5226
  • campernoob
    Nem mondod, hogy még soha nem volt 15 kill-ed PVE-ben? Ezek szerint téged nagyon szerethet az MM, hogy nem kapsz weekend warriorokat. Ugyebár a sok kill és dmg úgy jöhet össze, hogy a csapattársak passzívak. Kedvenceim a csata 4.-5. percében 1000 dmg alatt "teljesítő" véglények, akik ennek ellenére bejönnek hard PVE-re, és várják, hogy más kikaparja nekik a gesztenyét. Pedig hard fokozaton azért már szükség lenne rájuk.
  • Antimat
    Grat, nagyon szép kör.
    Ilyen halálfejes medált én még sose kaptam, ezt mire adja?
  • SzocsA
    Hogy lehet kigyújtani a challenger 1 et szemből?
    ezért megy mindig le a hpm mert 2-3 szor felgyújtanak.
    Vagy ez csak PVEben van ilyen?
    lő a valamilyen terminátor meg az ilyen stingrayhez hasonló tankok.
    Én meg egyet sem tudok felgyújtani.
    Meg amikor a seggét mutatja a tank hiába lövöm csak egy két alkalommal van ilyen citromszínű nagy sebzésem....
  • SzocsA
    Jó hogy mondtad, hogy van ilyen lőszer utántöltés :D
    Előző körben meghaltak a csapattársak már az elején, be kell tenni még egyet, mert nem lesz elég.
  • ToCsEk

fox adta a spotot én meg csak lőttem :D, jöttek kifele mint a galambok, lőszer nem sok maradt
    eddig is op volt de így sebzés buff után :D OPÉ
  • Antimat
    Én teszek rá PVE fogyóeszközt, és akkor újratölti a lőszert is, meg egy kis életet. különben volt már többször is, hogy amúgy kifogyott volna.
    Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.12.19. 16:57:33
  • SzocsA
    mennyi idő alatt tölt nektek a challenger 1 ? Nekem 5.78 S :D

Kifogyott a lőszerem :D

Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2015.12.19. 16:04:45
  • Pityuka74
    Üdv.Ti nem tapasztaltatok hang hibát a patch óta?Néha mintha gerjedés szerű hangot hallanék....
  • Antimat
    Köszi!
  • yossarianHUN
    Nem, ha megveszed, megmarad.

link
  • Antimat
    Szerintem nem éri meg, max 1-2 kedvencre. meg talán nem is kell, vagy igen?

Ezek az ICE tankok csak 1 hétre szólnak vagy hogy van ez?
  • Angelus1991ster
    MBT-70 és MBT-70 MErc. adatai ugyanazok lettek a patch után?
  • yossarianHUN
    Az 1,25 csak az első csatára érvényes, az nem a tank saját kreditszorzója.
  • SzocsA
    Hát hogy a garázsban a tank képe mellett nincs meg az obj 155 nél viszont ott van az 1.25 :D
    Az mbt 70 nél nicns semmi csak a 3×os az első csata után
  • Phara
    Nem tudom miről beszélsz ott van a prém tankomnál az 1,5-es szorzó...
  • yossarianHUN
    Senkitől semmilyen kreditszorzót nem vettek el.
  • SzocsA
    A prémium tankoknak miért vették el a kreditszorzóját?
    Emiatt a battle hardend miatt?
    Most akkor vegyek megint rá golddal kreditszorzót? Prémium tankból csináljak félprémium tankot? :D
  • SzocsA
    De bakker ez megéri? minden járműre elkölteni ennyi aranyat?
  • Pityuka74
    Köszönöm.
  • ToCsEk
    valami ilyesmit:

Battle hardened járművek

A 0.12-es frissítéseben lehetőségünk nyílik kedvenc járművünkből "fél pérmium" járművet készíteni arany felhasználásával, így a következő tulajdonságot érjük el az adott járműnél:

