Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most nézem, hogy van egy olyan gomb, hogy Share on social media. Ez minek? Gondolom ez valami létfontosságú ficsör lehet (nem mertem kipróbálni)
Hacsak nem raknak össze valami hihetetlenül csúcsszuper pve rendszert, ahol szabadon modolhatod/skinezheted a gépet. Farmolhatsz jobb ágyút, egyéb részeket, lőheted ki haverokkal az ellent, addig ez a játék már nem sok újat tud felmutatni, ami miatt megérné újra felrakni.
Utoljára szerkesztette: FoggaggyadMarEl, 2017.05.15. 12:05:19
Ami jó volt, azt is sikerült elb@szniuk. Köszönjük! A WoT-ról 33k csata után el kellett menekülnöm, mert annyi balfék volt már, hogy a világon sincs annyi... De most már ebben a játékban is megjelentek az ex-wot idióták. És igen, a nyomorék camperekre gondolok első sorban, mert aki PVE-ben is várja, hogy majd az ellenfél megtalálja őket, az nem ilyen jellegű játékra született.... Csak a gond az, hogy az én napi 1 óra kikapcsolódásomat meg teljesen tönkre tudja tenni a sok b@rom, akikkel néha összesorsol a csatában.
Asszem, keresek másvalamit, mert ez nem az, amire regeltem anno.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.05.05. 17:14:01
Lehet idővel, hogy annyira fog hasonlítani (pl. egy időre kivennék a PvE-t, és PvP kerülne központba) az AW a WoT-hoz, hogy X játékos inkább a gyorsabb és modernebb tankokat tartalmazó játékra regisztrál, mint a WoT-ra.
Sajnos ezt a PvE-t tényleg túltolták. PvP kihalt, ahogy az ígéretes GO is.
Ezt valahogy úgy kellett volna megoldani, hogy van egy napi PvE limit a fiókon és ha egyre több tankot fejleszt akkor plusz és plusz napi PvE csatákat tudna menni. Ahogy a "kifejleszthető" Free XP mellett is lenne egy kifejleszthető PvE mód ikon X ezer tapasz.pontért.
angelus1991ster.blogspot.hu
twitch.tv\mnk_official
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
twitch.tv\mnk_official
PVP volt nem PVE,de vacak kis pályára bedobott 4-4 játékost,nem volt benne semmi élvezet,pedig nyertünk.Asszem 4-1 lett a végeredmény.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.03. 15:23:52
twitch.tv\mnk_official
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
twitch.tv\mnk_official
Utoljára szerkesztette: Munkie, 2017.05.03. 14:07:48
twitch.tv\mnk_official
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

https://aw.my.com/gb/news/general/update-020-preview
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Vagy tévedek?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.02. 19:07:53
Szerintem ez a játék nem mostanában döglött meg.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.05.02. 18:52:48
Erre mit kéne reagálni? <#hehe>#hehe>
Főleg PVP-zek,a PVE unalmas.
Őszintén szólva amit írtál azzal kapcsolatban a véleményem az hogy marha nagy kamu duma.<#hehe>#hehe>
De legalább fel lendül a fórum.Különben is minden fórumban jó ha van 1-2 troll.
-ja hát ő lőtt ki, ő pro
-ő pro, előle nem lopom le a kill-t
-ő akkora pro, hogy inkább a pálya másik felén elbújok, nehogy megtaláljon, ha még is lőtávba kerül, akkor hagyom inkább hogy kilőjön, minek pazaroljam a pénzem lőszerre/javitásra/stb
Egyébként a játékban tényleg sehol nem tűnt fel a neved, sztem ezért simán perelhetnéd őket.
Én mindig szinte csak PvP-t toltam, mégsincs halvány fingom se, ki vagy, mondjuk bevallom, le vagyok maradva a celebekkel. Ezentúl akkor csókolommal köszönjek?
A free xp meg amúgy is ömlik ránk, mert eddig úgy volt, ha végeztél minden fejlesztéssel, akkor 2-3 slotot még betett, amire ment jármű xp és kioldva pénzt kaptál érte. Most azért is free xp-t ad. És mivel pár járgány már ki volt húzva, pár százezer free most nekem is bejött.