Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Igen ilyesmit kerestem. mert feltünt van olyan harckocsi amihez több féle löszer is tartozik,de játék közben hol az egyik hol a másik ami nagyobbat sebez. Amitöl falra mászok,hogy belelövök egy tankba de marad egy pici élete és valaki más meg kilövi és neki adja a pontot.
A géppuskás harckocsikkal valahogy mindig több ellenfelet lövök ki mint tankokkal. Ugyan ksiebbet sebez de többször és gyorsabban.
De ehhez is több féle löszer tartozik. Sajnos annyira még nem vagyok jártas a játékban hogy ránézésre azonnal eltudjam dönteni melyik löszerrel löjem az ellenséget igy csak azt tudom figyelni éppen melyikkel sebzek nagyobbat. Az ellenség felett megjelenö számokból.
A végsö célom hogy tier 9- 10 szinten is géppuskás harckocsit tudjak használni. Erre 2 dealernél is van lehetöség. Probálom felderiteni mi a külömbség közöttük. Hogy egy példát emlitsek, nem teljesen értem a tankoknál a penetration statot. Más játékban ez a ruha, vagy páncél vastagságát jelölte. Fegyver esetében pedig hogy mennyit üt át azon. De itt túl sok számok vannak 😊
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Lőszereknél a kis csillag az, hogy ki van fejlesztve fullra az adott lőszer a tankon.
Meg mindig a kék a jobb mivel annak van a legnagyobb átütése.
Amúgy itt van egy csomó leírás.
A statnál pontosan mire gondolsz? A tankok paraméterei?
Amúgy ennél a játéknál talán minden ágat húzni kéne, ha felszereléseket akarsz feltenni a tankokra, mert bizonyos retrofitek bizonyos ágaknál vannak és a 3as szintek meg a magasabb tiernél.
Készitettem pár képet a T9-es harckocsikról és a lőszerekről.
Valaki letudná irni érthetöen melyik stat mit jelent ? Kérdeztem a google forditót de sok esetben hülyeséget fordit.
Azért a T9-es-eket választottam ki,hogy mint (majdnem) utolsó harckocsik közül igy könyebb kiválasztani hogy melyik ágat kell választanom.
Néhány stat más játékban más értelmezése van. Ezért nem tudom elönteni melyik harckocsihoz milyen játékstilús passzol.
Illetve a löszereknél mit jelent a kis csillag ? A löszerek statjai alapján csata közben mi alapján tudom eldönteni hogy egy éppen felbukkanó harckocsi ellen melyik löszer a legjobb ?
T9 harckocsik.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/1936518_191922637855882_5634607356033919069_n.jpg?oh=a081818170bb480d314b09273f6c765d&oe=57903593
Lőszerek.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/11059838_191922611189218_3750262773763919786_n.jpg?oh=6654ed9e85a5c3a59ecfd55aa33ca2b3&oe=578C2740
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
"Két dolgon nem érdemes mérgel?dni: amin tudsz, és amin nem tudsz változtatni!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mert a 30van most benne. Ha elveszi a másikat akkor kárba veszett, nem merem elnyomni.
Amúgy nem ad olyan sokat. 450 000 lett volna boost nélkül.
Meg néha olyan érzésem van, hogy azok az oldalpáncél lemezek csak dísznek vannak rajta. Ha 75-70 foknál kisebben rálátsz az oldalára simán beütöm.
De jobb mint az mbt 70 kétszer olyan gyorsan lő és pontos nagyon, meg szemből nem lövik be.

Egyébként a prém tank csak annyival több, hogy van benne egy 1.5 creditszorzó semmi más. hetesként mindig feldob 8asok közé, ha meg nincsen 8as akkor berak csak két 8as arty, hogy szopasson. Kaptam tőle most egy 760as sebzést, mindig azok bontanak le.
És ez az ATGM Td ez jó lehet? Szerintem baromi keveset fog vele sebezni az ember rakétákkal. Ha már látja, hogy jön a rakéta húzódik már vissza.
