2975
-
#725 Nekem nagyon bejon a jatek.
Egyaltalan nem hibatlan de total megbocsajtom oket mert olyan szinten uj a jatekelmeny. -
#724 Na neeee. Ezt még nem próbáltam. Nagyon apró dolgokra is figyeltek. -
Hunor1 #723 hello. valaki adna egy konfigurációt (ami saját) és a game még médiumon szépen elfut ? thx. ( olyasmire gondolok hogy : á, az én régi gépemen ez már nem fut biztosan, de próba szerencse, felrakom. és jé, de médiumon egész élvezhetően megy ! ) -
#722 ...ha egy leütött fickot bedopsz a vizbe a hideg viztől észhez tér :-D -
Rony94 #721 A lockpickelésen dolgoznak majd. Sőt, a mentési rendszerről is volt szó, sokaknak nem jön be. Nekem igazából nincs sok bajom vele. Arra kényszeríti az embert hogy kétszer is átgondolja a dolgokat, mert egyetlen rossz akció és vagy meghalsz, vagy börtönbe kerülsz és akkor 1 óra gameplaynek annyi. -
#720 a szereplők önállo életet élnek, van hogy egyszerűen más dolguk van éppen :-D -
#719 persze itt lejjebb tettemm fel képet amint támadnak a császári seregek magyar részei (kunok) -
#718 Remélem a hibákat ( mivel itt szinte csak arról beszéltek xd ) megírjátok a fejlesztő csapatnak is nem csak ide.
Tényleg ennyire kiemelkedően zavarnak titeket ez a pár dolog? A pozitív dolgokat azért remélem észlelitek mint ahogy én is. Nem tökéletes közel sem a game ezt tudom. Szerintem elképesztő és egyedi alkotás. Az alap mechanikákat amik eddig más játékokba is voltak itt megpróbálták feldobni és szerintem sikerült is. De érthető, hogy sokaknak nem tetszik. Nem 5 perc alatt leszel a világmegmentő sárkányszülött benne.
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.02.15. 19:50:58 -
bazsidiver #717 A zárfeltörés nagyon rák, levettem az egérérzékenységet minimumra, de ez se segített semmit -
#716 Valaki látott már magyar katonákat a játékban? -
sztar007 #715 Nekem a Prey nevü küldi bugolt be, Hans nem száll fel a lóra a táborhelyen hanem a lova nélkül megy el vadászni és igy be se hozza a videót, meg nem tudok továbbhaladni se. -
#714 első dlc -
#713 Én is beakadtam, amikor a hűbérúrhoz kell menni. Le kell guggolni, és akkor megy fel a lépcsőn. Elég gagyi bug, remélem javítják -
Rony94 #712 A lépcsővel is meggyűlik a bajom. Fölfele elég nehéz menni. Nem lehet normálisan lépcsőzni. :( -
#711 Hm, lehetséges... Betörtem valahova éjjel, és utána a sötét erdőben vártam a hajnalt, már nem volt messze. Majd megnézem hosszabb idővel hogyan áll. -
#710 nem csak az utolso egy ora telik lassan? -
#709 itt is megteheted mindezeket csak éppen ne vagy félisten, kettőnél több ellen valoszinű gyorsan legyak feltéve ha tudod őket hatástalanitani messziről lesből, de legázolhatod őket loval is éppen
mindent megtehetsz amit ha most a fotelbol felálva meg akarsz tenni, hiszen kimehetsz az utcára egy baltával :-D
Sztem nem unalmas a boklászás sem mert ellenfél mindehol van, de vadászhatsz is közben vagy hullákat áshatsz ki stb -
#708 Másnál is irdatlan lassan telik az idő, mikor alszik/vár pár órát? Előfordul, hogy 1-2-3 órát kell várakozni (T gomb), és iszonyat lassan telik az idő. Alvásnál dettó. Másnál is ez van? Nem lehet gyorsítani rajta valahogy? -
#707 Van fast travel szóval nem feltétlen kell unalmaskutyagolni. :D
Nekem csak a bevezetőig volt jelentős fps drop, fura módon azóta elég stabil még városban is. -
Hunor1 #706 mivel többnyire egyedül mászkálunk ezért nem igen tanácsos őrjáratokat betámadni :) 1-2 rosszfiú még mókás lehet de több már nem . egyedül a vadászat az ami életszerű + abból még lehet kajánk és szőrménk amit eladhatunk . ( kérdés mennyire sűrű a vadállomány ? ) -
Árnyvadász #705 Nekem egyetlen nagy kérdésem lenne és egy fél. A fél azzal kapcsolatos, hogy mennyire szar a helyzet ezzel az állandó frame eséssel? Városban a legrosszabb, ahogy videókon láttam. Nem játszhatatlan emiatt?
A nagy kérdés pedig úgy szólna: Nem unalmas a kinti területeken mászkálni? Történik e ott valami, vagy csak mész a mezőn, erdőbe, hogy elérj egy másik falut, várost, de közben azon kívül, hogy szép a táj mit csinálsz? Más játékokba lehet vadászni, karavánokat kifosztani, portyázó őrjáratokat megtámadni, helyőrségeket kipucolni stb. Itt gondolom nincs ilyesmi. Nem monoton emiatt az utazás, egyáltalán van gyors utazás a játékban, olyan helyre ahol már egyszer jártál?
