5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
Kissssss0 #4985 tier5? azt se tudom már mikor játszottam utoljára meg hogy hol tartottam fejlesztésben, majd holnap(ma) ránézek a játékra, remélem lesz rá időm. -
Zoli105 #4984 Tényleg valaki szakasz ? :D Kissss kollega ? :D holnap meg kéne csinálni tier 5ben :D -
#4983 Én csak belépek és gyűjtöm a goldot, 3500 körül össze is jött már, érdemes valamelyik prém tankot megvenni belőle? -
Zoli105 #4982 hát vettem észre sajna :(
amúgy nézem 15 győztes csata kell PvP-ben !? :O alig van játékos :( bár ERC90-nel megpróbálom , remélem nem nerfelték XD
amúgy történtek nerfelések ? -
Kissssss0 #4981 na ez már érdekel. -
#4980 2 éves lett a játék. -
Darun #4979 Ha csak 1-2 hozzászólást olvasol vissza, már nyilvánvaló lett volna számodra is. :P -
Zoli105 #4978 hm eléggé lehalt a játék ezek szerint :( -
Zoli105 #4977 Szereztem pár prémnapot (3 és 7 napos )LootBoy-on ! Cserélném World of tanks vagy World of Warshipes kódra ! (persze nem invite kódra gondolok mert abból van egy csomó ! ) -
ikarus44 #4976 Ismerős érzés, bár én inkább a hasznavehetetlen fejlesztők miatt hagytam ott az előbbit, de a másikkal is ritkán játszom. Ezt meg a kevés játékos, és a rossz játékegyensúly miatt. -
DrSoong #4975 Nincs más alternatíva a mit tisztességes körülmények között lehet játszani! WoT és WT kilőve a megszámlálhatatlan sok cheat miatt. -
ikarus44 #4974 Jézus, még játssza ezt valaki? -
DrSoong #4973 Nos az új event egy kalap szar! Három nap alatt mentem 70 pvp csatát és ebből a 18 helyett számolt 5-öt!!! Az egy másik dolog, hogy a medek ahelyett, hogy tolnák a cap pontokat inkább beállnak kempelni és így alapból bukta. -
Darun #4972 Ez az új GUI nagyon jó lett! Bár ilyen ratyi kezelő felületet mintha már láttam volna valahol. Csak nem a WoT-ban? Jah de. Gondolom a következő Majmok bolygója részt is rájuk fogják bizni. Előny, hogy kosztümre nem kell majd költeniük.
Most nézem, hogy van egy olyan gomb, hogy Share on social media. Ez minek? Gondolom ez valami létfontosságú ficsör lehet (nem mertem kipróbálni) -
FoggaggyadMarEl #4971 Csak nem kijött az újabb peccs? Lefogadom ez sem tudta feléleszteni a döglött játékot. Számomra egy bizonyos fokú perverz élvezet okoz nézni, hogy a nagyképű arrogáns majom banda, akik lépten nyomon kioktatták a community-t (azt akik sok száz/ezer órában kitapasztalták mi működik/tetszik és mi az ami kifejezetten utálatos egy ilyen tankos mmo-ban), hogy de mi sokkal jobban tudjuk mi kell nektek + hozzárakták a saját elbaltázott ötleteiket és már el is készült a tökéletes recept a kihalt/unalmas játékhoz.
Hacsak nem raknak össze valami hihetetlenül csúcsszuper pve rendszert, ahol szabadon modolhatod/skinezheted a gépet. Farmolhatsz jobb ágyút, egyéb részeket, lőheted ki haverokkal az ellent, addig ez a játék már nem sok újat tud felmutatni, ami miatt megérné újra felrakni.
Utoljára szerkesztette: FoggaggyadMarEl, 2017.05.15. 12:05:19 -
Lokker #4970 Hajaj, akkor a multis játékok nem a te világod. Jobban jársz ha maradsz a single játékoknál ha már ennyitől ideges leszel. -
rammstein11 #4969 Na, amióta megtörtént a frissítés, élvezhetetlen lett a játék....
