3156
Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • dante3
    :D
  • paj01
    Belenéztem, maradjunk annyiban hogy aranyos próbálkozás:) 15 perc alatt lejön, hogy első játék a fejlesztőktől. Az optimalizálatlanságot hagyjuk, elfut a játék úgy ahogy. Pár észrevétel: Kezdek a parasztházban, anyu mondja, hogy kaja az asztalon, ögyé... Felveszek az asztalról egy darab kenyeret majd szépen leülök az asztalhoz és felvennék egy almát... "You can not do that". Miiii?:D Aztán ezt úgy miért? Immerzió rögtön kap egy nagy fülest a 3. percben. Nem igazán értem, ahelyett, hogy beleprogramozták hogy kiírja ezt az üzenetet nekem simán felvehetné azt az almát:S Valamiért érzésre nekem fura volt az egeres kamera irányítás, valahogy túl direkt/rángatós/gyors nehéz elmagyarázni de szerintem itt hiányozhat valami egérmozgás símítás ami más modern játékokban megvan. A párbeszédeknél megint csak kiszakít a játékból azzal, hogy kezdéskor elsötétedik a kép, eltelik pár sec hogy külső nézetre váltva bejöjjön a párbeszéd ablak. Ezt hogy sikerült így megoldani? Talán fölösleges is külső nézetre váltani ha már az alapkoncepció az only FPS view de ha már így van akkor fluidan kéne csinálni. A cryengine biztosan tudja ezt szóval nem világos miért ilyen. Az árusnál ha elakarok adni valamit és elkezdek alkudni megjelenik egy skála amin állíthatom mennyit akarok a portékáért. Apróság de a default logika azt sugallja az embernek, hogy mivel több pénzt akarok a cuccomért felfelé kéne menni a skálán na itt fordítva van. A vásárlásnál ez a logika a jó de ugye eladásnál meg kéne fordítani ezt a skálát. Mondom apróság de épp ilyen apróság lenne megcsinálni normálisra. Szintlépésnél a skillpoint adatlap meg kiosztás is kicsit fura, nem volt teljesen világos bár tegnap este már fáradt voltam nem nagyon volt kedvem megfejteni a működését. Így pár perc alatt ezek szúrtak szemet. Nem értem, hogy ezek a fejleszés, sőt béta teszt során hogy nem derültek ki vagy miért nem javították? Tényleg apróságok de sok ilyen kis apróságon múlhat a minőség érzet. Ha enyém lenne a játékstúdió és látom hogy az ultra realisztikusra szánt játékunkban ülve nem lehet felvenni egy almát az asztalról akkor addig nem menne haza senki míg meg nem oldják:D
  • Torzonborz
    Na igen, tegnap játszottam 3 órát és igazából ez az egyetlen negatívum eddig, a párbeszédek technikai megvalósítása nem tetszik. Amikor szóba elegyedsz valakivel akkor jön a töltés, amint befejezed megint. Mondjuk ssd-n van a játék így ez nem tart sokáig de meg tudja törni a játékmenetet. Ráadásul mintha az npc-k nem is szólítanának meg maguktól, mindig nekem kell velük kezdeményezni a diskurát.
    Igazából ráfért volna még a játékra pár hónapnyi polishing, de amúgy nem vészes simán élvezhető. A harcrendszer is csak elsőre fura, nem a szokványos üsdvágd megoldás.
  • Hexex86 #662
    Mondjuk nekem az olyan apróságok is tetszenek, hogy ha túl sokat eszel akkor "disznóra eszed magad" és lomhább leszel.
    Valóban sokféleképpen lehet megoldani a küldetéseket. Számít a megjelenés. Koszosan és rongyosan az adott helyeken negatívabban állnak hozzánk. Rengeteg fejleszthető képesség van. Ha "jelentősebb" helyre megy az ember előtte varrassa meg a rongyait és mosakodjon meg.
    A harcrendszer kívülről furán hathat, ha videón nézi az ember, de ha játszik vele akkor nagyon jó és ügyesség igényes. Nagyon jól vezeti a történetet és tartottam attól, hogy unalmas lehet, de nagyon sok újítás van a többi játékhoz képest. Igazából egy keményvonalas rpg ( a fejlődés terén ) és szimulátor egyben. :) Legalábbis nekem eddig ez a tapasztalatom. Lehet majd készítek egy alapvető bemutató videót, hogy mik vannak benne.
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.02.14. 07:24:15
  • Hunor1
    Ejha Dú , belecsaptál a lecsóba ! :) Néztem pár közvetítést, egyik sem jutott böribe. de nem is baj, mert így legalább a történet - ha nem is változik alapjaiban - több úton is (kerülőkkel) lejátszható :)
    viszont ami nem tetszik az a rengeteg töltő FEKETE képernyő, ami sűrűn megszakítja a történéseket . némelyik bántóan hosszú ( bár gondolom ez gép függő is )
  • Montanosz
    Megragadták a magyar nyelv lényegét : Rengeteg féle módon lehet káromkodni....:-D
  • Montanosz
    épp most támadtak a magyarok amit nézek live-t

Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2018.02.13. 20:38:55
  • Torzonborz
    Jóvan, jó ez, 10 perccel a kezdés után már dutyiban voltam
    Viszont remélem optimalizációs pecsek jönnek majd mert elég cudarul fut.
  • Rony94
    Gyors vélemény a játékról
  • grebber
    Igen más a motor Cryengine aminek láthatóan a minden is kevés

torma1: Tedd full HD-be ott 55-65 -t tud az 1080ti (Ahogy a gamegpu tesztben is látható a 4k maxhoz nincs még VGA (egy db) ami értelmes sebességgel viszi...)
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.02.13. 19:00:35
  • AnuluWork #655
    Ne hasonlítsuk össze a kettőt. Az TPS ez pedig (sajna) full FPS. A motor is más.
    A betaban elég korrekt grafikát raktak össze. Változtattak rajta? (Még nem volt időm megnézni.)
  • Savaran
    Az kemény azért :)
  • AnuluWork #653
    Nem az van, hogy a játék közben tudod felszedni őket?
  • torma1
    Utra graf 4k 1080Ti és a városban az elején 19-22 fps. gyerekek ennél a Wicher 3 vagy 3x szebb pedig nem mai játék.
  • JonasSandor
    gtx 1050TI is szépen viszi a teszt alapján.
  • Montanosz
    ja kösz ne is tudta hogy van ilyen twich vagy mi akkor ott nézem
  • Kit--Kat
    Thanks.
  • Pluskast
    Igen ott. Nézném Pistiéket twitchen, de ahol most vagyok ott nem működik a twitch :D
  • grebber
    VGA teszt (PCGH)

CPU/VGA teszt (GameGPU)
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.02.13. 16:12:57
  • Montanosz
    youtubon nézed? én is éppen és teljesen besszippant a játék :-D
  • b-type
    Ezt még sztem korai.. A Witcher3 nagyon jó, nagy kedvenc, könyvekben is melléolvasva, de pl. ez más, jóval életszagúbb, nekem(!) egyelőre jobb.
  • Pluskast
    Hát nem tudom. Nézem egy német srác élő közvetítését és áradozik, hogy mennyire szép a játék milyen filmszerű. Kétségtelen, hogy jól néz ki, de azért szépnek nem mondanám. Az arcok mimikája kb nem létezik. a karakterek élettelenek. Witcher 3 sokkal élet telibb.
  • Hexex86 #643
    A kockajátéknál mikor van az, hogy Bust? Nem vágom néha. Nem vagyok profi angolból.
  • Torzonborz
    Hát én anno 25 fontot adtam nekik ami 30 euró volt akkor, most meg 50 euróért adják steamen szóval igazából nem izgat. Ez a digitális Baron verzió, vmi még jár hozzá de ez már részletkérdés a szempontomból.
    A limitált kiadás mondjuk más kérdés, ha azon változtattak a korai backerek kárára akkor az nem túl jó lépés.
  • Bucser
    Olvasd el a legutóbbi Kickstarter update commentjeit.

A retail limitált kiadás olcsóbb és több minden van benne mint amit a backerek kapnak. A különböző tierek rewardjait az utolsó pillanatban megnyirbaltak.

Abszolút bad faith magatartás a fejlesztők részéről.
  • Rony94
    Tényleg, kevertem. Bocsi. :D

Voltan: High beállításokkal 60 és 30 között ugrálgat. Átlagosan megvan a 40-45 fps.
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.02.13. 12:21:04
  • Torzonborz
    De ez cryengine-t használ nem unrealt.
  • b-type
    i5 4690K alapon, és 2g GTX680

• Voltan
    Nálad hogy megy?
  • Rony94
    Ez az Unreal Engine névjegye is egyben hogy később tölti be a textúrákat.
  • Voltan
    MIlyen gépen tolod?
  • Daermon
    ign hun teszt
  • b-type
    A hangulat megvan, eddig bejön a játék felépítése is, és vannak hibák is :) ..ez alatt olyanokat kell érteni, hogy a figura nem csukja be az ajtót maga mögött amikor kijön a házából, akkor 3 méterrel később csinál egy mozdulatot mintha becsukná...majd visszamegy és ténylegesen is becsukja. :)
    Valamint hibának tartom azt is hogy nem rugott tökön amikor meglátott a saját házában hivatlan vendégként...bár jól ismer, de akkor is.
    árusal való beszéd indításánál madártávlatból indultam, mert valamibe gondolom ütközött a karakter.
    az animációk sutácskák.
    Eddig elég lassú folyású játéknak néz ki aminek nagyon örülök, ökölharc volt eddig, az rendben volt...kissé hamar kimerül a karakter (én dumagépként indultam), lehet rugni...sőt futás közben gáncsolni is.
    A lényeg, számomra a lényeg, a hangulat az viszont nagyon rendben van szerintem,..ez még nagyon az eleje, de ha ez a szint marad akkor váááá.
    Ja és jól fut, nem nyúltam semmihez úgy megy ahogy magát beállította, de oké...kicsit későn rajzolja ki a tárgyakat...ami zavaró lehet ha látom hogy kapál egy figura, de csak közelebb lépve rajzolja ki a kapát...de ez az én gépem teljesítményének problémája,..majd megpróbálom emelni.
    Az ökölharcnál 4-6figura mozgott, ott nem röccent meg, kontrollálható volt.

• Kit--Kat
    Majd jöhetnek az első benyomások. Én csak este tudom kipróbálni.
  • ooooobi
    szerk.: megvan, weblapjukon kellett a steam accountommal összekötni. link
  • ooooobi
    Kaptál új kulcsot, vagy hogy adódott hozzá a profilodhoz az új? Én csak digitális Baront vettem még a kezdetekkor, de se a steam nem adta meg magától, se emailban nem kaptam semmit.
    Utoljára szerkesztette: ooooobi, 2018.02.13. 07:48:09
  • b-type
    Jelenleg így néz ki:
  • AnuluWork #628
    Aki anno backer volt, a digitális kódot emailben fogja a steamhez kapni, vagy a beta változik updattel automatikusan azzá?
  • AnuluWork #627
  • Rony94
    Most nézem Steam-en. Elvileg 9 óra környékén már csapathatjuk is vele.