5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
#3700 nem tudom mi értelme ugyan azokat a tankokat kiadni prémiunként más álcafestéssel eléggé elkurvulnak
ennyi erővel miért nem csak sima megvehető álcafestést hoznak? jah hogy még nincs kész XD jó kis pénz lehúzás
az meg van hogy a mostani megvehető ice járművek ugyan azok mint amik játékba vannak, más álcafestés, valamit a legnagyobb lol, hogy így megkapják a kedvezményesebb mm-et is ami elég mi a fasz, így voltaképp soha az életbe nem fog +2mm-et kapni, most kajak ezek nem gondoltak bele mi lesz ha berakja tier4be tier6os leot, mi a fasz lövi be szemből? XD mondjuk az elég ritka lesz, értem a logikát jah nem, barmok, az se jobb ha bevág 4db 6os leot tiptierbe tier5sök közé üsd már át szemből, az ok hogy oldalról meg hátulról bármi beüti, de szemből melyik tier5 mbt üti be? esetleg az orosz de az se biztos
nem tudom mit akarnak így
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.12.18. 16:13:48 -
aru #3699 Tényleg. :D -
#3698 sc és hd kliens közötti különbség -
aru #3697 Nálam 2,8-2,9 GB volt...
Nálam laggol az egész plusz sok a disconnect! Biztos jött mindenki megnézni a type59-et.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.12.18. 15:39:19 -
#3696 Na milyen a peccs?
Asszem ma megveszem a VBL babakocsit :)
Csak az zavar benne, hogy vagy géppuska, vagy raketta, mindkettő egyszerre nem lehet rajta.
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.12.18. 15:22:21 -
99lufi #3695 voltam... -
#3694 3.82gb tölthető patch :D -
99lufi #3693 én még az alfatesztben kezdtem
Utoljára szerkesztette: 99lufi, 2015.12.18. 12:35:33 -
jutah #3692 Lufi te voltál az "ÖREG" klànban is? -
Lokker #3691 akkor Ő egy paytowines lehet? -
#3690 csak a paytowineseknek, tegnaptól mindenkinek :D -
99lufi #3689 ez már pár hete elérhető.... -
Phara #3688 Amúgy azt nem értem mért nincs 1 hét PTR mondjuk kisebb létszámmal is akár a nagyobb patchek előtt.Eddig mindíg becsúszott valami hiba a javításokba is. -
Userx2 #3687 Picike. Remélem rejthető, ahogy igérték. -
#3686 nah mindenki lemérheti mától a f*szát :D kinek mekkora?
spot dpm, hit rato
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.12.17. 19:54:56 -
FeignDeath #3685 Srácok, kérdeznék én egy dolgot, ami már régóta "aggaszt" ( xD ):
Ugye sok ág (line) megáll tier 7-nél, viszont más ágak tovább folytatódnak. Megéri-e húzni olyan ágat, ami véget ér tier 7-nél és az az adott, tier 7-es tank useless lesz (átütésileg, sebzésileg meg egyebek), ha bekerül egy tier 8-9-10(?)-es csatába? -
#3684 Ja, elhalaszották.. pár nappal. -
#3683 Mégsincs ma peccs? -
Phara #3682 Pont nem a papírfecnikre gondoltam.Erre vannak gondolom a lightok meg a gyorsabb MBT-k esetleg(terminator/ramka?)Am ha a fél hp-d oda 2 lövéstől akkor még kibírsz 1-et hogy túléld, meglapulsz majd 5 perc múlva meglepően előugrasz.:D -
FeignDeath #3681 Ez igaz, és logikus is, amit mondasz, de a tier 5-ös Fox-ommal gyakran pattanok tier 6-os MBT-k hátuljáról... cserébe kapok 2 lövést, amitől a fél hp-m oda... és elhiheted, nem könnyű az ellenséges csapatok seggéhez férkőzni, hiába mobilis a tankom :) -
Phara #3680 Lehetséges,hogy azért csináltak ilyen elölről üthetetlen tankokat,hogy több taktikázás legyen?Főleg nagyobb szinten, gondolom a jövőbeli klánharcok miatt is (engem nem zavar) csak kérdem.Meg mert senkinek nem tetszik.Szerintem csak be kell néha vállalni kockázatosabb húzásokat,hogy oldalba lehessen lőni egy csoportot akár pár száz hp árán is ha utána lehet őket zavarni.
Utoljára szerkesztette: Phara, 2015.12.16. 20:23:43 -
whisky777 #3679 Üdv! Azért mert 1 hónap prémiumom van rajta,valamint reménykedek hogy talán valami életszerű,játszható játékot is kihoznak belőle.
