2973
-
#323 Igen, ez igy is marad. Ja hogy a pancelosok kuzdelmere gondoltal? Igen, az valoban kulso kameras, de ugyanezeket a mozdulatokat hasznalhatja majd a jatekos is.
Jo lenne ha legalabb valami REPLAY-t beraknanak, hogy legalabb csata utan visszanezhesse magat az ebmer :) -
#322 Továbbra is a CSAK fps nézettel van. -
#321 Nezzetek meg par percet innen. Egy mozdulat animacio lathato. Ilyenbol mar 2000 van. Ezeket fogja osszefuzni jatek. A jatek alapja fizikai szamitasokon fut, es a megfelelo pillanatban mindig a megfelelo animaciot szedi elo.
A videon kesobb lathato ket fenyes pancelos lovag csataja is gameplay, nem szineszekkel egyhuzamban lejatszott jelenet!
-
#320 Jól néz ki :) -
#319 Kingdom Come - a jövő év elején indul a béta -
#318 Friss video
Lassan kesz a tortenet, nyolc iro dolgozik rajta.
2500 oldalnyi szoveg.
70 feladat.
300 000 szo a parbeszedekben.
Mar folyamatban van a szinkronszineszek valogatasa.
Nagyon jonak igerkezik, drukkolok nekik! -
#317 Hatlamas hangulata van mar most is. Sajnos a Skyrim harcrendszere annyira nem jott be hogy vegis se vittem, es sajnos a Witcher 2 is hasonlo sorsra jutott. Kivancsi vagyok erre az uj rendszerre. -
#316 Így néz ki most a Kingdom Come: Deliverance -
#315 áh gyerek miatt mindig is csak baj volt. ha nincs, miért nincs, ha van miért nem lehet megölni stb. skyrimban is ez ment le, hogy berakták a gyereket, meg a kutyát, de nem lehetett lekaszabolni akkor az volt a bajuk. ha meg beleteszik és le lehet ölni, világbotrány 64+ éves besorolás stb. -
#314 Hallottam egy ujabb interjut, megprobalom osszefoglalni:
-Evszakvaltozasok nem lesznek, a jatek tortenete kb. 2 honapot olel fel.
-Gyerekek se lesznek benne mert miattuk nemcsak ujabb 3D modellekre lenne szukseg hanem ujabb csontavzmodellezesre is, uj ruhaimplementaciora stb., amire nincs eleg idejuk/emberuk. Kb 70-80 ember dolgozik a jatekon. Bevallotan sajnaljak a gyerekek hianyat mert a kozepkorban rengeteg volt a gyerek, es szinte minden no allandoan terhes volt.
-A ruhak valami ujszeru modon lesznek megoldva. Eddig ugy szokott lenni a jatekokban hogy az uj ruha lenyegeben egy komplett uj embermodell volt mas ruhaban. Naluk nem igy lesz, van egy meztelen embermodell amire a program huzza a ruhakat, igy sokkal egyszerubb sok kombinaciot eloallitani. A fohos ruhajara fizikai szimulaciot is raknak, a tobbi szereplojere a gep erejetol fuggoen lehet majd be/kikapcsolni.
-A zenei alafestesre is nagy gondot forditanak, termeszetesen akcioerzekeny lesz a hatterzene. Az atmenetek nem csak valami atkeveresek lesznek, hanem folyamatos zenei atmenetek lesznek. Kb 3 oranyi zene lesz.
-megprobalnak csinalni valamifele iranyitas-indikatort is, marmint a harci mozdulatokhoz szukseges mozdulatok szektor-abrazolasat. Gondolom valamifele HUD-szeruseg lehet.
-A tortenetnek valami fenomenalisnak kellene lenni mert Dan Vavra a legtobb hasonlo jatek tortenetetol nincs elragadtatva (Skyrim, Witcherek stb.) En bizok bennuk, az elso Mafia tortenete remek volt.
-
#313 Ennek a jateknak szamomra a fo vonzereje a harcrendszere lesz. Akkor is erdekelne ha egy karamban jatszodna... -
MaRee #312 Olyan régen nem figyelem a topikot, csak ez most kiszúrta a szemem :D Mindenesetre kíváncsian várom. -
#311 Ezt már kb 1 éve kitárgyaltuk és kíváncsian várjuk hogy ebbe a utcasarok méretbe mi a szart tesznek majd 30 órába.
-
MaRee #310 9 négyzetkilométer? Az nagyon kevés. A Witcher 3-ban pl ha jól emlékszem csak Novigrad 72 körül van.
Utoljára szerkesztette: MaRee, 2015.11.05. 21:28:12 -
#309 Egy korabbi interjuban errol volt szo:
-Elso szemely nezetu RPG. Ki lesz modellezve a fohos teste is, ha lefele nezunk ott a torzse, labai stb.
