2973
-
TomStorm #283 Igen.Ezt egy komolyabb játéknak tartom így azt szeretném ha csak annyi fegyverünk lenne mint amennyit lehet látni a karakteren.
Aztán az egyéb dolgoknak valami középkori bőrtáska de abba se 50 dolgot belepakolni csak úgy nagyjából ami beleférne amúgy is:) -
#282 Úgy érted, hogy a karakteren látszódjon ez? -
TomStorm #281 Amúgy lehet majd nálunk egyszerre NEM az inventory-ban hanem a karakteren kard,pajzs,íj+tegez? -
TomStorm #280 Az a Fűzfa de csodaszép de még ahogy a víz fölött hajol.Én már ott is érzem magam:-)
CryEngine lehet jó választás volt egy ilyen Sandbox-hoz.
Csak nehogy gondoljanak egyet és a konzolt helyezzék előtérbe:/Először legyen PC!Ez a játék arra illik:) -
#279 Új képek -
Ironman2 #278 Értettem is! Töröltem a kommentet -
#277 Nem lehetne hogy ezt még így se !?
Kis csapat nagy álmokkal és egyelőre bőven megérdemlik a támogatást. -
Ironman2 #276 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://sg.hu/forum/uzenet/1391473024/463
-
#275 Az oldaluk fórumain annyival oldják meg ezt, hogy "Mafia-örökség is ott figyel", úgyhogy nem lesz azzal gond - de hát elválik majd úgyis a végén. :) Én bizalmat szavaztam neki a bankkártyával (egyelőre az első és az utolsó játék, amit elővételben...), aztán majd meglátjuk. -
Kurfürst #274 Köszi szépen az infót! Én mindenesetre nagyon várom, a helyszínek, a milliő fantasztikus, remélem kap rendes voice overt a végén és valami normális sztorit. Kicsit félek e szempontból a flashpointos örökségtől, ott a sandbox maximálisan megvolt, csak a nehézkes GUI meg a döcögős sztori volt idegesítő. -
#273 "Valami multi szerűség lesz benne, szabad bolyongás és a vidékiek terrorizálása a haverokkal esetleg?"
Az Act I.-ben semmiképp.
"Én azért nem bánnám ha a Darklands "mágia" rendszerét (fohász a szentekhez + alkímia) egy kicsit átvennék. "
Egyfajta "alkímia" már most van, például egy falusi ételmérgezést kapott, így porított szénből készíthetsz neki "gyógyfőzetet", de talán archery potion is van/lesz, amiben némi alkohol oldja meg a kézremegést... :) -
#272 én is épp multkor gondolkoztam a darklandson, de nem vettem észre a hasonloságot -
Kurfürst #271 Hát ez nagyon atomnak tűnik, azt hiszem Vavra is játszhatott az ősrégi Microprose Darklands-el :) Az inventory egy az egyben onnan van :)
Valami multi szerűség lesz benne, szabad bolyongás és a vidékiek terrorizálása a haverokkal esetleg?
Én azért nem bánnám ha a Darklands "mágia" rendszerét (fohász a szentekhez + alkímia) egy kicsit átvennék.
Utoljára szerkesztette: Kurfürst, 2015.06.30. 11:41:38 -
#270 lehet olyan időutazos lesz a sztori :-D -
Ironman2 #269 ASDASDS
Mobilvécé az úton,meg épitkezést jelző bólyák,és kresztábla! Szép kis középkor! -
TuskoMobile #268 fú de jó grafja van -
#267 E3 2015: Zárt ajtók mögött (Agyonlassíott mobilnettel vagyok így nem tudom ez benne volt-e a korábbi anyagok között)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.20. 20:15:17 -
#266 E3 2015 anyagok
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.20. 00:25:03 -
#265 -
Timbu #264 -
Hunor1 #263 Arra akartam célozni hogy mivel mind két játék open world, ráadásul középkori téma , hogy milyen minőséget kéne a cseh csapatnak elérnie .
és elsősorban a feladatok sokasága, a döntéseink hatása , a feladatok több egymásra épülő részei (gazdagsága) a szereplők kidolgozottsága (nem grafikai) az ami miatt a witcher nagyon magasra rakta most a lécet ! -
#262 Szerintem akkor lenne érdemes hozzá hasonlítani ha kijön a játék. Az eddigi videók alapján nem sokat láttunk a történetből, feladatokból meg még kevesebbet Ráadásul mit értesz az alatt, hogy a karakterek mélysége? Ami meg a szörnyeket illeti.... Nos a szörnyekből és egyéb lényekből egyrészt elég komoly loot van, illetve feladat végrehajtás plusz jutalom (pénz vagy felszerelés) ami meg eléggé befolyásolja a witcher 3 játék menetét szóval nem teheted meg, hogy ennyire megpróbálod lecsupaszítani. Arról lehet vitázni, hogy mekkora a bejárható terület mert az valóban kisebb lesz mint a witcher 3-ban. Viszont ebből a játékból ha minden jól megy lesz még 2 rész.
UI: szerintem ők egyáltalán nem a witcher 3 ellenfelének szánták ezt a játékot.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.05.28. 14:27:47 -
Hunor1 #261 mondtam hogy NE A SZÖRNYEKKEL GYERTEK. a feladatok KIDOLGOZÁSA, a karakterek mélysége, érzelmek stb. ami érdekes igazán. -
Timbu #260 Akkor már miért nem a GTA V-höz hasonlítjuk? Abban legalább sárkányok nincsenek... -
#259 Szerintem abszolút nem kell felkötnie semmit. Nem akar ez se Skyrim és se Witcher ellenfél lenni a gyök kettes méretével alapból elbukik.
