Nem én leszek aki ezzel kapcsolatban érdemben tud válaszolni, azért beszélek sokat az optimalizációról mert nekem szolid a gépem
(i5 4690K alapon, és 2g GTX680)
Ezért be-be röccen. és így nem gördülékeny a harc, pl. elrugom a másikat, vagy ő ellök akkor nem tudok elég gyorsan reagálni, riposztolni.
De nagy vonalakban:
A blokkolás oké, a játék jó pozícióból kezdi a blokkolást, az irányt nagyjából beállítja, te csak megnyomod a gombot, itt is és blokkolsz, ..azt nem tudom hogy mindent tussz-e blokkolni, mert a bétában lehetőséged van fakarddal harcolni, meg nagyjából veled azonos fegyverekkel.
fent a Magyaroknál lehet ütnének fejszével, majd kipróbálom át üti egy fejsze a kard blokkolását...eddig onnan mindig elfutottam :D
Sztem az összes összetettebb harcrendszernél, az átváltás a probléma, az M&B-ben nagyjából tudtad mikor érdemes kitámadni a blokkból, mivel az AI ritmus adott volt.
Blokkolsz és kitámadsz, blokkolsz, közelebb lépsz és rugsz, ezek átváltása lehet a probléma, legalábbis nekem a bétában ez a legfőbb bajom, két ellenfél esetében a forgásnál beröccen a kép, ha ellököm a másikat akkor beröccen a kép,..tehát nekem a harc jónak tűnik, de ha nincs folyamatos kép, akkor stresszes.