3156
Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • Savaran
    Azt meg sem mertem említeni, mert még giotin alá kerülök a végén.......
  • Carmang
    Nekem ebből a videóból csak a 15 évvel ezelőtti ragdoll-fizika nem tetszik. Lecsapják az ellen, és hogy esik már össze?
    Utoljára szerkesztette: Carmang, 2018.02.04. 09:38:40
  • b-type
    Érdekes lesz látni, részemről két játékot várok ebben a stílusban, a M&B2-t és ezt.
    ..de a HoMM széria hullámvasútja után (szvsz inkább egy lejtő), ami egy tuti cím 'volt' azt mondom, hogy semmi nem olyan fontos mint a hangulat.
    De ezeken lapokon keresztül lehet vitatkozni, ez csak az én véleményem.
  • grebber
    Inkább lett volna skyrim, gothic szerű klikkfest a harc. De ők tudják. Eladásokra nagyon kiváncsi leszek mennyi embernek jön ez be
  • Savaran
    Nem csak a belső nézeti animáció a rossz, hanem az npc-k mozgása is, kb 2005-ös szinten van, pl mikor vágásra készül a kardal egy karakter, a kard váll fölött kimeredve a teste meg mozog mintha giroszkópos lenne a keze, azért ez elég ciki, nem ártott volna ezen még csiszolni, más játékokban is működik a motion captures technika, ebben is menne, és semmiféle késedelem nem lenne csak ki kéne dolgozniuk.
  • Palinko
    Azért abba gondoljunk bele ha szép fluid lenne az animáció meg minden, cserébe bekapnánk minden hitet, mert még nem ért véget a szép fluid animáció a támadásból védekezésbe váltáshoz akkor meg az lenne a baj :D Szóval mert hirtelen megcsinál mindent amit mondunk neki azért tűnik gépiesnek, de ha meg nem csinálná csak szidnánk és olyan érzés lenne mintha laggolna a játékunk
  • b-type
    Van mit csinálni. De semmi katasztrófa, a videó vége pl tökéletes sztem.
    MEgvettem már elég régen, így a bétát tolhatom,..nem nagy ügy. De van hangulata a játéknak az tény.
  • Savaran
    Jogos, végre valaki megéti a lényeget, ettől függetlenül valószínű játszani fogok a játékkal, de ajnározni nem fogom, mert nyilvánvaló hibák tömkelegével van tele.
  • Hexex86 #497
    Valóban gépies ez kétségtelen, de a mount and blade-be sem zavart mert legalább láttam hogy honnan védekezik és honnan támad iylesmi. Az élmény elfedte a gépiességet. Nálam legalábbis. Remélem ennél is így lesz. :)
    Inkább ilyen mint egy Shadow of War vagy Batman játékba, hogy tök fluid és élethű meg ilyesmi és közbe meg alig élvezetes.. Számomra.
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.02.03. 15:34:14
  • Savaran
    Amikor nézem az ilyen videókat, akkor nem látok szép animációt, hanem mint valami autógyár robothegesztő gépsora.
  • Hunor1
    engem csak az zavar hogy nem lesznek benne nagyobb csaták. eddig amit láttam azok csak ilyen 10-20 fős banda harcok voltak . ( jó tudom ez nem M&B , hanem RPG, de akkor is... )
  • AnuluWork #494
    Amatőrök? :) Ők csinálták tk. a Mafiát és a Hidden and Dangeroust. :)
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.02.03. 09:14:56
  • JonasSandor
    Alig két hét van hátra.
  • Voltan
    Nem, a harci animációk - ami látszik belőlük - egyáltalán nem rosszak, sőt. Összetettebb harcrendszert igérnek, mint a Skyrimben volt -ok, ez nem nehéz. Amit itt láttam, az ígéretes, kérdés, hogy hogyan ültetik át a játékba. A Witcherhez hasonlítod, aminek köze sincs a realisztikus küzdelemhez. Ez itt elvileg a real shit. És azt kell, mondanom, hogy közelebb van a realitáshoz, mint a witcher harcrendszere. Ez nem minősíti egyiket sem, más stílus. Nagyon kíváncsi vagyok a játékra, sokat ígér, nagyon sokat. A trailerek alapján látom is az ígéretet megvalósulni, de kérdéses, hogy milyen lesz a végeredmény.
  • Savaran
    Az biztos hogy nem egyszerű, de nem lehetetlen, ja és nem csak maga a harci animáció rossz hanem a melletted harcoló katonák is, tisztára mint a mount and blade, mint valami robotok japánból, tiszta nevetséges.
  • Palinko
    Pedig a skyrimet egy igen nagy csapat csinálta és 2011-ben is lehettek volna jobb animációk, a witcher 2 pl korábbi. Szerintem nehéz szebb animációt csinálni FPS-ben
  • Savaran
    Oké, csak azért fejlődik a világ Skyrimnél elnézem mert az skyrim meg 2011-es, de azért ne ott legyünk már mint a mount and blade...van azért egy egészségügyi határérték, még ha egy szerepjátékról is van szó, nem törvényszerű a szar animáció, gondolj csak a witcher3 ra ott se sztár de azért elég jó.
  • Although
    Szerepjátéknál nem a tökéletes animáció a lényeg. Magával ragad a történet, beszippant, bele tudod élni magad. Ha az animáció érdekel ott vannak az akció játékok, 10 óra erejéig élvezheted is a tökéletes animációkat. Ott az a lényeg. Választás kérdése. Főleg ha amatőrök tesznek le valamit az asztalra.
  • Savaran
    +Elképesztően sz@r animációkat harc közben, + Elképesztően unautentikus cseh és magyar seregeket!
  • grebber
    Elképesztően látványos sztori trailert kaptunk a Kingdom Come: Deliverance-ről
  • grebber
    Se Denuvo se szezonbérlet sem lesz
  • JonasSandor
    Nagy kár pedig tök jó lett volna.
  • grebber
    Sehol nem volt ilyenről szó
  • Torzonborz
    De arról nem volt szó, hogy ebben lesz majd hivatalos magyar nyelvi támogatás.
  • JonasSandor
    De a többi nép az nem.
  • grebber
    A magyar nép magyarul beszél a játékban igen....
  • JonasSandor
    Beszarás ez magyar szinkronnal van loooool
  • Pluskast
    Ez nem teljesen igaz :D

