3156
Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • b-type
    nem tudom mennyire zárt, 'baron' szinten támogattam az indulást, nekem megy.
  • Torzonborz
    Támogatóknak van alfa steamen.
  • Hunor1
    ööööööö , lehet vele játszani ?? van valami zárt alfa vagy mi ?
  • b-type
    kb. 1 éve néztem bele, ahhoz képest sokat változott. Jó a felvezetés is, meg jóval több a tennivaló. grafikailag még nagyon sok van hátra, tök jól néz ki úgy általában, csak elég szrul fut szvsz. de pl mikor este leesett az eső az elég hülyén nézett ki, megvalósításban is, meg benézve az ablakon olyan volt mintha a szobában is esne.
    De hangulata az van, a fejlődés is jónak tűnik amit használok az fejlődik, dumálok akkor fejlődik a a kikérdezés lehetőségei terén, illetve rábeszélés.
    Sztem nagyon jó lesz ha összeáll.
  • GaBika6
  • Ironman2
    Hála istennek nem az EA,hanem a Deep Silver.Jó kezekbe került.
  • grebber
    Kiadóra lelt a kickstarteres Kingdom Come: Deliverance
  • AnuluWork #378
    Talán majd ez!
  • Torzonborz
    Ha skyrimot akarsz játssz azzal, ez szerencsére nem az lesz.
  • Ironman2
    Ez már a Thief legelső részében is nagy élmény volt,aki emlékszik rá az tudja.
  • Carmang
    Ti valamiről nagyon lemaradtatok... Az egész játék a valósághű "kardozás szimuláció"-ról szól. Skyrim-féle egyszerű kattintgatásnak itt nincs helye.
  • grebber
    Jaja legótvarabb az egészbe ,nagy kár hogy nem skyrim féle szimplaság. Akkor elég jó game lehetett volna
  • AnuluWork #373
    Tök jó lenne, ha NEM lenne fps. De ez a harc így ...
  • Ironman2
  • AnuluWork #371
    Csak ezt a harcot és az FPS only nézetet tudnám feledni ...
  • grebber
    GC 2016 Trailer
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.21. 20:43:50
  • Jockey
    Jól néz ki, de ezektől a limitált szerverektől nagyon idegenkedem...
  • AnuluWork #368
    Kicsit bővebben:
  • Torzonborz
    Királyság \0/
  • grebber
    A multiplayerig olvastam :(
  • AnuluWork #365
    Of Kings And Men
  • Carmang
    Nagyondúrvánjó.
  • grebber
    Miért fontos a páncél
  • Carmang
    Ez eddig is ilyen volt.
    Mondjuk igaz ami igaz, kívülről nézve elég darabosan mozognak.

Egyébként ami elképesztő az egészben, az apró részletek, ahogy a világ felépül.
    Pl az elején sétál a monostor kertjében, és ahol sűrűn mászkálnak, ott ki van taposva a föld, de mellette, ahol nem járnak, egyből nő a gaz.
  • Bucser
    Tamogattad Kickstarteren?

Ha nem, akkor minek karogsz?
  • Torzonborz
    Akkor ne nézzed...
  • grebber
    Kingdom Come: Deliverance - ezért fontos a páncél

Nem hogy használni ,de még nézni is rossz ezt a harcrendszert
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.06.21. 12:03:05
  • grebber
    Idén már nem jelenik meg :(
  • Aborg
    A novenyeknek van fizikaja? Elhajlanak a bokrok ha atmentek rajtuk (mint az elso Crysis-ben)?
  • grebber
    Nem tudom én azt kb 2 percig néztem mert GTX 460-al játszhatatlan volt.
    Itt is csak mászkáltam semmi feladatot nem csináltam mert a kardharc kikészített agyilag és töröltem. Jobb így mindenkinek.
  • b-type
    változott valami az előző bétához képest? fél éve nincs számgépem (házfelújítás), csak melóban
  • grebber
    Ma jobban ránéztem erre a bétára.
    A dolgok mögé nézve mekkora istentelen durva lenne már ha valamelyik cég istenigazából rágyúrna a legeslegapróbb dolgokra is az ilyen játékokban.

Hosszú percekig néztem ahogy az emberek a "skriptjeiket" végzik:

- A horgász: Csak ül és ül. Sehol egy kapás vagy valami interakció
    - A favágó: Bénázik egy db fával amire többször lesújt megigazít stb ,de ketté nem vágja szét nem esik az a csoffadt fa. Majd elkezdi a kis kosarába pakolni a (nem is létező ott sem lévő) fákat amibe egyszer csak hirtelen kirajzolódik, hogy hoppá mégis csak van benne valami
    - A "pultosnő": Szépen hozza a kis kancsóját amiből bőszen kiszolgálja a vendégeket. De se az ő kancsójába se a vendégek poharaiba nincs semmiféle folyadék.
    - A sepregető néni: Seper ,de mit? Se por se semmi ,semmi meg se rezdül. Legalább akkor skripteltek volna ide egy egy hirtelen megjelenő szöszkupacot mint a nem létező fákat pakoló favágóhoz a fákat.

Füttyre bárhonnan teleportálódó paci witcher sztájl

Sajnos nekem csak ezek a hibák észrevételezése jutott ,mert amiben a game elvileg erős az a kardozás esélytelen számomra ,mert egy rakás szarnak tartom.
    Grafika elmegy ,de lehetne sokkal szebb is csináltam pár képet
  • grebber
    A készítők megmondták kb 0 optimalizáció van ebben a bétában.Nem kell beszarni a teljes sokkal jobban fut majd
  • MauroN
    Elképzelhető, mert a procim már a mostani generációnak már nem megfelelő..Phenom II 965
  • PrasCo
    úgy tudom, az AI inkább processzorigényes.
  • MauroN
    GTX 950-emen 1280-ba minimumon 20 fps... :O
  • bazccka
    Olyan, amilyen még meg sem jelent. XD
    Szép ez a középkori tech-demó...
  • Carmang
    Asztaaaaa
    Milyen VGA kell neki?
  • grebber
    Megnéztem a bétát .Sanszos ,hogy ez nem az én játékom lesz :(
    A harci tutorialt is alig tudtam végiggörcsölni. Katasztrófa ez a kardozás így nekem.
  • AnuluWork #346
    Eszméletlen a textúrák minősége, de mégsem egy Witcher 3. Minden esetre egy TPS nézet nem lenne rossz.