Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hivatalosan ez nem egyenértékű a játék megszűnésével. Elképzelhető, hogy szerez egy másik fejlesztőt a játék alá a Mail.ru, vagy akár továbbviszi a saját fejlesztésében (nekik is vannak belsős fejlesztőik, csak nyilván nem annyira profik, mint az obsidianosok). Mindazonáltal a játékosbázis már eddig is a béka segge alatt volt, kétlem, hogy az AW komoly pénzt hozott volna a konyhára, az Obsidian kiugrásának hírét hallva pedig még többen engedték el a játékot. Ráadásul mivel a gondok eddig se a fejlesztő, hanem a kiadó szintjén voltak, egy új fejlesztő se tudná megmenteni a helyzetet. Ergo nagyon valószínű, hogy ez volt az utolsó koporsószeg az AW koporsójában.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.02.14. 16:18:44
még a fizikával egyetértenék, volt mikor a szu152-vel felborultam mikor át akartam hajtani egy fakerítésen, de hogy a mozgással és legfőképpen a tankok lemodellezésével mi bajod van azt nem értem, ezt kifejthetnéd bővebben.
"Az meg hogy file-ok megpiszkálásával át tudsz lőni a falon"
nem kell piszkálni semmit se, elég ha leviszed a grafikát ULQ-ra és a bokrok fák dombok sziklák eltűnnek.
már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo
de.. sajnos már van, pl kurszk pályán még kimaxolt látótávolság skillel is csak nehezen szpotolódik fel az ellenfél olyan 800m és 1km környékén, a könnyű tankok pedig romulán lopakodó technológiát használnak.
"nincs visszapattanás a pálya széléről."
viszont van RNG mikor lőszerrekeszt lösz az ellenfélen, mióta ezt a RNG szart lenyúlták a hulladék WoT-ból azóta már csak az ellenfél tankjában ülő emberekre szabad vadászni.
már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo
Realisztikus sebzés nincs a WT-ben.WT-ben a tankok mozgása fizikája megjelenése elég szar.WT-ben ami nagyon szép az a környezet,ha lehetne benne pecázni meg raknának bele állatokat is akkor játszanék vele sokkal többet.<#hehe>#hehe>
Viszont a tankok szarok,kb bármitől felborulhatnak,mozgásuk irtózatos.Régóta fent van a WT de kb jó ha havonta egyszer kétszer előveszem,aztán 1-2 csata után el is megy tőle a kedvem,tankos játéknak van hirdetve,de semmi tankos élményt nem kapsz,arról nem is beszélve hogy a játékban olyan hogy balance nem létezik.Ruszki tankok op szarok,a többi meg ótvar szar.Az meg hogy file-ok megpiszkálásával át tudsz lőni a falon,átlátsz a falon dombon szerintem ciki.Vér profi munkát végeztek vele,a textúrák szarok.
Viszont a fák és virágok high beállítás mellett szépek,csak ne nézz le földre vagy sziklák mögé mert meglátod a textúra hibákat és illúzióromboló.
"Én mindenesetre maradok és megvárom mit nyújt az új fejlesztő csapat. Az Obsidian meg remélem valami hozzájuk méltóbb projektbe kezd."
Bocsánat, de egy kicsit (vagy nagyon) lemaradtam. Akkor most csak fejlesztőt vált a játék? Mert én úgy értelmeztem, hogy maga a játék szűnik meg.
Engem nem a PVE hanem a PVP része érdekelne,de amikor félóráig nem talál elég játékost rá elég ciki.
War thunder tankos része egy rakás szar,azt WoT-hoz hasonlítani kár,vagy ehhez.Eventen drasztikusan megnő a játékos létszám,jah 30 helyett van vagy 50.Játszom én is a játékkal a leges leg eleje óta.Tudom hogy PVP-re minden szökő évben lehet menni,mert nincs játékos,PVE-re könnyű menni 5 játékos kel hozzá,annyi még talán lézeng a szerveren.
WT tankos része egy rakás szar,az minden csak nem jó,egy elcseszett WoT klón,szánalmas fizikával és grafikával.
