Armored Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A challanger 1-et hogy a fenébe lehet átlőni? A kupola az összejöhet, de 2800 dmg-et ledolgozni 150-180-al csinálja az akinek 2 anyja van... A drivers sight-ot pedig még közvetlen közelről is 10-ből ha 5x beadja és akkor még lehet sokat is mondtam. Távolról meg kb esélytelen. Ha merőlegesen lövöm az oldalát a közepét se akarja beadni, az első része a tanknak meg szerintem nem része a hitboxnak mert ott átmegy csak nincs sebsés, egyedül a tank legvégénél ha a motort célzom akkor beadja. Mögé kerülni meg nem egyszerű MBT-vel. :S

Ez a baj <#smile>
A modulsebzésen valamit baromira elcsesztek a 0.11-ben, nagyon könnyen sérülnek a dolgok, a tüzek is sokkal gyakoribbak azóta. Már elég harsányan panaszkodnak miatta a fórumon, remélhetőleg rövidesen javítják.

Arty rebalansz tekintetében meg nem hiszem hogy nyomna a latban bármit is a javaslatom, sajtós vagyok, nem fejlesztő😊 De a hivatalos fórumon már kismillió közvélemény-kutatás volt artykat illetőleg (pl. én is csináltam már), és mindig az jött ki, hogy a játékosok jelenleg elégedettek az artyval.
tegnap mentem pár kört Gvozdikával, kicsit meglepődtem mikor lövésenként osztogattam a 3 vagy 4 darab modulsebzéseket, ha pedig telibe találtam egy ellenfelet akkor fixen pirosra lőttem 2 modult rendszerint.

nem emlékszem hogy frissítés előtt ennyire durván osztogattam volna a modulsebzéseket.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Játszottál már artival? Rohadtul nem számít hogy mozogsz. Kisebb a célkeresztjük 1000 méteren mint neked 50-en. Még célozni sem kell velük annyira. Az rng meg nem működik rájuk. Ahova lősz, pontosan oda megy. A kérdés csupán annyi, hogy 800 dmg + kigyujt + viszi az osszes modult vagy 300 dmg + kigyujt + viszi az összes modult 😄

Keresd a hibát:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ui:mozogtam pedig. Innentől pedig könnyű kitalálni, hogy mennyi ideig tartott a csatám. És a baj ezzel, hogy ÁLLANDÓ! Ha megtalál az arty akkor vége is a csatádnak mert mindegy mit csinálsz...
Yoss: Esetleg tudnál írni a fejlesztőknek, hogy újraegyensúlyozzák az artykat? <#smile>
Ingame is, de csak az látja, akit kilősz. Majd nézd meg, mikor kilőnek. Alul asszem kiteszi a portréját meg ezt is.
Hát ez óriási. Lost Islandon kivittem a partra a leo-t. Nagyjából 450 méterre volt egy bmp nemtommi. Mindig kiállt és egyszerűen sehogy sem tudtam eltalálni. 8 teljesen beszűkült lövésből semmi. Már azon gondolkodtam milyen kisállatot kellene hajtogatnom a billentyűzetből. Aztán meccs végén látom, hogy sikerült összelőnöm 3k dmg-et vagy 4 másik tankról. A kis szemét a csapattársait használta fedezéknek ha megkapta a spotot. 😊 Utálom az ilyen playereket. Ezek azok akik miatt te kapod be a lövéseket, majd még hátulról meg is lő és még utána ő van besértődve, hogy miért nem figyeltél oda rá kategória... 😛

Mármint hol? Chaten lesz az a nevem, hogy The Leopard Fostalicska? Vagy ingame is? Mert én még sehol sem láttam ilyen prefixumokat...

Title, azaz a neved elé beszúrható, tök fölösleges marhaság.
A Leopard 2 proven upgrade-k listájában van egy fejlesztés 'The Leopard'. Nem ír semmit rá, ez mit ad?

WoT-ba is bekéne vezetni ezeket a 8-15 milliós árakat. Tudom, hogy AW-ben több is a kereset.
Heavyk árát WoT-ban a duplájára emelném, hogy vérjocóka ne jusson könnyebben hozzá.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.28. 14:41:24

angelus1991ster.blogspot.hu

Igen a pénz tényleg nagy probléma. Én az egy darab T7-es tankomra is alig tudok fejlesztést pakolni, mert nem keresek sokat a meccsekkel, még így a prémium idővel sem. És ráadásul prém nélkül szoktam játszani...
Nem az XP a probléma a játékban hanem, hogy csupán a 4 t7-es jármű 24 millió... és adig még el is kell jutni.

