5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
kissssss #4824 na kipróbáltam a js-7 tankot is, igen csak jó vele játszani :D főleg akkor ha top tiernek pakol be na akkor lehet darálni és lőni ami a csövön kifér, az egyetlen hátránya az a nem létező csőlehajlás ez konkrétan az őrületbe kerget... a siralmasan hosszú célzási időt a lomha gyorsulást és a lassú toronyforgatást ezt mind el tudom fogadni.
ez a halloweeni garázs jól néz ki + ha sokáig afk vagy akkor elkezd fura dolgokat művelni a garázs :D -
Angelus1991ster #4823 T-55AM, PSZH verziók bekerülhetnek vajon egyszer az AW-ba?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.10.28. 17:17:04 -
Darun #4822 Akkor nem szóltam. Credtiért még esetleg megvenném, bár ha tankonként kell feltenni az azért kicsit húzós. Mert ha már játszok, akkor nem csak 1-2 tankkal tolom.
Most léptem fel fészre és... A cseheknek a függetlenségük napjára akció és cseh tankok? Nekünk volt bármi augusztus 20.-ra? Vagy most 56-ra, állitólag kisorsoltak egy tankot, bár erről is csak ennyi volt a hir, hogy ki kapta, arról esetleg tud valaki?
Ami meg a garázst illeti, jól néz ki, hogy gyakorlatilag fel lehet fogni egy WoT garázs koppintásnak is. -
aru #4821 Megint leírom. A magyar eventeken aktívan résztvevő 25-100 magyar miatt a kisujjukat sem fogják megmozdítani! Ha valóban van az állításod szerinti 10k magyar játékos akkor hol volak?
A magyar zászló 30 napra 150k kredit ami max 2 t10 PvE csata. Nem egy összeg. Ma kerültek be új zászlók a patch note-ban láttam, de meg nem mondom melyikek.
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.10.27. 22:13:07 -
Angelus1991ster #4820 A ma használatos magyar trikolór bennt van az AW-ben. 500 Gold kicsengetése után bármelyik tankra fel lehet tenni, ha jól tudom. Korrektek , WoT-ban is bennt van. De mindkettőnél elég ratyi az, hogy nem lehet nagyobbat beletenni. Ha rajtam múlna a világ összes országának zászlaját betenném (kivéve az önkényuralmiakét).
A magyar (és más nép:román, lengyel, szlovák, bulgár ... stb.) harckocsi felségjelzések viszont nincsenek bennt a WoT-ban. Az AW-tól még nem várnám el, mert csak 1 évesek. De az "elődtől"/"nagytestvérétől" igen.
-
Darun #4819 Én azért kiváncsi lennék, ki kapta azt a T-64 vagy milyen tankot, mert arról sehol nem szólt a fáma. Mellesleg... ha jól rémlik, pl St. Patrik napján járt valami biz-basz jelvény a tankokra. Azért egy magyar zászlót betenni talán nem verte volna hatalmas költségekbe a fejlesztőket. Mellesleg ha jól tudom, a játékot fejlesztő Obsidian nem igazán orosz fejlesztő csapat, sőt még csak nem is Eurázsiai. -
Angelus1991ster #4818 Végig olvastad egyáltalán amit írtam? Igaz OFF, de akkor is.
Az AW esetében helytálló a kevés magyar nemzetiségű játékos, de az igényesség még nem vesz el semmit a fejlesztésből.
A WoT-al meg minimum 10 ezer magyar nemzetiségű játékos játszik, ha ennyien játszunk, akkor az hogyne volna a szent piacra hatást gyakorló erő.
A Toldi és Turán is bekerült (úgy ahogy, keserédes végeredménnyel). Pedig előbbi ingyen volt sajnos.
Meg a piac, a piac.
A WoT-nak nincsen jelenleg erős konkurenciája, csak pár lidérce (AW, WT, GWT). Monopolhelyzetben vannak. -
aru #4817 Arra a 25-100 magyar játékosra akik hajlandóak aktivizálni magukat egy-egy magyar eventnél nem áldoznak erőforrásokat, és nem képez piacot! Ez van! -
Angelus1991ster #4816 És alig lett volna költsége :D
Textúrázón és modellezőn kívűl (egy műszak alatt megrajzolható tank textúra és a és pár kiegészítő elem :lyukas zászló. megszerzett fegyverek, zsákok,, még talán pár programozót kellett volna belevonni. Nem lett volna az egésznek az ára 1000 euró, ami egy sima WoT-ba eddig bekerülő tank költségének a tizede-százada. -
Zoli105 #4815 Ez biza jó ötlet lett volna :D De tényleg a Gaijin meg a Wargameing semmi , AW pedig legalább tett valamit ! szóval van különbség :) -
Angelus1991ster #4814 Ja azon énis felfigyeltem a facebook-os AW oldalon. Korrekt csávók, pedig ezek is oroszok, ha jól tudom.
