2973
-
#403 Jön érdekes középkori game dögivel:
-
#402 Ha jól sejtem, a "sokkal jobb"-ot automatikusan megkapja bármi, ami third person kamerát használ. -
Hunor1 #401 ja, így van Torzi . akkor már inkább skyrim, az sokkal összetettebb.
( Torzi, visszajösz Navalra a wipe után? ) -
#400 Hagyjuk már, ikszpluszennedik szörvájvör fos. A Kingdome meg nem az, a kettőnek semmi köze egymáshoz. -
#399 A bla blát nem hallgattam meg de a gameplayből itélve sokkal jobb lesz ez a Rise -
#398 Egy másik versenyző:
-
#397 Pontosan. Nézzétek meg, emiatt és a harcrendszer miatt nem lesz népszerű, pedig az első Mafia készítői csinálják. :( -
Hunor1 #396 legalább lenne opcionális, akkor mindenki megkapná amit kedvel . -
#395 Mi ebben a szerencse? -
Hunor1 #394 új videó !
-
Diopapa #393 Van ezer nézdahátam marhaság. Ez FPS nézetű lesz szerencsére... -
#392 Mert a harc nagyon nem jön így be. Ráadásul jobban is néz ki. -
#391 MI a túrónak tps nézet egy nem tps játékba?
Optimalizáció meg lesz, videó végén is pont ezt taglalta Daniel. -
#390 Kiadásig megoldják. Ettől nem félek. Csak tennék be a TPS nézetet, ne csak FPS lenne! -
#389 Semmi optimalizacio nincs meg benne... Szo szerint.
Akar high akar Low settingsen probalom olyan 20-30 FPS-nel tobbet nem kapok. Mindezt ugy hogy SSD-re van toltve 16 GB ram es egy Geforce 1080+4.4GHZ-es 3570K hajtja a gepet es minden tokeletesen megy 1080-ben sot nemely Jatek 4K-ban is tartja a 60FPS-t... -
Hunor1 #388 jajh... egy erőművet kéne vennem ehhez a játékhoz... :( -
#387 Előbb-utóbb a célegyenesbe érünk...
-
jó kép -
#385 nem tudom mennyire zárt, 'baron' szinten támogattam az indulást, nekem megy. -
#384 Támogatóknak van alfa steamen. -
Hunor1 #383 ööööööö , lehet vele játszani ?? van valami zárt alfa vagy mi ? -
#382 kb. 1 éve néztem bele, ahhoz képest sokat változott. Jó a felvezetés is, meg jóval több a tennivaló. grafikailag még nagyon sok van hátra, tök jól néz ki úgy általában, csak elég szrul fut szvsz. de pl mikor este leesett az eső az elég hülyén nézett ki, megvalósításban is, meg benézve az ablakon olyan volt mintha a szobában is esne.
De hangulata az van, a fejlődés is jónak tűnik amit használok az fejlődik, dumálok akkor fejlődik a a kikérdezés lehetőségei terén, illetve rábeszélés.
Sztem nagyon jó lesz ha összeáll. -
#381 -
Ironman2 #380 Hála istennek nem az EA,hanem a Deep Silver.Jó kezekbe került. -
#379 Kiadóra lelt a kickstarteres Kingdom Come: Deliverance -
#378 Talán majd ez! -
#377 Ha skyrimot akarsz játssz azzal, ez szerencsére nem az lesz. -
Ironman2 #376 Ez már a Thief legelső részében is nagy élmény volt,aki emlékszik rá az tudja. -
#375 Ti valamiről nagyon lemaradtatok... Az egész játék a valósághű "kardozás szimuláció"-ról szól. Skyrim-féle egyszerű kattintgatásnak itt nincs helye. -
#374 Jaja legótvarabb az egészbe ,nagy kár hogy nem skyrim féle szimplaság. Akkor elég jó game lehetett volna -
#373 Tök jó lenne, ha NEM lenne fps. De ez a harc így ... -
Ironman2 #372 -
#371 Csak ezt a harcot és az FPS only nézetet tudnám feledni ... -
#370 GC 2016 Trailer
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.21. 20:43:50 -
#369 Jól néz ki, de ezektől a limitált szerverektől nagyon idegenkedem... -
#368 Kicsit bővebben:
-
#367 Királyság \0/ -
#366 A multiplayerig olvastam :( -
#365 Of Kings And Men -
#364 Nagyondúrvánjó.