Ha megvenném a challeegnert arra ugye kapok egy hétig 30% boostot akkor ugye összeadódna? majdnem 100%os boost lenne egy hétig.
Ez a frissítéssel jött?
Megveszem, kell a credit 😄
Már alapból is prémtank nincs rajta a battle hardend, mbt 70el nem keresek ennyit 😄

Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.03.25. 20:00:04
megveszem a challegner csak a kémlelőnél lehet belőni meg a tetején, tök jó köröket mentem vele.
Meg érdemes megtartani a tankokat amiket megvettem? nem ad akkora szorzót a pénznek meg az Xpnek mindig csak 0.01 el nő kb.
Meg beraktak egy 10est a Crab után. mikor jönnek a 10esek?
Megnéztem egy videót, arról az 5500as goldos 7es tdről. 6400at sebzett és kapott érte 500000 ret majdnem, ahhoz is van 30% os boost? mert akkor 350000ret kereshetett vele ha majd lemegy az a boost róla.
meg külföldön mindenkinek 20 000 - 30 000 -40 000 goldja van. 😞
Simán ráköltenek 100 000reket a játékra.
Bár ugye a wieselnek nincs kupolája.
Mellesleg van ilyen funkció, hogy battle hardend, félprémium tankot csinálhatsz a tankjaidból, mennyibe is kerül ez a challengernél és mennyit ad creditben meg xpben? nem tudom. 25%ot vagy 50et%.
és most a challenger wolf prémium mennyivel lesz több jobb ezeknél?
Mindjárt megnézem, mert még mindig nem próbáltam kik a játékot a frissítés óta. 😄
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2016.03.25. 15:27:13
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.03.25. 14:24:08
Previously, shooting cupolas that were not part of an MBT's turret did an additional 10% damage. This critical damage has been removed from all vehicles; shooting a cupola will instead do normal penetration damage in these cases. Additionally, Light Tanks have been adjusted, and now gain the same damage reduction to turret cupolas as MBTs.
Na most ez alapján, a nem a tank tornyának részét képező kupolákon (már ezt sem értem, tudtommal minden kupola a torony része...) eddig járt egy 10%-os sebzés bónusz(!). Ez megint fogalmam sincs micsoda, tudtommal mindig is 50%-os sebzés CSÖKKENTÉS járt a kupolatalálatokra, nem pedig bónusz. Ezután közlik, hogy ez mostantól nem így lesz, minden kupolatalálatra rendes, átütési sebzés fog járni. Ez alatt megint mit kell érteni? A teljes sebzést, vagy az elméletileg eddig szabályként kezelt, 50%-os sebzést? Majd hogy még egy kicsit megkavarják a dolgot, az utolsó mondatban leszögezik, hogy ez mostantól könnyű tankoknál is így lesz, ők is ugyanazt a CSÖKKENTETT sebzést fogják kapni kupolatalálatok esetén, mint az MBT-k.
Várom azt, aki ki tud hámozni valami értelmeset mindebből.
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2016.03.25. 10:33:11
" Előzőleg a kupolán lőtt gyenge pontok MBT-k esetén csak 10%-os sebzést adtak. A kritikus sebzést összes jármű esetén eltávolítottuk, mostantól a kupolán található gyenge pontokra érkező lövedékek normál sebzést fognak okozni.
Továbbá könnyű tankok esetén is ugyan azok a változtatások érvényesek a kupolára vonatkozóan mint az előbbiekben leírt MBT-k esetén.
A járművek ágyúi többé nem képes ellenséges találatot lepattintatni. Előzőleg előfordult, hogy néhány jármű így tudta védeni magát (szerk: Chally1,2 csöve tökéletesen védte a vezetőnyílást,stb). Az összes jármű ágyú csövének páncél értéke csökkentésre került, továbbá a gépágyúk bármilyen szögből képesek sebezni azt."
Szóval hiába hajtom le a csövet azon átmegy a lövés és beütöm a vezetőnyílást?
--------
Ez gm lenne ? vagy mit röpköd mint gólya a levegöben ?
https://www.twitch.tv/officialarmoredwarfare