Legyen "élő" és tele sok sok feladattal ,tartalommal akkor nem lesz gond. -
Hunor1 #258 No ez a játék is felkötheti a gatyát ! A Witcher 3 igen alaposan feladta a leckét . ( most ne gyertek a szörnyekkel mert attól függetlenül remek a gamma) -
Was #257 Volt már?
requirements:
64bit Windows 7 or higher
DirectX 11 compatible video card
8GB RAM
6GB HDD space
4 core processor or better -
#256 Elgépelésért elnézést. Már nem szerkesztem, inkább új hsz.-be, mivel eszembe jutott az "interaktív dokkumentumfilmről" a vitányvári rekonstrukció, amit még régebben láttam, talán érdekelhet titeket is. -
#255 Nyilván, én is jobban örülnék neki, ha játékról beszélnénk, nem pedig interaktív dokumentumfilmről (igaz, szimplán csak azért, mert az előbbinek van meghirdetve - nem mintha az utóbbiban nem lenne hatalmas potenciál, csak gondolom, a befektetett munka sosem térüne meg kereskedelmi alapon), értékítéletet sem mondok azok felett sem, akik történetesen sárkányokat akarnának bele, csak megemlítem, hogy ez a játék eleve azért született, mert eddig az "összesben" sárkányok voltak. A realizmus (igénye...) több helyen fog valószínűleg kompromisszumokra kényszeríteni, úgyhogy egyáltalán nem lennék meglepődve, ha többen csalódottak lesznek a játékban. Már csak azért is, mert a hiv. fórumon is láttam már durván félreinformált backereket. (Király akar lenni, kastélyokat építeni, hat emberrel egyszerre harcolni és lefejezgetni stb.)
Mindeneseetre az unalom szubjektív, meg nagyon soktényezős is, nem mernék rá függvényt írni fel a játékterülettel- és beígért játékidővel, azzal érdemes lesz megvárni minimum egy bétát. -
Was #254 Értem én, hogy ez egy középkori szimuláció -ami a környezet kidolgozottságát érinti, annak kifejezetten örülök- de ez egy játék is egyben. A sok apró részlet segít az átélésben, hogyha nem vesznek el ezekben a részletekben és nem megy más fontosabb, dolgok rovására. (Pl. nem akadtam volna ki a narancssárga répa láttán sem, bár látom, hogy most hirtelen egy fontos téma az, hogy régen lila volt a répa.)
Viszont ha a harcrendszert és mozgást szúrják el, akkor rosszabbul járunk.
Mivel igyekeznek autentikusak lenni, ezért valószínűleg nem fogják agyon zsúfolni sem a területet, mert az sem volt jellemző. Illetve, hogy legyen értelme a lovaglásnak, ne csak azért üljek fel a lóra, hogy onnan harcoljak.
Utoljára szerkesztette: Was, 2015.05.07. 12:26:30 -
#253 Itt nem a brutál szépség a lényeg hanem a korhűség. Lévén ez nem egy varászlósmanósbaszósfosfantasy lesz. Azoknak próbálnak megfelelni akik erre vágynak.
Akinek ez számít annak hangulatos és magával ragadó lesz .
Nekem már most az.
-
#252 Engem a grafika nem igazán érdekel a nagyon jó játékoknál (természetesen királyság ha valami brutál szép é 2016 közepén folyjon is le a képernyőről) de pl a gothic 1 még ma is mekkora istenkirály hangulat pedig a grafika gyök 2-es.
Szóval felőlem lehet hupilila répa is meg akármi ha leköt, nem uncsi , magával ragad ,akkor mindent letojok ha pálcikaemberekkel kell mennem akkor is. -
#251 Minden tisztelettel, ennek a játéknak a célcsoportja, amennyire a hivatalos fórumon levettem, jóval inkább azon rugózik, hogy 1403-ban nem volt jellemző a narancssárga színű répa, illetve hogy pl. az ösvények autentikusan két keskeny és középen egy vastagabb kopással bírtak a szekerek miatt, nem pedig azon, hogy három-, vagy három és fél kilométeres a terület élhossza.
A fejlesztői mentalitás nagyjából valami hasonlót tükröz.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.05.07. 10:43:55 -
#250 Az a kis terulet amirol beszelsz meg mindig akkora mint az Oblivion Terkepe. -
#249 Nem jelentettem ki semmit csak felvetettem ,hogy okot adhat rá. Több mint egy évük van ezt a kis területet megtölteni tartalommal. Remélem menni fog nekik. Max buknak egy szépet azt nem lesz semmiféle 2-3. rész. -
#248 Akkor meg ne mondogasd hogy unalmas lesz amíg nem tudod hogy az lesz vagy sem. :P -
#247 Nem is érdekelne, még ha magyarul mondja a fejlesztő, ugyanis én tudom csak, hogy nekem mi lesz unalmas és mi nem.
Majd 2016 nyarán megtudjuk.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.05.06. 20:30:54 -
#246 Grebber nem olvas angolul ha jol tudom. -
Timbu #245 Erről pont írtak egyszer a blogjukon. -
#244 De hiába nagy egy terület ha a nagy részén nincs semmi.Szó szerint. Amúgy meg ilyen grafika mellett - ami amúgy mozgásban nagyon klassz és hihetetlenül korhű - lényegesen több idő lenne egy nagyobb területet megcsinálni.