25%-al több credit
    25%-al több legénységi tapasztalat
    25%-al több parancsnoki tapasztalat
    10%-al több XP
    Ahhoz hogy feloldhasd a Battle hardened státuszt az adott járművel, el kell érned a Renowed státuszt először (50%-nyi xp az adott tankon), minimum tier3-as vagy magasabb járműnek kell lennie, valamint rendelkezned kell bizonyos mennyiségű arannyal. Minél nagyobb a jármű tier szintje annál több aranyba kerül:
    tier 3 450arany
    tier 4 500 arany
    tier 5 1100 arany
    tier6 1600 arany
    tier7 2700 arany
    tier8 4500 arany
    tier9 7000 arany
  • Pityuka74
    Mit is jelent az pontosan?:-) A Palmaria moduljai között látom...
  • AJensen
    Teszteltem! Eddig jó tényleg. Nem egy lomha semmire való tank.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.12.18. 19:39:11
  • Antimat
    Játékba belépve ott is van a Battle hardened, jó lesz ez.
  • Pityuka74
    Az előbb PHE hard módban én is csak az incoming arty-t(jól írtam?) hallottam állandóan,és kaptam az álldást.....
  • yossarianHUN
    Na 664 HP-ról csapott ki az arty. Nem épp nerfelésről volt szó?
  • Antimat
    Ja már látom, ahhoz nem lehet (egyelőre?) venni.
    De mondjuk a régebbi hírben az AWBase-on még a pontos tier szerinti arany összege is meg volt adva, azért gondoltam.
  • Userx2
    T6-ban is az artyk baxxák szét az én játékomat valamék sarokból? Nem volt szórakoztató. Még mindig nem értem, mi szükség van egy tankos játékban ezekre nyomorultakra. Ezt is azért kell hanyagolnom, mint a wotot. Pedig jó lenne...
  • kissssss
    talán azért kell újra letöltenem mert laucher indításakor rögtön nekilát szedni pontosan 21.40GB teljes játékot, nem volt semmi update nyavalya úgy csinál mintha soha nem is szedtem volna le már kétszer ezt a játékot ebben az évben.
  • yossarianHUN
    Igen. Fura, ez úgy hangzik, mint egy globális pontosság buff, de erről azért csak szóltak volna pár szót.
  • ToCsEk
    Smallest reticule size decreased from 0.14 to 0.125
    Largest reticule size decreased from 0.84 to 0.75

help ez mi a fasz? hogy fordítsam mire gondolnak? célkereszt nagyság vagy wut?
  • McFrost
    Ma raktam újra gémet, és valamiféle start modot töltött le, most szed megint 12 Gb-t.
  • Pityuka74
    Hááát azt tartja a mondás hogy ajándék lónak ne nézd a fogát,de szerintem nagyon jó ajándék ez a Type-59.
  • yossarianHUN
    Ez a Tájp nagyon csecse T3-ban. Megtartjuk:D
  • Angelus1991ster
    Ennyivel normálisabb az AW. Nem kivételezik a szerverek közt ha karácsonyi osztás van. Trollgaming meg szót sem érdemel.

Azt hittem a Type 59 tier 2-es lesz :D
  • yossarianHUN
    A T-72A és az MBT-70 át tudják, a többi megszenved vele.
  • Userx2
    Miért kellene letöltened? Akkor sem kell újraszedni a 21 Gb-ot, ha leformázod a C: meghajtót. Win10-ről álltam vissza 8.1-re. A kis launcher fájl telepítésénél megadtam azt a könyvtárat, ahol az AW telítési és egyéb mappái voltak. Tehát nem rendszer partícióra rakod és a telepítési fájlokat nem törlöd le.
  • Antimat
    És a Challenger 1-et prémmé tenni? Szerintem az talán még durvább.
  • kissssss
    de rohadt jó hogy már megint le kell szedni újabb 21GB szart..... nem értem miért nem képesek egyszerűen megoldani hogy csak felülkeljen írni a régebbi fájlokat.
  • Phara
    Hát azért sztem azt a leo2aV-t be lehet ütni szemből a hull közepe körül.Nem vagyok elájulva tőle elég vastag az a része.
  • McFrost
    Az most miért van, hogy az ajándékba kapott két vassal T-62 és Type 59-el nem tudok menni?