5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
Darun #5025 Amig tartott az event, nekem 10 percnél többet nem kellett várnom. Viszont ha nincs event, akkor kár bohóckodni vele. A GO alapvetően nem lett volna rossz ötlet, csak ilyen játékos állomány mellett teljesen felesleges. Én azon is csodálkozom, hogy ennyien álltak sorban. Az eventek után ált 1-2 tank lézeng csak arra. -
Kissssss0 #5024 Bglt Pz 57 még mindig simán kifejleszthető.
na az eventnek már vége egy ideje de a prém tanknak se híre se hamva.
voltak jó csatáim és még mindig jó érzés beleverni az ellenfélbe hat meg hétszáz sebzést egy atgm-el kép1.
de ugyanakkor az is biztos hogy global opst nem fogok játszani többet az is biztos. kép2. -
DrSoong #5023 Én úgy látom, hogy délelőtt véget ért. De amúgy csak azért írtam, hogy még más sem kapta meg. De nyilván türelem és megérkezik. Jött már így eventtel pár gold vas.
Jól láttam, hogy a Bglt Pz 57 is csillagos azaz gold lett, mint az XM1?
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2017.10.11. 00:25:30 -
Darun #5022 Ennek az lehet az oka, hogy még nem ért véget az event. -
DrSoong #5021 Még nekem sem küldték ki a tankot és a matricákat. Kb 25 győztes PvP-vel zártam. -
Kissssss0 #5020 majd az event lejárta után küldik ki a prém tankokat.
szerintem ennek a játéknak már édes mindegy hogy milyen a MM-je, annyira kevesen játsszák hogy még délutáni napokon is gyakori a 3vs3 meg 5vs5, úgy hallottam hogy az észak amerikai szerveren még ennél is siralmasabb a helyzet. -
Angelus1991ster #5019 Nem egymás után, de lejátszottam a 15 PvP-s győztes csatát. A T62M-et még nem küldték meg. Az első pár csata fura mód 5v5 és 7v7-ben volt, de tényléeg jobb mint a 15 vs 15. A kevés játékos miatt át kéne írniuk az MM-t, hogy több ilyen kis létszámú csatát hozzon össze.
-
#5018 Sikerült mindenkinek a 15 győzelem? -
DrSoong #5017 Én már régóta nem mentem pvp-t, de ez a 3v3, 4v4, 5v5 amiket nekem dobált egészen jók. Szinte egymás után adta őket. Ez a kevés játékos tök jól együtt tudott mozogni, reagálni arra ami történik. A 15v15 úgy néz ki, hogy mások számára is eléggé kaotikus és követhetetlen, és egy átlagos játékosnak nehéz gyorsan lereagálnia azt ami történik. -
Angelus1991ster #5016 Faszt rinyál az ilyen. Csoda, hogy besorol PvP és GO csatákba. Meg kérkedik a szent wn8-ával. Legszívesebben az ilyen borzadály arrogáns unikumokat egy külön szerverre beszórnám amint eléri a kék színt, aztán kérkedhetnek egymásnak a nyomasztó e-pöccsükkel.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.10.08. 21:08:12 -
Kissssss0 #5015 csak egy tier7 merkavám van prémiumban amit még néhány évvel ez előtt szereztem be... de már azt is megbántam. -
Zoli105 #5014 ohh azt PvEben fulloztam ki XD XM1-ed nincs ? az atom jó tier 5-6-7 között mozog :D -
Kissssss0 #5013 na eddig 8 win 18 lose az állás, közben vettem egy m60a1 tankot.... bár ne tettem volna, 270 pennel betesz egyfolytában tier6 csatákba(leo2 és társai) :D hogy én mire vállalkoztam. -
Angelus1991ster #5012 Ha kiadó a PvP-t életben akarja tartani, akkor a PvE módot a következő patch-ben korlátozza. -
Kissssss0 #5011 ha nemjön semmi közbe akkor a délután nagy részét rá tudom szánni a játékra, kisshun néven megtalálsz. -
ToxiMaxi #5010 PvE változott valamit az elmúlt fél évben? -
Zoli105 #5009 17 win megvan :D a vereségeket nem akarom már számolni :D de ez az XM1 nem rossz kis prémtank hál égnek megvolt így ingyen megkaptam :) de tényleg kaotikus az egész :D :(
Jah mentem egy 9es csatát cent 120-sal :D állat a táras ágyúval , de sajna bukó lett 7000 sebzés és 5 kill :( a következő játékos csak 2670-et sebzett , a többiek ez alatt vagy semmit :( szóval a WOTos játékos elmeállapot megvan :D
kissss te mikor leszel ma ? :O -
DrSoong #5008 Én letolom most amig ezeket adja! 15 pvp győzelem meg van, még ráhúzok 5-öt, hogy biztos legyen! Azzal a 20 győzelem is meglesz a 4 matricáért. -
Kissssss0 #5007 :D könnyen meglehet mert épp most léptem ki, 5vs5 4vs4 stb.. terén igazad van mert most 6 win 5 vesztéssel zártam a játékot be, majd holnap fojtatom.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.10.08. 03:10:08 -
DrSoong #5006 Szerintem téged láttalak pár perce kisshun néven, éppen győztünk az ellenkező oldalon. Kb 1 órája 5-5 és 4-4 csatákat dobál ami egész jó győzelmi arányokat hozott nekem. -
Kissssss0 #5005 én négy győzelemnél járok három vereség mellet, mázlis vagyok nem tagadom :DD
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.10.08. 01:09:13 -
DrSoong #5004 10/5 győzelemnél tartok. Haladás. -
Kissssss0 #5003 tyűű basszus alig tudok eligazodni a játékban annyi minden változott, meg át lett pakolva jó néhány tank ide meg oda. -
DrSoong #5002 Ott nekem nem mutatja csak valami episode 3 eventet... Amúgy kalap szar lett ennek a játéknak a pvp része. Tipikus wot bakkecske páylákat ad amit soha az életemben nem láttam és harcolni sem lehet rajta... 4/4 defeat és mind +2 tier volt...
