Kingdom Come: Deliverance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy "Baron" szintre én benevezek, mert ez kivételesen érdekelne már early access (alpha) -ben is.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sajnálnám a CSAK fps jelleget. Úgy lenne korrekt és tökéletes, mint a Skyrimban. Remélem úgy is lesz!
Próbáltam belõni anno, hogy ez biza Luxemburgi Zsigmond alatt fog játszódni, mert annyira változatos évek (török, magyar, cseh, lengyel, huszita, NRCS háborúk pl. a franciák ellen) miatt IDÕVEL egy hatalmas nagy középkori Európa térképpé állhat össze a dolog, amibõl akár idõvel egy MMO is lehet, mert egyszerûen adja magát a csehek talán második legsikeresebb és legvéresebb korszaka a középkorban. Szóval a történet IV. Vencel, a cseh urak és Zsigmond harcáról szólNA, de roppant összekevernek benne régebbi és késõbbi dolgokat, szóval egyfajta mesét kapunk történelmi tények alapján. Ez van. Hisz lehetünk lovagok, tolvajok, bárdok, séfek, papok, kovácsok, bármik. Lesz benne crafting, alkímia, eretnek és boszorkányégetés, meg más "szépségek".
Nem is tudom, talán sandboxban ilyet az SWG óta várok, de remélem ez nem lesz MMO!

A medve nem játék.
Next PC upgrade: 2022
Azon pedig rendesen meg vagyok lepõdve,hogy ehhez ami igencsak jobbnak ígérkezik az eddig látottak alapján, mint a másik már 2x megbukott Cryengine-es game a Shadow of the Eternals , hogy itt csak 300K-t kértek.
Ahhoz meg elsõ körben 1.5 millát majd késõbb csak 750k-t de az se jött össze!
" The world covers approx. 9 sq km2 (3.5 sq. miles), with a sprawling city, vast forests, majestic castles, and dozens of villages and hamlets devastated by war. "
ezt nem értem nagyon. vajon mekkora lehet ez? 3x3 km-es kocka nem tûnik valami nagynak...
Majd megnézzük hogy milyen lesz a teljesítménye és döntünk.Remélem nem crysis szint.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A medve nem játék.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Na talán kezdenek felocsúdni a fejlesztõk, hogy valami normális harcrendszert dobjanak össze, mint kb a Demon's/Dark Souls-ban.
Remélem a Piranha Bytes is most belehúz egy kicsit ezeket meglátva...
A medve nem játék.
Kb. Zsigmondra lövik be a dolgok, így benne leszünk mi is.
Ez lesz a csehek Skyrimja/Witchere, csak monszterek, varázslat és egyéb dolgok nélkül.
Egy baromomi jó kis open world világra tippelek az infok alapján, Mafia szintû játékmenettel, és újdonságokkal.
"Prepare for a different kind of rpg."
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Jöhetne több Cryengine-es játék mert ez förtelmesen kevés.
Crytek is csinálhatna valami atom rpgt ;-)
Cryengine el se híszem valaki használja.Várom ezerrel!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A Kingdom Come a középkor végén játszódik és korhû harci technikákat, forradalmi belsõ nézetes közelharcot fog tartalmazni, lesznek nagy ostromok és lóhátról is csatázhatunk. Az ambiciózus sandbox játékot, melyben döntéseink kihatással lesznek a világ alakulására 50-nél is többen fejlesztik, ezért nem olcsó mulatság elkészíteni. Annak ellenére, hogy olyan veteránok is dolgoznak a stúdiónál, mint a korábban Bohemia Interactive-os Viktor Bocan (Operation Flashpoint, ArmA 1) nehéz befektetõket találniuk, mivel a Warhorse új stúdió "-ipon
Infó.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.