Korrektek , nem mint a hitványgamingosok.
Viszont én az efféle harckocsival vívott szabadságharcok évfordulójakor egy egyedi festéssel, matricákkal, esetleg medálokkal (ha az illető akarja , egy Agree gombbal elfogadja, ha a játékos nemzetiségét nem sérti) telerakott eventet írattam volna ki.
A WoT esetében egy 4000-4500 FT-os vagy 3750 ingame Gold-os "Forradalmi T-34-85" t6-os prémium közepes tank, német, szovjet vagy magyar minor ágra lett volna a megfelelő.
-
ikarus44 #4813 Emlékszem, pont egy éve (kb. akkortájt játszottam utoljára a játékkal) volt egy olyan csatám amikor valamelyik enemy player elkezdte éltetni az ő orosz honát, akkor meg beírtam a chatbe, hogy köszönjük '56-ot. Nem is szólt többet a meccs alatt...
(#2023) -
Darun #4812 És az Obsidian a játék hivatalos fészbúk oldalán megemlékezett az 56-os forradalomról egy event erejéig! Azért ilyenkor jól esik, hogy gondolnak ránk magyarokra is! -
aru #4811 Hát nem nyert. húszad annyi csatám volt artyval, mint a többi osztállyal. De azóta nem léptem oda be mióta rátaláltam a csíter modokra, fölpakoltam vagy 15-öt magamnak és egy zsír új profilba (zöld helyett) kék eredményt értem el nekik köszönhetően. Itt szerencsére nincs ilyen és maradtam zöld szinten. :)
WoT-ba még ennyi idő után is össze tudnám válogatni ugyan azokat a csíter modokat és ennek sesem lesz vége a WG játékokban. Pont ugyan ezért hagytam abba a WoWs-et is. Unalmasak a csíterek. :)
WoT-ban a kedvencem a régi Chaffee volt. Baromi jó, jó álcaértékkel, dinamikusan használható, menet közben baromi pontos tank volt. Meg is lett vele az 5 arty-s medál. :)
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.10.20. 23:14:25 -
Darun #4810 Nekem spec tetszik a dinamikus környezet. Tény hogy mielőtt oda is bevezették az rng-t, ezerszer jobb volt, annak ellenére is hogy akkor sem voltam valami nagy ász, de sokkal jobban bele tudom magam élni, mint a WoT-ba. És ott egy killnek kb annyira tudok örülni, mint a WoT-ban egy Tank Ásznak. Mondjuk az MM-et szerintem az AW is a WoT-ból kölcsönözte, mert ez a T1-3 pvp azért elég horror (M113 vs Type 59? WTF?) Meg itt is előszeretettel rakja be a zsir új tankot egyel magasabb tierbe. Az oroszok mondjuk tényleg op-k, kivétel ha mi megyünk vele, bár néha még akkor is. (soha nem fogom elfelejteni, mikor kb 500m-ről, szemből egy hiteltem egy KV-1-et T-50-el) Az viszont hogy nincs benne fizika, erős túlzás. Nyilván árkádban eléggé lebutitott, de RB-ben meg SB-ben azért már valóban nevezhető realisztikusnak.
Az AW-nak sajnos nem költöttek eleget a reklámjára, szerintem ezért ilyen kicsi a játékos bázis. Bár ha megnézed az eventeket, olyankor azért elég sokan fel szoktak tűnni. De valahogy tényleg jobban kéne motiválni a tagokat a játékra. Ez az új csatamód érdekesnek igérkezik, remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket. -
Plata #4809 Hát WT GF egy rakás szar.Tény hogy a virágok és a bokrok meg fák szépek benne.De a játék maga ótvar szar.
P2W az egész.Balance nincs benne.
Ruszki tank op többi röhej kategória.
Másik meg hogy a játékban nulla fizika van,ha eléggé megbuherálod a beállításokat akkor át látsz falakon dombon és még keresztül is lőhetsz rajtuk.