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2017.10.07. 22:34:15 -
Kissssss0 #5001 https://aw.my.com/us/user -
Zoli105 #5000 magadnak kell számolni papíron XD
hajrá Kisssss ne add fel xD bár lehet mire végzel törlöm a francba a gamet XD -
DrSoong #4999 Ezt a ma induló 15 pvp győzelem t4 mbt-ért és 20 csata egyéb matricákért dolgot számolja valahol a weboldal? Én nem látom sehol... -
Kissssss0 #4998 elvileg még egy óra és len van az update, bár elnézve ahogy fel meg le ugrál a letöltési sebesség szerintem lesz ebből éjfél is. -
#4997 3650 goldom van, ebből melyiket érdemes megvenni? -
Darun #4996 Hat csata, egy győzelem. Inkább hagyom veszni a prém napot, nem ér annyit az az egy tank, hogy itt bohóckodjak. Inkább visszamegyek hajózni. Egyébként is, a játék születésnapján 5 percet kell várni egy GO-ra?
(A Benja gyerekkel én is találkoztam, rögtön az első csatában. Végig "biztatta" a csapatot, persze az eredménye alapján ő sem tett semmit a győzelemért, de nagyra volt a 2800-as Wn8-ával. Ment neki két report.) -
Zoli105 #4995 hát már én is ideg vagyok 30 csata abból 7 win XD és 15 win kell a fos T62m-hez xD nagyon nem engedi a játék :) -
ikarus44 #4994 Lehet már ő is ideges volt. Persze azért é nem kezdenék le szitkozódni, de hát nem vagyunk egyformák.
Én meg már szerintem lassan 2 éve nem játszottam vele. De már nem is tudna visszacsábítani szerintem. -
Zoli105 #4993 hát jah nekem szólt be :) elég kedvesen ,meg szidta a klánt amiben benne vagyok :D mondom kihagytam több mint 1 évet és az volt az első csatám :D mivel én maradtam utoljára életben szidott rendesen :) persze tier 5-tel voltam tier 7 ellen :) persze én is hasonlókat kívánok neki :) -
ikarus44 #4992 Ő itt van az SG-n is. Most inkább nem árulom el a felhasználónevét, majd max ő ha akarja.
Mármint neked szólt be? Megvan a stílusa, de szerintem nem az a tipikus rossszindulatú ember. -
Darun #4991 Nekem asszem egy év alatt összejött 5k arany. A Merkava-ra gyűjtöttem. Karácsonyra meg akartam venni, erre nem leárazták: :D Szóval a feléért megkaptam. Azóta megint van 5k aranyam. Mondjuk a legutóbbi rebalance során megfelezték a páncélját, előtte elég durva volt, azóta nem próbáltam. Akkor is csak GO-t mentem vele. -
Zoli105 #4990 Hm nem tudom ki ismeri ezt a Benja_HUN nevű játékost de ritka gyökér egy kisgyerek ! 1 év kihagyás után ne várja azt hogy porfin megy a játék XD -
Zoli105 #4989 részvétem :( eddig 7 csatából 1 győzelem xD fasza nagyon :( -
Kissssss0 #4988 na elindítottam a my.com launchert... azt írja hogy 4.66GB update, aham hát nem tudom meddig fogom bírni a töltőképernyő nézegetését, remélem azért ma este tudok játszani. :/ -
Zoli105 #4987 Még hogy nyerni xD itt még nagyobb agyhalottak vannak XD de te jó ég miket változtattak ebben ? :O szerintem szarabb lett sajna :(
Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2017.10.07. 11:09:18 -
Zoli105 #4986 ohh értem :D hát Fox ,ERC-90 meg a prémium változat a Shark ERC90 XD amőgy nekem tier 7-8-ig minden megvan nem adtam el semmit sem xD emg van pár tier 9-es is , 10-eseket meg nem vettem meg xD