Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
Darun #4892 Megmondom nektek, én minden ágat nagyjából együtt húztam, bár a T szériával kicsit előbbre jártam/járok. És nem azért mert olyan hű de op (nekem az a tapasztalatom hogy a Leo 2 jobb) de...
-Nemrég vettem meg a Palmaria-t. Amig az alap arty-kkal PvE-ben szinte folyamatosan első voltam, függetlenül attól hogy mennyit sebeztem, ez a hulladék még arra is képtelen, hogy egy teljes sorozat után levegye a láncot egy MBT-ről. Röhej! Ráadásul az összes fejleszthető HERA lőszer szarabb mint az alap HE. Mondjuk nem mintha annyira szeretnék artyzni, sztem azokkal van a legkevesebb csatám.
-"magas" tierbe csak kb 2-3 hónapja jutottam el, amikor megvettem a 7-es Merkava-t meg kifejlesztettem a T80-t. Szóval T10-es tapasztalataim nincsenek és úgy tűnik már nem is lesznek.
-Ez a rakétázás is érdekes dolog, mert pl a Swingfire-t baromira utáltam, a +200 penes rakéta olyan helyekről pattant le, amit más tankkal HEAT-el átlőttem. Egyébként valamennyit a füstgránát is véd ellene, mivel uigye a rakéták közvetlen irányzással működnek, meg azért van pár tank már ebben a tierben is, amire lehet rakni reaktiv páncélt.
-ami meg a light-olást illeti, ilyen van a WoT-ban is, igaz hogy a játék lehetőségei miatt elsősorban csapat csatában, de volt már hogy a tier 6-os heavy csapatunkat leradirozta egy full light, amcsi táras light brigád. Az más kérdés hogy azért azokkal a tankokkal bátran is kell játszani, szóval nem nooboknak való.
-a spottolási rendszer pont olyan szar itt is, mint a WoT-ban. Az egyik PvE csatában jött velem szembe valami AFV és 30 milisel lőtt rám, és nem spottolódott fel. Nyilt terepen, mozgás és lövés közben. Az hogy? 200 méteren vettem észre. Ne mondja már nekem senki, hogy egy mozgó és tüzelő AFV-t a fullos parancsnok (látótávra fejlesztve) a kb 400 méteres sight range-el 200 méterről vesz észre? De ugyan ez van a WoT-ban is. Amikor öcsém is megszerezte a Ferdi-t, mentünk pár kör gyakorlót csak úgy poénból. A Ferdinek baromi szar a camo-ja, még az esetek többségében ilyen 100-200 m-ről spottoltuk egymást, sokszor úgy hogy fedezetlenül mozogtunk. A rekord az volt, mikor Prohorovkán a halálúton menve csak az autospot dobott fel minket egymásnak. Az mi már?
-balansz mondjuk a WoT-ban sincsen, de már alacsony szinten se. Milyen balansz az, ami az egyik csapatba berak 4 top tier heavy-t, am másikba meg 1 legkisebb szintűt és cserébe kaptok pár top tier medet. Amiből azért az ellenfélnek is van. Vagy az egyik csapatban top tier arty, a másikban két egy szinttel kisebb. És ez csak egyetlen példa, sorolhatnék még ilyeneket napestig.
-azért a játékosok többsége a WoT-ban is egyedül nyomja, bár már jó ideje nem játszottam, azért 2-3 szakasznál több nem nagyon szokott lenni, de sok olyan csata van ahol egyáltalán nincs is szakasz. De abban iagazat adok, hogy a WoT-ban alapból bárki szakaszozhatott, ha jól tudom itt meg úgy kezdődik a csapatozás, hogy kiperkálsz 4 millát, hogy csinálhass szakaszt. Ha jól értettem.