2973
-
#363 Miért fontos a páncél -
#362 Ez eddig is ilyen volt.
Mondjuk igaz ami igaz, kívülről nézve elég darabosan mozognak.
Egyébként ami elképesztő az egészben, az apró részletek, ahogy a világ felépül.
Pl az elején sétál a monostor kertjében, és ahol sűrűn mászkálnak, ott ki van taposva a föld, de mellette, ahol nem járnak, egyből nő a gaz. -
#361 Tamogattad Kickstarteren?
Ha nem, akkor minek karogsz? -
#360 Akkor ne nézzed... -
#359 Kingdom Come: Deliverance - ezért fontos a páncél
Nem hogy használni ,de még nézni is rossz ezt a harcrendszert
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.06.21. 12:03:05 -
#358 Idén már nem jelenik meg :( -
#357 A novenyeknek van fizikaja? Elhajlanak a bokrok ha atmentek rajtuk (mint az elso Crysis-ben)? -
#356 Nem tudom én azt kb 2 percig néztem mert GTX 460-al játszhatatlan volt.
Itt is csak mászkáltam semmi feladatot nem csináltam mert a kardharc kikészített agyilag és töröltem. Jobb így mindenkinek. -
#355 változott valami az előző bétához képest? fél éve nincs számgépem (házfelújítás), csak melóban -
#354 Ma jobban ránéztem erre a bétára.
A dolgok mögé nézve mekkora istentelen durva lenne már ha valamelyik cég istenigazából rágyúrna a legeslegapróbb dolgokra is az ilyen játékokban.
Hosszú percekig néztem ahogy az emberek a "skriptjeiket" végzik:
- A horgász: Csak ül és ül. Sehol egy kapás vagy valami interakció
- A favágó: Bénázik egy db fával amire többször lesújt megigazít stb ,de ketté nem vágja szét nem esik az a csoffadt fa. Majd elkezdi a kis kosarába pakolni a (nem is létező ott sem lévő) fákat amibe egyszer csak hirtelen kirajzolódik, hogy hoppá mégis csak van benne valami
- A "pultosnő": Szépen hozza a kis kancsóját amiből bőszen kiszolgálja a vendégeket. De se az ő kancsójába se a vendégek poharaiba nincs semmiféle folyadék.
- A sepregető néni: Seper ,de mit? Se por se semmi ,semmi meg se rezdül. Legalább akkor skripteltek volna ide egy egy hirtelen megjelenő szöszkupacot mint a nem létező fákat pakoló favágóhoz a fákat.
Füttyre bárhonnan teleportálódó paci witcher sztájl
Sajnos nekem csak ezek a hibák észrevételezése jutott ,mert amiben a game elvileg erős az a kardozás esélytelen számomra ,mert egy rakás szarnak tartom.
Grafika elmegy ,de lehetne sokkal szebb is csináltam pár képet -
#353 A készítők megmondták kb 0 optimalizáció van ebben a bétában.Nem kell beszarni a teljes sokkal jobban fut majd -
MauroN #352 Elképzelhető, mert a procim már a mostani generációnak már nem megfelelő..Phenom II 965 -
#351 úgy tudom, az AI inkább processzorigényes. -
MauroN #350 GTX 950-emen 1280-ba minimumon 20 fps... :O -
#349 Olyan, amilyen még meg sem jelent. XD
Szép ez a középkori tech-demó... -
#348 Asztaaaaa
Milyen VGA kell neki? -
#347 Megnéztem a bétát .Sanszos ,hogy ez nem az én játékom lesz :(
A harci tutorialt is alig tudtam végiggörcsölni. Katasztrófa ez a kardozás így nekem. -
#346 Eszméletlen a textúrák minősége, de mégsem egy Witcher 3. Minden esetre egy TPS nézet nem lenne rossz. -
#345 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#344 Tele van magyar dumával. A gyerek reakciója zseniális. :D -
#343 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
hapi #342 nekem fagyogat sajnos de 30 fps körül megy mediumon
-
#341 :) -
xido #340 igen,rögtön utána rájöttem és ráeresztettem a mappában lévő kötelező directx és vcredist frissítést :) -
JonasSandor #339 Azt a rohadt de gyönyörű -
#338 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ide akartam eljutni
Innen:
Kb. itt voltak:
-
#337 Nálad a hiba. :)
Én már össze is futottam magyarokkal ... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... csak sajna nem volt nálam semmi fegyve ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.06. 13:35:34 -
DantesHUN #336 A répa színe annyira nem érdekelne, de nincsenek gyerekek? Meg szállfegyverek? Milyen középkori realista játék ez? Egykezes, másfélkezes, kézkezes kardok, buzogányok, dárdák, számszeríj, íj, csatabárd alabárd, stb, franckarika. Ez mind kellene .
Ehelyett arra pazarolnak erőforrást, hogy a ruha így meg úgy meg izé.
A terület igenis kicsi, értem én, volt erről szó és ki lett tárgyalva, de ez kicsi. sőt. Az se lenne baj, ha nem nyílt világú, és akkor kisebb, de ha már nyílt világú, azért legyen kicsit nagyobb.