Utoljára szerkesztette: whisky777, 2015.12.16. 19:56:43 -
FeignDeath #3678 Ja igen, még azt is meg szerettem volna kérdezni, hogyha egy Wiesel 1-essel (tier 7) berak tier 9-be, mit csinálsz? Most jelenleg a FOX-nál járok, és ahogy nézem, ez az ág megáll tier 7-nél, viszont több másik ág nem. Szerintetek várható a Wiesel1 ág folytatása, vagy ez itt megállt teljesen? Csak mert tier 9-10 ellen játszani egy tier 7-es tankkal, hát nem is tudom. Már csak az átütés miatt is (főleg azért XD ). -
FeignDeath #3677 Srácok!
Lehet, hogy egyelőre hanyagolom ezt az MBT vonalat, viszont most szemet szúrt nekem a wheeled destroyers ág. Tudtok nekem személyes tapasztalatot mondani a magasabb tierű tankokkal: M1128MGS, LAV-600, Cent. 120 ? Milyen a sebzésük / átütésük (célzok itt az ilyen tier-ű MBT-k magas armor-értékére / döntöttségére)? Elsősorban az átütés lenne a fontos. Nyilvánvalóan ezek papír sniper tankok, amiket messziről kell használni. Mondtátok viszont, hogy sok magasabb tier-ű MBT-n hangyafasznyi weakspotok vannak, amiket csak közelről lehet eltalálni. Ebből kifolyólag kérdezem, szerintetek mennyire effektívek ezek a wheeled destroyer-ek magas tierben (tier 7-9)? -
SzocsA #3676 most komolyan 42 :D
Ezek elvannak szállva -
yossarianHUN #3675 Az Abrams igazi előnye a retrofit slotokban rejlik, tudatos retrofitezéssel eléggé ki lehet emelni valamelyik tulajdonságát, például a 2A6-nál sokkal jobb célzásidőt és pontosságot lehet szerezni, vagy sokkal durvább HP-t. Ebben csak az a kellemetlen, hogy T9-re egy Mk 3-as retrofit már 2-3 millába kerül, szóval financiálisan nem épp egy leányálom.
Mondjuk aki T9-et húz, az hozzá van ehhez szokva, a Chally 2 kifullozása retrofitek nélkül is 42 milla kredit például. -
FeignDeath #3674 Én mindig is (én hülye, naiv) a balance-ot keresem az online játékokban, így ha az Abrams-nek kevésbé pattogós az armorja (kevésbé döntött, illetve kevésbé vastag), továbbá könnyebben, messziről is eltalálható, nagy weakspot-jai vannak, akkor elvárnám, hogy valami(k)ben ugyanennyivel erősebb is legyen a tier-beli társainál. De sajnálattal olvasom, hogy ez nem így van. -
SzocsA #3673 ÉS mi van a brit tankokkal? A Challenger 1 van meg a Challenger 2 őt és az ariatet, hova lehet tenni a leok elé vagy a leo abrams közé vagy ezutánuk.
Az a baj, hogy minden ágat fejleszteni kell a retrofitek miatt vagy a felszerelések miatt.
Mellesleg láttam 8 as leoval sebezni randomban 6000-7000 ugyanúgy az amcsival meg az orosszal is és a brittel is. -
yossarianHUN #3672 Jelenleg szinte semmi, kérdés, hogy ez a jövőben is így marad-e, azaz buffolják-e az Abramset, vagy nerfelik a Leot. De valamelyik mindig jobb lesz mint a másik.
Pluskast: Jelenleg a kilences Abrams érezhetően gyengébb PvP-ben és PvE-ben is, mint a 2A6. PvP-ben azért, mert a driver portját sokkal könnyebb belőni, mint a 2A6 hangyapöcsnyi toronygyűrűjét, PvE-ben meg azért, mert az oldalán lévő ERA dacára minden bot áthugyozza az oldalpáncélját, ami akkor öröm, mikor féltucat spawnol melléd a semmiből. A 2A6-nak se vasbetonból van az oldala, de még ERA nélkül is jóval többet megfog, mint az M1A2-é. És akkor még arról nem beszéltem, hogy a Leo sokkal-sokkal jobban mozog, az Abramset lepattanóval fel lehet gyújtani szemből, és akkorák a tornyán lévő biszbaszok, hogy PvP-ben sokszor egyszerűen csak 200-asával lövöldözik le rólad a HP-d, kilométerekről.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.12.16. 13:53:20 -
#3671 A páncélvastagsága kicsivel jobb és azt hiszem (de ez nem biztos) az ap lőszere kicsivel többet sebez. Viszont az abramsnek több slotja van és igazából ezen a szinten olyan kicsi a két MBT között a különbség, hogy kb egyformák. PVP-ben is PVE-ben meg aztán totálisan mindegy, hogy melyiket használod. -
FeignDeath #3670 Hmm. Engem csak az zavar, hogy (viccen kívül) mindenhol (fórumokon, illetve a youtube-os (leo vs abrams ág) videókban) mindenki fikázza az abrams vonalat, beleértve a tier 7-8-9-et, és mindenki magasztalja a Leo tankokat, mondván, hogy azoknak jobb a pen, jobb az armor, jobb a döntöttség (ahogy mondtad is), jobb mindene. De akkor, mi értelme van húzni az Abrams ágat, ha a HP-t leszámítva mindenben rosszabb a tier 7-8-9-es Leo tankoktól? Engem az ilyen "useless" dolgok eléggé bosszantanak. Legszívesebben azt a vonalat húznám, amelyik tetszik, de muszáj vagyok először utánaolvasni / videókat nézni, melyekből általában (legtöbbször) beigazolódik a gyanúm, hogy: "Igen, inkább ezt az ágat húzd, ez erősebb mindenben, mint a másik"... -
yossarianHUN #3669 Gyakorlatilag semennyire. Az M1A2-nek a modifyereket figyelembe véve a testén szemből 720, oldalról 315 mm a védettsége, a tornyán szemből 923, oldalról 720. Ugyanez a 2A6-nál a testen 813 és 423, a tornyon 949 és 455. Plusz még ezekben az értékekben nincs benne a döntöttség, ami még egy szép mennyiséget dob az effektív páncélvédettségen. Ezeket azért nincs értelme nézni, mert már döntöttség nélkül sincs semmilyen tank jelenleg a játékban, ami bármelyiket is át tudná ütni szemből a weakspotokon kívül.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.12.16. 11:27:35 -
#3668 Jogos!
