5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
ikarus44 #4865 Sajnálom, hogy ez lett. De ahogy darun mondja, ez inkább volt az Obsidian sara, mert ahogy elindultak, az nagyon jó volt, és ezután viszont teljesen átment WG-s üzletpolitikába. Aztán meg csodálkoztak, hogy elfogytak a játékosok.
Egy kis emlék.
-
Darun #4864 Szerintem az Obsidian se nagyon tette magát oda azért, hogy jobban menjen a játék. -
Kisssssss #4863 R.I.P -
#4862 dead game -
Darun #4861 Épp akartam kérdezni, hogy a GO talán nem PvP? De ezzel okafogyottá is vált a kérdésem. (GO-ban kb a csapatok harmada prém tank volt az ünnepek alatt)
GO=Global Operation
Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.01.17. 14:57:03 -
Tarczay78 #4860 Sziasztok. Tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni a magyarosítást??? Köszönöm a segítséget. :) -
FoggaggyadMarEl #4859 Múltkor írtad, hogy a pvp aktivitásád nem ismered. Akkor honnan tudod mennyi prém tank rohangál? :D A pve-vel meg az a baj, hogy 2 csata után már rutinból rohansz a spawn helyekre, hogy te lőhesd a legtöbb dmg-et, 5 csata után meg annyira unalmassá válik, hogy az valami kiborító.
Egyébként mi az a GO? :D -
Darun #4858 Mivel most a jön a 2.0, feltételezem hogy még költenek rá. Ráadásul elnézve hogy mennyi prém tank rohangál (Terminátorok, bundlis Leo-k, stb) szerintem a játékos állomány is hajlandó költeni rá. A GO szerintem jó ötlet volt, PvE DM-nek viszont nem sok értelmét látom, szerintem a mostani rendszer simán jó, több pálya kéne, illetve valami nem WoT-os random. -
FoggaggyadMarEl #4857 Kipróbáltam tegnap a pvp-t. Vagyis próbáltam volna, de nem volt játékos. A pve részére viszont egyáltalán nem kellett várni. Az más kérdés, hogy az a 3 pálya, mennyire tudja lekötni az embert. Az egyetlen dolog ami megmenthetné ezt a játékot szerintem, ha a pvp-t dobják a kukába úgy ahogy van és összeraknak egy masszív pve mechanizmust. Pl: mint a warframe, vagy esetleg a L4D2 csak éppen zombik helyett tankokkal, amolyan survival játékmód, meg hasonlók. Az más kérdés, hogy akarnak e még a befektetők rákölteni egy haldokló projektre. :P -
Darun #4856 PvE-be most is berakott 1 percen belül, de pl ha GO-zni akarsz, azt inkább délután/kora este. Most hogy 4x van, talán kicsit többen vannak. A PvP aktivitását nem ismerem. -
SzocsA #4855 Mi van a játékkal?
KB fél éve játszottam vele utoljára, de akkor is kevés volt a játékos nagyobb szinteken sokat kellett várni.
A wotban most van vagy 200 000 játékos. :D -
Darun #4854 Szerintem PvE-ben maradhatna az arty, de ott is át kéne dolgozni hogy mire mennyi xp-t kap, mert irreális hogy minimális teljesitménnyel is top első. -
FoggaggyadMarEl #4853 Mármint, a no arti? Támogatnám. :) -
Angelus1991ster #4852 Artyknak ott nincs nagy erejük, és ott van is tétje az artyzásnak. Nem csak bokorban rejszolás van, mint a WoT-ban. Az AW-ben lévő arty rendszer kéne a WoT-ba. -
FoggaggyadMarEl #4851 https://thearmoredpatrol.com/2016/12/01/armored-warfare-no-more-arty/
Most néztem vissza megint. Ez igaz? A gyengeelméjű fejlesztők végre elismerték, hogy ebben a formában az artik értelmetlenek ide? Lehet meg is nézem, hogy megvan e még az accountom. Ezt látni kell! :D Bár nem hiszem, hogy ez meg tudja menteni a játékot, ahhoz túl későn jött ez már... -
Darun #4850 Nagyon vártam már a játékban a GO-t, ehhez képest tegnapig nem volt bátorságom kipróbálni. Nekem kellemes csalódás volt, annak ellenére is hogy csak egyetlen tankkal tudtam bemenni, direkt ezért fulloztam ki a T-72A-t. Aztán annyira felbuzdultam, hogy megvettem a Leo 2-t is. Egy olyan meccs volt, ahol nem a lista második felében végeztem, ami nyilván nem túl hizelgő rám nézve, továbbra is azt mondom hogy a PvP nem nekem való, ez is elég zavaros még, de nekem határozottan tetszik. Hozzá kell tennem hogy T3 felett még nem mentem PvP-t, tehát igazán összehasonlitási alapom sincs. Viszont tetszik a dinamikusan változó feladatok halmaza, nem az van mint a WoT-ban, hogy egy térképre van max 3 felvonulási lehetőség egy térképen és szevasz. Sokkal kevésbé érzem monotonnak, bár ehhez talán az is hozzájárul,. hogy WoTban 10k+ csatám van, itt és Thunderban meg pár száz/ezer. Raádásul a pénzt is elég jól adja, még az én gyengécske teljesitményemre is. -
Darun #4849 Én még annyit tennék hozzá az előttem szólóhoz, hogy én az AW-val alaplapi integrált videókártyán játszottam és igaz hogy volt egy kis microlag, de a játék akadás nélkül futott. És azért azt se felejtsük el, hogy a WoT statikus/plasztikus kinézetéhez képest az AW fényévekkel szebb, még SD-ben is.