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Én érzem csak úgy , hogy a 2A6-os tanknak bugos az extra armor packet ?! Ha rajtam van , valahogy jobban átlőnek rajtam <#conf><#circling>
az early acces-esek illetve azok akik megvették a collector-t azok kaptam sok napnyi prémet plusz ezen felül még 1 vagy 2 héten kerezstül további xp szorzót
Olyan mint WoWS-ben az egyik csávó. Szidja a játékot meg mondja hogy letörli, eladja az accountját, de persze ugyan úgy tolja a játékot mint eddig.
De azért látom még mindíg játszol vele...
Kezdem azt érezni, hogy még mindig nem létezik a játékban ballisztika + sérülés modellek és azért vannak ezek a pár pixeles weakspotok megspékelve egy kis randommal, hogy átmehet e ott mindig a lövedék vagy sem.

Azért vicces, hogy egy olyan géppuska ami kb gyalogság ellen van kitalálva, többet sebez az MBT-ken, meg úgy általánosságban is nagyobb a tűzereje, mint mondjuk egy rheinmetall 120mm ágyúnak, ami annyira össze lett rakva, hogy még az amerikaiak is inkább megvették a németektől a saját fejlesztésű tankjukra, minthogy egy másik amerikai ágyút tettek volna az abramsra.

De a bugos HE-t mikor fogják nerfelni? A leo2-vel lövök egy nem átütő találatot egy t80-ra, lemegy 30-40 hp, majd 8 sec reload, erre jön egy wiesel vagy m2 bradley, az meg szintén 25-30-at sebez bele, csak ő mondjuk ezt 8 sec alatt vagy 30x is meglövi és ezzel máris annyit kiosztott a kis gépfegyverével, mint én 2 átütő találattal. És a másik hatalmas bug, hogy nem átütő találat esetén miért kezd el égni a tank. Tegnap 3x is bekapcsolt emiatt az automata tűzoltó. Full hp és elkezd égni. Vagy repesz a beforgatott oldalára, majd -15 hp és már ég is. Még a wot-ban is meg tudták azt lépni, hogy a HE meg egyéb lövedékek, ne tegyenek kárt belső modulokban ha nem ütötte át a páncélt...:S

Én nem értem, hogy ilyen kis idő alatt hogy húztak ki páran 3-4 darab 8-9-es járgányt... Mert legalább ennyi kell a különféle mk3-as retrofitek miatt. T6-nál tartok, másik 3 ágban t5 és éppen megvan a következő t7-re a 6 millió.

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Nekem is kb. Ez volt a tapasztalatom. A Chally 1-el fejlődtem tegnap, 0-24%-ig, de az átlagsebzésem 1050-1060 dmg körül sikerült a nap végére, mert olyan gyorsan ellhullottak a csapattársak, hogy esélyem sem volt sebezni, és még ha lett is volna esélyem akkor jött be a mágikus RNG... A rekord sebzésem 2800 körül sikerült csak. Persze az is bukta lett, pedig 8:5 arányban vezettünk, engem pedig utolsó előttiként 2 mocskos Wiesel szétkapott.
Hát én is egyedül szoktam, de sajnos még a félkegyelmű csapattársak se teremtik meg a megfelelő izgalomfaktort 😄
Hát igen, de ha egyedül megy az ember, akkor csapattársak gondoskodnak róla ne legyen olyan unalmas <#csodalk>

"Két dolgon nem érdemes mérgel?dni: amin tudsz, és amin nem tudsz változtatni!"

Én se játszanék, de a PvE számomra tök érdektelen, azért el se indítom a játékot.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.28. 09:25:17
Én már PVP-ben nem játszom hetek óta, nem kell nekem az idegbaj 😉

Én inkább azért sajnálom magam, mert jelenleg T9-cel PvP-be kerüléshez az átlag várakozási idő háromnegyed óra és az örökkévalóság között van valahol😊
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.28. 09:20:27
Én azokat sajnálom, de szívből, akiknek már van tier 8-9 tankjuk, ők isszák meg az egésznek a levét a kínlódással 😞

Ez meg a másik.
Szerintem hosszútávon tök min1 úgyis szétfogják még őket, nerfelni meg buffolni, mert valahogy nem lelik a balanszot 😊

