Armored Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToCsEk
egybe

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

a mostani panzerfest eventnek a győzelmeit egybeszámolja(pvp pve) vagy külön?

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Prince23
Jéé mit találtam a neten, van egy AW Base copy paste blogoldal is már AW témában:

awblog
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.05. 17:40:20

Ja Ariete 17000 dmg 89.000 credit prémiummal, boost ellőtt ez min 180.190000 credit volt, viszont a tűzért nem cseszték el.

"Két dolgon nem érdemes mérgel?dni: amin tudsz, és amin nem tudsz változtatni!"

A PvE még mindig nem a keresésre van, az a PvP. Kredit buffok ide vagy oda.
Úgy visszaállították a boostot, hogy most PVE-ben alig lehet keresni 😞

Próbáltam,de a fórumba hiába raktam be,nyomtalanul eltűnt.

De épp csak hozzáértem,mögé bújtam,és magába szívott,pattogtam végig mint egy örült.

Már mehet is a bug report a deveknek😊
Bakker,hozzá értem egy kocsihoz fedezék keresés közben és beleragadtam.

Hú srácok mentem egy jó kört.
De iszonyúan be pöccentek az ellenségnél,behisztiztek hogy láthatatlan vagyok és kilövöm őket.Hackernek meg egyébnek elmondtak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mi a szösz,kiderül hogy te is a szösz lovagja vagy?<#vigyor>

angelus1991ster.blogspot.hu

Jól elvagytok.<#vigyor>
Árpádsávost na látod fix nem ragasztanék,max a kocsi alvázára.De inkább oda sem.

Úgy bizony. Rák egye ki a szívedet.<#bdead>Nagy-Magyarország. Hagyjámán azzal. Atlantiszi-szíriuszi szittya ősmagyar csillagbirodalmi matricát kell feltenni az autóra.
Trollkodást befejezve: milyen proli suttyó az aki ezt csinálja? Eszembe nem jutna RO-sokat, SK-sokat lőni ha egy térfélen vagyunk.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.04. 12:07:52

Bezony, sőt, még árpádsávos nagy Magyarországot se ragasztok az autómra.

Rohadjak meg.
Még szerencse h a név változtatáshoz elég egy ticket-et irni a supportra. Ők megváltoztatni nem fogják, de megadják a lehetőséget, hogy a következő belépéskor új nevet válasz.
Milyen ez már. Holmi "félelemből" nem használni a HU/HUN végződést.
Amúgy ez erősebb irónia volt<#bee1> #4600

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.04. 11:31:29

Azért látom a frusztráltságért neked sem kell a szomszédba menni 😊

Bozgorozni szoktam ezeket az örök depressziós népfajúakat. Legszívesebben minden HUN végződésű csapattársat kilőnék a francba.

Én sosem teszem bele a nevembe a hun-t,nem szeretem ha tudják hogy magyar vagyok,sőt ha lehet úgy csinálok mintha nem is érteném mit vakerolnak.<#rolleyes>

Azért ezzel vigyázz, én anno direkt azért kértem névváltoztatást WoT-ban HUN-osról HUN nélkülisre, mert a román csapattársak például előszeretettel lövöldöztek hátba.
Miért kapna több accért büntetést, nincs sehol tiltva, hogy hány accod lehet.

Hamis Isten XD

Á szerintem érdekük, hogy több accod legyen. WoT-nál pl. külön meghívásos rendszert csináltak ezért, bújtatott kiskapukkal.

Remélem nem kapok büntit, az elsöt nem használom, csak a második accountot.
Tier 3 ig szerintem tök gyorsan el lehet jutni. Jobb szeretem ha a nevemben benne van amiről felismerni hogy magyar vagyok 😊 Más játékokban is ezzel a névvel szoktam játszani.

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Hát elképzelhető, hogy emlékszik az IP címre, és ezért " ment" el bizonyos dolgokat.
Lehet hogy emlékszik,de akkor több acc miatt kapsz büntit nem?
Ezért a névért kár volt újra kezdeni.<#wilting>

Bocsi a dupla kommentért de nem engedi elözöt szerkeszteni.
Egy furcsa dologra figyeltem fel. Csináltam egy uj accountot, mert nem tetszett az elözöben a nevem. Azt csak probaként csináltam, Flimbo volt a nevem az új accountal már Apofiszhun. Az új accounttal belépve mindent ujra elöröl kellett kezdeni. Elötte a sárga dealertöl vettem tankokat, abban már volt tier 4 esem is. Az új accountra belépve azonnal tudtam volna vásárolni tier 3 as tankot. Csak nem volt rá pénzem de a lehetöség megvolt rá. Mintha emlékezne a kliensem egy két dologra az elözö accounton.

Ezzel szivtam én is. Nem engedte használni a tier 3-t, amikor meg le akartam tölteni a hd clienst lefagyott a gépem, nem töltötte le.
Aztán rájöttem azért mert az indito menüben, bal felsö sarokban van az options, abban alap esetben fullra van állitva a kapcsolatok száma és a feltöltési sebesség. Ekkor jöttem rá, ez egy olyan játék hogy a playerek egymástól töltik le a clienst. Mivel gyenge a feltöltési sebeségem nem birta a gépem. Ezt a kettöt szépen levettem minimumra és onnatol kezdve semmi gond. Azonnal lejött a teljes kliens, és tudok játszani tier 3 felett.
Ez valahol lejjebb le is van irva, csak már kifutott a listából.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2016.04.03. 10:20:34

Úgy emlékszem régebben azt mondták a fejlesztők,hogy aki első helyen van meccs végén az még valami plusz jutalmat kap.Sajnos úgy tűnik elfelejették...
Nem,nincs semmi korlátozás,de csak tier 3-ig játszhatsz amíg a teljes játékot le nem szeded.