Mentségnek még talán fel lehetne hozni, hogy tudtommal ez béta (hiszen pl a T10 is csak pár hónapja került be) és már küszöbön a 2.0-s balansz, amiben pl kiveszik az artykat. Az arty ficsör ráadásul sztem érdekesebbé tette a játékot mint a WoT-ban, mert bár én ott is imádok kántörartyzni, itt ugye lövés után automatice spottolódsz, tök jól el lehet lövöldözni igy az artykkal egymásra.
Ami magát a csatát illeti, PvP-ben én i tapasztaltam ezt a 15-0/1-es jelenséget, de ilyen elég gyakran van a WG-s játékokban is. Az eventek alkalmával egyébként mindig sokan vannak, vagyis ezzel lehetne ösztönözni az embereket. Nem értem hogy ezt miért nem veszi észre az Obsidian. A WG-s játékoknál is tapasztalható, hogy eventek alkalmával illetve új nemzetnél/hajóosztálynál megugrik a játékos létszám. Itt meg fél évente van egy event, aztán csókolom. A PvP-s bohóckodást egyébként nagyon szépen kiküszöbölték a PvE résszel, ez még most is megy (kevesebbet kell rá várni mint egy PvP meccsre), talán inkább erre kéne rágyúrni. Főleg mivel a WT:GF-ben is csak fizetős tankos kampány van, tehát lényegében az AW azoknak lehetne alternativa, akiknek elegük van a fullkretén csapatokból meg a balanszolhatatlan MM-ből.
Jah és még egy gondolat az artykról! Oké hogy azt is átvették, de azért azt a pofátlanságot, hogy PvE-ben automatice ők az elsők a meccs végén, az már viszont pofátlanság. Oké hogy esetlenek meg minden, de azért az milyen már, hogy 2000 alatti sebzéssel megelőzi pontban azt a tankot, akinek 10+ spotja van, 10k körüli sebzés, meg 5k assist! Csak azért mert ő arty! És most nem arról beszélek, amikor egy arytval kellett volna lehoznom a mecset 10 bot ellen...
Egyébként ha lenne játékos létszám, akkor talán még működőképes is lehetne ez a PvE, mert a múlt héten volt egy csatám, amiben nem volt a csapatban MBT (bedaráltak minket a botok) a másikban meg 5 MBT ment a botok ellen (érdekes mód ezt meg simán lehoztuk, senki nem halt meg). -
FoggaggyadMarEl #4848 TheLegend27 már foglalt volt. -
Kisssssss #4847 nem akarta elfogadni a felhasználónevedet regisztrációkor? :) -
FoggaggyadMarEl #4846 AW:
Intel Pentium CPU G3420 @ 3.20GHz
RAM: 4GB
NVIDIA GeForce GT 440 1 GB or equivalent
WoT:
Intel Core i5-3330
2 GB for Windows 2000/XP, 3 GB for Windows Vista / 7
GeForce GTX 660 (2GB) / Radeon HD 7850 2GB, DirectX 9.0c
Az ajánlott specifikáció a 2 játékhoz. Egyáltalán nem egetverő a különbség. Ez abban is megmutatkozott, hogy amikor indult az aw, akkor még elég sokan játszottak vele. Szóval elég valószínűtlen, hogy az emberek downgrade-elték a gépüket és emiatt hagyták abba.
