2973
Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • a.carkey
    Realisztikusan nem találod el az ellent, realisztikusan mész a susogós páncélban, stb. :)
  • PrasCo
    Az lehet ugyan, de sajnos, csak konyhanyelven beszélem a szíriuszi dialektust, olvasni meg aztán végképp nem, ha nem itallapról van szó. :D
  • Montanosz
    Pedig azokat állítólag magyarul írták :-D
  • PrasCo
    Harminc másodpercet láttam a videóból, de már legalább annyira nem értem, hogy ez mitől "realistic", mint a kopt ókeresztény szövegeket.
  • grebber
    MMORPG Lényegtelen mennyire alpha vér gagyi amúgy is!
  • a.carkey
    Érdekes próbálkozás lesz ez is!
  • grebber
    Messze van még 2015 már így is eleget tudunk.
    Majd E3-on hallat magáról talán!
  • b-type
    sajnos :)
  • Molnibalage
    Nagy a csend.
  • Ironman2
    Hát ez nem piskóta egy játék!
  • PrasCo
    Jobban belegondolva, sokkal normálisabb emberi reakciónak tűnik, ha erre azt mondom: Pontosan!, mintha a valós helyzetet fejtegetném. :D
  • a.carkey
    Igen. Nagyok a csöcsei a csajnak ... :D
  • PrasCo
    Ma hallottam erről a játékról először, de (néhai) hosszúkard-vívóként, általános történelem-buzeránsként és elvakult, ostoba M&B-rajongóként a teljes nyálkészletemet előttem az egy órás videó első húsz percében.
    ...ééés fav!
  • Fehercsoki
    A weboldalukon szerintem még meg lehet venni.
  • MaRee
    Hogy az istenbe nem hallottam eddig erről a játékról? Rohadtul kurvajónak tűnik, kár, hogy lemaradtam a kickstarterről, erre tuti áldoztam volna pár dolcsit.
  • a.carkey
    Hehe.

• a.carkey
    Egy dolog hiányzik nekem - egyelőre? -, és ez egy Skyrimhez hasonlatos TPS nézet.
  • a.carkey
    A térkép meg hangulatos.

• a.carkey
    Jó csöcsös a csaj az elején. Amúgy meg tökéletes lesz ez. :)
  • grebber
    Űrhajók és lovagok találkozása

A cikkből kiderül, hogy mi a közös Chris Roberts űrhajós kereskedelmi és harci szimulátorában, a Star Citizenben, és a Warhorse Kingdom Come: Deliverance című középkori RPG-jében.
  • Torzonborz
    Na meg is lett az 1 milla.
  • Torzonborz
    Meglesz bizony , vajh emelik a tétet újabb 100k-al ?
  • grebber
    Meglesz a kutya nagyon akarja a nép
  • wedge31
    Az inventory elég oblivionosnak néz ki de az egész játék összhatása elég kellemes, jó lesz ez.
  • grebber
    Egy órás bemutató
  • Was
    A nagyobb terület alatt én se csak virágos mezőre gondoltam, ahol lepkéket kergethetünk.
  • Molnibalage
    Nem a terület nagysága határozza meg, hogy mennyire jó a játék. A Gothic 3 hatalmas területtel bír az 1. és 2. részhez képest - még a 2. rész kieggel együtt is - de a II. rész valahogy mindig is jobban tetszett, mint a 3. Hiába a nagy térkép, ha tök üres az egész... Inkább legyen kisebb, de valódó élő világ, ami tartalommal van megtöltve és nem útjelző táblák az a NPC-k, mint a TES III-ban vagy más RPG-ben...
  • Was
    Hát lehetett volna jobb célokat is kitűzni, az biztos: 3-szor akkora terület, egyéb mesterségek felvétele, kereskedés, zombis dlc (na jó, ez csak vicc volt, de kb. illene a divatos kutyás társhoz)
    Ettől függetlenül biztos ezt a kutyás dolgot is meg lehetne jól csinálni, illetve muszáj is lesz nekik, hogy az egyébként reális harc- és mozgásrendszerből, és úgy általában a játékból "ne lógjon ki". A lovaglásra is nagyon odafigyelnek.
  • pikman
    Remélem a bolhás opcionális lesz mert utálom a kutyákat a fabléban is agyfaszt kaptam töle.
  • Was
    A 900k hamarosan meglesz, úgyhogy hajrá Blöki!
  • grebber
    Ha nem lesz meg a kutya majd jön dlc-be!
  • Was
    Chris Roberts is reklámozza a játékot a Star Citizen oldalán! Lehet, hogy ez még ad neki egy dobást itt az utolsó pár órára :)

itt
  • Was
    Igen, nekem simán ment.
  • Molnibalage
    Működik már Kickstarter USA-n kívül? Mikor a Project Eternity-re akartam adakozni, akkor az elején nem ment, csak amikor külön Paypal-os részt csináltak.
  • a.carkey
    Értem. Király. :)
  • Torzonborz
    Pontosan , csak siker esetén az idő lejártával vonnak pénzt.
  • a.carkey
    Apropó! Még nem kickstartoztam, de a manit ezek szerint csak akkor vonják le, amikor vége az első körnek, vagyis 61 óra múlva (20-án)?
  • grebber
    Kingdom Come: Deliverance - Készül a PS4 és XBOX One kiadás
  • Timbu
    A leírás szerint az alfához csak a Baron szinttől fölfele van hozzáférés, a bétához pedig a Knight szinttől.
  • Was
    Ha tényleg meg lesz az 1M és így elérhető lesz a kutya, mint társ (úgy látszik most ez a divat), akkor remélem, hogy autentikusan például egy ír farkaskutya lesz az. :)