-
plutoka #3667 "Úgy működik a token, hogy miután megvan a 100% az utolsó járművön, akkor érhető el de a "kinyitása" +475 000 XP."
Kis pontositás. 2 eset lehetséges. Az elsőnél amikor az ág végén T8-as tankok vannak, akkor elég 100%-ra kihuzni, majd 5XP-ért unlockolhatod a tockent. A második lehetőség, amikor az ág végén T7-es tankok vannak (VBL-Wiesel ág, BMP és TD vonal jobb oldali ága (Cent vagy LAV, nem rémlik pontosan). Ekkor szintén 100%-ra ki kelll huzni a tankot, de még 475 000 XP kell unlockolni a tokent.
-
FeignDeath #3666 Viszont ha jól tudom, az Abrams-eknek nagyobb a Hull és Turret modifier-ei, mint a Leo-knak. Ez mennyire számít? 99%-ban PvP-zek amúgy. -
#3665 Ha PvE a fő cél, akkor kinézet vagy egyéni preferencia alapján válassz, ha PvP, akkor jelenleg(!) a Leo a jobb választás.
Viszont megjegyezném azt, hogy a legnagyobb páncélátütése/sebzése a T-90MS-nek van. Életpontja viszont kisebb. Azt a vonalat érdemes választani, ami a játékstílusodnak jobban megfelel.
M1A2 mellett annyi szól, hogy nagyobb a látótávja. Meg, amit kevesen vesznek figyelembe, hogy 4 retrofit slotja van, ebből 2 univerzális 1 páncél és 1 tűzerő. Tehát, nagyon jól testre lehet szabni.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.12.16. 08:06:28 -
#3664 Úgy működik a token, hogy miután megvan a 100% az utolsó járművön, akkor érhető el de a "kinyitása" +475 000 XP.
Ha megvan, akkor választhatsz a 9-es szintűek közül DE csak attól a kereskedőtől, akinél kihúztad. Tehát Wölfinél: Crab, Draco, Leo, Abrams. Az arty nem kap tokent.
Ha az a cél, akkor Wölfi ágon lehet a leghamarabb elérni a 9-es szintű járművet, mivel ott a BMP vonalon illetve a felderítőknél és még a TD egyik ágán is 7-es a legnagyobb. Ha valaki okosan fejleszt (nem költi az XP-t fejlődés közben felesleges fejlesztésekre), akkor nagyon hamar el lehet érni. Pláne mivel rengeteg esemény volt sokszoros XP szorzóval.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.12.16. 07:59:44 -
SzocsA #3663 Hogy van ez a 9es szint? wölfinél van két scout tank ami 7 es, de abból csak egy 9 es van a CAARB. Tegnap ketten bejöttek vele, egyik nem volt platonba a másik egy T90 msel
Egyik CAARB sebzett 9500 dmg :D a t90 meg 6000ret a másik csak 4000ret :D
Pár perc alatt ledarálták a csapatomat.
Ezzel az unlockkolással bármelyik tankkal akármelyik 9est választhatom?
Amúgy Ti, hogy húzzátok a tankokat? Challenger 1 el megyek és most a 3× os szorzóval PVE ben kb 11 000 xpket kapok, tök jól lehet vele haladni :D
Spotterrel is próbálom de arra nem ad annyit mivel jóval 10 000 fölött kéne sebezni vele..
Akkor van gáz mikor több ilyen papír tank van a csapatban, elfogyunk :D
A C1 Ariate is olyan lesz mint a challenger 1 és a kettő? Előző csatában volt egy simán szétlőtték, messziről. nem is sebzett vele semmit...
Tuti, hogy elveszik neki a páncélját...... -
#3662 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Uh, de tehetséges :) -
yossarianHUN #3661 Még nem, de a patch után ugyanazok lesznek.