2973
-
Was #243 Azt viszont én sem szeretem, hogyha azt a több-száz feladatot ugyanazon a pár négyzetméteren belül kell megoldani. Ha van egy nyitott világ, akkor legalább ne legyek klausztrofóbiás azon a területen. Inkább lovagolok egy kicsit, vagy teleportálok, de legyen normális távolság amerre szem ellát.
Jó példa a Risen 3 erre: el bírtam volna képzelni egy legalább 1,5-szer akkora területen, mert "egymás szájába" értek a különböző részek, egy kicsit zsúfolt volt (nekem). Még jó, hogy legalább szigetekre volt tagolva.
-
#242 Sztem nem feltétlenül a terület nagysága határozza meg azt hogy mennyire unalmas egy játék. Ha rendesen megtöltik tartalommal akkor egy kisebb terület is bőven leköthet. -
#241 Lapozz a topik elejére a készítők mondták mekkora lesz.
"Sőt meg a Witcher 3 bejárható területét sem láttad." Nem is fogom mert mocsok nagy ,főleg ehhez képest.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.05.06. 09:39:35 -
#240 Grebber te honnan tudod, hogy mekkora a terulet? Meg az alfat sem lattad nemhogy a vegleges terveket...
Sot meg a witcher 3 bejarhato teruletet sem lattad.
Te mirol beszelsz? A semmit hasonlitgatod a semmivel megint. -
#239 Szerintem meg koránt sem. Witcherhez képest kurva kis területen fog játszódni. Nagyon nagy kár ,hogy feldarabolták (jó így nyilván több pénzt tudnak lehúzni a népről) mert szerintem ilyen kis területen ez a 30-40 óra gameplay nagyon unalmas lesz.
Bár ne legyen igazam ,majd jövő nyáron kiderül! -
Hunor1 #238 szerintem ez nagyobb durranás lesz mint a Witcher 3 ! -
#237 Ez elég korrekt. :) -
#236 Bámulatos képeken a Kingdom Come: Deliverance -
#235 Régen ezek a játékok nem tudtak volna megjelenni mert nem tudták volna miből finanszírozni a fejlesztést.
Manapság már a közösségi finanszírozásnak hála ez nem probléma.
-
Hunor1 #234 fasza. szóval akkor egy másfél év múlva megjelenő játékért MOST fizessek 45 dodót(az mi , euró?) .....
lehet hogy régimódi vagyok de én nem vagyok vevő az ilyen "early access, early alfa" stb 10 %-os tech demókra FULL áron...
régen az ilyet adták ki demókba, majd a visszajelzések alapján még csiszoltak a játékon (márha) -
#233 "Jiří Rýdl elmondása szerint rengeteg előreláthatatlan tényezővel kellett szembesülniük, amik miatt lassabban haladnak, mint eredetileg tervezték. Ennek az oka természetesen az is lehetett, hogy a tervezettnél nagyobb költségvetés, ami rengeteg új feature-t is jelentett. Emiatt a 2015 végi-2016 eleji megjelenést 2016 nyarára tolta a Warhorse Studios."
Addigra legalább lesz hozzá gépem! -
#232 -
Diopapa #231 Értem, köszi! -
#230 Ha az Alfa verziót szeretnéd kipróbálni akkor a Baron Tier digital változatot kell megvenned. Azért viszont 45 dodót kell kicsengetned. -
Diopapa #229 Aha. És melyik csomag kell nekem, hogy jó legyen? :) A 25 dodóssal már nem h*gyoznak körbe a kutyák? :) Kipróbálhatom az alfa verziót is meg minden? :) -
#228 Nem. Több részes lesz a játék. Ez az első része. -
Diopapa #227 Nézegettem a weblapjukat, melyik csomag az, ahol megkapom a fullos játékot ha elkészül? Az oldalon folyton az ACT1-et emlegetik. Részekre lesz bontva megjelenéskor? -
MaRee #226 Akarom! Meg egy új gépet is hozzá! -
#225 50 perc játékmenet.
-
#224 Megvettem a legalapabb alfa használattal, és belenéztem...nagy hangulat lesz benne, nem sok interakció van még, és sok minden más is hiányzik, szájmozgás, ..beszéd. De ami elérhető az nagy jó szvsz, küldetés...a pocsolyák, a kovács...jó a hangulat. -
#223 -
#222 -
Ironman2 #221 Ebben még sokmindent nem lehet csinálni,a táj is le van határolva,amúgy a grafika szemet gyönyörtető az tényleg! Szinkronhangok meg sehol se!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.10.25. 11:38:38 -
#220 Bekker vagyok, de csak bétától vagyok benn a buliban. Ha a wirágbolti alfáról szót ejtenél PÜ-ben, hálásan megköszönném. :) Ránéznék még így a hosszúhétvégén. -
Ironman2 #219 Az elmosódást kéne valahogy kikapcsolni mikor forgolódunk -
Ironman2 #218 Nekem mondod? -
#217 de minek? -
#216 Sajnos steamshot mindegyik. :( -
#215 Amikor két éve vettem, akkor drága volt, de mondjuk előtte jópár évig nem fejlesztettem semmit, úgyhogy volt félretéve rá. Eddig mindig így csináltam. -
#214 Belenéztem.Sajnos az én gépemmel bármilyen körülmények között játszhatatlan.
Azért a nagy 0-1 fps 20 másodperces képmegállások közepette vagy 20 perc alatt ezt a 2 képet sikerült frapsolnom
-
#213 van virágbolti már -
Ironman2 #212 Hú de állati jól néz ki! -
Hunor1 #211 oks. mennyit kóstál egy ilyen gép csak nagyjából elég ha megmondod. köszi. -
#210 értelmesebb I7 egy 780al és sok sok rammal. :) -
Hunor1 #209 köszi a választ! azt meg tudod mondani hogy most egy olyan konfig ami neked van mennyibe kerülne cirka sacc ? -
#208 Lövésem sincs , nem láttam xp-t már évek óta ( szerencsére :D ). -
#207 xp-n fut esetleg? valaki probálta? mert a ja:flashbackra is azt irták nem fut aztán mégis szépen eldöcög, gondoltam hátha)) -
#206 Ugyan nem Anulu vagyok ( :D ) de a konfigom : core i5 2500k ( nincs húzva ) , 8 gb ram , 7870 , fullHD max beállítással pöpecül megy.
Jelenleg van 1 küldi amivel íjat lehet szerezni plusz a falu lakókkal lehet trécselni . -
Hunor1 #205 gyönyörű képek! nagyon élethűek és részletes a kidolgozás! és még valaki azt írta hogy nincs elájulva tőle?
Jelenleg mit lehet csinálni ebben a kis faluban? vannak ilyen mini missziók?
Anulu neked milyen géped van ? csak hogy tisztába legyek vele hogy milyen szintűre kéne lecseréljem a pc-met?
köszi. -
#204 Közben megcsinálták a kódokat , leszedtem én is. Tetszik csak kicsit fakó a színvilág , legalább is pár modellnél. De amúgy nagyon klassz és hangulatos.