Ami jó volt, azt is sikerült elb@szniuk. Köszönjük! A WoT-ról 33k csata után el kellett menekülnöm, mert annyi balfék volt már, hogy a világon sincs annyi... De most már ebben a játékban is megjelentek az ex-wot idióták. És igen, a nyomorék camperekre gondolok első sorban, mert aki PVE-ben is várja, hogy majd az ellenfél megtalálja őket, az nem ilyen jellegű játékra született.... Csak a gond az, hogy az én napi 1 óra kikapcsolódásomat meg teljesen tönkre tudja tenni a sok b@rom, akikkel néha összesorsol a csatában.
Asszem, keresek másvalamit, mert ez nem az, amire regeltem anno. -
yossarianHUN #4968 Azért van rá nagy igény, mert a játékosok jó része a PvP-hez béna. Így nekik is van sikerélményük ahelyett, hogy folyamatosan elpicsáznák őket a jó játékosok. Ugyanezért szaladgálnak free frag botok a Titanfall legtöbb PvP játékmódjában is.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.05.05. 17:14:01 -
Darun #4967 A WT-ben egyszerűen megoldották a dolgot, a napi első PvE küldi is alig ad xp-t, a második már csak a felét ha jól emlékszem, a harmadik meg már semmit. Ráadásul győzni ott sem könnyű, sőt! A Warshipben is van botok elleni csata, ami szintén alig ad xp-t. Hogy túltolták volna a PvE-t? Tudnátok nekem mondani olyan SP tankos játékot, ami akár megközeliti ezeknek a játékoknak a szintjét? Aligha hinném. Ez csak arra bizonyiték, hogy erre nagyobb igény lenne mint a PvP-s bohóckodásra. A WoT-ba 5 év után most került először tényleg felhasználó barát MM (igaz ezt apám mondta, én még nem próbáltam) 5 évet kellett rá várni! A lényegen persze ez sem változtat. De felteszem máshogy a kérdést! Ha a WoT-ban lenne PvE-, szerintetek hányan PvP-znének a mostani játékos állományból? A GO nekem is bejött és sajnálom hogy az ötlet ilyen hamar elhasalt. Annak ellenére is hogy egyrészt béna voltam benne, másrészt aránytalanul sok volt a vereségem. (vagy ezek maradtak meg bennem jobban) Én lehet hogy a fejlesztők/kiadó helyett éppen inkább a PvE-t tolnám jobban, egyrészt mert ez egy hiánypótló dolog lenne a piacon, másrészt ha erre van több játékos az azt is jelenti hogy erre van nagyobb igény. -
Angelus1991ster #4966 Franctudja. Lehet.
Lehet idővel, hogy annyira fog hasonlítani (pl. egy időre kivennék a PvE-t, és PvP kerülne központba) az AW a WoT-hoz, hogy X játékos inkább a gyorsabb és modernebb tankokat tartalmazó játékra regisztrál, mint a WoT-ra.
Sajnos ezt a PvE-t tényleg túltolták. PvP kihalt, ahogy az ígéretes GO is.
Ezt valahogy úgy kellett volna megoldani, hogy van egy napi PvE limit a fiókon és ha egyre több tankot fejleszt akkor plusz és plusz napi PvE csatákat tudna menni. Ahogy a "kifejleszthető" Free XP mellett is lenne egy kifejleszthető PvE mód ikon X ezer tapasz.pontért. -
Munkie #4965 Na kinyitottam azt a 10 platinum ládát. Nem mondom, hogy hasra estem, de ahhoz képest, hogy csak úgy "hozzámvágták" én nem panaszkodok. 2x30nap prémium (1. ládából) 5. ládából meg még egy 7 napos prém. 1 milla kredit és kb 200k global rep, na meg a boostok és insigniák. -
#4964 Most erre mit kellene reagálni? Ki nem szarja le (már bocsánat), hogy az OE mit szeretett volna és, hogy miért nem valósúlt meg? Túladtak a játékon? Igen. Van még közük, beleszólásuk a játékba? Nem. Akkor meg totálisan érdektelen, hogy mit akartak csinálni a játékkal. -
Munkie #4963 Igen, ilyenbe én is belefutottam, T3ban volt ilyenhez szerencsém (hozzáteszem nem sokat játszom, sok más játékra igyekszem meló mellett időt fordítani :D) 4v4 meg 6v6 volt már 5v5 is. -Hozzáteszem mivel én ilyen CSGO növendék vagyok, jobb szeretem a kisebb létszámú csatákat, valahogy a zzzzzerggtrain amit általában leművelnek, kiborít- de ez én vagyok) -
Plata #4962 Ma engem is bedobott elég gyorsan csatába,de azért a 4v4 elég röhejes.
