Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arty rebalansz tekintetében meg nem hiszem hogy nyomna a latban bármit is a javaslatom, sajtós vagyok, nem fejlesztő😊 De a hivatalos fórumon már kismillió közvélemény-kutatás volt artykat illetőleg (pl. én is csináltam már), és mindig az jött ki, hogy a játékosok jelenleg elégedettek az artyval.
nem emlékszem hogy frissítés előtt ennyire durván osztogattam volna a modulsebzéseket.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ui:mozogtam pedig. Innentől pedig könnyű kitalálni, hogy mennyi ideig tartott a csatám. És a baj ezzel, hogy ÁLLANDÓ! Ha megtalál az arty akkor vége is a csatádnak mert mindegy mit csinálsz...
Yoss: Esetleg tudnál írni a fejlesztőknek, hogy újraegyensúlyozzák az artykat? <#smile>#smile>
Heavyk árát WoT-ban a duplájára emelném, hogy vérjocóka ne jusson könnyebben hozzá.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.28. 14:41:24
angelus1991ster.blogspot.hu
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
De a bugos HE-t mikor fogják nerfelni? A leo2-vel lövök egy nem átütő találatot egy t80-ra, lemegy 30-40 hp, majd 8 sec reload, erre jön egy wiesel vagy m2 bradley, az meg szintén 25-30-at sebez bele, csak ő mondjuk ezt 8 sec alatt vagy 30x is meglövi és ezzel máris annyit kiosztott a kis gépfegyverével, mint én 2 átütő találattal. És a másik hatalmas bug, hogy nem átütő találat esetén miért kezd el égni a tank. Tegnap 3x is bekapcsolt emiatt az automata tűzoltó. Full hp és elkezd égni. Vagy repesz a beforgatott oldalára, majd -15 hp és már ég is. Még a wot-ban is meg tudták azt lépni, hogy a HE meg egyéb lövedékek, ne tegyenek kárt belső modulokban ha nem ütötte át a páncélt...:S
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
"Két dolgon nem érdemes mérgel?dni: amin tudsz, és amin nem tudsz változtatni!"
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.28. 09:25:17
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.28. 09:20:27
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.11.27. 22:56:07
Az igazság az, hogy az egész játék semmi más csak üzlet, és nem szórakozás.
Ha túl jól éreznéd magad, akkor mások emiatt hagynák abba a játékot. A vereség győzelem arányt egy jó kis bundával tartják mindig kézben, aminek a végén az lesz, hogy megint folytatod a játékot.
Lenne arra is megoldás, hogy a béna játékosok is egy ligába kerüljenek szinttársaikkal, de ahhoz rengeteget kellene szerintük várni a játékosoknak.
Két dolgot alapból kukáznék a játékból, de ez megint csak azt befolyásolná, hogy képes lennél lehozni a meccset, ezzel kedvét vennéd a másik oldal játékosainak. RNG célzás és spot rendszer.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.27. 22:49:42
this_user_is_allowed_to_win=false
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.27. 22:40:59
nem esik le nekik hogy leming train nem életképes
15ből 10 még 500 felett sem tud sebezni. Azt nem értem, hogy a retkes picsába adja állandóan a fasszopó brigádot és miért a prók kerülnek a másik oldalra?
Lázadni kellene a nyomorult wot copy-paste brigádnál hogy töröljék el a győzelem-vereség cuccot teljes egészében. Ennek így nincs értelme...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.27. 22:10:33