Az armored warfare egy meglehetősen identitászavaros játék volt. A tervezők nem értették meg, hogy a fanatikus wot rajongók nem fogják otthagyni a sok ezer órás accountjukat, akik meg csak elgurulnak néha pár kört, őket meg benntartják a haverjaik. Az igazi célközönség a wotból kiábrándult játékosok lehettek volna de őket meg elmarták azzal, hogy egy az egyben lemásolták az ős játék minden szabályrendszerét. Szóval amit utáltak, azt itt is gyorsan megutálták. Ehhez, hozzájön még a fejlesztők lekezelő hozzáállása.
Ld: artik esete. "~Tudjuk, hogy utáljátok őket, de mi azért betesszük, mert mi pontosan tudjuk, hogy mi volt a baj velük. Igen, jobban, mint ti!"
És lőn 100%-os pontosság, masszív modulsérülésekkel, sebzéssel stb. A spotting system is ua volt mint a wot-é, csak a hibák mégjobban eltúlozva, ami azt eredményezte, hogy a csatáim 90% 15-1-es vagy 15-0 győzelem vagy defeat volt. Persze erre is az volt a válasz, hogy mi ezt is jobban tudjuk. és még hosszan lehetne sorolni mennyi minden siklott még félre az agyatlan másolás miatt.
Az önálló döntéseik pedig...ejj. A késletetett lövés és a ne engedjünk one-shotolni senkit feature-k, minden normális játékban azonnal javítandó kritikus bugokként jelentek volna meg, de itt feature-k voltak! (hogy a high tier mbt vonalat, ne is említsem, igazi élmény volt; a normalizált rng is olyan hektikus volt, mint a ami a wot legvadabb időszakaiban sem volt) Szépen mutatta, hogy fogalmuk sem volt mi tesz működőképessé egy kompetitiív tankos játékot.
Bele volt kódolva az egész játékba a bukás. Ezért nem is lepett, meg hogy elnéptelenedtek a szerverek, bár azt hittem azért tovább ki fog tartani. -
Angelus1991ster #4845 Talán az Obsidian-osoknak nem kellett volna erőművet igénylő motort írniuk az AW-hez. Meglehet nézni, hogy a WoT egyrészt miért is sikeres. Sokan szidják, de egy kenyér piritón elfut, míg ez a játék orrbaszájba akad. WoT közép-magas grafikán pöcre elindul, ez meg a lanucher és az aw.exe közt fagyasztja az explorer.exe-t.
Sajnálom, hogy kihalóban van az AW. Többet érdemelne. -
Darun #4844 Most egy kicsit ideges lettem. Aurora-t kellett védeni, az egész csapat meghalt, kivéve egy T-72-t aki lezuhant egy szikláról. Az ellenfél ott körözött az Aurora körül és nem csináltak semmit.
-végig kellett várni a csata végét
-mivel mindenkit kilőttek a T-72 meg gyakorlatilag afk volt, nem kaptunk xp-t
-mivel segg hülye volt az egész csapat, buktuk az összes feladatot a védésen kivül.
-T5-ös tankkal mentem, a 2 T6-os végzett az utolsó két helyen.
A poén egyébként hogy a T-72 úgy zuhant le, hogy folyamatosan láncolódott. Megjavitotta, erre megint leesett a lánca. És ezt igy kb 3 percen keresztül. -
Darun #4843 Ti próbáltátok már a GO-t? Mi a véleményetek, mik a tapasztalataitok? -
Plata #4842 Nem mondtam hogy nem az.Gold wager vagy mi az isten küldiket amik prém pénzt adnak így szokták csinálni. -
Lokker #4841 Magyarán csalni. :) -
Plata #4840 Hát mivel még írtál asszem élsz. -
Plata #4838 Nem teljesen,a dombokon is át lehet lőni és egyéb vackon.Ha eléggé megpiszkálod a játékot eltűnnek a dombok fák házak,át is lőhetsz rajtuk mintha ott sem lennének.Keres rá youtubon biztos találsz róla videót.Randa lesz a játékod viszont bárkit bárhonnan kilőhetsz. -
kissssss #4837 faházakon meg a rombolható téglaházakon át lehet lőni war tündérben, fix pályához tartozó tárgyakon viszont nem.
-
Plata #4836 Még a dombokon is.át lehet látni és át lőni ha belepiszkálsz a beállításokba. -
Darun #4835 Én spec az első mondatra gondoltam. Az meg hogy át lehet lőni az objeckteken, számomra is nyilvánvaló, a mikéntje nem, de nem is igazán érdekel. -
Plata #4834 Most is fent van,kb heti 3-4 csatát megyek vele.Mutatták nekem is hogyan lehet falon és sziklán átlátni na meg átlőni,de azért ilyen szintre én nem süllyedek le. -
Darun #4833 Gondolom te sem játszottál túl sokat a WT-vel.
