3156
Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • PiszkosFred
    #622 #624
    Szuper, koszonom a valaszokat!
  • Rony94
    Ja, én is úgy tudom hogy a Steam már alapból a patchelt verziót szedi le.
  • Torzonborz
    Miért?
  • Bucser
    A steam edition a day 1 patchel jon. A konzol verzióhoz le kell tölteni.
  • Bucser
    Hat a backereket eleg csunyan atbaszarintottak....
  • Voltan
    Honnan veszed? És mihez képest?
  • PiszkosFred
    Valaki majd mondja meg lecci, hogy ha ma letoltom, akkor ahhoz holnap hozzajon e a 1day patch, vagy ma mar azzal egyutt toltheto? Mert ha nem, akkor lehet varnek holnapig, hogy mar biztos a peccselt verziot szedje a steam (kicsi most a savszel az extra 20+ gigahoz). Vagy ne is gondolkozzak ilyen marhasagokon, igyis-ugyis le kell szedni majd a 1day patcht, nem uszom meg? :)
  • JonasSandor
    Megnőtt a gépigény is.
  • Torzonborz
    Azt már megcsináltam rég. :) steam store-ban azt írja, hogy már megvan a játék, szóval nincs para.
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2018.02.12. 21:11:19
  • b-type
    beléptél a honlapjukon? összeköt a Steam-l és akkor már töltheted is.
  • Torzonborz
    Aham én még KSen támogattam őket, akkor lehet ezért. Mondjuk rá se néztem alfa óta szóval meglepi lesz majd nekem is. :D
  • Kit--Kat
    Hát pont erre hivatkozom. Poén, hogy az akkori korlátozott ismereteknek és kommunikációnak megfelelően keverik a dolgokat és bizonytalanok sok mindenben. Ez nem hiba, ez tetszik.
  • Hexex86 #613
    Nagyon szívesen. :)

Torzonborz: Nekem nem ír sehol beta accesst. Gondolom elővásároltad már és tolhattad a bétáját?
  • dartonite
    Nekem is megjott a kod, toltom is, thx!
  • Torzonborz
    Hmm nálam a steam még mindig beta accest ír, jó ez így?
  • Hexex86 #610
    Majd kiderül, hogy megéri-e gépet venni ezért. :P

Rony94: Szívesen. Pont írni akartam, hogy sok idő lesz mire letölti, ha csak holnaptól lehet letölteni. Szerencsére a nagyja már tölthető.
    Bár a day1 patch 20 valahány GB-ot fog foglalni szóval..
  • Rony94
    És tényleg. Kösz hogy szóltál, holnapig lehet rá se néztem volna. :D
  • Montanosz
    hát a hangulat az ott van, lehet ezért veszek uj gépet :-D
  • Hexex86 #607
    Most lehet Pc-n is előtölteni. :)
  • Rony94
    A hivatalos oldal szerint holnap 12 órakor válik játszhatóvá. Konzolon már elő lehet tölteni, PC-n úgy tűnik erre nem lesz lehetőség, majd holnap kiderül hátha.
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.02.12. 19:14:59
  • Hexex86 #605
    Én is megvásároltam. Ez győzött meg végül:
  • Timbu
    Mikor jelenik meg a steam accounton?
  • Rony94
    Akkor holnap! :)
  • Savaran
    Tatár kémeknek gondolták őket a magyarok, főként kinézetük miatt.
  • Montanosz
    szószerint is léteztek, gondolj bele ma is van 2,45 méter magas férfi meg 60 centis nénike...akkoriban kiközösitették volna és mindeféle babonás képzelet szörnyet csinált volna belőle :-D
  • grebber
    23GB-os javítással indít a Kingdom Come
  • Carmang
    A kutyafejű tatárnak a mongolokat illették. Illetve még ma is elég sok helyen él a tatár = mongol, hamis elképzelés.
    Soha nem hallottam ezelőtt, hogy a kunokat tatárnak nevezték volna.
    Utoljára szerkesztette: Carmang, 2018.02.12. 13:14:04
  • Timbu
    De akkor már tehetnének sárkányokat, boszorkányokat meg manókat is bele, mert az "akkori tudásuk" alapján léteztek
  • Savaran
  • Montanosz
    miért kellene 21.századi történelem tudással rendelkezniük a 15.században
    még a 11. század végén is az szerepelt a kronikákban , hogy a magyarok szeretnek azzal büszkélkedni, hogy a zsidóktól származnak, örüljünk hogy nem azt vették alapul mert megtehették volna és ne is tiltakozhatnák mert több forrás is irja még a 16 században is mint magyar historiás énekek
    Tehát sztem azt vegyük alapul amit a 15 században lehetett tudni a kunokrol
    Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2018.02.11. 21:48:31
  • Hexex86 #595
    Enni és inni is kell a játékban ezt lehet tudni? Mennyire megy rá a szimulációra?
    Sok videót néztem meg azért olvasgattam is. Valószínű megveszem.
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.02.11. 20:10:25
  • Savaran
    Nem szívlelték a kunokat a magyarok sem, mert "kutyafejű tatárnak" csúfolták őket.
  • Kit--Kat
    Hát ez alapján nehéz megállapítani, csak az első másfél óra ment le. Én a videóban úgy láttam, hogy van sereg és annak az első vonalában a kunok, akiket ráengedtek a várra, a sereg további rendes páncéllal rendelkező egységei pedig a helyükön maradtak.

Sajnos azt a videót most nem találom ahol a cseh nemes kifejti Henyrenek a kunok helyzetét Magyarországon. Vicces először konzekvensen végig tatározzák őket. :D
  • Savaran
    Konkrétan magyar egységek látszottak már valahol? Mert én még nem láttam videókban. Epic csatákban is lehet majd részt venni?
  • Kit--Kat
    Néztem walktrough-kat a véglegesből. A játékosnak szépen elmagyarázzák, hogy a kunok keletről letelepített vad népek, amelyeket a magyar király rombolásra használ.

Ez már önmagában visszahoztam a bizodalmam az alaposságba és hitelességbe. Emellett maga a játék is nagyon ütősnek tűnik.
  • dartonite
    Hu de regen vartam ennyire jatekot mint ezt :)
  • Hexex86 #589
  • Bucser
    Na meg is jott ma a Physical copy ami jar a Baron kiadashoz.
  • bardocz
    Ha nincs előtöltés akkor mindegy sajna.
    Esetleg ha megveszem, akkor a bétát le tudom tölteni?
    Utoljára szerkesztette: bardocz, 2018.02.08. 13:44:37
  • Savaran
    A Korabeli rajzokról nem tudsz általánosítani, nem mondtam hogy nem volt köztük jól felszerelt egység, ott is voltak nemesek, ilyen kép van rengeteg a fekete seregről is, páncélban talpig vasban, de senki nem hiszi nyilván hogy mind olyanok voltak, akkor a huszitákról sem hidd már el légyszíves mert ez így ferdítés, ne beszéljünk el egymás mellett hülyeségekről, ami nem képezi vita tárgyát, mint már "szólottam" alapvetően a korszak ferdített illusztrálásáról vannak problémáim a játékban. Pl a TW szériában sem véletlen hogy ezer körüli unit mod van, reméljük itt is lesz, sajnos időm nincs ilyenekre, de ha lenne készítenék én is ehhez is ha moddolhatóvá tennék, mert a trailerek alapján ez így elég meredek, fantasynak már jó lenne.