AW jobb de kevés a játékos. -
Darun #4808 Átmegyünk flémetopicba? :O
Plata: de még milyen játékosok!? Szegény édesapám a mai napig is tolja a WoT-ot és bár nem fiatal már ő sem, a játék nem kevés újabb ősz hajszálat eredmény nála is, a mai napig. Több mint 10k csatával a hátam mögött talán én is elmondhatom, hogy ismerem már a dörgést, wn8 alapján közepes játékos vagyok (1000 felett van az értékelésem) és figyelembe véve a többi hasonló játékot is (AW, WT:GF) elég pechesnek érzem magam. Mivel az AW-vel sem játszom még csak heti szinten sem, igy nem mondhatnám hogy belefáradtam a botok elleni farmolásba. Jó, persze van hogy itt is szopóágra kerülök és még a botok is elintéznek minket, de ez elég ritka eset. (legutóbb artyval maradtam egyedül és nekem kellett volna lehoznom a meccset, azért igy is csúnya dolgokat műveltem, de persze mint emlitettem, csak közepes játékos vagyok, ilyen szuperhiróságokra én se vagyok képes) Kevésbé érzem frusztrálónak mint a WoT-ot és kevésbé érzem azt is, hogy csak a pénzemre mennének. Mondjuk pvp-ben nagyon gyér vagyok, de azt is tegyük hozzá hogy WoT-ban nincs olyan hogy a T1 tank nem tudja kilőni a T2-t (lásd M113 vs M48)... főleg mióta kivették a T18-t, bár én azt is kiszedtem, ha úgy adódott. Meg hát pvp-be még nincs is sok tapasztalatom, a WoT-ban is noobként kezdtem, mindenki elindul valahonnan. -
Plata #4807 Engem mod nélkül is le hackereztek meg cheatereztek.
De sosem zavart,sőt élveztem mert jó kedvem lett tőle.
De vége mert kikapcsolták közös csetet. -
aru #4805 WoT-ban azért vannak még játékosok, mert nem jutottak el arra a tudatszintre, hogy megtalálják a zsáknyi ingyenes cheat modot. Pedig tele van velük a net, és a top klánok is használják még a kazna is, CW-n is! A többi játékos meg azt sem tudja, hogy mi az a mod...
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.10.20. 14:01:11 -
Zoli105 #4804 értem köszönöm :) -
Plata #4803 Azt se felejtsd el hogy WoT-ban vannak játékosok is,nem kell 10 percet várni hogy összejöjjön 1 csatára elég ember. -
yossarianHUN #4802 Természetesen. -
Zoli105 #4801 Azt szeretném kérdezni tőletek hogy Win 10 alatt fut e az Armored Warfare ? -
robogo81 #4800 ITT! :) -
Darun #4799 Az IS-7-t én is megkaptam, a platinum crate-ket viszont nem :(
Azért a WoT-nál még igy is fényévekkel jobb. Szebb a környezet, van PvE mód, ingyen kapsz prémiumot és aranyat, nincs gold lőszer, nem kell garázshelyet venned aranyér... szóval nem érzem azt hogy ptw játék lenne. Nekem egyébként bőven megfelel a PvE, mivel low is vagyok, meg akad elég játék még, amiben a retard csapattársak és pro ellenfelek miatt kell izgulni. -
kissssss #4798 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Angelus1991ster #4797 Ugráló néger pankrátoros gif hol van? :D -
kissssss #4796 jól van elhisszük neked... bye. -
Angelus1991ster #4794 Sajnálom őket. Kellett volna egy olyan játék ami végre megijeszti a szarrágó wg-seket. Ahelyett azok még seggfejebbek lettek (lásd. a tierlimit meg nem adását az új prémium tankoknál).
Ez az AW a WoT folytatásnak jó, aki szereti a modern érás tankokat.
Így hogy megvan itt az IS7, ott már fölösleges kifejlesztenem. -
aru #4793 Pedig abban biztosan jobb, hogy nincsen zsáknyi ingyenes vagy fizetős csíter mod hozzá. :) A WoT biza már csak attól él!
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.10.17. 21:59:17 -
yossarianHUN #4791 Troll. -
Zoli105 #4790 még nem szűnt meg :D de miért is lenne hulladék ? vannak hibái az tény , de nem kapok akkora agyérgörcsöt mint a wottól XD :D
pedig mindenkinek kiosztották :O -
#4789 Már nálam is a garázsban, most néztem (4 óra körül még nem volt). -
kissssss #4788 délután én is beléptem de nekem nem adta még meg -
Darun #4786 Én kb egy órája néztem meg és semmi. Talán majd holnap. -
Zoli105 #4785 Végre megjött :D
-
Darun #4784 A platina ládákat se osztották még ki, pedig minden nap belogoltam. Az event is véget ért, mert éjfél után akartam menni pár kört hogy leszorzózzak, de már csak 2* szorzó volt (az hogy milyen hülye találta ki hogy szombaton érjen véget az event inkább ne firtassuk), szóval engem is érdekelne a dolog. -
kissssss #4783 fórumot olvasva elvileg ezt az eventet a my.com szervezte, és talán ők fogják szétosztani a prém tankot is? én legalábbis valami ilyesmit olvastam ki a sok hsz-böl. -
Angelus1991ster #4782 Véget ért az event, a Profile résznél már nincs is ott, hogy IS-7 Completed.
Nem értem, egyenként adják az IS-7-et? -
kissssss #4781 vagy holnap... ahogy éppen véget ér az event amerikában....