PvE-t nem fognak betenni, szerintem ezt már többször kérdezték tőlük. Az Obsidian viszont elgondolkodhatna azon, hogy miért van az, hogy jobb a játékuk, még is alig van fix játékos bázis. Ellenben a WG-nél... -
Angelus1991ster #4832 Még jó, hogy le is másolta. Tartalmi "folytatásnál" jó ha azonos a kezelőfelület. Túró akar alkalmazkodni. Jól bevált helyen van a player lista, tank és minimap mutató.
Az AW-ben az okozott és kapott sebzésszám mérőt bárhova teheted, WoT-ban azonban csak móddal teheted bárhová. WoT 9.16-osában pont ezt felejtették ki.
PvE módot is átvehetné már a Wg, a megfelelő keretek közt. -
Plata #4831 WT is egy az egyben az.
Csak a WT-ben van gyárilag wallhack. -
Darun #4830 Azért az AW grafikailag mindenképpen jobb/szebb, és bizonyos technikai megvalósitásaiban is jóval előbbre tart mint a "nagy" előd. Hogy még is a Warratyiknak megy jobban a szekér, az nyilván köszönhető annak is, hogy nem kevés pénzt öltek reklámba, mig ez itt eléggé elmaradt. Márpedig marketing nélkül elég nehéz eladni bármit is. Mondjuk az azért fura, hogy a WT képes volt szinte mindenben egyedi, a WoT-tól eltérő részletet megalkotni, mig az AW tagadhatatlanul egy modern tankos WoT koppintás. De még igy is jobb nála. -
Angelus1991ster #4829 Erről van valami "hivatalos" infó? -
#4828 Ez a hajó elment, obsidian jól lefeküdt a wg-nek, kaptak egy rakás koppintható licenszt meg "partneri" viszonyt, cserébe gondolom bevállalták hogy nem támasztanak komoly konkurrenciát, csak hát kicsit alulmúlta a várakozásukat az eredmény, most már nemigen lehet visszacsinálni.... -
Darun #4827 Meh az se ártana, ha Obszidiánék nem a Warratyiktól licenszelnék a MM-t. Meg lehetne kicsit több event is. A crew rendszer mondjuk elég egyértelműen a WoT-ból van koppintva és még le is van egyszerüsitve, lévén itt max 2 skillt vehetsz fel/fő, ráadásul nincsenek általános crew skillek és több azonos legénységi tag sem veheti fel ugyanazt a skill-t. Én a Dossziét nem is nagyon szoktam nézegetni, annyira semmitmondó... meg hát mit nézegessek rajta? Főleg PvE-t játszom, ott meg raj vagyok.
Mondjuk a kihivás részével azért nem értek egyet (ezt nem tudom ki irta) mert pl T5-ös tankot hard PvE-ben simán bedob 8-as tankok közé. Persze ha az összes pályán fejből vágod hogy mikor, hová és milyen tank spawnol, akkor nem lehet gond, de nem egy olyan med meccset is láttam már, ahol a botok megették a csapatot. Mondjuk itt is vannak érdekességek, pl. a bokorban elbújó LT-met valaki úgy meglőtte, hogy nem spottolódott fel, vagy a bázis úgy foglalták a botok, hogy kb 320 méterre voltak, én 400 méterig látok és mozogtak, még sem spottolódtak fel. Vagy amikor a botok osztják nekem a focus-t, a csapattársak mellett meg úgy elmennek, mintha nem is lenne ott egy tank, aki épp az oldalukat sorozza.
A bázis fejlesztést végleg kivették? Mondjuk ez sem volt szép húzás tőlük. Cserébe még nem próbáltam ki a GO-t. -
Angelus1991ster #4826 Ja hát egyre igényesebb a játék. Ha a gépigénye nem lenne ennyire brutális és a statisztika rész sem ennyire rossz, akkor többet játszanék vele. A WoT-ban lévő jó dolgokat (kezelhetőbb és jobb interfész/UI elemek, átláthatóbb crew rendszert stb.) nyugodtan lemásolhatnák.
A Wg úgyis megérdemelne több szivatást. Úgysincs azoknak lelkük. -
Darun #4825 Szerintem ezzel a "csőlehajlás"-sal fogtok megölni. Miért nem jó a löveg süllyedés? Mellesleg az már a WoT-ban sem volt valami jó az orosz tankoknál, szerintem itt még istenes (pár tankkal direkt kipróbáltam hogy mennyire sikerül lefelé kitériteni)