Armored Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És hol van az XM1 FSED?
ToCsEk
ezek jönnek:

M60 2000 (T7)
XM1 FSED (T7)
Chall 1 FALC (T8)
AMX 10RCR (T8)

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

De a legutóbbi Q&A-ban ezt is belengették. Nem tudom mi ez, de láthatólag Chally I alváz, és valami unmanned torony. Valószínűleg mindkettő prémium lesz.
Finom! 😊

angelus1991ster.blogspot.hu

Hát ez meg milyen állat? Abrams torony M60 testen?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen, azóta már megnéztem én is, sőt! Az első két hét már kész is van. És tök jó hogy hétvégére még +100% repus event is van.

Teljes mértékben nem is tudom egyelőre megérteni azokat, akik a játék miatt sirnak. Igaz hogy magas tierben nem játszok és nem is szándékozom, alacsonyban viszont jól el lehet lenni. A PvE miatt kevesebbet idegeskedik az ember a MM miatt, kevesebb a retardált és a játéknak is kevésbé van lehúzás szaga mint a WG-s játékoknak.
"Event days start on Saturday at 00:01 (CEST for EU server, PDT for NA server) and end on Monday that follows the respective Hot Weekend at 09:00 (CEST for EU server, PDT for NA server)"

- Ezek szerint szombat első percétől hétfő 9 óráig lehet teljesíteni a missziót.

Ez egy példa volt. Ma egy tizes MBT balra célozva küszködött egy Sphinx-el. Felbukkantam mögötte, hogy meglövöm, abban a pillanatban lekapta fél életemet, még időm sem volt lenyomni a "tűzgombot". Na, ilyen is csak a Star Wars-ban van.
Azért a hirekben kiirhatnák hogy event. Am mi ez az epic lag a játékban? Nem birja el a szerver azt a kb 100 játékost akik tolják a küldit? 😮
Lassan a goldokból összejöhet egy Merkava IIB-re 😊

hmm most beléptem a játékba de ugyan úgy csak 3090 aranyam van mint tegnap, pedig azt hittem hogy megadta...<#fejvakaras> lehet hogy a hétvége után osztják szét.

"Hot Weekends rewards will be distributed after the event ends"
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.06.19. 12:08:37

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Megadta neked egyből a jutalmat? Mert nekem csak a honlapon a Profile résznél jelzi, hogy megvan.
Játékban a Booster Invertory-jában nincs.

már le írtam hol találod, ott ahol aktiváltad a kódot is.

eventes hír

Igazából én erre a 10 győzelem, 25k sebzés, 40 killre gondoltam. Ezt hol látom? Mert sem a hivatalos oldalon nem látok semmi eventes hirt, sem a játékban nem mutat, a napi küldinek kivül mást. A kódot egyébként be tudtam váltani, de a WoT-ban ugye azt szoktam meg, hogy onnantól indul a prém, amikor beváltom a kódot. Szerencsére itt játékosbarátibb módon oldották meg, hiszen nem biztos hogy azonnal el akarnám lőne a prémet. Egyébként köszönöm a választ! 😊
én az E3 kódot steamgifts-en szereztem be.

Darun*

https://aw.my.com/us felmész a hivatalos oldalra bejelentkezel és utána rákattintasz az armored warfare logó felet lévő profilra(a felsö sarokban lévö nem jó) és utána legörgeted az oldalt.

ja és a 30 nap prémet akkor aktiválhatod amikor akarod ugyan úgy mint az egy naposat.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.06.18. 21:41:24

A 30 nap prémet ugyanúgy beváltható boostnak adja mint a napi loginért járó 24 órást? Am ezt a küldit/izét hol irja? Mert a napi küldiket látom, de az eventeket nem.
<#eljen>Köszönöm a gyors választ!

E3-as jegyizét megcsináltad?

én kaptam egy és félmilliót az arany mellé, pve-ben sokkal könnyebb megcsinálni.

elég ha csak egy játékmódban csinálod meg, nem kell mindkettőben.

PvE-n is megcsinálható? Vagy PvP is kell mindennképp ha további bónusz goldokat akarok?
10 PvE győzelem, 25k sebzés és40 kilőtt bot kell nem? Akkor 0,5 milka kredit és 200 gold üti a markomat?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.06.18. 21:13:31

már meg van az arany meg a credit, átváltottam pve-re és ott csináltam meg.

az a kill steal ami pvp-n megy omg... 4 barom azt várta hogy majd a másik adjon le lövést az ellenfélre csak azért hogy meglegyen az eventhez a kill, az nem számított hogy közbe meg őket is lövik... áhh 😄

Ilyenkor szoktam kisebb tierre váltani vagy ahol a legtöbben várakoznak.8-10ig inkább csak este próbálkozom.De mindenkinek mások az igényei persze.
elkepesztő hogy mennyire nincsenek játékosok... már 2 perce várok hogy berakjon csatába.

Most már nem lehet eladni a megmaradt,de gyengébb lőszereket?
<#eljen> Hatalmas köszönet! 😄

1 dollárért ennyi finomság szinte LOPÁS!

Bocsi, de mennyibe is kerül? Árát nem nagyon láttam. Válaszodat előre is köszönöm.

https://www.humblebundle.com/e3-digital-ticket

AW pack, szinte ingyen.
De azon két fegyver van nem?Löveg és rakéta.