Mert nem is tudsz.
Ez csak baromság amiket mondasz.
Kb akkor a baromság mint amikor az a hülye gyökér vesztes csata után videót csinált a csata jelentésről,amiben annyi látszott hogy ő egy vérbéna hülye,de szerinte össze esküvés áldozata,mert a Wg direkt belenyúl a játékba és akinek nincs prémje annak a tankja direkt mellé lő.<#nyes>
Aztán kiderült hogy szegény játékos olyan vér hülye hogy a hülye méter is kiadkadt tőle.<#vigyor>
Szerinte akinek van prémje a tankja mindig talál,és mindig nyer,aki nem vett sosem annak meg direkt mellé megy.Jah és aki volt bétás azzal is kivételeznek.<#idiota>

Srácok, most, ha én nem fizetek egy centet se akkor le vagyok korlátozva ?😞 azt írta az első indításnál, hogy tier 3 után már nem mehetek...

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

<#eplus2> Így már lehet haladni.
Aha. Sejtettem.
Nem fogok linkelgetni és azzal súlyosbítani az amúgy is rossz helyzetet.

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Bővebben?
Fizetős warpack? Egyesével le lehet tölteni az elemeit ingyenesen. <#nyes> És még olyanokat is amik abban nincsennek benne. De ezt hagyjatjuk is, mert a WG hibája, hogy évek alatt nem gyomlálta ezt ki. Azaz nem is akarja, pedig csak a moddolhatóságot kellene megszüntetnie és majdnem az összes eltünne tőle.
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.04.01. 15:45:09

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

És ezt mire alapozod? A fizetős Warpackon kívül más csalás nincs, max olyan, egyesek által csalásnak minősített modok, akik mindenki számára elérhetőek.
Csak arra a cheatek arzenálja van ami ellen nem is fognak tenni! ÉS persze minden WG játékkal ez a helyzet.

Hát sajnos nekem is arra a keserű elhatározásra kellett jutnom, hogy ha játszani akarnék egy sima egyszerű arcade tankos játékkal, akkor nekem is a WOT lenne a nyerő az AW-val szemben, mert sajna akármennyire is nyomorék a WG abban a játékban van kb. 30 fps-em itt meg csak 20-22 jó esetben.
És, azt a játékot jobban is ismerem mint ezt ugyebár...
Nono,a WoT-ban most több van mint rég.<#whatever>

Valaki aki ért kicsit a programozáshoz megpróbálja elmondani, hogy miként tud 2 fejlesztő csapat is belefutni a "ghost shell/ammo" dologba? Egyre többször tapasztalom PvE-ben is. Ugyan ez volt WoT-ban is amig játszottam, aztán ott sok idő elteltével elismerték a dolgot.

zozyk
Jaja,volt hogy én is fennakadtam egy rönk tetején. <#nevetes2>

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

én azt utálom a legjobban ha valamilyen scout járgánnyal fennakadok egy sziklán és az istenért se tudok levergődni róla... töbnyire bmp vagy bmd-kel szokott előfordulni.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Most hogy lett pénzem felszereltem a tankokat eléggé használható lett 😊

Mellesleg van pár bugos hely a játékban.

Én ma 4 hónap után először mentem be PvP-be. Korábban semmi bajom nem volt, de most 30 fps-es ugrándozások vannak, valamint egy csata alatt 3x nyomja a critical crash-t a játék. Igazán jó munkát végeztek, azaz jól elkúrták a játékot! <#bdead>

Az meg egy másik dolog, hogy olyan kicsi a játékoslétszám, hogy csatánként szoktam 5-10 olyannal találkozni akivel az előzőben is voltam.
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.03.28. 17:43:43

Mázlista, nekem minden low-on van és alig van 20-25 fps-em...
Szerintem a játék nem támogatja az 1280x1024-nél kisebb, 4:3-as felbontásokat, manapság ez már nem annyira meglepő. Viszont próbáld meg, hogy leveszed az Object Detail beállítást low-ra, és nézd meg, dob-e az FPS-en.
Sziasztok.
Valahogy meg lehet oldani hogy a játék nekem ne 1280x .. felbontásban fusson ? A beállitásokban nincsen ettöl kisebb. A gépem alaból 1024x768 on megy. Medium beállitással is gyenge 25-30 fps-em szok lenni. Játszani tudok,de szeretném kicsit feljebb tornázni az fps-t. A pingem is kb ekörül szok lenni. Pve ben elvagyok de arra tippelek pvp módban lehet kicsit gyengyusz lesz-e. Bár bevallom még bese léptem pvp módba. Esetleg valami cfg fájlban átlehet irni valamit ? Vagy valami trükkel lehet javitani ezeken ?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2016.03.28. 12:54:50