-Egyjatekos modra hegyezik ki a jatekot, eros tortenettel. Maximalis tortenelmi husegre torekszenek (targyak, ruhak, maga a terep is regi terkepek alapjan felepitve, korhu epuletek stb.) Zsigmond kiraly uralkodasa alatt fog jatszodni a tortenet, 1400 korul. Az interjuban tobbjatekos modrol nem volt szo. A tortenetre nem nagyon lesznek hatassal a jatekos dontesei, inkabb a tobbi karakter (vagy csoport) jatekoshoz valo viszonyara.
-9 negyzettkilometeres jatekterulet (3 x 3 km).
-3 epizodot tartalmaz a jatek, epizodonkent legalabb 30 ora jatekidovel
-A harcrendszer teljesen uj lesz, egyedi, fizikai modellezessel.
-Karakterfejlodes, Perkek, Skillek...
-Az interjuban a tervek szerint 2015 vegere lenne kesz a jatek, 2016 elejen jelenne meg.
Engem nagyon erdekel, foleg a harcok megoldasara vagyok kivancsi! Az eddigi kardozos jatekokban szamomra valahogy nem volt az igazi
-
#308 Ugye azért feltűnt, hogy abban a játékban ugyan az a küldetés típus és helyszín tucatszor fel lett használva? Illetve a teljesítés arányába a küldetésért kapott értékelés is. Úgyhogy nincs abba akkora nagy tartalom mint próbálják elhitetni.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.09.22. 20:15:49 -
TomStorm #307 50 óra az nagyon gyenge de ez csak kitalálta v.ki azóta megy.Ennek nem kell felülni.
MGS5 volt 2 óra prologe aztán vagy 30 óra mire bele is jöttem és rádöbbentem nem csináltam még semmit.Ránéztem statra:5%.Na ez igen.Ezt itt is elvárom egy ilyen kaliberü játéknál -
#306 "Hosszú" játék 50 órából? Nekem van ezek szerint valami baj az értékelőképességemmel? :) -
#305 Azok az okos hozzászólások. -
#304 Hosszú és nagy lesz a Kingdom Come: Deliverance -
#303 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Expeditions: Conquistador is kellemes meglepetés volt ilyen szempontból az is inkább a Realms of Arkania kategóriája mint a topik játéka, kell kaja, van betegség és fertőzés, táborveréskor mindenkinek feladat...akinek a Realms of Arkania tetszett, annak absz. ajánlom. -
Zóanagyvarázsló #302 Nem a "casual" napjaink több tízmilliós tömegét célzó produktumok jelentik szerintem mindenki számára a mércét, ezért is írtam más, hardcore-abb példákat. Megfelelően megvalósítva igenis léteznek szórakoztató formában az említettek, egyszerűen nélkülük kevesebbek lennének.
A visszafutkosás persze valamilyen szinten elkerülhetetlen, hiszen az expedíció hatókörét természetszerűleg limitálják az efféle korlátozások, ez egy Diablo-klónban valóban inkább fárasztó, mint plusz.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.08.20. 17:41:54 -
#301 én csak a TES ből emlékszek olyan betegségekre ami nem pár másodperces volt (vámpír, vérfarkas), mondjuk a falloutban meg a sugárszennyezés. azért ha a cipő lekopna a lábamról meglepődnék :D általában a fegyver, páncél kopást is rosszul szokták megoldani, mert vagy 5 percenként rohangálsz vissza, vagy 2 naponta, mintha nem is lenne. -
Zóanagyvarázsló #300 Vannak olyan játékok is, ahol rámennek a ferőzések, betegségek bizonyos szintű megjelenésére, és a akár cipő is lekophat a lábadról, egy túlélős, kaland- expedíciüószervezős ízt adva neki. A limitációk sokat hozzáadhatnak ilyenkor a játékélményhez. Lásd Realms of Arkania széria, de a stratégia-RPG hibridek is gyakran erős megkötésekkel kényszerítenek alaposabb tervezésekre (lásd Jagged Alliance 1-2).
A Kingdom Come: Deliverance esetében is adja magát az élményfokozó, szimulációra emlékeztető megvalósítás, ha más is a nézet és a megközelítés. -
#299 nekem nem teszi tönkre, hiába irreális, tudom hogy ez egy játék és csak az én dolgomat könnyítik meg és nem egy mmo amivel úgy tolják ki a játékidőt hogy lovagolj fél órákat, meg ha nagyobb inventoryt akarsz fizess még rá stb.
szerintem a the elder scrollok inventory megoldása a legjobb ott automatán rendezgeti, sok is elfér, ha baj van is lassan sétálsz, ha meg nem értesz a szóból nem mozdulsz. de most mi értelme annak hogy 30-40 élménydús játék helyett lenne 60 óra, de abból fele azzal telik, hogy szaladgálsz vissza az eladókhoz meg számolod hogy na most megérné-e visszamenni a lóhoz vagy fuss el a következő faluig vagy mi lesz. aztán észre sem veszed és hosszú órákat töltöttél lovaglással meg kereskedéssel. nyilván ha annyira szép a játék magától is lovagol az ember.
pl egy FPS ben sem zavar ha 10+ fegyver van nálad és úgy szaladgálsz, pedig nyilvánvalóan nem lehet a valóságban ezt megtenni, sőt szeretem is mert színesíti a játékot, több lehetőséget ad. azt nem szeretem mikor ezeket a játékokat valósághűnek állítják be, pl egy armed assaultnál nagyon is zavarna ha sok fegyvert vihetnénk magunkkal mert az szimulátor, valósághű. -
TomStorm #298 Mert inventory-t rendezgetni meg 80 rókafüllel,2 zsák krumplival szaladgálni nem teszi tönkre a játékélményt?