Klassz játék. Rámegyek PVE-ben a BMPT-re hátulról, lövöm, visszalő. Tornya előre áll, pont az ellenkező irányba. Számtalan ilyen esetem van...
Utoljára szerkesztette: takimanprefect, 2016.06.16. 18:59:45
Nem túloztam múltkor felmentem,pvp-re jelentkeztem kb 20 perc után feladtam, a játékosállomány 24-27 köról mozgott.

Max délelőtt bár én akkor is többet láttam 70-80 + pve, este 10-11ig meg 200 körül mozgott, 1-2 perc volt hogy csatába dobjon. Nyilván kurva kevés a játékosállomány de túlozni se kell. 😊
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.06.16. 13:13:30
A vicc az hogy én még a téli bundly miatt kezdtem el AW-t játszani (mondjuk már akkor nézegettük a játékot, mikor WoT-oztunk, pedig az se tegnap volt). És azóta van Type 59-em (pont akkor volt a karácsonyi ajándék osztás amikor regeltem) a bundlys ajándékot meg azóta se váltottam be xD És most megint van AW kód. Mondjuk én kb 2 normál csatát mentem, a fun faktorba nekem bőven belefér a botok elleni harc, és amúgy sem célom hogy pikk-pakk legyen T10-es tankom. (Oppai klingon style!)
A 0.16-os tapaszban már legalább majd javítják a shot delay-t. Ezt mondjuk fél éve kellett volna megcsinálni, de ez legalább már valamennyire jó irány.
steamgiftsen egy random gyerek nyitott egy topikot teli számára fölöslegek in game kulcsokkal... rögtön le is csaptam az AW kulcsra 😄

Minek,jó ha van fent 20-30 játékos.

humblebundle-n van AW pack a mostani E3 csomagban, 1$
Nem volt ilyen gondom.
De olyan igen hogy be mennék csatába és van 24-27 játékos.<#bdead>

Másnak is megvan az, hogy win 7 64bit-es rendszerben elindított AW a betöltésnél az explorer.exe behal? ha azt újra indítom a feladat kezelőben akkor a háttérben futó AW betölt.

Igen. Bár néha elég érdekesen működik ez a rendszer. Minden nap be szoktam lépni és összeszedem a bónuszt, de ha későn (21 óra után) lépek be, többször volt már hogy megszakadt a sor és újra kezdte.
Napi bejelentkezés a 7. nap és login után újraindul?

PL-01-et vettem és nem bántam meg. Még nincs kihúzva teljesen de a camoja 0,4, látótávja 460 méter, de az APS ezen is bugos mert nem működik. 38 AP és 10 ATGM rakéta. Az AP-val simán lehet 20+ k dmt-t lőni, a rakáta viszon az 1050 mm pen ellenére gáz, mert zöld indikátornál is több, mint a fele nem sebez illetve csak modul...
Ha nincs Sphinx a PvE-ben akkor szokott lenni 15+ spot, 15k spot dmg, 20k saját dmg. Igen csak hatékony és mozgékony jármű. Kicsit szélesebb, mint amire számít az ember így kicsit szokni kell az első körökben.
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.05.05. 22:39:15

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Én az Armatát vettem meg, jó gép, de ha rám hallgatsz, vagy ezt veszed, vagy a Challyt, vagy a PL-01-et. Feedback alapján ezek jók, az Abrams a szokásos langyi meh, a Leo meg szintén a szokásos bugos foskupac. Egyébként nagyjából mindegy, a T10 meccsek ugyanúgy a power creepelt gépek zerg rush összecsapásából áll, mint a T9.
Fórumos visszajelzések alapján egy kalap szamóca.
Tier X tankot minek kell fejleszteni? 2160000 xp kell hozzá! Lesz tier 11
Amúgy meg szerintem gyengébbek a X tankok mint a 9esek.
Meglesz nemsokára a t90ms fullra kihúzva, melyiket vegyem meg? 😄
Amúgy a challenger 2-őn 0.03 as a pontosságom szerintem a Xes is ilyen lesz jobb mint az armata?
Milyen lesz az új merkava 7esprém tank?
az AW basen van róla videó bemutatás, mit szóltok hozzá?
Eléggé szívás, hogy az elején van a motor. de baromi pontos ágyút lehet vele csinálni!
Amúgy a Challenger 2 meg állandóan lőszerrekeszt kap ha a torony oldalát hátulját lövöd, hiába van 4000 hpm van amikor felrobbanok 3000ről. Ezt megint direkt rakták bele. így meg hiába van hp előnyöd....
melyik a szerver oldali célkereszt? lehet amúgy be van kapcsolva, de akkor is olyan szar mert nem tudom eltalálni a tankokat mindig ugrál a célkeresztem.
260 hpja volt lett volna 4 lövés erre majdnem elment rá a fél táram és ő meg leszedte a háromnegyed hpmat.
Mi a francot csináljak ezzel?
Április végéig.
Meddig lesz ez a 100%os boost ami esténként szokott lenni 3órát?
"...... kilépett a béta fázisból a játék." Hmm, Te még hiszel a mesében? 😊

"Két dolgon nem érdemes mérgel?dni: amin tudsz, és amin nem tudsz változtatni!"

A hibát 13:25 órakor vettem észre és kb 14:40 körül javították, bocsi a 2016.04.08.-ia mentést visszatöltötték 😉
Utoljára szerkesztette: Sz_i_l_a, 2016.04.21. 03:16:28

"Két dolgon nem érdemes mérgel?dni: amin tudsz, és amin nem tudsz változtatni!"