WoT-ban szívesen költök prém tankra,van is pár,most vettem egy újat,de war thunderben akkor sem vennék ha 99%-os akció lenne,az a játék olyan gáz.Amíg WoT-ban élvezet harckocsival robogni addig a WT-ben max röhögőgörcsöt kapok a tank mozgásától.
War thunderben egy jó van,van benne légelhárító,és lehet benne repülőkre lövöldözni,na meg van benne gyári wallhack.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.14. 07:09:15
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Egy kis emlék.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
GO=Global Operation
Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.01.17. 14:57:03
Egyébként mi az a GO? 😄
KB fél éve játszottam vele utoljára, de akkor is kevés volt a játékos nagyobb szinteken sokat kellett várni.
A wotban most van vagy 200 000 játékos. 😄
angelus1991ster.blogspot.hu
Most néztem vissza megint. Ez igaz? A gyengeelméjű fejlesztők végre elismerték, hogy ebben a formában az artik értelmetlenek ide? Lehet meg is nézem, hogy megvan e még az accountom. Ezt látni kell! 😄 Bár nem hiszem, hogy ez meg tudja menteni a játékot, ahhoz túl későn jött ez már...
Mentségnek még talán fel lehetne hozni, hogy tudtommal ez béta (hiszen pl a T10 is csak pár hónapja került be) és már küszöbön a 2.0-s balansz, amiben pl kiveszik az artykat. Az arty ficsör ráadásul sztem érdekesebbé tette a játékot mint a WoT-ban, mert bár én ott is imádok kántörartyzni, itt ugye lövés után automatice spottolódsz, tök jól el lehet lövöldözni igy az artykkal egymásra.
Ami magát a csatát illeti, PvP-ben én i tapasztaltam ezt a 15-0/1-es jelenséget, de ilyen elég gyakran van a WG-s játékokban is. Az eventek alkalmával egyébként mindig sokan vannak, vagyis ezzel lehetne ösztönözni az embereket. Nem értem hogy ezt miért nem veszi észre az Obsidian. A WG-s játékoknál is tapasztalható, hogy eventek alkalmával illetve új nemzetnél/hajóosztálynál megugrik a játékos létszám. Itt meg fél évente van egy event, aztán csókolom. A PvP-s bohóckodást egyébként nagyon szépen kiküszöbölték a PvE résszel, ez még most is megy (kevesebbet kell rá várni mint egy PvP meccsre), talán inkább erre kéne rágyúrni. Főleg mivel a WT:GF-ben is csak fizetős tankos kampány van, tehát lényegében az AW azoknak lehetne alternativa, akiknek elegük van a fullkretén csapatokból meg a balanszolhatatlan MM-ből.
Jah és még egy gondolat az artykról! Oké hogy azt is átvették, de azért azt a pofátlanságot, hogy PvE-ben automatice ők az elsők a meccs végén, az már viszont pofátlanság. Oké hogy esetlenek meg minden, de azért az milyen már, hogy 2000 alatti sebzéssel megelőzi pontban azt a tankot, akinek 10+ spotja van, 10k körüli sebzés, meg 5k assist! Csak azért mert ő arty! És most nem arról beszélek, amikor egy arytval kellett volna lehoznom a mecset 10 bot ellen...
Egyébként ha lenne játékos létszám, akkor talán még működőképes is lehetne ez a PvE, mert a múlt héten volt egy csatám, amiben nem volt a csapatban MBT (bedaráltak minket a botok) a másikban meg 5 MBT ment a botok ellen (érdekes mód ezt meg simán lehoztuk, senki nem halt meg).
Intel Pentium CPU G3420 @ 3.20GHz
RAM: 4GB
NVIDIA GeForce GT 440 1 GB or equivalent
WoT:
Intel Core i5-3330
2 GB for Windows 2000/XP, 3 GB for Windows Vista / 7
GeForce GTX 660 (2G😎 / Radeon HD 7850 2GB, DirectX 9.0c
Az ajánlott specifikáció a 2 játékhoz. Egyáltalán nem egetverő a különbség. Ez abban is megmutatkozott, hogy amikor indult az aw, akkor még elég sokan játszottak vele. Szóval elég valószínűtlen, hogy az emberek downgrade-elték a gépüket és emiatt hagyták abba.
