá pénzem de a lehetöség megvolt rá. Mintha emlékezne a kliensem egy két dologra az elözö accounton.
Aztán rájöttem azért mert az indito menüben, bal felsö sarokban van az options, abban alap esetben fullra van állitva a kapcsolatok száma és a feltöltési sebesség. Ekkor jöttem rá, ez egy olyan játék hogy a playerek egymástól töltik le a clienst. Mivel gyenge a feltöltési sebeségem nem birta a gépem. Ezt a kettöt szépen levettem minimumra és onnatol kezdve semmi gond. Azonnal lejött a teljes kliens, és tudok játszani tier 3 felett.
Ez valahol lejjebb le is van irva, csak már kifutott a listából.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2016.04.03. 10:20:34
Ez csak baromság amiket mondasz.
Kb akkor a baromság mint amikor az a hülye gyökér vesztes csata után videót csinált a csata jelentésről,amiben annyi látszott hogy ő egy vérbéna hülye,de szerinte össze esküvés áldozata,mert a Wg direkt belenyúl a játékba és akinek nincs prémje annak a tankja direkt mellé lő.<#nyes>#nyes>
Aztán kiderült hogy szegény játékos olyan vér hülye hogy a hülye méter is kiadkadt tőle.<#vigyor>#vigyor>
Szerinte akinek van prémje a tankja mindig talál,és mindig nyer,aki nem vett sosem annak meg direkt mellé megy.Jah és aki volt bétás azzal is kivételeznek.<#idiota>#idiota>
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.04.01. 15:45:09
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
És, azt a játékot jobban is ismerem mint ezt ugyebár...

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Mellesleg van pár bugos hely a játékban.

Az meg egy másik dolog, hogy olyan kicsi a játékoslétszám, hogy csatánként szoktam 5-10 olyannal találkozni akivel az előzőben is voltam.
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.03.28. 17:43:43
Valahogy meg lehet oldani hogy a játék nekem ne 1280x .. felbontásban fusson ? A beállitásokban nincsen ettöl kisebb. A gépem alaból 1024x768 on megy. Medium beállitással is gyenge 25-30 fps-em szok lenni. Játszani tudok,de szeretném kicsit feljebb tornázni az fps-t. A pingem is kb ekörül szok lenni. Pve ben elvagyok de arra tippelek pvp módban lehet kicsit gyengyusz lesz-e. Bár bevallom még bese léptem pvp módba. Esetleg valami cfg fájlban átlehet irni valamit ? Vagy valami trükkel lehet javitani ezeken ?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2016.03.28. 12:54:50