Lehet ki kéne próbálnom a tört verziót, de amíg ilyen szarul fut (komolyabb gépeken is a videókat látva), nekem még leszedni sincs kedvem. Inkább kérdezek. :) -
#704 pedig az asztán fürdés a javábol :-D -
#703 erosen szennyezet a patak vize :) -
Rony94 #702 Amúgy biztos valamit én csinálok rosszul, de a ruháim szinte azonnal bepiszkulnak és szétszakadnak. Tegnap vettem egy új fölsőt, nagyon babán néztem ki, elmentem egyet öklözni valakivel. Egy percig se tartott a harc és csak párszor ütött meg az ellenfelem. Megnézem az inventory-t és széjjel van szakadva a ruhám. Valami 30%-os durability-n volt.
A másik hogy egyszer megmosattam a ruháimat. Utána muszáj volt átkelnem egy folyón, úgyhogy kerestem egy gázlót ahol a víz csak bokáig ért. Átkeltem a folyón és tiszta piszok lett minden.
Ez mi???? -
#701 Kingdom Come: Deliverance – console commands
To access the console commands menu press tilde ~
Now enter the following:
wh_pl_showfirecursor 1 – This adds a reticule when aiming any bow.
e_TimeOfDay – This will show you the current time of day.
cl_showHUD 0 – This disables the HUD. Change 0 to 1 to re-enable the HUD.
r_MotionBlur 0 – This disables motion blur.
cl_fov X – This commands sets the field of view to X (default is 60).
e_ViewDistRatio X – This changes the distance at which objects start to render (default is 500).
e_ViewDistRatioVegetation X – Use this to change the distance at which trees start to render (default is 500).
e_MergedMeshesInstanceDist X – And this changes the distance at which grass is animated (default is 20).
p_gravity_z X – Changes the intensity of gravity (default is -13)
Itt még több console command van
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.02.15. 08:30:04 -
#700 10 dolog, amire érdemes odafigyelni a Kingdom Come: Deliverance-ben -
#699 Amúgy eladások
500k -
#698 De mi a baj konkrétan? Nem indul, nem települ, mi van? -
#697 Nyilván túloztam, míg valami galamblelkű rosszat álmodna. -
Rony94 #696 Tudom hogy multiban a pénz. De itt az a kérdés hogy van-e igény singleplayer játékokra. És a válasz az, hogy igen. -
#695 Emberek, az rpg játékokat már az anyatejjel szívtam magamba, nem erről van szó, ez olyan, mint ha Peter Higgsnek kezdenéd magyarázni a gravitációt. Az van, hogy a kurva steam miatt szarakszik és nem akar feltelepülni valamiért, de most már annyira tele van a tököm, hogy leszedtem torrenten azt szarok az egészre. Csak így kidobtam 14rugót az ablakom (nem kell az oltás, tudom, én vagyok a hülye nyilván de már olyan ideges vagyok, ha nyikkan egyet a szomszéd roti átmegyek azt agyonverem egy vascsővel. Persze pont ilyenkor nincs két slukk smokka, hogy megnyugodjak. -
#694 Vicces vagy. 100k ment el eddig steam-en. Majd ha 2-3-4 milla lesz a vége esetleg lehet jogod miről beszélni. Halkan mondom EA-nek ez a szám már totál bukás lenne = Ezért nem is erőlteti a singlet nagyon. A multiban van a pénz. -
#693 Igen, ez direkt van, nem vicceltek, amikor fantasy mentes játékot igértek. Itt nincsenek hősök, nincsenek nagy, világraszóló küldetések. Egy kovácsinas vagy, akinek lemészárolták a családját. Onnan kell építkezni, és addig örülj, amíg vezetik a kezed :D -
Rony94 #692 Amúgy nagyon szépen teljesít a játék. Mai nap 75.480-an játszottak vele. És az Electronic Arts szerint nincs igény single-player játékokra. Aha, látom!
-
Hunor1 #691 We are working on the lockpicking controls as we speak. In the meanwhile, try following this helpful guide:
zártörés tutorial
https://www.youtube.com/watch?v=wSUE6a5H5pQ
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2018.02.14. 23:30:25 -
#690 redditen tippek -
Rony94 #689 Most az 5-6 órás bevezetőre gondolsz? Csak mert az direkt ilyen lineáris és történet orientált. Utána elengedi a kezedet a játék és azt csinálsz amit akarsz. -
#688 megvettem eredetibe, mert nagyon bejött a játék hangulata. Délelőtt hozta a futár, most mindjárt 23.00,-van és egy értelmes dolgot nem tudtam még csinálni benne. Nagyon remélem, hohy idővel rendeződik, vagy valam, mert ez egyszerűen tragikomédia.
-
#687 asszem lehet venni
sajna német nyelvű de talán gugli forditoval is érthető
tippek
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2018.02.14. 20:50:43 -
#686 ööö lockpicket hol lehet még szerezni? Amit adott a pékfószer eltörtem gyakorlás közben :D