PVP volt nem PVE,de vacak kis pályára bedobott 4-4 játékost,nem volt benne semmi élvezet,pedig nyertünk.Asszem 4-1 lett a végeredmény.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.03. 15:23:52 -
Munkie #4961 Tegnap kedvem támadt elkezdeni a T64 -> T80 felé vezető ágat, T4es (PVP) csatába 1 perc volt a várakozás, majd T5 dettó (PVE meg egyből bedob, dehát az 5 ember, gáz lenne ha már ott is perceket kéne várni ) egész jó, ahhoz képest ami ~1-2 hónapja volt. -
Kissssss0 #4960 tényleg jól néz ki. -
Lokker #4959 Játékost is hoz az új interfész? -
Munkie #4958 Jövő héten meglátjuk :D -
Munkie #4957 Tetszetős :) Bár kíváncsi leszek, hogy a többi részét (pl in-game UI) mikor kovácsolják hozzá, mert a scoreboard ,meg a mission briefing a küldik \ PVP elején, bazira elüt.
Utoljára szerkesztette: Munkie, 2017.05.03. 14:07:48 -
Angelus1991ster #4956 Új interfész elég jónak tűnik:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
https://aw.my.com/gb/news/general/update-020-preview -
Vernux #4955 Igen megvan az összes 10es tankom. A játékban elég sok potenciál van/volt. És ITS teszter voltam amíg volt. Szóval tudok 1-2 dolgot. -
Kissssss0 #4954 írtam privit... -
Darun #4953 És akik versenyre járnak, azok ilyenkor hol bujkálnak? bár gondolom nektek már az összes t10-es talicska meg van, igy annyira nem hoz lázba a 4* szorzó. Egyébként meg ha bennfentes információkról beszéltek, akkor az miért nem került szóba, hogy igazából ez az egész AW project csak arra ment ki, hogy néhány százalékkal csökkentse a WoT bázisát? Mindenki tudta már az elején hogy ez egy halott ötlet, de nem is az volt a cél, hogy hoszú távra konkurenciát csináljanak a Wargayingnek. De még azt a pár százalékot sem sikerült elérni. Persze a parasztvakitás megy itt is, meg ott is (az évforduló alkalmából pl közzé tették hány regisztrált account van, csak azt felejtették el hozzá tenni hogy ebből mennyi aktiv :D ) Ha már bennfentesek vagytok, erről miért nem beszéltek? Pedig a kiadón és a fejleszt cégen belül ez nyilt titok. -
#4952 mik vannak, befagyasztotta az 50 pvp-t játszó ember az egészet :O -
Plata #4951 Nem,már nem él,le van fagyasztva és el van rakva télire a fagyasztóba. -
#4950 ez a játék még él? :D -
Plata #4949 Ismerős mert ha tükörbe nézel ő néz vissza?
Vagy tévedek?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.02. 19:07:53 -
Vernux #4948 1 ismerős arc, végre :D -
yossarianHUN #4947 Azért a stílus itt is megvan.
Szerintem ez a játék nem mostanában döglött meg. -
Phara #4946 "Amik mostanában nem nagyon vannak..." csak végig kellene olvasni,vagy az értelmezéssel van a gond?