2975
-
#645 Ezt még sztem korai.. A Witcher3 nagyon jó, nagy kedvenc, könyvekben is melléolvasva, de pl. ez más, jóval életszagúbb, nekem(!) egyelőre jobb. -
#644 Hát nem tudom. Nézem egy német srác élő közvetítését és áradozik, hogy mennyire szép a játék milyen filmszerű. Kétségtelen, hogy jól néz ki, de azért szépnek nem mondanám. Az arcok mimikája kb nem létezik. a karakterek élettelenek. Witcher 3 sokkal élet telibb. -
#643 A kockajátéknál mikor van az, hogy Bust? Nem vágom néha. Nem vagyok profi angolból. -
#642 Hát én anno 25 fontot adtam nekik ami 30 euró volt akkor, most meg 50 euróért adják steamen szóval igazából nem izgat. Ez a digitális Baron verzió, vmi még jár hozzá de ez már részletkérdés a szempontomból.
A limitált kiadás mondjuk más kérdés, ha azon változtattak a korai backerek kárára akkor az nem túl jó lépés. -
#641 Olvasd el a legutóbbi Kickstarter update commentjeit.
A retail limitált kiadás olcsóbb és több minden van benne mint amit a backerek kapnak. A különböző tierek rewardjait az utolsó pillanatban megnyirbaltak.
Abszolút bad faith magatartás a fejlesztők részéről. -
Rony94 #640 Tényleg, kevertem. Bocsi. :D
Voltan: High beállításokkal 60 és 30 között ugrálgat. Átlagosan megvan a 40-45 fps.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.02.13. 12:21:04 -
#639 De ez cryengine-t használ nem unrealt. -
#638 i5 4690K alapon, és 2g GTX680
-
#637 Nálad hogy megy? -
Rony94 #636 Ez az Unreal Engine névjegye is egyben hogy később tölti be a textúrákat. -
#635 MIlyen gépen tolod? -
Daermon #634 ign hun teszt -
#633 A hangulat megvan, eddig bejön a játék felépítése is, és vannak hibák is :) ..ez alatt olyanokat kell érteni, hogy a figura nem csukja be az ajtót maga mögött amikor kijön a házából, akkor 3 méterrel később csinál egy mozdulatot mintha becsukná...majd visszamegy és ténylegesen is becsukja. :)
Valamint hibának tartom azt is hogy nem rugott tökön amikor meglátott a saját házában hivatlan vendégként...bár jól ismer, de akkor is.
árusal való beszéd indításánál madártávlatból indultam, mert valamibe gondolom ütközött a karakter.
az animációk sutácskák.
Eddig elég lassú folyású játéknak néz ki aminek nagyon örülök, ökölharc volt eddig, az rendben volt...kissé hamar kimerül a karakter (én dumagépként indultam), lehet rugni...sőt futás közben gáncsolni is.
A lényeg, számomra a lényeg, a hangulat az viszont nagyon rendben van szerintem,..ez még nagyon az eleje, de ha ez a szint marad akkor váááá.
Ja és jól fut, nem nyúltam semmihez úgy megy ahogy magát beállította, de oké...kicsit későn rajzolja ki a tárgyakat...ami zavaró lehet ha látom hogy kapál egy figura, de csak közelebb lépve rajzolja ki a kapát...de ez az én gépem teljesítményének problémája,..majd megpróbálom emelni.
Az ökölharcnál 4-6figura mozgott, ott nem röccent meg, kontrollálható volt.
-
#632 Majd jöhetnek az első benyomások. Én csak este tudom kipróbálni. -
ooooobi #631 szerk.: megvan, weblapjukon kellett a steam accountommal összekötni. link -
ooooobi #630 Kaptál új kulcsot, vagy hogy adódott hozzá a profilodhoz az új? Én csak digitális Baront vettem még a kezdetekkor, de se a steam nem adta meg magától, se emailban nem kaptam semmit.
Utoljára szerkesztette: ooooobi, 2018.02.13. 07:48:09 -
#629 Jelenleg így néz ki:
-
#628 Aki anno backer volt, a digitális kódot emailben fogja a steamhez kapni, vagy a beta változik updattel automatikusan azzá? -
#627 -
Rony94 #626 Most nézem Steam-en. Elvileg 9 óra környékén már csapathatjuk is vele. -
#625 #622 #624
Szuper, koszonom a valaszokat! -
Rony94 #624 Ja, én is úgy tudom hogy a Steam már alapból a patchelt verziót szedi le. -
#623 Miért? -
#622 A steam edition a day 1 patchel jon. A konzol verzióhoz le kell tölteni. -
#621 Hat a backereket eleg csunyan atbaszarintottak.... -
#620 Honnan veszed? És mihez képest? -
#619 Valaki majd mondja meg lecci, hogy ha ma letoltom, akkor ahhoz holnap hozzajon e a 1day patch, vagy ma mar azzal egyutt toltheto? Mert ha nem, akkor lehet varnek holnapig, hogy mar biztos a peccselt verziot szedje a steam (kicsi most a savszel az extra 20+ gigahoz). Vagy ne is gondolkozzak ilyen marhasagokon, igyis-ugyis le kell szedni majd a 1day patcht, nem uszom meg? :) -
JonasSandor #618 Megnőtt a gépigény is. -
#617 Azt már megcsináltam rég. :) steam store-ban azt írja, hogy már megvan a játék, szóval nincs para.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2018.02.12. 21:11:19 -
#616 beléptél a honlapjukon? összeköt a Steam-l és akkor már töltheted is. -
#615 Aham én még KSen támogattam őket, akkor lehet ezért. Mondjuk rá se néztem alfa óta szóval meglepi lesz majd nekem is. :D -
#614 Hát pont erre hivatkozom. Poén, hogy az akkori korlátozott ismereteknek és kommunikációnak megfelelően keverik a dolgokat és bizonytalanok sok mindenben. Ez nem hiba, ez tetszik. -
#613 Nagyon szívesen. :)
Torzonborz: Nekem nem ír sehol beta accesst. Gondolom elővásároltad már és tolhattad a bétáját? -
#612 Nekem is megjott a kod, toltom is, thx! -
#611 Hmm nálam a steam még mindig beta accest ír, jó ez így? -
#610 Majd kiderül, hogy megéri-e gépet venni ezért. :P
Rony94: Szívesen. Pont írni akartam, hogy sok idő lesz mire letölti, ha csak holnaptól lehet letölteni. Szerencsére a nagyja már tölthető.
Bár a day1 patch 20 valahány GB-ot fog foglalni szóval.. -
Rony94 #609 És tényleg. Kösz hogy szóltál, holnapig lehet rá se néztem volna. :D -
#608 hát a hangulat az ott van, lehet ezért veszek uj gépet :-D -
#607 Most lehet Pc-n is előtölteni. :) -
Rony94 #606 A hivatalos oldal szerint holnap 12 órakor válik játszhatóvá. Konzolon már elő lehet tölteni, PC-n úgy tűnik erre nem lesz lehetőség, majd holnap kiderül hátha.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.02.12. 19:14:59