• grebber
    Szóba se volt ilyen így nem meglepő :)

Ha megtetszik valakinek csak lesz magyarítás hozzá
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.01.25. 08:28:53
  • JonasSandor
    Nincsen benne magyar nyelv..
  • Torzonborz
  • grebber
    Vadiúj sztoritraileren a Kingdom Come
  • Carmang
    Nade, a csatánál már nem egyedül volt a játékos, hanem ott volt a bandája. Tehát több vs több szituáció uralkodott. De valahogy mégis játékos vs sok lett belőle
  • Savaran
    Mount and blade, ott működik
  • Timbu
    Az mennyivel lenne jobb, hogy többen támadnak rád, de persze (mivel hitelesek akarunk lenni) esélyed sincs, ezért az első csatánál véget ér a játék? Valahol nekik is meg kellett húzni a határvonalat a hiperrealisztikusság és aközött, hogy azért élvezetes is legyen a játék.
  • Hunor1
    sajnos minden játék ilyen, soha nem támadnak rád többen . körbeállnak és pózolnak csupán amíg az egyikkel harcolsz.
  • TomStorm
    Nekem tetszik!Biztosan megveszem.
  • Carmang
    Ja, a tömeges csatát én is néztem. Egyikkel harcolsz, többi meg várja, hogy mikor üssön...

A harcrendszer eddig is tetszett, és még most is tetszik, de a realizmus......... hát rakjanak már bele valamennyit! Teljes vértet lehessen már csak és kizárólag tömeggel bíró fegyverre (fejsze/bárd, buzogány) szétverni.

Az viszont különösen tetszik, hogy Hitman módra felveszed az ellenség öltözékét, és belopózhatsz a táborukba :)
  • grebber
    Nekem ne írd a harcrendszer amire a game épül egy gyalázat.Ebből a videóban kiderült ami kérdésem még volt ,hogy fog mindez kinézni "tömegcsatában"...

A nyilazásra: Talán lesz fejlődés és már atomdurva skilljei voltak a csókának azért volt one shoot one kill...
    Majd februárban a sok béta teszter úgyis megsírja ,hogy melyik volt
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.12.22. 10:59:17
  • Carmang
    Hát... eddig tetszett a játék, de ez a videó csalódás. Karddal ugyanis nem szedsz szét teljes páncélzatba öltözött embert. Nyíllal meg méginkább nem. Oneshot nyilazás meg... ehh.