Egy olyan hátas meg aki velünk van mindig szerintem nagyon jó lenne és remélem gyors utazás sem lesz.. -
#297 nem értem miért szeretik xopatni magukat az emberek, jó legyen valami hordható limit, de jó nagy ne kelljen szenvedni, 2 percenként visszarohanni eladni. a lovas dolog is csak az időt vinné és jó élményt nem adna... sok ilyen dolgot beletehetnének a játékokba de tönkretenné az élményt szerintem. -
#296 GC 2015 (Német nyelvű) Dx12-öt nem terveznek annyit kivettem belőle. -
MaRee #295 Összes elder scrolls játék meg van ( online kivételével persze) ? Na ez olyan lesz. -
#294 Marpedig nincs.
De ugy nez ki megint nem sikerult valakinek ertelmezni a kickstarter kampany inditasakor fentlevo leirasokat... -
flashpointer2 #293 Sajnos több sebből is vérzik az érvelésed. A Civ már évek óta kész van és mint sorozat biztosan lehet tudni hogy mit kínál.
Ezzel ellentétben ez nem csak hogy új program, a készítése is folyamatban van illetve az oldalon jelezve is van hogy további tartalom is lesz (join our forum to discuss next seteps)
De azért kérdeztem rá mert 2015-ben eszembe nem jutott volna hogy nincs multiplayer lehetőség egy játékban.
-
#292 Benézte na.
Ettől függetlenül megértem, jó lenne egy ehhez hasonló mmo már a piacon . -
Timbu #291 Ezt az MMO-s dolgot nem is értem, hogy hogy jött elő. Elég világos, hogy mit csinálnak, az pedig nem MMO. Ezen az alapon bemehetnél a Civilization topikjába is, hogy de hát ez miért nem RTS óriásdínókkal? -
flashpointer2 #290 Néztem gameplayt, de pont az nem tetszik benne ami most már egyik játékban sem: fél képernyőt beborító UI, karakter felett lebegő nevek, beordító felvillanó felirat hogy MULTIKILLL! Hogy éljem így bele magam tisztára mint egy CS -.-
Legyen MMO lde nem kellk szintezés xp semmi csaklehessen cuccot csinálni felkészülni a csatára és mehet a 100 vs 100 -
MaRee #289 Ne ne ne legyen MMO. Ajnálom a War of the roses-t neked, az full pvp játék, hasonló ehez, elég fun, én nagyon sokáig toltam vele. -
flashpointer2 #288 Hát akkor ezért nem találtam semmi infót az oldalon a pvp-részről, azt hittem mmo lesz : (
Azt írják achievement listát sem folytatják hanem csak ami épp meg leszt beszélve, ezt honnan lehet tudni:
Konkrétan csak a pvp érdekelne mert ez az egyetlen olyan játék amibe végre nincs életcsík meg UI nevekkel, csak pont mmo elemek nélkül eddig. -
#287 köszi)) -
#286 GV egy pvp orientált sandbox mmo, ez meg ugye single rpg. ;) Amúgy kalapálják, most térnek át Dx11-re. -
#285 Gloria Victis-ről mi hír nem tudjátok, már hogy hasonlo játék, topikjába régen irtak azért offolok ide hátha valaki figyelemmel követi ezt is -
#284 Sajnos itt sem lesz így. Ahogy néztem, az íjak a hátra vannak szigszalagozva például. Egy topikban késhegyig menő vita folyt arról, hogy használtak-e egyáltalán hátitegezeket, vagy oldaltegez kizárólag, de a vége annak is csak az lett, hogy a clipping miatt hátitegez lesz oszt' kész. (Ha pl. leül egy karakter, ne másszon át a szék/pad ülőlapján a tegez). Pajzs egyelőre implementálva sincs, szálfegyver meg - ahogy rebesgették - esetleg nem is lesz... legalábbis, a hivatalos álláspont egyelőre az, hogy küzdenek vele, de vesztésre állnak.
Szerk.: Most például azon (is) megy az arconpörgés, hogy ugyanmá' ne lehessen füttyszóra elővarázsolni a seggünkből a lovat a semmi közepén, vagy ha igen, legalább ne legyen kötelező (legelésszen a ló a környéken, ahol otthagyod, lehessen visszamenni érte, ne tűnjön el)
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.07.05. 16:11:28