2973
-
#163 Realisztikusan nem találod el az ellent, realisztikusan mész a susogós páncélban, stb. :) -
#162 Az lehet ugyan, de sajnos, csak konyhanyelven beszélem a szíriuszi dialektust, olvasni meg aztán végképp nem, ha nem itallapról van szó. :D -
#161 Pedig azokat állítólag magyarul írták :-D -
#160 Harminc másodpercet láttam a videóból, de már legalább annyira nem értem, hogy ez mitől "realistic", mint a kopt ókeresztény szövegeket. -
#159 MMORPG Lényegtelen mennyire alpha vér gagyi amúgy is! -
#158 Érdekes próbálkozás lesz ez is! -
#157 Messze van még 2015 már így is eleget tudunk.
Majd E3-on hallat magáról talán! -
#156 sajnos :)
-
#155 Nagy a csend. -
Ironman2 #154 Hát ez nem piskóta egy játék! -
#153 Jobban belegondolva, sokkal normálisabb emberi reakciónak tűnik, ha erre azt mondom: Pontosan!, mintha a valós helyzetet fejtegetném. :D -
#152 Igen. Nagyok a csöcsei a csajnak ... :D -
#151 Ma hallottam erről a játékról először, de (néhai) hosszúkard-vívóként, általános történelem-buzeránsként és elvakult, ostoba M&B-rajongóként a teljes nyálkészletemet előttem az egy órás videó első húsz percében.
...ééés fav! -
#150 A weboldalukon szerintem még meg lehet venni. -
MaRee #149 Hogy az istenbe nem hallottam eddig erről a játékról? Rohadtul kurvajónak tűnik, kár, hogy lemaradtam a kickstarterről, erre tuti áldoztam volna pár dolcsit. -
#148 Hehe.
-
#147 Egy dolog hiányzik nekem - egyelőre? -, és ez egy Skyrimhez hasonlatos TPS nézet. -
#146 A térkép meg hangulatos.
-
#145 Jó csöcsös a csaj az elején. Amúgy meg tökéletes lesz ez. :) -
#144 Űrhajók és lovagok találkozása
A cikkből kiderül, hogy mi a közös Chris Roberts űrhajós kereskedelmi és harci szimulátorában, a Star Citizenben, és a Warhorse Kingdom Come: Deliverance című középkori RPG-jében. -
#143 Na meg is lett az 1 milla. -
#142 Meglesz bizony , vajh emelik a tétet újabb 100k-al ? -
#141 Meglesz a kutya nagyon akarja a nép -
#140 Az inventory elég oblivionosnak néz ki de az egész játék összhatása elég kellemes, jó lesz ez. -
#139 Egy órás bemutató -
Was #138 A nagyobb terület alatt én se csak virágos mezőre gondoltam, ahol lepkéket kergethetünk. -
#137 Nem a terület nagysága határozza meg, hogy mennyire jó a játék. A Gothic 3 hatalmas területtel bír az 1. és 2. részhez képest - még a 2. rész kieggel együtt is - de a II. rész valahogy mindig is jobban tetszett, mint a 3. Hiába a nagy térkép, ha tök üres az egész... Inkább legyen kisebb, de valódó élő világ, ami tartalommal van megtöltve és nem útjelző táblák az a NPC-k, mint a TES III-ban vagy más RPG-ben... -
Was #136 Hát lehetett volna jobb célokat is kitűzni, az biztos: 3-szor akkora terület, egyéb mesterségek felvétele, kereskedés, zombis dlc (na jó, ez csak vicc volt, de kb. illene a divatos kutyás társhoz)
Ettől függetlenül biztos ezt a kutyás dolgot is meg lehetne jól csinálni, illetve muszáj is lesz nekik, hogy az egyébként reális harc- és mozgásrendszerből, és úgy általában a játékból "ne lógjon ki". A lovaglásra is nagyon odafigyelnek. -
pikman #135 Remélem a bolhás opcionális lesz mert utálom a kutyákat a fabléban is agyfaszt kaptam töle. -
Was #134 A 900k hamarosan meglesz, úgyhogy hajrá Blöki! -
#133 Ha nem lesz meg a kutya majd jön dlc-be! -
Was #132 Chris Roberts is reklámozza a játékot a Star Citizen oldalán! Lehet, hogy ez még ad neki egy dobást itt az utolsó pár órára :)
itt -
Was #131 Igen, nekem simán ment. -
#130 Működik már Kickstarter USA-n kívül? Mikor a Project Eternity-re akartam adakozni, akkor az elején nem ment, csak amikor külön Paypal-os részt csináltak. -
#129 Értem. Király. :) -
#128 Pontosan , csak siker esetén az idő lejártával vonnak pénzt. -
#127 Apropó! Még nem kickstartoztam, de a manit ezek szerint csak akkor vonják le, amikor vége az első körnek, vagyis 61 óra múlva (20-án)? -
#126 Kingdom Come: Deliverance - Készül a PS4 és XBOX One kiadás -
Timbu #125 A leírás szerint az alfához csak a Baron szinttől fölfele van hozzáférés, a bétához pedig a Knight szinttől. -
Was #124 Ha tényleg meg lesz az 1M és így elérhető lesz a kutya, mint társ (úgy látszik most ez a divat), akkor remélem, hogy autentikusan például egy ír farkaskutya lesz az. :)