Az armored warfare egy meglehetősen identitászavaros játék volt. A tervezők nem értették meg, hogy a fanatikus wot rajongók nem fogják otthagyni a sok ezer órás accountjukat, akik meg csak elgurulnak néha pár kört, őket meg benntartják a haverjaik. Az igazi célközönség a wotból kiábrándult játékosok lehettek volna de őket meg elmarták azzal, hogy egy az egyben lemásolták az ős játék minden szabályrendszerét. Szóval amit utáltak, azt itt is gyorsan megutálták. Ehhez, hozzájön még a fejlesztők lekezelő hozzáállása.
Ld: artik esete. "~Tudjuk, hogy utáljátok őket, de mi azért betesszük, mert mi pontosan tudjuk, hogy mi volt a baj velük. Igen, jobban, mint ti!"
És lőn 100%-os pontosság, masszív modulsérülésekkel, sebzéssel stb. A spotting system is ua volt mint a wot-é, csak a hibák mégjobban eltúlozva, ami azt eredményezte, hogy a csatáim 90% 15-1-es vagy 15-0 győzelem vagy defeat volt. Persze erre is az volt a válasz, hogy mi ezt is jobban tudjuk. és még hosszan lehetne sorolni mennyi minden siklott még félre az agyatlan másolás miatt.
Az önálló döntéseik pedig...ejj. A késletetett lövés és a ne engedjünk one-shotolni senkit feature-k, minden normális játékban azonnal javítandó kritikus bugokként jelentek volna meg, de itt feature-k voltak! (hogy a high tier mbt vonalat, ne is említsem, igazi élmény volt; a normalizált rng is olyan hektikus volt, mint a ami a wot legvadabb időszakaiban sem volt) Szépen mutatta, hogy fogalmuk sem volt mi tesz működőképessé egy kompetitiív tankos játékot.
Bele volt kódolva az egész játékba a bukás. Ezért nem is lepett, meg hogy elnéptelenedtek a szerverek, bár azt hittem azért tovább ki fog tartani.
Sajnálom, hogy kihalóban van az AW. Többet érdemelne.
-végig kellett várni a csata végét
-mivel mindenkit kilőttek a T-72 meg gyakorlatilag afk volt, nem kaptunk xp-t
-mivel segg hülye volt az egész csapat, buktuk az összes feladatot a védésen kivül.
-T5-ös tankkal mentem, a 2 T6-os végzett az utolsó két helyen.
A poén egyébként hogy a T-72 úgy zuhant le, hogy folyamatosan láncolódott. Megjavitotta, erre megint leesett a lánca. És ezt igy kb 3 percen keresztül.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
PvE-t nem fognak betenni, szerintem ezt már többször kérdezték tőlük. Az Obsidian viszont elgondolkodhatna azon, hogy miért van az, hogy jobb a játékuk, még is alig van fix játékos bázis. Ellenben a WG-nél...
Az AW-ben az okozott és kapott sebzésszám mérőt bárhova teheted, WoT-ban azonban csak móddal teheted bárhová. WoT 9.16-osában pont ezt felejtették ki.
PvE módot is átvehetné már a Wg, a megfelelő keretek közt.
Csak a WT-ben van gyárilag wallhack.
Mondjuk a kihivás részével azért nem értek egyet (ezt nem tudom ki irta) mert pl T5-ös tankot hard PvE-ben simán bedob 8-as tankok közé. Persze ha az összes pályán fejből vágod hogy mikor, hová és milyen tank spawnol, akkor nem lehet gond, de nem egy olyan med meccset is láttam már, ahol a botok megették a csapatot. Mondjuk itt is vannak érdekességek, pl. a bokorban elbújó LT-met valaki úgy meglőtte, hogy nem spottolódott fel, vagy a bázis úgy foglalták a botok, hogy kb 320 méterre voltak, én 400 méterig látok és mozogtak, még sem spottolódtak fel. Vagy amikor a botok osztják nekem a focus-t, a csapattársak mellett meg úgy elmennek, mintha nem is lenne ott egy tank, aki épp az oldalukat sorozza.
A bázis fejlesztést végleg kivették? Mondjuk ez sem volt szép húzás tőlük. Cserébe még nem próbáltam ki a GO-t.
A Wg úgyis megérdemelne több szivatást. Úgysincs azoknak lelkük.