A harcrendszer, a legutóbb látott videók alapján: eh. Értem én, akartak valami klassz, érdekes, reális dolgot...de nézzük már, ahogy ledöf meglepetés szerűen karaktereket, rossz nézni. A vívás pedig, hát nem tudom. Gyakorlatban kell kipróbálni, lehet jó is, elvégre a Witcher 1 harcrendszerét is meglehetett szokni. De pl: az egyik videóban mintha a fejlesztő aki játszik vele is csak bénázna. Nem tűnik biztatónak, de hátha tévedek.
Van egy videó, amikor egy csapat katona fut át valami erdőn, és lehet én látom rosszul, de így átfutnak földön fekvő katonákon...akik erre felkelnek. Az szundiztak ott, vagy mit hevertek?
Vagy, vív a hős egy ellenel, böködi karddal, az meg álldogál úgy egy helyben
Remélem, ezek csak alfa-béta státusz miatti hibák, és nyilván ki fogják ezt javítani. Én elhiszem hogy ez jobb lesz, csak nem túl meggyőző.
Ami nagyon jó, tényleg gyönyörű. És a falu, te jó ég. Mintha a Szentendrei skanzen házai között lennénk. Eszméletlen. Csak hát meg...vannak ilyen problémák, hátára ragasztott íj és tegez...ez se lenne baj, ha nem az lenne a koncepció ,hogy egy beszarás látványvilágú, realisztikus játékot akarnak.
Ami mentheti a menthetőt, egy jó történet. Én nagyon szerettem volna ezt, és érdekelt, de minél több videó, infó kerül ki róla, egyszer szomorúbb az egész. -
xido #335 Az intro rajzai,zenéje és narrálása igen tetszetős..
sajna utána csak feketeség fogad zenei aláfestéssel :) -
Ironman2 #334 Khm.Ez warez,én ezért csúnyán kaptam jópár kommenttel ezelőtt. (egyébként pont én is innen szedtem délután) -
#333 Aki ki szeretné próbálni Béta (Bárki leszedheti)
Nem kötelező hozzá a 16GB ram 8-al is megy.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.05. 21:51:31 -
JonasSandor #332 16 giga ram kell hozzá -
#331 Kint a béta -
#330 Persze, ez a vélemény is érthető és tiszteletre méltó.
Szimplán a "hitelesség körömszakadtunkig"-gal volt hirdetve a projekt, ami azért megkapó, mert egyrészt a médium elsőrangú a történelem megjelenítésére, másrészt igazából erre odafigyelő, ilyen kaliberű játék nincsen; ezért aztán egy jó maréknyi támogató - magam is - erre ugrott rá.
Ennek tükrében meg a megalkuvások olyankor, amikor egy rohadt textúra-átszínezéssel ezt meg lehetne oldani, fájdalmasak. Nyilván nem lehet száz százalékosan megcsinálni ezt, de van, ami simán csak akarat és igényesség kérdése. De érdemi, minden játékost érintő dolog is van ilyen, például a malmozás, hogy legyen-e szálfegyver a játékban.
Ami hiánya nagyjából olyan, mint egy, napjaink háborúit feldolgozó játék gépkarabélyok nélkül. :) -
#329 Ezen mi a "vérgyenge"? -
#328 ja hát azért biztosan nem lehet 100%-t megütni,mégse csináltak akkoriban fényképet hogy nézz ki a középkor, nekem már igy jo lenne ahogy most nézz ki -
#327 Lila, vagy fehér, mondjuk. :) De értsd jól a példát.
Olvastam egy kiváló felvetést a fórumon a szekérutakkal kapcsolatban is. Ez tűnhet szarrágásnak is, nyilván, de ha ez nem differenciálja a KCD-t a zömtől- akkor egyre kevesebb dolog teszi azt...
Mégegyszer: viccesnek tűnhet, de egy indikátor a dolog olyankor, amikor az autentikusság volt olyan rohadt magasan lobogtatva a Kckstarteren
Én legalábbis egy magát komolyan vevő történetre ruháztam be, jelenleg meg a "hát, ez így sikerült" megy. -
#326 DDDD mert milyen volt a sárgarépa ha nem sárga? -
#325 A telefonról még nem kerítettem sort a videóra, de ugyanez az érzés megfogalmazódott már bennem is, elnézve az eddigi játékmenetet, csúszást, kihagyott dolgokat (szálfegyverek), egyszerűsítéseket (spawnoló ló), hozzáállást (pl. marha büszkék az autentikusságra, de egy hónapig kellett cseszekedni mondjuk azért, hogy a korban nem narancssárga volt a répa).
Hype-ra jött a középszerűség, de csak magamat hibáztathatom: ez volt az első (és utolsó) dolog, amit nem kész állapotban vettem meg.
Persze, ez legalább úgy néz ki, elkészül valamikor, hogy pedig milyen lesz pontosan, az még majd kiderül, de komoly illúzióim nincsenek már. -
#324 Kingdom Come: Deliverance - ilyen lesz a harc, késhet a megjelenés
Ez egyre fájdalmasabban és egyre jobban vér gyengébb lesz.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.01. 09:57:00