3156
-
#622 #624
Szuper, koszonom a valaszokat! -
Rony94 #624 Ja, én is úgy tudom hogy a Steam már alapból a patchelt verziót szedi le. -
Miért? -
A steam edition a day 1 patchel jon. A konzol verzióhoz le kell tölteni. -
Hat a backereket eleg csunyan atbaszarintottak.... -
Honnan veszed? És mihez képest? -
Valaki majd mondja meg lecci, hogy ha ma letoltom, akkor ahhoz holnap hozzajon e a 1day patch, vagy ma mar azzal egyutt toltheto? Mert ha nem, akkor lehet varnek holnapig, hogy mar biztos a peccselt verziot szedje a steam (kicsi most a savszel az extra 20+ gigahoz). Vagy ne is gondolkozzak ilyen marhasagokon, igyis-ugyis le kell szedni majd a 1day patcht, nem uszom meg? :) -
JonasSandor #618 Megnőtt a gépigény is. -
Azt már megcsináltam rég. :) steam store-ban azt írja, hogy már megvan a játék, szóval nincs para.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2018.02.12. 21:11:19 -
beléptél a honlapjukon? összeköt a Steam-l és akkor már töltheted is. -
Aham én még KSen támogattam őket, akkor lehet ezért. Mondjuk rá se néztem alfa óta szóval meglepi lesz majd nekem is. :D -
Hát pont erre hivatkozom. Poén, hogy az akkori korlátozott ismereteknek és kommunikációnak megfelelően keverik a dolgokat és bizonytalanok sok mindenben. Ez nem hiba, ez tetszik. -
Nagyon szívesen. :)
Torzonborz: Nekem nem ír sehol beta accesst. Gondolom elővásároltad már és tolhattad a bétáját? -
Nekem is megjott a kod, toltom is, thx! -
Hmm nálam a steam még mindig beta accest ír, jó ez így? -
Majd kiderül, hogy megéri-e gépet venni ezért. :P
Rony94: Szívesen. Pont írni akartam, hogy sok idő lesz mire letölti, ha csak holnaptól lehet letölteni. Szerencsére a nagyja már tölthető.
Bár a day1 patch 20 valahány GB-ot fog foglalni szóval..
-
Rony94 #609 És tényleg. Kösz hogy szóltál, holnapig lehet rá se néztem volna. :D -
hát a hangulat az ott van, lehet ezért veszek uj gépet :-D -
Most lehet Pc-n is előtölteni. :) -
Rony94 #606 A hivatalos oldal szerint holnap 12 órakor válik játszhatóvá. Konzolon már elő lehet tölteni, PC-n úgy tűnik erre nem lesz lehetőség, majd holnap kiderül hátha.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.02.12. 19:14:59 -
Én is megvásároltam. Ez győzött meg végül:
-
Timbu #604 Mikor jelenik meg a steam accounton? -
Rony94 #603 Akkor holnap! :)
-
Tatár kémeknek gondolták őket a magyarok, főként kinézetük miatt. -
szószerint is léteztek, gondolj bele ma is van 2,45 méter magas férfi meg 60 centis nénike...akkoriban kiközösitették volna és mindeféle babonás képzelet szörnyet csinált volna belőle :-D -
23GB-os javítással indít a Kingdom Come -
A kutyafejű tatárnak a mongolokat illették. Illetve még ma is elég sok helyen él a tatár = mongol, hamis elképzelés.
Soha nem hallottam ezelőtt, hogy a kunokat tatárnak nevezték volna.
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2018.02.12. 13:14:04 -
Timbu #598 De akkor már tehetnének sárkányokat, boszorkányokat meg manókat is bele, mert az "akkori tudásuk" alapján léteztek
-
-
miért kellene 21.századi történelem tudással rendelkezniük a 15.században
még a 11. század végén is az szerepelt a kronikákban , hogy a magyarok szeretnek azzal büszkélkedni, hogy a zsidóktól származnak, örüljünk hogy nem azt vették alapul mert megtehették volna és ne is tiltakozhatnák mert több forrás is irja még a 16 században is mint magyar historiás énekek
Tehát sztem azt vegyük alapul amit a 15 században lehetett tudni a kunokrol
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2018.02.11. 21:48:31 -
Enni és inni is kell a játékban ezt lehet tudni? Mennyire megy rá a szimulációra?
Sok videót néztem meg azért olvasgattam is. Valószínű megveszem.
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.02.11. 20:10:25 -
Nem szívlelték a kunokat a magyarok sem, mert "kutyafejű tatárnak" csúfolták őket. -
Hát ez alapján nehéz megállapítani, csak az első másfél óra ment le. Én a videóban úgy láttam, hogy van sereg és annak az első vonalában a kunok, akiket ráengedtek a várra, a sereg további rendes páncéllal rendelkező egységei pedig a helyükön maradtak.
Sajnos azt a videót most nem találom ahol a cseh nemes kifejti Henyrenek a kunok helyzetét Magyarországon. Vicces először konzekvensen végig tatározzák őket. :D
-
Konkrétan magyar egységek látszottak már valahol? Mert én még nem láttam videókban. Epic csatákban is lehet majd részt venni? -
Néztem walktrough-kat a véglegesből. A játékosnak szépen elmagyarázzák, hogy a kunok keletről letelepített vad népek, amelyeket a magyar király rombolásra használ.
Ez már önmagában visszahoztam a bizodalmam az alaposságba és hitelességbe. Emellett maga a játék is nagyon ütősnek tűnik. -
Hu de regen vartam ennyire jatekot mint ezt :) -
-
Na meg is jott ma a Physical copy ami jar a Baron kiadashoz. -
Ha nincs előtöltés akkor mindegy sajna.
Esetleg ha megveszem, akkor a bétát le tudom tölteni?
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2018.02.08. 13:44:37 -
A Korabeli rajzokról nem tudsz általánosítani, nem mondtam hogy nem volt köztük jól felszerelt egység, ott is voltak nemesek, ilyen kép van rengeteg a fekete seregről is, páncélban talpig vasban, de senki nem hiszi nyilván hogy mind olyanok voltak, akkor a huszitákról sem hidd már el légyszíves mert ez így ferdítés, ne beszéljünk el egymás mellett hülyeségekről, ami nem képezi vita tárgyát, mint már "szólottam" alapvetően a korszak ferdített illusztrálásáról vannak problémáim a játékban. Pl a TW szériában sem véletlen hogy ezer körüli unit mod van, reméljük itt is lesz, sajnos időm nincs ilyenekre, de ha lenne készítenék én is ehhez is ha moddolhatóvá tennék, mert a trailerek alapján ez így elég meredek, fantasynak már jó lenne.