Köszönöm.
T6-ban a Leopard, T7-ben az orosz, T8-ban az orosz, T9-ben meg kb. ugyanazt tudják. De egyébként hogy melyik a jobb, az tök szubjektív, attól függ, neked melyik stílus jön be jobban.
C:/felhasználók/felhasználónév/mentett játékok/Armored Warfare/User/ScreenShots
Üdv mindenkinek.Segítsetek nekem.Kevés a pénzem,így nem tudom hogy a Leopard,vagy az Orosz T64 ágat vigyem.Szerintetek melyik a jobb?Jelenleg az Ural-nal tartok,de az nem igazán nyerte el a tetszésemet.Előre is köszönöm!!!
f2d
Hova menti a játék a PrtSc-es screenshot-okat?

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Counter artyzni én is csak akkor szoktam mikor látom az 1. lövés után,hogy nem mozog el.Ha mozog akkor nem érdemes rá pazarolni az időt mert vagy nem látod vagy nem találod el a távolság függvényében.Így marad minden más amibe tud az ember sebzést tolni.
A kedvencem, mikor végig basztat az arty, miközben nekünk is van artynk. Elvileg látja az ellenfelet a térképen, miért nem lövi ki akkor??? Mondjuk a saját arty mindig pro: múltkor Wildfire, MEDIUM PVE csata, a legelső pontnál hátul áll az arty, MINDIG ott áll, egy lövésből kikapta a mi artynkat, rögtön az elején. Egy szaros bot, MEDIUM szinten...
Antimat
Köszi

cyka blyat

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Igen false. T-80 -at próbáltam lecsillagozni PVE-ben. 2 arty úgy szétkapott, hogy az csak na. De semmi gond, mert a csapat is elhalt. 😊
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.11.27. 22:56:07
A megjátszott rendszer a játék szerves része, mert ettől fog a sok gyenge és átlagos játékos erőt venni magán, hogy újra fizessen. Vagy fizetős játékos legyen. Tehát nem szabad hagyni, hogy túl korán abbahagyja a játékot, mert BÉNA.
Az igazság az, hogy az egész játék semmi más csak üzlet, és nem szórakozás.
Ha túl jól éreznéd magad, akkor mások emiatt hagynák abba a játékot. A vereség győzelem arányt egy jó kis bundával tartják mindig kézben, aminek a végén az lesz, hogy megint folytatod a játékot.
Lenne arra is megoldás, hogy a béna játékosok is egy ligába kerüljenek szinttársaikkal, de ahhoz rengeteget kellene szerintük várni a játékosoknak.
Két dolgot alapból kukáznék a játékból, de ez megint csak azt befolyásolná, hogy képes lennél lehozni a meccset, ezzel kedvét vennéd a másik oldal játékosainak. RNG célzás és spot rendszer.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.27. 22:49:42
Antimat
Az melyik is volt?

cyka blyat

ToCsEk
az 1kb update a PENTATHLON CONTEST reward jóváírása volt

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Antimat
LOÁL

cyka blyat

igen, akinek updatelt azoknak ez volt benne:
this_user_is_allowed_to_win=false
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.27. 22:40:59

Most nyomtam be gépet. AW update 1 kbyte. Felülírhatnak valami txt fájlt benne. Néhány sort true, false, disabled, enabled, easy, hard stb. értékekkel. Másra nem tudok gondolni.
Én is sírtam már sokszor sok helyen, mert nem normális, hogy ilyen arányban van MINDIG a bukta (és a játék egyéb finomságait ne is említsük...). Bármelyik játék fórumán a válasz: user error... Mert ezt csak te érzed így, a játék nyilván tökéletes mindenki szerint... Vagy ők a prók a túloldalon...
tök mind1 hova mennek, ha egyszerűen hülyék ahhoz hogy sebezzenek bármit is

ToCsEk
legnagyobb baj az hogy nem tudják felfogni hogy az nem eredményes ha egyik oldalra 13an másikra 2en mennek
nem esik le nekik hogy leming train nem életképes

10 csata - 1 győzelem.... szánalmas
15ből 10 még 500 felett sem tud sebezni. Azt nem értem, hogy a retkes picsába adja állandóan a fasszopó brigádot és miért a prók kerülnek a másik oldalra?

Lázadni kellene a nyomorult wot copy-paste brigádnál hogy töröljék el a győzelem-vereség cuccot teljes egészében. Ennek így nincs értelme...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.27. 22:10:33